“Links Privilege laat extremisten alles toe”

Screenshot_131

(Door: Yernaz Ramautarsing)

In de Nederlandse politiek gelden niet voor iedereen dezelfde regels.  Er is namelijk één groep die zonder consequenties mag doen waar anderen voor worden afgerekend. Ik heb het over ‘Links Privilege’. Hierdoor kun je een doodscultus, namelijk het socialisme – verantwoordelijk voor 100+ miljoen doden – als ideaal propageren zonder enige vorm van sociale uitsluiting als gevolg.

In het gehele Westen geldt terecht als stelregel dat nazisme een kwaadaardig totalitair politiek systeem is. We zijn helaas niet consequent in onze afwijzing van moorddadige politieke ideologieën want voor socialisme en haar varianten gelden andere regels.

Lees verder>>>
(h/t Guus Velraeds)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Communisme, democratie, dictatuur, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, socialisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Westen. Bookmark de permalink .

10 reacties op “Links Privilege laat extremisten alles toe”

 1. Japio zegt:

  http://www.rijnmond.nl/nieuws/156160/Nacht-van-Vluchteling-levert-recordbedrag-op
  Nacht van Vluchteling levert recordbedrag op – #rtvrijnmond

  Like

  • Japio zegt:

   Wanneer gaan ze de “nacht van de ouwetjes” organiseren? Of de “nacht van de voetselbankgangers”? Of de “nacht van de daklozen”? Om aandacht te vragen voor onze eigen problematiek in Nederland?

   Like

 2. koddebeier zegt:

  Vandaar dat socialisme het zo goed kan vinden met de islam.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Het is net als de islam een levensgevaarlijke doctrine !!! Ziek en verrot tot op het bot !!

  Like

 4. BertG. zegt:

  Omdat er veel mensen zijn die denken dat het socialisme gelijk staat aan sociaal zijn.

  Like

 5. Jean zegt:

  En wat te zeggen over “moorddadige religieuze ideologieën???”, die zijn veeeeeel gevaarlijker en moordzuchtiger dan die moorddadige politieke ideologieën.
  Wanneer wordt er nu eens eindelijk mee gestopt die moorddadige religieuze barbaren te importeren naar Europa? Metsel de muren dicht desnoods tot 5 meter hoogte want wij willen geen enkele barbaar in onze westerse seculiere samenleving, nergens willen wij ze tegenkomen, niet in ziekenhuizen niet in gemeentehuizen niet in onze straten of woningen, NERGENS, die smeerlapperij hoort thuis in Afrika en daar leven ze zich maar uit, wij zullen er voor zorgen dat er geen eurocent naar Afrika gaat want de pot loopt over betreffende die achterlijke perverse gewelddadige barbaren zonder enig normbesef en zonder respect voor vrouwen en kinderen resp. seculiere wetten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s