Jeruzalem: Islam steekt politieagente dood en ruziet erover wie zich op de misdaad mag beroemen

Screenshot_142

(Vertaling: E.J. Bron)

Israël, het middelpunt van de islamitische Jodenhaat, is een vreselijke islamdaad “rijker” en ook een verdere voorstelling hoe ijverig de moordenaar-ideologie zelfs intern vecht om de hegemonie van haar bloeddorstigheid.

PI News (2)

Vrijdag tegen 19.30 uur plaatselijke tijd vielen moslims voor de Damascus-poort in de Oude Stad van Jeruzalem een groep Israëlische politieagenten aan. Twee aanvallers openden onmiddellijk het vuur op de agenten, een derde stak op de 23-jarige Hadas Malka (foto´s) van de IDF-grenspolitie in, die korte tijd later in het Hadassah Mount Scopus Hospital aan haar zware verwondingen overleed. Een andere agent zou gewond zijn geraakt door schoten. De aanvaller met het mes werd door de collega´s van de jonge agente doodgeschoten.

Hamas viert moordenaars als helden

Zoals gebruikelijk werd van Palestijnse zijde de moord onmiddellijk als heldendaad bejubeld, maar op internet eiste de Jihadistische groepering van ISIS, “Leeuwen van het Kalifaat”, de verantwoordelijkheid op en verklaarde dat de aanslag “niet de laatste zou zijn”. Dat zou voor het eerst zijn dat ISIS een aanslag in Jeruzalem voor zichzelf opeist. Israël is echter het moordterritorium van de moordenaarsbendes van Hamas en andere zogenaamde “Palestijnen”. Daarom kon men dat vermoedelijk ook niet weersproken laten en verklaarde direct dat het bij de daders zou gaan om twee Palestijnen van het aan Hamas gelieerde “Volksfront voor de bevrijding van Palestina” (PFLP) en om een lid van Hamas zou gaan. De aanslag zou een “natuurlijke reactie op de misdaden van de bezetter” zijn. Een absurde wedstrijd om wie de ijverigste moordenaars in zijn gelederen heeft.

Screenshot_143

In Israël worden namen van daders niet versluierd en worden ook niet huichelachtig de slachtoffers verstopt – daarom maakte de Israëlische binnenlandse geheime dienst Shin Beth al korte tijd later bekend dat het bij de drie aanvallers om mannen uit het dorp Deir Abu Mashaal in de buurt van Ramallah ging.

Hadas Malka, die haar dienst bij de marine begon, was een hartstochtelijk patriot en wilde bij de IDF haar land zinvol dienen, zoals haar oom, Yaakov Abutbul, bericht.

Voor haar en haar familie maakt het geen verschil of ISIS of Hamas haar heeft vermoord. Het was gewoon de islam en zijn Jodenhaat.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jeruzalem, Jihad, Jodenhaat, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

28 reacties op Jeruzalem: Islam steekt politieagente dood en ruziet erover wie zich op de misdaad mag beroemen

 1. Bob Fleumer zegt:

  Er moet een Nuke op de zwarte steen, misschien stopt het dan een keer.

  Like

 2. john zegt:

  wanneer zal Nethanyahu dat vuil hamas-nest eens naar de maagden sturen ? Ze kunnen ginder zoveel vieren als ze willen.

  Like

 3. hslot4 zegt:

  Kan me toch niet aan de gedachte ontrekken dat er in Israel een hoop joden ook een pleuris hekel hebben aan die moslims en ze liever opgeruimd zien.
  tijdje terug zag ik een filmpje van een gewonde palestijn die na een aanval gewond op de grond lag en voor de ambu kwam nog even een sonderbehandlung kreeg .

  Ik zeg goed gedaan die verdient een medaille oog om oog tand om tand

  Like

 4. paulzwueste zegt:

  Alweer ’n fantastische leuke jonge Israëlische vermoord…
  Als ik de vader was ging ik toch met ’n paar vrienden op ’n avond de familie van de daders opzoeken om op oud-Bijbelse wijze het “oog-om-oog-tand-om-tand-gebruik” nieuw leven in te blazen, door ze allemaal af te maken.
  Geen gezeur over onschuldige slachtoffers en zo. Uitroeien die hap.

  Israël moet héél nodig al die Arabische Israëlisch en Palestijnse arbeiders het land uit flikkeren.

  Like

  • Thomasson zegt:

   Dat is de enige wijze waarin men met terroristen om moet gaan. De Nederlandse slagzin OPGERUIMD STAAT NETJES is de enige praktische werkwijze. Dus geen luxe van arrestatie, geen dure advocaat of advocaten, geen gevangenisstraf waar men eten drinken, schijten en andere kostbare luxe wordt verstrekt op de kosten van de belastingbetalers. De nodige informatie kan men ook van familieleden winnen. Hun anticipatie met terreurdaden kost hen vaak hun huis en hard.

   Like

  • Thomasson zegt:

   @paulzwueste Het is voor de vader echt niet nodig om de daders op te gaan zoeken enz.. De daders hebben per direct gekregen wat ze verdienen. Ze leven niet meer. Niemand hoeft hun kop in de rechtbank te zien en niemand zal wat aan ze verdienen; behalve de begrafenisonderneming.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Kohler.

    Misschien verkeerd gelezen…
    Ik heb het over “de familie van de dader…”, niet over een “ze”.
    Ik zou echt niet weten wie in dit verband “ze” is.

    Graag ’n antwoordje…?

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Thomasson.
    Ben het niet net je eens.
    Dat de daders dood zijn is een natuurlijk vervolg maar…
    De familie zit te juichen en krijgt nog geld toe van Hamas en zo.
    Nee, uitroeien die héle familie, is het enige wat te doen staat.
    Wraak en ’n uitstekend voorbeeld aan de hele kelerezooi.
    Zo van wie volgt…?

    Wij hoeven niet te bewijzen dat we zo veel beter zijn.
    Wordt totaal verkeerd begrepen door ongedierte dat geen enkele ontwikkeling heeft.

    Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Al had ze een bult, een houten been en een rotkarakter, Paul, dan nog hoeft ze niet vermoord te worden.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 5. Ivanhoe zegt:

  Ze moeten die zwarte steen insmeren met ebola STR3
  Want de klootzakken likken aan die zwarte stenen kut, als ze erbij kunnen bij het LINKSOM eromheenlopen.

  Like

 6. Marc zegt:

  Mijn condoleances aan Israël en de familie van de soldaat

  Like

 7. Jan zegt:

  Beroepsantisemiet Heijmans: niet getreurd, komt er van als je gebied bezet dat niet van je is:
  ‘….Omdat Oost Jeruzalem bezet is, en grenspolitie eenheden aangemerkt moeten worden als gewapende bezetters, is daarom te verdedigen dat deze daad onder het internationaal recht als legitiem kan worden aangemerkt.’
  https://www.blogger.com/comment.g?blogID=8437359859068435113&postID=3256913158286595157&bpli=1

  Like

  • fleckie zegt:

   Tja,, als men zo redeneert: dan kunnen MOSLEMS HIER..ook wel beweren dat de
   grond waarop de ( wapenopslagplaatsen) pardon moskeeen staan, OOK als VEROVERD ! gebied , door moslems ‘ betiteld’ .worden!

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Heijmans schijnt niet te weten dat er geen sprake is van bezet gebied; dus geen sprake van gewapende bezetters en dat het begrip “internationaal recht” er met de haren bijgesleept is.

   In heel de “Israel-Palestijnen kwestie” is hoegenaamd geen sprake van internationaal recht. Dus Heijmans, voor je weer je antisemitische rotkop opentrekt verdiep je eerst in de begrippen die je hanteert.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

 8. ReaGluurder zegt:

  Alleen als je tot ‘het laagste van het laagste’ behoord, heb je de ballen om met z’n tweeën een meisje van 23 aan te vallen en haar met een mes te bewerken! En ik vind de Israeli ook maar pussy’s. Elk terreur zou “beloont” moeten worden met 10.000 nieuwe onderkomens in de Betwistte Gebieden, of te wel Het Historiese Vaderland!

  Geliked door 1 persoon

 9. fleckie zegt:

  ‘ VN EN GAZA(1) …HE! EEN TUNNEL’. …. NW.ISR.WEEKBLAD 16.6.2017…….’ DE UNITED NATIONS RELIEF AND WORKS AGENCY FOR PALESTINIANS REFUGEES IN THE NEAR EAST( UNRWA ) ..ontdekte op 1 juni tijdens bouwwerkzaamheden een HAMAS-TUNNEL onder twee UNRWA-scholen in GAZA….HAMAS..bouwt zulke tunnels al jaren met als doel ..ONGEMERKT ..ISRAEL BINNEN te DRINGEN.en daar terreuraanslagen te pledged.”Onaanvaardbaar riskant en een schending van onze neutraliteit “, reageerde UNRWA-zegsman Christoffer Gunness ,die aangaf’stevig’ te zullen protesteren bij Hamas en de tunnel te sullen afsluiten. ……….VN-gezant voor het Midden- Oosten Nicolay Mladenov noemde de tunnel op Twitter een ‘verwerpelijk risico met kinderlevens’ en riep op tot het beeindigen van de illegale wapenopbouw door Hamas in de Gazastrook.In een reactie existed de Israelische ambassadeur bij de VN Danny Danon dat de wereldgemeenschap Hamas nu eindelijk als ..terroristische ..organisatie..aanmerkt.<<<<<<<<<<<<<<<<

  Like

  • fleckie zegt:

   …..LIEFDADIGHEID…. DANKBARE PALESTIJN DONEERT’……NW.ISR.Weekblad 16.6.2017…..Een alleen met zijn voor letter M bekendgemaakte Palestijnse topfunctionaris heeft duizenden euro’s geschonken aan het Israelische Rambam-ziekenhuis .Hij werd daar zelf geholpen nadat enkele maanden geleden kanker bij hem was vastgesteld. Elk jaar krijgen zo’n 1200 Palestijnse kinderen en volwassenen ..uit. de Westelijke Jordaanoever en Gazastrook medische hulp,, in DIT ZIEKENHUIS in HAIFA…M’s bijdrage is bedoeld voor het opzetten van een ruimte waar de in het ziekenhuis opgenomen kinderen kunnen ontspannen.Bij de donatieceremonie zei hij graag te zien dat Palestijnse arisen in het RAMBAM opgeleid worden.” Ik hoop dat de gezondheidszorg in de Palestijnse Gebieden hierdoor vooruitgaat”.<<<<<<<<<<<<<<<

   Like

   • fleckie zegt:

    ……….MEDISCH……….REPARATIE ..HARTSPIER………………….NW.ISR..WEEKBLAD 16.6.2017…………Israelische CELBIOLOGEN van het WEIZMANN INSTITUUT in RECHOVOT hebben ontdekt hoe een beschadigde hartspier te repareren is.Een muis met een beschadigde hartspier werd ingespoten met het molecuul AGRIN,wat leidde tot vrijwel compleet herstel van het muizenhart. AGRIN komt voor in harten van pasgeborenen en blijkt ook bij volwassenen het herstel van deze spier te regelen,Zoiets was tot dusver alleen in de baarmoeder waargenomen.Onderzoeksleider professor Eldad Tzahor en zijn collega’s publiceerden de resultaten in het toonaangevende blad NATURE. …BINNENKORT wordt het middel op grotere proefdieren getest.<<<<<<<<<<<<<<<

    Like

 10. fleckie zegt:

  …..BDS -evenementen onder Vuur……Nw.Isr.Weekblad 16.6.2017……… Twee demonstraties van de Israel- boycottbeweging BDS zijn in Duitsland op flinke weerstand gestuit In Frankfurt vond vorige week een conferentie plaats genaams’50 jaar Israelische bezetting’.Buiten stelden 200 demonstranten,onder wie vertegenwoordigers van diverse politieke partijen. en ..locoburgemeester Uwe Becker,deze conferentie aan de kaak als antisemitisch.Becker zei dat oproepen tot een boycot van Israel een echo is van de Nazi- leus ‘Koop niet bij Joden’………..De burgemeester van het Noord- Duitse Oldenburg , Jurgen Krogmann ,blies twee BDS-evenementen af. ” Veel aanhangers van de BDS hebben een antisemitisch houding “., zei hij tegen ..THE JERUSALEM POST.” Zolang de BDS-beweging niet officieel en publiek Israels bestaansrecht erkent,zeal de stad hen geen podium geven”. ..Oldenburg is zusterstad van de Israelische Mateh Asher- regio in West- Galilea.<<<<<<<<<<<<<<<

  Like

 11. Marian zegt:

  Dit zal toch maar je dochter zijn. En het gaat ook maar door daar.

  Like

 12. Pingback: Trump kwaad op Palestijnen, zou zich kunnen terugtrekken uit het vredesproces | E.J. Bron

 13. Jan zegt:

  Twee Israëlische soldaten vermoord op de Tempelberg

  video/1

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s