Zweedse politie aangevallen door 100 gemaskerde “migranten”

Screenshot_125

(Door: Chris Tomlinson – Vertaling: E.J. Bron)

Donderdag werd de Zweedse politie van de stad Trollhätten tijdens onlusten in de wijk Kronogården door tot honderd gemaskerde jonge “migranten” met stokken en honkbalknuppels aangevallen. De gemaskerde “migranten” vielen de agenten in de tweede opeenvolgende nacht met ongeregeldheden in de wijk aan. Ze vielen daarbij ook politieauto´s aan en staken de banden van twee patrouillewagens lek. Volgens de Zweedse krant “Aftonbladet” werd er echter maar één persoon in verband met de ongeregeldheden gearresteerd.

InselpresseBreitbart

De ongeregeldheden zouden zo geëscaleerd zijn, nadat meerdere jongeren probeerden op straat een autoband in brand te steken. Dit werd echter verhinderd door een bewaker, die de brand bluste. Daarop werd de bewaker door de jongeren met stenen bekogeld.

Peter Asp, de verantwoordelijke van de stad Trollhättan voor communicatie, zei dat de onlusten een “ruzie om de macht in het district” tussen rivaliserende bendes zouden zijn geweest. Hij beweerde dat de jonge mannen die aan de ongeregeldheden deelnamen Somalische migranten geweest zouden zijn, terwijl de politie alleen maar meedeelde dat de mannen oorspronkelijk afkomstig waren uit een Arabischtalig land.

De politie gaat er van uit dat de onlusten oorspronkelijk door een incident in het begin van de week werd veroorzaakt, toen jeugdbescherming meerdere kinderen uit gezinnen ophaalde. Een administratieve rechtbank had geoordeeld dat de ouders de kinderen geestelijk en lichamelijk zouden pijnigen. Een buurtbewoner omschreef de onlusten als volgt:

“Ze kwamen met een patrouillewagen, die toen met stenen werd bekogeld. Ik ben een beetje bang en het is nogal problematisch. Ik kan ´s nachts bijna niet meer slapen. In de desbetreffende nacht heb ik drie uur geslapen.”

In de afgelopen jaren kwam het in Zweden in door “migranten” bewoonde voorsteden steeds vaker tot aanvallen op de politie. Een gelekt bericht van deze week liet zien dat het aantal “No-Go-Areas” in het land in slechts twee jaar tijd met 50% is toegenomen.

In het bericht werden officieel 23 “weerloze gebieden” geteld, waarbij enkelen schatten dat er in Zweden sprake zou kunnen zijn van tot 55 “No-Go-Areas”.

In het begin van dit jaar heeft de Zweedse politieman Peter Springare gezegd dat “migranten” uit deze probleem-voorsteden verantwoordelijk zijn voor buitenproportioneel veel misdaden. Hij zei dat de meeste zware misdaden die hij onderzoekt, gepleegd worden door “migranten”; op grond van deze commentaren werd er een onderzoek tegen hem ingesteld wegens “rassenhaat”, ook al werd de zaak later geseponeerd.

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.breitbart.com
Door: Chris Tomlinson

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

10 reacties op Zweedse politie aangevallen door 100 gemaskerde “migranten”

 1. Karen zegt:

  Knap werk van die binnendringers. In slechts enkele jaren tijd hebben ze van een eens zo mooi land als Zweden een puinhoop gemaakt. Net zo’n puinhoop als waar ze vandaan komen. Nou ons nog uit de weg ruimen en dan voelen ze zich echt helemaal thuis in Zweden. Zal niet lang duren en dan geldt hetzelfde voor de rest van Europa (misschien uitgezonderd het Oosten)

  Geliked door 3 people

 2. Flo zegt:

  Geloof er niks van, onze boys van het journaal zouden dit gelijk melden,of zouden ze soms toch???

  Geliked door 1 persoon

 3. JanKlaassen zegt:

  Men krijgt daar wat men heeft bewerktstelligd, een gigantische cultuur “verrijking” NOT.
  Dan moet ik nog denken aan ene debiele zweedse teringmust Malstrom, die ook voor een groot deel verantwoordelijk is geweest dat haar mooie vaderland helemaal naar de gallemiezen is gegaan. Weer een vrouw die er een teringzooi van heeft gemaakt, net als nu weer die debiele italiaanse muts Federica Mogherini die net zo geschift bezig is met haar eigen land!!

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11948:italiaanse-bevolking-wordt-als-eerste-vervangen&catid=20:het-complot&Itemid=33

  http://ixquick-proxy.com/do/spg/show_picture.pl?l=english&rais=1&oiu=https%3A%2F%2Fupload.wikimedia.org%2Fwikipedia%2Fcommons%2F5%2F52%2FFederica_Mogherini_Official.jpg&sp=0481bde439df42fea91a0d6da00098fc

  Like

 4. ildiko zegt:

  knielen voor de indringers helpt niet, dus kom in verzet!

  Like

 5. zina zegt:

  Dit is toch te gek voor woorden dat tuig ken alles maar doen en zo.n politie agent word nog eens vervolgd…ik snap de politie daar ook niet..slaat de handen ineen en laat die regering het zaakje oplossen en staakt tot die regering opgerot is

  Like

 6. Henk.V zegt:

  Je vraagt het je af, natuurlijk: kan de aanpak van de Zweedse politie onze wetshandhavers tot voorbeeld strekken.?
  De hoog iontwikkelde graad van mensenliefde voor de ”migranten”die zo kenmerkend is voor het links-liberale denken kan eigenlijk niet meer overtroffen worden.
  Zoveel toegefelijkheid, zoveel geduld, zoveel neiging tot vrij pleiiten van schuld , waar het de zich misdragende nieuwe burgers betreft,, zoveel BEGRIP.. .. GEWELDIG!!!
  Ik ben onder de indruk van zoveel politiek correcte liefde voor de misdeelde medemens die uit frustratie keer op keer uit de band springt. Deze liefdevolle houding komt voor uit het onnaspeurlijke besef dat de westerse cultuur onmetelijke schade heeft aangericht OVERAL TER WERELD en dus ook aan de tere zieltjes van de migranten.
  Zij verkrachten vrouwen en meisjes, stichten branden en richten vernielingen aan ,plegen gewelddaden uit PURE geestelijke nood. Uit WANHOOP. De stumpertjes.
  Politiek correct sluit deze gekwelde medemensen in de armen en dompelt ze in een bad van LIIIEEEEEDE. Dat is zo mooi om te zien.
  Let maar op, straks zit iedereen weer om de tafel en worden er excuses aangeboden van de kant van de overheid.
  Zweedse vrouwen van middelbare leeftijd hebben besloten zich beschikbaar te stellen voor de hoppa therapie, waar de jeugde hengsten gekalmeerd en innerlijk zuiver uit tevoorschijn komen. Waar vind je zoveel zuiver liefde betoon waarin IEDEREEN misschien wel volledig bevredigd wordt?
  Ik rioep dan ook alle politiek correcte vrouwen op hetzelfde te doen: liefde geven en ontvangen. En alle politiek correcte kopstukken hier te lande: neem dit volkje op in uw huis en laat ze daar uitrazen. Dat is ”heilzaam” voor u en voor hen.

  Like

 7. Jan glefhart zegt:

  Vind je het gek dat polen hongerije de grens expleciet dichthouden
  ????
  Volgens mij hebben ze een dik.punt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s