Bad Essen: Overheid betaalt dagelijkse taxirit van “vluchteling” naar zijn werk

Screenshot_138

(Vertaling: E.J. Bron)

De arbeidsbemiddeling in het district Osnabrück vindt dat je het een Syrische VIP-gast van de bondskanselier niet zou kunnen aandoen om de 15 kilometer naar zijn werk anders dan met een door de belastingbetaler gefinancierde auto met chauffeur af te leggen. Daarom kreeg de naar een beter leven zoekende toestemming voor de dagelijkse taxirit à raison van € 1300,- in de maand.

PI News (2)

Zoals de “Neue Osnabrücker Zeitung” bericht, motiveert Kimberly Lübbersmann, een woordvoerster van de verantwoordelijke afdeling : Economie en Werk”, dit als volgt:

“Omdat hij in een drieploegendienst wordt ingezet en de tijden slechts ontoereikend door het openbaar vervoer worden gedekt, wordt voor de eerste drie maanden het vervoer door een taxi-onderneming gegarandeerd.” De vluchteling zou concreet van 05.00 tot 13.00 uur, van 13.00 uur tot 21.00 uur en van 21.00 uur tot 05.00 uur werken.

Maatwerk betaalt rijbewijs

In het begin van de nieuwe baan zou de vluchteling de mogelijkheid hebben om een rijbewijs te halen, mee te rijden met de nieuwe collega´s of een andere transportmogelijkheid te organiseren, zegt Lübbersmann. De kosten voor het rijbewijs-B, waarvoor een periode van zes maanden wordt ingeruimd, zouden door Maatwerk betaald worden tot een bedrag van € 1800,- .

[…] Bovendien zouden ze in de vreemde omgeving minder gemakkelijk hun weg vinden en “aan de hand genomen moeten worden”.

De meesten van ons hebben geen baan waar men te voet naartoe kan gaan. Dat betekent dat men met de bus, met de trein of, als dat niet mogelijk is, op de fiets of in de zelf verdiende auto zijn verplichtingen moet nakomen. Wie geen fiets of rijbewijs bezit, moet daar dan zelf voor zorgen. Net zoals volwassenen er over het algemeen zelf verantwoordelijk voor zijn om ook de weg te vinden in “onbekende steden” en ze krijgen geen gids betaald die hen, om niet te verdwalen, van A naar B brengt – tenzij men gast van de bondskanselier is.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, discriminatie, Duitsland, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Bad Essen: Overheid betaalt dagelijkse taxirit van “vluchteling” naar zijn werk

 1. Elisah zegt:

  Gezien de dagelijkse agressie en het wangedrag in het openbaar vervoer, is dit misschien de veiligste oplossing voor de Duitsers?

  Like

  • Steven zegt:

   ..Maar nu verplaatst de agressie zich naar de werkvloer.
   Veel tijd om te werken zal hij wel niet hebben. Want die zit natuurlijk de hele dag zijn bek af te likken van al die vrouwen die daar rond lopen.

   Like

 2. Marian zegt:

  Het is nog erger dan ik dacht in Duitsland, ze knuffelen ze niet alleen maar ze worden gewoon aanbeden. Waar zijn ze eigenlijk mee bezig??????

  Geliked door 1 persoon

 3. Tistochwat zegt:

  Deze ‘vluchteling’ krijgen dezelfde ‘vorstelijke’ behandeling die ‘Zijne oranje Doorluchtigheid’ hier geniet.
  Het is toch $#@!!@#$%%^^% geen wonder dat al die parasieten hierheen ‘vluchten’?!!!

  Like

 4. Golden Girl zegt:

  moet je als witvrouw/ witman hier op het UWV of hoe dat ook heet voorstellen om per taxi naar je werk te mogen, € 1300,= per maand, iemand in Nederland met uitkering heeft iets van € 933,= per maand, ze hebben in ieder geval tenminste 1 aan het werk gekregen, zolang het duurt, hij zal tzt wel aankomen dat hij toch wel erg depressief is en vol trauma, werken was denk ik niet de bedoeling, nou Merkel ni nog de andere honderd duizenden die je hebt binnen gehaald aan een baa helpen, plaats ze indien mogelijk op 1 plek kunnen ze bussen inhuren

  Geliked door 1 persoon

 5. Steven zegt:

  Krijgt die asielrat geen vergoeding om naar de WALLEN te gaan na het werk?
  Want op de werkvloer loopt genoeg loslopend wild wat hem uitdaagt iets te ondernemen.
  Ter compensatie dient de gast van Merkel zijn verkregen lusten na het werk te kunnen botvieren op die mooie blondjes in de hoerenbuurt. (op kosten van de bondskanselier natuurlijk, want die heeft hem uitgenodigd en ervoor gezorgd dat door het werk zijn hormonen gaan werken)

  Krijgt hij er na het behalen van zijn rijbewijs B ook nog een Mercedes 500 SEC bij? Want anders moet hij nog met de bus…..

  Geliked door 1 persoon

 6. Pietersen zegt:

  Knotsgek natuurlijk.
  Ik wil meneer wel even brengen inclusief champagne voor een veel lager tarief.

  Like

 7. JanKlaassen zegt:

  Nogmaals, het ligt niet aan de hondsbritale luie teringflikker, maar aan hen die dit faciliteren.
  Het credo zou moeten zijn: “zie maar dat je op je werk komt luie asielrat” net als de Duitsers ook zelf moeten uitzoeken, maar ja dat is natuurlijk teveel gevraagd van de heel vaak slinkse roverheid instanties.

  Like

 8. boorzalf zegt:

  In Nederland is het niet anders, hier krijgen de VIP bezoekers van Rutte een gratis dagkaartje voor het reizen in het openbaar vervoer.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Dat is logisch, want er is er eindelijk één die werkt, dus die moet gepamperd worden !

  Like

 10. Qvic zegt:

  We geven ons af op die zogenaamde vluchtelingen, maar die maken enkel gebruik van hun mogelijkheden die zij gratis aangeboden worden. De grootste waanzin zit bij de politiek, die dit faciliteert. Dus onze eigen blanke medemens die hun eigen volk verraden, door dit beleid uit te voeren ten koste van het gemeenschapsgeld. Daar het altijd hoogopgeleide mensen zijn. Deze mensen kunnen goed uit een boekje leren, maar begrijpen vaak niets van de praktijk. (omdat het boekje daar ophoudt) Om hun theoretische kennis te ondersteunen zijn er tig regels vast gelegd waar zij zich aan moeten houden. Het nadeel van vastgelegde regels is dat je zo alle menselijkheid en redelijkheid eruit haalt in de praktijk. Diegene die de regels moeten toe passen, denken zelf niet meer na (dat mogen zij zelf niet eens meer) Zij moeten enkel die vast gelegde regels toepassen, niets meer of minder. Diegene die de regels verzinnen staan vaak mijlen ver van de realiteit, hebben vaak top inkomens en wonen als ware in een ivoren torens ver weg van de gewone bevolking en begrijpen dan vaak dan ook niets van wat de gevolgen zijn in de praktijk van hun gemaakte regels. Al deze regelgevers zijn niet verkiesbaar, maar werken alle wel voor de overheid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s