Islamisering: Het gevaar onder ogen zien

Screenshot_139

(Door: Hans-Jürgen Irmer – Vertaling: E.J. Bron)

In Duitsland heeft er nooit een discussie over plaatsgevonden dat wij van mensen, die om vele verschillende redenen naar Duitsland komen, moeten verwachten dat zij zich aan Duitse wetten, normen en waarden houden, die berusten op de Verlichting en constructief zijn voor ons vreedzame samenleven. Toen Friedrich Merz 17 jaar geleden van de noodzaak van de dominante cultuur sprak, regende het kritiek uit de wereld van de “Political Correctness”.

Junge Freiheit

Terwijl andere landen duidelijk definiëren wat zij van immigranten verlangen – taalbeheersing, trouw zijn aan de wet, bereidheid om te integreren (wie daar problemen mee heeft, staat het op ieder moment vrij om weer te vertrekken) –, hebben wij in Duitsland vanuit verkeerd begrepen tolerantie nooit deze noodzakelijke moed bezeten, maar evenzo de weg geëffend voor intolerantie als voor de ontwikkeling van parallelsamenlevingen, No-Go-Areas, en de bevordering van de segregatie.

Signalen van gelukte integratie?

Is het integratie, wanneer in Neuss in een zwembad alleen nog maar kip en geen gekookte worst meer wordt aangeboden, wanneer in Kassel op een kleuterschool geen kerstliedjes meer gezongen worden, wanneer in Hannover twee en een half jaar lang wordt geaccepteerd dat een leerling volledig versluierd in de les verschijnt, wanneer in Berlijn een lerares geen christelijk kruiskettinkje mag dragen, wanneer in Freiburg islamitische vrouwen in een zwembad voor vrouwen geen mannelijke badmeester accepteren, wanneer in Mannheim een islamitische verpleegster weigert om mannelijke patiënten te wassen, wanneer in Berlijn islamitische ouders demonstreren tegen een homoseksuele opvoeder, wanneer in Hessen een moslima als aankomend hoge juridische ambtenaar weigert om haar hoofddoek voor de rechtbank af te doen?

Hoort het ook bij de integratie om te weigeren deel te nemen aan klassenexcursies, te strijden tegen gezamenlijk sport- en zwemonderwijs, te proberen islamitische kleuterscholen en scholen op te richten, een islamitische liefdadigheidsvereniging op te bouwen, op bekentenis georiënteerd islamitisch godsdienstonderwijs met een kritiekloze verheerlijking van Mohammed in te voeren? Horen eerste islamitische kandidatenlijsten bij gemeenteraadsverkiezingen daar bij, het Suikerfeest in plaats van Kerstmis?

Islamisering vast bestanddeel van de islam

Op zichzelf staande gevallen? Nee! Slechts een kleine opsomming uit de levensrealiteit. Ongeveer 60% van de Duitsers maakt zich zorgen over een toenemende islamisering. Terecht: in 1970 woonden er ongeveer 300.000 moslims in Duitsland, in het jaar 2000 ca. 3 miljoen, nu ongeveer 6 tot 7 miljoen. En in het jaar 2025 en 2040?

De islamwetenschapper Bassam Tibi wijst erop dat de islamisering van de wereld een vast bestanddeel van de islamitische wereldbeschouwing is. Wat doen onze christelijke volkskerken? Bisschop Reinhard Marx en de Evangelische Kerk Duitsland Bedford-Strohm zien tijdens een bezoek aan de Tempelberg met een islamitische sjeik af van het dragen van hun ambtskruis. Een fataal signaal.

Doel is de wereldheerschappij

Wat doet partijoverstijgend de politiek in Duitsland? Ze denkt van verkiezing tot verkiezing en houdt zich niet verdiepend bezig met het probleem van een religie die als doel de wereldheerschappij heeft. De Islamraad voor Europa heeft in 1980 in Londen besloten: “De islam is een geloof, een levenswijze en een beweging ter oprichting van de islamitische orde in de wereld.”

In de Caïro Verklaring van de Mensenrechten uit 1990 hebben 45 islamitische landen ernaar verwezen dat de mensenrechten altijd onder voorbehoud van de islamitische rechtsorde van de sharia staan, want deze zou het gebod van Allah zijn en zodoende bindend – en niet het door mensenhanden geformuleerde principe van de VN-mensenrechtenconventie.

Koran onverenigbaar met de grondwet

Wanneer eist het Westen van de islamitische landen om zich van deze besluiten te distantiëren? Waarom eist de Europese statengemeenschap niet dagelijks om eindelijk een einde te maken aan de vervolging van christenen in praktisch alle islamitische landen? Wanneer demonstreren de moslims hier luidkeels tegen radicaalislamitische terreuraanslagen, zoals dit wel gebeurt wanneer het om protesten tegen onschuldige Mohammed-cartoons gaat? Wanneer eindelijk vindt de Verlichting in de islam plaats, die duidelijk moet maken dat de ongeveer 200 passages in de koran die tot strijd tegen de “ongelovigen” en hun vernietiging oproepen, alleen in de context moet worden gezien van de toenmalige tijd en nu geen betekenis meer hebben?

Zolang dit niet gebeurt, moet men de koran onverenigbaar met de grondwet noemen. De waarschijnlijkheid van een verlichte hervormingsislam is echter gering, wanneer men weet wat de Turkse president Erdoğan hierover heeft gezegd: “Er bestaat geen gematigde en niet-gematigde islam. Islam is islam en dat is het.” Of de voormalige chef van de Turkse religieautoriteit “Diyanet”, Ali Bardakoğlu: “Het staat niet ter discussie dat hetgeen in de koran staat, geldig is.”

Minderheid mag geen meerderheid worden

Iets meer nadenken in Duitsland zou daarom nodig zijn, temeer wanneer men weet dat “Taqiyya”, dus de bewuste misleiding van de “ongelovige”, een vast bestanddeel van de islamitische politiek is. Wat antwoordde de voormalige voorzitter van de Centrale Raad van de Moslims, Nadeem Elyas, ook maar weer op de vraag of de seculiere rechtsstaat de onomstotelijke basis zou zijn? “Ja, zolang moslims in de minderheid zijn”.

Opdat de minderheid geen meerderheid wordt, mogen we onze eigen identiteit net zomin opgeven als onze waarden en onze dominante cultuur op basis van de grondwet. Wanneer moslims nu bewust islam vertalen met vredelievendheid in plaats van onderwerping, dan willen we dat maar al te graag geloven op het moment dat in alle 57 islamitische landen religie en politiek gescheiden zijn, de Jihad en de sharia net zo worden opgegeven als de aanspraak op hegemonie en religieuze superioriteit, wanneer er sprake is van seksegelijkheid en geloofsvrijheid, van een rechtsstaat, scheiding van de machten en vrije verkiezingen. Maar geen moment eerder.

(Hans-Jürgen Irmer is CDU-parlementariër in het parlement van de Duitse deelstaat Hessen)

Bron:
https://jungefreiheit.de
Auteur: Hans-Jürgen Irmer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", gezond realisme, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

5 reacties op Islamisering: Het gevaar onder ogen zien

 1. koddebeier zegt:

  Islamisering staat gelijk aan zelfmoord !

  Like

 2. Williaan zegt:

  De Turkse president Erdoğan hierover heeft gezegd: “Er bestaat geen gematigde en niet-gematigde islam. Islam is islam en dat is het.”

  De president Erdoğan spreekt zeer zeker nu de verborgen waarheid, hulde president!

  Like

 3. boorzalf zegt:


  Zo is de geïmporteerde Rifrat een gevaar voor de volksgezondheid en de overheid doet er werkelijk niks tegen.

  Like

 4. paulzwueste zegt:

  Williaan.
  Da’s niks, wij hebben ook ’n president die de waarheid spreekt
  Als Rutte wat zegt moet je gewoon de zaak omdraaien.
  Ik heb ‘m dan nog nooit op ’n leugen kunnen betrappen…

  Like

 5. Jade zegt:

  “Minderheid mag geen meerderheid worden”,
  maar ondertussen broeden ze ons het land uit…
  Fijn leven…, uitkering, huursubsidie, en kinderbijslag
  voor 5 – 7 kinderen. Kassa.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s