Wilders schrijft “brief” aan Tjeenk Willink die PVV uitsluit: “Helder. Dan stevige oppositie. Doei.”

Screenshot_118

(Door: Paul van der Bas)

De PVV-voorman laat weten dat hij totaal geen boodschap heeft aan de partijen die hem uitsluiten: hij gaat “snoeihard en meedogenloos” oppositie voeren. 

De PVV gaat definitief niet meedoen aan coalitieonderhandelingen, liet informateur Tjeenk Willink deze week weten. Hoewel de PVV als tweede partij van Nederland een coalitie aan een meerderheid zou kunnen helpen, mag de partij van Wilders niet aanschuiven om de huidige impasse te doorbreken. De andere partijen zitten niet op hem te wachten, en dus is de PVV de komende kabinetsperiode veroordeeld tot de oppositiebanken. Wilders zou Wilders niet zijn, als hij hier niet fel op zou reageren. Dat doet hij vandaag dan ook op Twitter met een “brief” aan de informateur (zie illustratie).

PVV nieuw

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Geert Wilders, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, PVV, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Wilders schrijft “brief” aan Tjeenk Willink die PVV uitsluit: “Helder. Dan stevige oppositie. Doei.”

 1. Perfide Albion zegt:

  Uitstekend! De VVD en het CDA krijgen niets meer. De PVV stemt standaard tegen hun voorstellen. Ze kunnen doodvallen.

  Like

 2. leefbarbaar zegt:

  We wisten al dat deze ronde kansloos zou worden.
  Omdat meneer Willink wilde formeren met partijen, die geen verdragen willen opzeggen met andere landen. Wat nu eenmaal betekent, dat partijen, die verandering en verbetering willen, buiten de boot vallen. Want soms is de enige weg, de weg terug.
  Daarnaast is meneer Willink natuurlijk een PvdA-er. Voor het Vierde Rijk, voor graaien, voor de islam, voor de immigratie.
  Zelf ben ik blij dat we geen coalitie vormen met de NSB. Niet met de criminelen van de VVD, de landverraders van CDA en D66 en niet met de misdadige idioten van GsL en SP.

  Ik denk dat we naar een minderheidskabinet gaan NSB III. En dat van te voren de steun van andere partijen wordt gekocht. Eigenlijk, net als tijdens NSB II, toen was er ook volop steun vanuit de nepoppositie.

  Geliked door 4 people

 3. ronaldo zegt:

  Nederland bestaat over 10 – 15 jaar uit meer moslims dan Nederlanders. We krijgen dan ook een meerderheid moslims in de 1e en 2e kamer of zelfs een radicale moslim als premier. Het vervolg mag je zelf invullen, maar ik ben blij geen kids te hebben. En de huidige regering incl. Brussel is doof en blind voor de toekomst.

  Like

 4. Marian zegt:

  GOED ZO GEERT LAAT ZE MAAR BARSTEN EN GA GEWOON LEKKER JE EIGEN GANG> DOEN WAT JE MOET DOEN.

  Geliked door 1 persoon

 5. Tistochwat zegt:

  Die brief is lang zat. Prachtig dat woord ‘doei’ aan de ‘hoge’ heren. Het past uitstekend bij het kinderachtige gedrag van die lui die Wilders zo onrechtvaardig buitensluiten. Wat een zootje zal het worden in het nieuwe kabinetje van die slappe eikel.

  Like

 6. JanKlaassen zegt:

  Een smerige pvda-rat willink van de club die helemaal in elkaar getiefd is als informateur aanwijzen en de op een na grootste partij uitsluiten??
  Wat een achterlijk derdewereldland is dit toch en de duffe gsm-zombies zagen dat het goed was, maar ons bloed is aan het overkoken van zoveel arrogantie!!!

  Like

 7. Thoth zegt:

  Klojo’s zijn het. Het nep-parlement, ze kunnen doodvallen. En, tegen de islam, die niet hier thuishoort. Goed gedaan.

  Like

 8. karl zegt:

  Verandering gaat echt niet via de stembus plaatsvinden. Nu krijgen we weer 4 jaar ongecontroleerde instroom. Acht het niet waarschijnlijk dat er na de verdeelsleutel van europa nog een meerderheid te vinden is. Pim had het moeten doen vrees ik.

  Like

 9. ReaGluurder zegt:

  Moet je ze zien zitten dat stelletje Niksnutten als Wilders ze de oren wast! Ze zijn niet alleen schijtbang voor de allahtonen, óók voor Wilders! Ookal doen ze nog zo hun best om dit te verbloemen. Op naar Het RariteitenKabinet!

  Like

 10. Jean zegt:

  Een mens met nog maar 10% hersens snapt het niet, een mens met 100% hersens snapt het helemaal niet!!!!
  De partij die de grootste klappen gekregen heeft, de linkse pvda, gaat onderhandelingsgesprekken voeren om een regering te vormen waarbij ze per definitie de 2de grootste partij voor 100% uitsluiten???
  Hoe durven die lafaards dan het woord “democratie” nog in de mond te nemen?
  Wat moet verborgen gehouden worden?
  Wie zijn belangen zijn hier van tel?
  Mensen jaag die troep weg uit Den Haag en roep nieuwe verkiezingen uit en…..zeg aan die lul rutte dat hij werk gaat zoeken maar niet in de politiek want die lul is voor 100% onbekwaam.
  Schaf dubbele nationaliteit met onmiddellijke ingang af dan zijn jullie in een klap van die vreemdelingen op publieke postjes verlost en stuur ze dan terug naar die grote zandbak Afrika met de woorden ‘bye bye tot nooit meer’. Heerlijk, Fantastisch en vooral Veilig.

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Het verschijnsel heet “corruptie,” Jean, en het wordt veroorzaakt door de onnozele halzen onder de kiezers, die menen, dat in beschaafde contreien als de onze geen corruptie kán voorkomen…..
   Tja….

   Like

 11. Aegolius cs zegt:

  Niks naar de zin van de Minister van Staat en Vicepresident der Raad van State (namens de koning) tijdens kabinetsonderhandelingen überhaupt te overwegen na informatieve gesprekken met “splinterpartijen” en mogelijk bestuurlijke oplossing mogelijk te maken.

  Is het de “vierde macht”, in dit geval de bestuurshandhavers (politie) waarvan :
  Van Riessen oud hoofdcommissaris van de politie Amsterdam: deporteren

  Like

 12. Cleo zegt:

  Zo’n schofterige arrogante ouwe lamlul die met vokstrekt misplaatste veren in zijn reet voor ‘minister van staat’ moet doorgaan denkt het Nederlandse volk wel even te kunnen voorschrijven welke regering zij krijgen!
  Deze schoft roept het over zichzelf en zijn vervloekte formatie af: hij zal er NIET in slagen een kabinet te formeren!

  Like

 13. Steven zegt:

  Klinkt allemaal héél leuk dat DOEI en ik ga dwarsliggen, maar denk ook eens wat er kan gebeuren als het RODE team dwars gezeten wordt…dan komt het schuim op de bekken.
  Kijk maar eens wat er met andere mensen zijn gebeurd die ‘te lastig’ werden…..
  Kan zomaar gebeuren dat ze een of andere salafist het beveiligingsteam indrukken om de klus af te maken. Je moet met alles rekening houden door die club onbenullen…

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Misschien wel het beste, als je met shit gaat regeren, ga je er toch ook naar ruiken !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s