Keulen: “Moslims tegen terreur” zonder moslims

Screenshot_132

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Het moest een enorme demonstratie tegen islamitische haat en terreur worden, gistermiddag in Keulen. Er werden 10.000 moslims aangekondigd, de politie kon echter maar net 200 tot 300 deelnemers bij de manifestatie op de Hooimarkt tellen, waarvan een heel duidelijke meerderheid Duitse voorstanders van onderwerping (foto) waren, of laten we ze gewoon naïeve tot domme burgers noemen, die in gekleurde multiculti zeepbellen leven.

PI News (2)

Het ontbrekende bewijs

“Niet met ons” luidde het door de Taqiyya-koningin en talkshow-tingeltangel bedachte (heel duidelijk letterlijk genomen) motto voor dit “krachtige signaal” van de “in meerderheid vreedzame moslims” bij ons. Islamitische terroristen zouden centrale principes van de islam overtreden. “Ze doden onschuldige mensen, wat meer dan duizend jaar een No-Go voor moslims is”, fantaseerde Kaddor van tevoren en schoof de terreur, zoals dat graag met alle onrecht gedaan wordt, in de schoenen van “de maatschappij”, waarin dit “brede probleem” aanwezig zou zijn. Nu wilde ze het bewijs leveren van haar en al die andere mooi pratende ware gelovigen en islam-appeasers.

De soennitische moskeevereniging DITIB, die in Duitsland de Turkse religie- en sharia-autoriteit vertegenwoordigt, had zijn Allah-getrouwen immers uit voorzorg wegens lichamelijke overbelasting in de ramadan verontschuldigd – of toch eerder teruggefloten. Honger en dorst zouden het niet toelaten om te demonstreren in de middaghitte. De “hitte” was weliswaar met ongeveer 20 graden draaglijk, maar men wilde vermoedelijk iedere aanval van slapte voorkomen. De FDP-deelstaatparlementariër van Nordrhein-Westfalen, Joachim Stamp, vond de afzegging van DITIB “onbeschoft”. Nee, dat was niet “onbeschoft”, het was bijna eerlijk. Dat begrijpen echter alleen diegenen die niet, zoals Stamp, de “islam begrijpt”, maar die de koran gelezen hebben.

Kort voor het begin van de demonstratie waren op de Hooimarkt in Keulen blijkbaar meer journalisten dan demonstranten aanwezig. Het begin werd wat uitgesteld en de wanhopige kreet van de organisatoren schalde over het bijna lege plein: “Keulenaren, waar zijn jullie? Wij zijn hier voor de vrede.” Dat moest waarschijnlijk betekenen dat alleen de paar aanwezige moslims voor vrede zouden zijn en alle andere “Keulenaren” oorlog zouden willen.

Een weergaloze klucht

Als het thema niet zo dramatisch zou zijn, namelijk het inmiddels bijna dagelijkse bloedvergieten in onze straten en de vele doden en gewonden die van de islam – sinds hij zogenaamd bij “ons” hoort – in heel Europa het slachtoffer worden, dan zou je hardop hebben moeten lachen. Temeer omdat dit resultaat echt niet verrassend was en het heeft vast en zeker niet in de verste verte iets met honger en dorst te maken. Elk gezond mens dat zich, zoals gebruikelijk in de ramadan, de avond daarvoor heeft volgevreten, houdt het tot de volgende middag – vooral bij normale tot koele temperaturen, zonder eten en dronken uit en is wel degelijk ook in staat zich aangepast te bewegen.

Deze dag bevestigt veelmeer dat de islam er niets op tegen heeft dat wij, de “ongelovigen”, opgeblazen, overreden of op welke andere manier dan ook afgeslacht worden. De wereldwijde Jihad is voor de islam het middel ter onderwerping en islamisering. Per slot van rekening geldt:

“Wij zullen de harten der ongelovigen met ontzag vervullen omdat zij aan Allah deelgenoten toeschrijven waarvoor Hij geen gezag heeft neer gezonden. Hun verblijfplaats is het Vuur en slecht is de woning der overtreders.”
(Koran, soera 3 vers 151)

Nadat het er ondanks het jammerende geschreeuw om meer demonstranten niet veel meer werden die aan dit toneelstuk wilden meedoen, begon men toch met de manifestatie. Er volgende zinloze toespraken over vrede, die de islam toch leert en al die flauwekul die we al duizendmaal gehoord hebben, die echter nog nooit waar gebleken is. Daarna trok het “machtige statement”, veelmeer een hoopje ellende, door de binnenstad om daarna nog een paar sprookjesvertellers op het podium uit te nodigen.

Ondanks deze erbarmelijke voorstelling en het onwrikbare feit dat de nakomelingen van de psychopaat Mohammed zullen blijven moorden, dat het bloed van de “ongelovigen” door onze straten zal blijven stromen en dat de islam zijn veldtocht tegen het Westen zal voortzetten, kunnen we er net zo zeker van zijn dat onze politieke en mediale moraal-imperialisten luid en nadrukkelijk zullen blijven zwetsen over de “in meerderheid vreedzame” moslims en de niet minder “vreedzame islam”.

De islam is niet vreedzaam, de islam is bloeddorstig, de islam wil heersen. En het is irrelevant dat de meerderheid zichzelf niet opblaast, want de weg wordt aangegeven door diegenen die ons bloed vergieten. En dat doen ze op exact dezelfde manier zoals dit door de koran, het op dit moment meest wrede boek ter wereld, wordt geëist.

Lees eveneens: Necla Kelek – “De ramadan-demonstratie is hypocriet”.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, koran, Krankzinnigheid, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Mohammed, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sharia, Socialisten, socialistisch idealisme, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

38 reacties op Keulen: “Moslims tegen terreur” zonder moslims

 1. De capitulatie van Europa is in gang gezet met de beruchte resolutie van Straatsburg 7 juni 1975, geratificeerd door de voltallige, voormalige Europese Economische Gemeenschap (EEG). Zij hebben de open grenzen van het continent aan de Arabieren verkocht in ruil voor olie. Het vileine gevolg is dat de EEG de toekomst van alle tegenwoordige vijfhonderd miljoen autochtone Europeanen verhandeld heeft voor die van moslim-indringers.

  Geliked door 1 persoon

 2. kampersrene zegt:

  Zouden de Merkel Gutmenschen of de linkse suikerstokken ook van de Islambroeders eveneens de de raad gekregen hebben om beter weg te blijven , tenslotte er kan vanalles gebeuren , een verwarde truckvoerder bv .

  Like

 3. Elisah zegt:

  Even iets anders…. ik wil toch even alle vaders vandaag een fijne vaderdag wensen. 😘

  Geliked door 2 people

 4. Pietersen zegt:

  Er liepen wel wat moslima’s mee zo te zien op de foto’s met een bord ‘Liebe fuer Alle, Hass gegen Keine’. Voor wat het waard is.
  Zeg maar een charme offensiefje van dames die erbij wat glimlachen, gestuurd door moslim-organisaties om juist moslims uit de wind te houden.
  Allemaal zo voorspelbaar en doorzichtig onderhand.
  Vannacht was ook weer de nacht van de vluchteling. Heeft u die domme Nederlanders in het nieuws al over de streep zien komen ? Om te kotsen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Elisah zegt:

  Bij de beelden op het journaal, zag je eigenlijk alleen maar moslimvrouwen demonstreren. Het was een armetierige opkomst, maar gezien hun positie binnen de islam, vind ik dat toch wel moedig van ze.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Taqiyya – ze werden gegarandeerd gestuurd!!!

   Geliked door 2 people

  • Pietersen zegt:

   Elisah je gaat toch niet geloven wat je op het NOS journaal ziet ? Een hele linkse kliek maakt daar uit wat zij jou voorzetten !

   Geliked door 2 people

   • Elisah zegt:

    Ik kijk kritisch naar het journaal, maar het viel me gewoon op dat er praktisch alleen vrouwen te zien waren, vrouwen met hoofddoeken, die normaliter niet veel zelfstandig mogen ondernemen.

    Like

   • BertG. zegt:

    Als jij kritisch naar het journaal zou kijken, dan was je allang tot de conclusie gekomen dat je hier niet langer je tijd aan moet besteden.

    Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Hoe simpel kan je zijn dat je om daar niet direct doorheen te prikken.
   Dan heb je er toch echt weinig van begrepen.

   Geliked door 1 persoon

  • Marian zegt:

   Het was fake Elisah, een opgevoerd toneelstukje. Alleen maar om ons koest te houden

   Geliked door 2 people

  • Elisah zegt:

   Dat klopt Theresa, want door de beelden van het journaal léék het te gaan om een vrij grote demonstratie. Maar dat de vrouwen dan gestuurd worden om het, zeg maar, op te knappen is wel érg slap. Die paar moslima’s die toevallig ik ken, zouden vrijwillig meelopen en het ook menen.

   Like

   • d.g.m. holland zegt:

    Eerst bedankt Elisah voor je vaderdagwens. Mijn kroost doet daar niet aan.

    In het eerste journaal werd nog gezegd dat er enkele duizenden moslims waren, maar dat hebben ze veranderd door enkele beelden te tonen, waarbij het LEEK, of dat er veel moslims waren.
    Dhr. Bron heeft helemaal gelijk…
    Taqiyya, je doet alsof, maar ondertussen….

    Like

   • BertG. zegt:

    Maar jij schijnt dan ook in een dorpje te wonen, waar alleen vriendelijke en aardige mossels wonen.
    Noemen zich wel moslima, maar zijn overal tegen, voor wie je het wijs kan maken.
    Schijnen nergens anders te wonen.
    Dat zo iets nog niet in de Telegraaf staat, dit is werkelijk waar, een zeldzame plek in Nederland.
    Een dorp vol met alleen vriendelijke mossels, wat zal jij blij zijn dat jij daar tussen mag wonen.

    Geliked door 1 persoon

   • Pietersen zegt:

    Je kent ‘toevallig’ moslima’s en toch ken je ze weer zo goed dat je weet dat zij vrijwillig mee zouden lopen. Ik begin de kriebels van jou te krijgen.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Ik heb het al eerder beweerd, maar volgens mij zit jij in zo’n mossel hulpverlening clubje.
    Dat kan haast niet meer missen.
    Maar dat vermoeden heb ik wel van meerdere hier op de site.
    Altijd in de verdediging wanneer het over mossels gaat, dat gaat opvallen.

    Geliked door 1 persoon

   • Elisah zegt:

    Nee hoor Bert, geen enkel clubje. Ik zie wel af en toe tieners die hun best doen.

    Like

  • Nou Elisah je wordt toch geen gematigde moslim knuffelaar, kan mij er wel wat bij voorstellen wanneer je het NON journaal serieus neemt, net zoals Monique van Hoogstraten die ook bijna altijd de Palestijnse kwestie (De zielige Palestijnen) door haar bril bekeken via de NOS/NPO de Nederlandse huiskamers inslingerd waar Israel door haar afgebrand wordt.

   Like

   • Elisah zegt:

    Nee hoor, geen knuffelaar, helemaal niet. Maar als mensen zich normaal gedragen en gewoon meedoen zoals andere Nederlanders, dan ga ik niet zomaar vervelend lopen doen.

    Geliked door 1 persoon

  • Ouwe Zweedse geile taarten met een onbevredigde passie voor een licht getinte jonge lul

   De gigantische immigratie van zogenaamde niet-begeleide vluchtelingenkinderen in Zweden in de afgelopen jaren kan grotendeels worden verklaard door de geilzucht van ouwe lelijke wijven in Zweden die Arabische jongemannen in huis opvangen om te neuken. Stelt debater en YouTubeprofiel ‘En arg blatte talar’ (EABT) (Een boze buitenlander spreekt zich uit), ook bekend als de Angry foreigner.

   Gisteren heeft EABT een video op YouTube geplaatst waar hij een poging doet een verklaring te geven aan het fenomeen met de zogenaamde niet-begeleide minderjarige vluchtelingen die massaal door ouwe rimpelige linkse taarten in Zweden omhelst worden. Zijn recente video, in Engelse taal en meer dan een half uur lang, is ondertussen al meer dan tienduizenden keren bekeken.

   In de video doet EABT een poging om voor zijn Engelstalig publiek het fenomeen van de zogenoemde Zweedse “batikheksen” te verklaren.

   – Dit soort vrouwen is uitgegroeid tot een levende mime op het internet vanwege hun belachelijk overdreven immigratie activisme, zegt hij, eraan toevoegend:

   – Het lijkt erop dat ze een onbevredigde passie hebben voor een licht getinte jonge lul.

   Hij beschrijft de talloze voorvallen van Zweedse eenzaam staande vrouwen van middelbare leeftijd en ouder, die aan gebrek aan blanke lul, de mannelijke ‘vluchtelingenkinderen’ in hun huis uitnodigen, en hoe ze in Facebookgroepjes elkaar vertellen dat ze bij gebrek aan beter hun bed delen met deze Arabische neukaapjes, en deze zogenaamde vluchtelingkinderen gebruiken als ”toyboys”. Veel van deze geile ouwe Zweedse wijven plaatsen foto’s op Facebook en andere sociale media terwijl ze met hun Arabische neukertjes poseren.

   https://fenixx.org/2017/06/06/ouwe-lelijke-linkse-zweedse-wijven-neuken-met-afghaanse-vluchtelingjongetjes/

   – Wat Zweden heeft bereik is de grootste import van gigolo’s in de menselijke geschiedenis. En laat de belastingbetalers opdraaien voor deze immorele neukpartij, en benoemt dit als “humanisme”, zegt EABT.

   – Dit is geen vluchtelingencrises, dit is een globalistisch bordeel.

   Geliked door 1 persoon

   • Elisah zegt:

    Wees maar gerust, ik ben niet oud en lelijk en heb geen interesse in een bepaald type jonge mannen.
    Ik heb wél toevallig een jongere ( blanke) echtgenoot… 😉

    Like

   • Elisah zegt:

    Ik ken trouwens dat artikel van fenixx, daar heb ik op gereageerd.

    Like

 6. Sabeltant zegt:

  Het grootste probleem in het westen zijn deze meelopers, de collaborateurs van een ideologie die ons wil vernietigen.

  Dat moslims niets op hebben met anti terreur demonstraties is al lang bekend.
  Ook de de voorgaande demonstraties laten zien dat het aandeel moslims wat meeloopt bijzonder klein is.
  De aanwezige leugenpers doet er evenwel alles aan om net te doen alsof er honderden moslims meelopen maar de door burgers opgenomen filmpjes op internet laten het overduidelijk zien.
  Geen moslim te bekennen.

  we kunnen dus gewoon vaststellen dat het moslims geen bal uit maakt hoeveel aanslagen hier zullen zijn.
  Zij denken dat de aanslagen nodig zijn om het westen te onderwerpen en ze gedragen zich er ook naar.

  Als Nederlander kun je maar een ding doen als je tegen de islam bent.
  Stem PVV!

  Geliked door 3 people

 7. Sabeltant zegt:

  Voor wat het waard is…

  Geliked door 1 persoon

 8. Ivan Chapka zegt:

  Ik zou diegenen, die in zoals BertG. zegt , dorpjes wonen met lieve moslims , aanraden eens een dag op sightseeing te gaan naar b.v. Rotterdam, den Haag dus de Randsteden en ga dan eens in b.v. Rotterdam Zuid naar de Beijerlandselaan, Afrikaanderplein , in Noord naar de ZwartJanstraat/noordmolenstraat, moest toevallig 2 weken geleden in de Noordmolenstraat zijn, praktisch geen NL winkel meer te bekennen, maar ook geen Nederlander meer, wel veel onvriendelijke in djellaba’s geklede moslims, die u met hun ogen de grond in boren, en zo zien bijna alle grote , maar ook kleine randsteden eruit.
  Bezoek deze straten en wijken, er gaat een wereld voor u open , en dan komt u tot de conclusie dat Nederland verloren is.
  Rotterdammers die eerst waren gevlucht naar Capelle a/d IJssel, zijn nu weer met z’n allen gevlucht naar Barendrecht en over 5 jaar valt er niet meer te vluchten.
  Frans Halsema had een voorziene geest met “Vluchten kan niet meer etc….”

  Geliked door 2 people

 9. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogd.

  Like

 10. Pingback: Wanneer de moslim liever ophitst dan voor vrede demonstreert | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s