VIDEO´s: Demonstratie van de Identitaire Beweging in Berlijn (17-06-2017)

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Op 17-06-2017 demonstreerde de Identitaire Beweging met bijna 2000 deelnemers in Berlijn. Ondanks de beweringen van de Duitse media en enkele bekrompen extreem linksen, demonstreerden er in Berlijn niet “slechts enkele honderden”, maar bijna 2000 Identitairen vreedzaam voor de toekomst van hun vaderland!

 

Op de thuisreis weerklonken op het station “Gesundbrunnen” nog enkele spreekkoren van de Identitairen. Het deel van de demonstranten dat met de trein was gekomen, zorgde ter afsluiting nogmaals voor een goede stemming in het rode Berlijn: “Vaderlandsliefde is geen misdaad!”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Berlijn, burgermoed, Identitaire Beweging, Links fascisme, Patriottisme. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO´s: Demonstratie van de Identitaire Beweging in Berlijn (17-06-2017)

  1. linda texel zegt:

    Gisteren was er op de NOS een kort bericht over deze beweging,…het zouden allemaal NAZI’S zijn!!!!

    Geliked door 2 people

  2. Witte raaf zegt:

    Heb dit gisteren even op het journaal gezien,
    Ze worden “Nipsters” genoemd,Nazi-hipsters en worden in de gaten gehouden door de veiligheidsdienst in Duitsland,ik wist niet wat ik hoorde!!

    Geliked door 1 persoon

  3. Jean zegt:

    Wij weten toch dat bij cijfers gegeven door linkse rotzooi lees: rode en groene graaiers, betreffende rechtse activiteiten dat wij er steeds ‘minimaal’ een nul moeten bijplaatsen, spreken ze over 200 deelnemers dan moeten wij er sowieso 2.000 van maken en in sommige gevallen zelfs 20.000.
    Linkse rotzooi hangt aan mekaar van leugens, bedrog én profitariaat, kijk maar eens naar Brussel, de corruptie is daar groter dan het aantal inwoners.

    Geliked door 1 persoon

  4. Pietersen zegt:

    Deze demonstratie werd weer heel negatief neergezet door het NOS-journaal dat een eigen subjectieve agenda heeft. Pegida, ID-beweging, lePen, Trump, Wilders e.a. worden altijd in een negatief daglicht gesteld. Ik hoop dat de meeste reageerders hier dat wel weten.
    Ook in Eenvandaag, Nieuwsuur en Buitenhof.

    Geliked door 1 persoon

  5. Roeland zegt:

    Het zijn volgens mij veel oud DDR burgers, die daar lopen. Die weten nog wat het is om in een zware dictatuur te moeten leven. Heel mooi om dit alles te zien! Kunnen de “Wessies” nog veel van leren! Nu opkomst rond de 2000..De volgende keer hopelijk veel meer!!

    Geliked door 1 persoon

  6. Jan Wandelaar zegt:

    Like

  7. Leo zegt:

    Goh,….. dat duizendknoop verhaal doet me ergens aan denken.
    Lijkt me het zelfde verhaal wat ik regelmatig lees, maar dan met een andere benamingen, klopt dat ?? Jan ?

    Like

Plaats een reactie