‘Laten we ophouden met de lafheid, en de waarheid spreken over de islam’

Screenshot_149

(Door: Geert Wilders)

‘Ik zal mijn plicht blijven doen, waarschijnlijk weer als leider van de oppositie’

Deze week ging de documentaire Wilders in première, op DocFest, een jaarlijks filmfestival in de Britse stad Sheffield. Deze documentaire is gemaakt door de Amerikaanse regisseur Stephen Robert Morse. Hoewel hij het niet met al mijn standpunten eens is, heeft hij geprobeerd een eerlijk beeld te schetsen van wie ik ben en waar ik voor sta. Dat is bij de meeste Nederlandse journalisten wel anders.

We staan stuk voor stuk op de dodenlijst van de islam

Ik stond Morse en zijn team toe om mij een aantal maanden te volgen. De documentaire laat zien hoe ik, vanwege islamitische doodsbedreigingen, moet leven onder continue politiebeveiliging. Je ziet hoe ik word rondgereden in gepantserde auto’s, en dat ik verplicht ben om een kogelvrij vest te dragen wanneer ik in het openbaar ga spreken.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Geert Wilders, Islam, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, tolerantie/intolerantie, Verzet, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

30 reacties op ‘Laten we ophouden met de lafheid, en de waarheid spreken over de islam’

 1. Witte raaf zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/06/escalatie-dreigt-in-londen-busje-rijdt-in-op-moslims/

  Krijgen we daar straks ook parijse banlieu-achtige toestanden!?

  Like

 2. dirkroelofs zegt:

  Zolang er in Brussel een EU fascistenbeweging Europa sloopt en in ons land politici blindelings achter een Duitse familie aanlopen die zichzelf koninklijk achten maar in feite bezetters zijn gebeurt er niets.

  Geliked door 2 people

  • Jean zegt:

   Dirkroelofs, 1.000% mee eens, in België is het van hetzelfde.
   Conclusie: Wij moeten de touwtjes in handen gaan nemen, ook de touwen van de galg.

   Like

 3. kampersrene zegt:

  De waarheid spreken over de Islam dat doet ” rechts” al een tijdje maar onze linkse broeders vertalen dat in racisme , onverdraagzaamheid en islamofoob , den ene tegen de andere opzetten enz enz …dan hebben ze nog gelijk ook….Mijn vader, zaliger drukte mij steeds op het hart , Oordeel nooit op iemand zijn ras of huidskleur maar kijk naar zijn daden ……Als ge dat in de praktijk omzet dan ben je een achterlijke als ge geen racist wordt , of geen begrip meer toont voor hunne achterlijke kultuur

  Like

  • dirkroelofs zegt:

   O ja, Rutte misschien en wanneer dan,dat Erdogan knipmes duikt overal voor weg dus laat me niet lachen met rechts, ze zijn even beroerd als allemaal in kamer en kabinet.

   Like

 4. Fred zegt:

  Juist, niets aan toe te voegen.
  Maar het zal bij de kleuters wel het ene oor in, en het andere oor uit, zijn.
  Zoals gewoonlijk.

  Geliked door 1 persoon

 5. delamontagne zegt:

  ALS DE ANGST VAN KAMP VERANDERT………..
  ( een londen’s “incidentje” )

  We weten nog niet alle details, maar het is duidelijk een opzettelijke aanval tegen onschuldige Londenaren, waarvan velen tijdens de “heilige” maand van de Ramadan het gebed zojuist beéindigd hadden in de moskee”, aldus de burgemeester van Londen, Sadiq Khan.

  Kijk eens aan “musuls”, dat is nou wat je krijgt als een ONEVENWICHTIG/ gestoord persoon met een vrachtwagen. ?
  inrijdt op mensen.
  En wacht eens even, hij was nog tamelijk vriendelijk ook, de wagen was niet geladen met EXPLOSIEVEN…………..!
  toch zonde want dan zou de hele moskeet verdwenen zijn.

  Wij moeten wel bedenken dat er lieden zullen opstaan, die tegenakties zullen gaan voeren.
  Het is dus “Changing lanes”!
  Stiekum zullen er in de nacht explosies volgen in de buurt waar gepredikt wordt in moskeeën
  om tegen de “ongelovigen” te strijden.
  Deze plekken van bebaarde mannen, waar dagelijks om het onheil van de andersdenken wordt gesmeekt , gebeden wordt voor geslaagde moordaanslagen op de Christenhonden, zullen ook niet langer veilig zijn.

  De mogelijkheden zijn werkelijk enorm…..

  Of de BESTUURDER [ van de wagen ], nu een moslim is of niet.
  “Who-cares”…. zal een zorg zijn, maakt niet uit.
  Het kan zijn dat de ANGST van eigenaren wisselt, !
  De kaarsen zullen “HALLAL” worden.
  Een “verbijsteerde” reageerder.

  Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:

   Ik las dat die ene dode al eerder dood was en er verder alleen gewonden zijn gevallen.
   Het blijkt te horen bij het leven in een grote stad……volgens de burgemeester van London.
   Waarschijnlijk een verwarde man met een lage bloedsuikerspiegel? De imam heeft ingegrepen, anders werd de dader gelycht.
   De dader bleek nog kushandjes te geven toen hij afgevoerd werd in de politiebus.

   Like

 6. kampersrene zegt:

  Ik las zojuist “schokkend nieuws “” man rijdt in op voetgangers aan Londense moskee” met een dode en verschillende gewonden. Dat is natuurlijk niet de oplossing ! Maar ik vraag me af de manier van doden is vrij uniek te noemen ,Hoe of door wie werd hij geinspireerd . De dader had een blanke huidskleur , dus …verwardheid wordt van tafel geveegd , blijft over …moord met voorbedachtheid …de straf …levenslange gevangenis of den brandstapel , want hij was niet religieus gemotiveerd

  Geliked door 1 persoon

 7. Jean zegt:

  Ik heb een enorm ontzaglijk respect voor dhr. Geer Wilders.
  Zijn inzet en houding verdienen een grandioos respect.

  Geliked door 2 people

 8. Tistochwat zegt:

  Geert Wilders, een eerlijke held die de waarheid zegt, die wél opkomt voor de burger, die zelfs op de dodenlijst van die gore, achterlijke, stinkende, verderfelijke islam staat; deze bewonderenswaardige man wordt buitengesloten, beledigd, gedemoniseerd, dwarsgezeten en valselijk beschuldigd van ‘haatzaaien’ door smeerlappen als Pechtold, Rutte, Klaver; ach, eigenlijk door alle graaiende, zakkenvullende, machtswellustige, islamofiele ‘politici’ en hun hersenloze ‘goedmenselijke’ aanhang.

  En Geerts kogelvrije vest zal hem niet beschermen tegen de ‘kogel van links’ die zijn hoofd zal weten te treffen. Dat is bij Pim ook gebeurd…

  Geliked door 2 people

 9. M.A.L. Sion zegt:

  Wie zwijgt stemt toe. Dat is het gezegde.
  Dat is ook van toepassing op uw mening over de islam.
  Wie zwijgt brengt zichzelf en onze landgenoten in gevaar want de islam zet door.
  Uiteindelijk willen de aanhangers van deze doodscultus een wereldkalifaat.
  In een wereldkalifaat is er geen plaats voor ongeovigen (niet moslims).
  Als u zich niet tot de islam bekeert bent u ten dode opgeschreven, het is maar dat u het weet!!
  Kom achter de geraniums vandaan en sluit u aan bij andere Nederlanders die ook de islam uit onze samenleving willen verdrijven. Niet morgen, maar vandaag nog.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 1 persoon

 10. Pieter G zegt:

  De meest “gematigde” moslim blijft trouw aan de islam wetten die boven alle andere wetten gaan.
  Voorbeeldje: Moslim familie woont 25 jaar in Nederland, dochter gaat trouwen met blonde vent die daarvoor verplicht moslim moet worden. Want zo werd mij geantwoord. Dit MOET bij ons!!

  Nou nee hoor, bij ONS is er vrijheid en geen dwang volgens onze geldende wetten.
  Vrijheid van godsdienst of geen godsdienst is een eigen keuze wat gerespecteerd moet worden en niet een messteek in de rug voor gevolg mag hebben.
  Het merkwaardige is dat er zelfs geen enkel idee is dat wat ze doen strafbaar is.

  Er wordt vaak geopperd dat de integratie pas ingezet wordt wanneer het bed gedeeld wordt.
  Het tegendeel is waar.
  De sharia wetten gaan voor alle andere wetten. En men is er erg blij mee zelfs.
  Let wel, ik spreek hier over hoog opgeleid en perfect Nederlands sprekende moslims.

  Like

 11. Geronimo zegt:

  Wat door de MSM naar misdadige journalistieke poco-gewoonte telkens opnieuw als ‘extremistische moslims’ wordt geduid, zijn in feite de enige echte, vrome moslims. Zij die hun geloof en de koran uitermate serieus nemen.

  En wat de laatste aanslag in Londen betreft, hoor ze nu krijsen, al deze moslim-hypocrieten – sorry voor het pleonasme – over ‘islamofobie’, zonder zich daarbij ook maar één keer zelf de vraag te stellen of ze als uitleg daarvoor niet eens beter in eigen (moorddadige) moslim-boezem zouden moeten kijken. Ze zijn zoals gewoonlijk weeral in ‘slachtoffer modus’. Nu ze een eerste keer zelf als groep(!) – in de andere gevallen was het altijd een soort ‘collateral dammage’ – gericht slachtoffer zijn van wat meer dan waarschijnlijk een aanslag is, klinkt het ineens van “All the victims were members of the muslim community”. Al ooit iets identieks horen roepen als alle daders steevast lid waren van de moslimgemeenschap, zo in de trant van ‘All terrorists were members of the muslim community’?
  Wie heeft de burgemeester van Londen ook deze keer horen verklaren dat dergelijke aanslagen nu eenmaal behoren tot het alledaagse leven in een grootstad, ook voor moslims, en dat zijn geloofsgenoten er maar zullen moeten mee leren leven en er het beste van maken? De kans om daarvan het slachtoffer te worden is toch immers vele keren kleiner dan b.v. sterven in het verkeer !

  Of dachten al die ‘vrome’ moslims nu werkelijk dat de door hen zo verachte “kufar”, als geviseerde groep dat alles zomaar klakkeloos zouden blijven slikken en ondergaan, zonder zelf ooit een keer in actie te schieten? Als ergens te begrijpen, weliswaar niet goed te keuren, vergelding voor de intussen honderden door uiterst vrome moslims wereldwijd zo gevierde gedode ‘kufar’, dat alles dan nog eens onmiskenbaar in navolging van de richtlijnen en ‘goddelijke’ bevelen in hun toch zo vredevol, alom geroemd, geloofsboekje, de koran?

  Bij deze weten ze het nu: een mogelijke burgeroorlog is in meerdere Europese landen dichterbij dan de meesten (onder hen) denken. Spijtig genoeg waarschijnlijk de enige manier ook om ons op termijn van deze ideologische gesel te bevrijden. Want dat is het juiste werkwoord: ons bevrijden van het islamitisch juk. Islam betekent nl. altijd en overal bakken ellende over je heen, of je dat nu wil of niet, of graag hoort of niet, het maakt er inherent deel van uit. Het kwaad zit in de islam als het kuiken in het ei. De feiten bewijzen het telkens opnieuw. Dat is de rauwe realiteit, waar de verenigde Europese politieke maffia al zo lang weigert iets aan te doen. Zij zijn dan ook de ware schuldigen achter al deze menselijke drama’s vanuit hun manifeste onwil en kortzichtigheid. Zij zorgen ervoor dat steeds meer en meer wanhopige Europese burgers zich in de nabije toekomst genoodzaakt zullen zien om, in hun wanhoop, zelf het recht in eigen handen te nemen, omdat er geen andere oplossing voorhanden is of van hogerhand wordt aangereikt. Zachte heelmeesters maken immers altijd stinkende wonden. Dat is wat we nu overal in Europa meemaken.

  Terwijl ik dit schrijf, blijkt er in Parijs intussen weeral een aanslag te zijn geweest door een gewapende dader op een politiebusje, dit keer zonder dodelijke slachtoffers.

  Elke andere uitleg naar verstandhouding toe met de ‘kufar’ vanuit moslim-hoek behoort verder altijd tot hun gekende leugensyseem, de taqiyya.

  https://i0.wp.com/www.fahrenheit211.net/wp-content/uploads/2012/12/churchill-on-islam-21.jpeg?resize=266%2C189

  Dat zijn hun echte wereldwijde moslim-plannen (zie video hieronder).
  En dat gevaarlijk achterbaks gedachtengoed altijd maar met de meeste soepelheid blijven behandelen en favoriseren. Niet te verwonderen dat deze kerels op de duur zelf beginnen te denken dat ze werkelijk van groot belang moeten zijn door hun geloof onder de leidende hand van hun fictieve maangod, allah, als zelfs al de ‘kufar’ ze aan de voeten vallen en hun geloof meer en meer mee beginnen te beleven, zoals de politie Amsterdam met hun deelnames aan de iftar. Geloof is voor alles een persoonlijke kwestie, en eindigt aan de voordeur van iedere burger, moslim of niet. Daarachter heeft geen enkele neutrale politie iets te zoeken, tenzij in geval van ernstige aanwijzingen in het kader van een gepleegd misdrijf, of in het geval van manifeste heterdaad. Als verkeerd signaal naar dit ‘herrenvolk’ toe, kan dit tellen.
  En zo kunnen we maar blijven doorgaan.

  Vandaar, geen medelijden met deze haatideologie. Hoort hier niet thuis, gisteren niet, nu niet en nooit !

  Twee instructieve video’s ter zake met Engelstalige ondertiteling:

  Like

 12. Jean zegt:

  Betreffende Londen.
  Vanaf de eerste seconde weten ze het “een terroristische daad” want de dader was een westerling tegen moslims, betreffende de honderden vorige terroristische daden van moslims tegen westerlingen was altijd regel één in het nieuws “het heeft niets met de islam te maken en het is geen terroristische aanslag”.
  Denken de debielen nu echt dat wij idioten zijn?
  Wat in Londen gisteren gebeurd is stond in de sterren geschreven: “als de politiek en het gerecht de burgers in de steek laten dan zullen diezelfde burgers het recht in eigen handen gaan nemen”.
  Nogmaals, elke vorm van geweld is misdadig maar……”men oogst wat men zaait”.

  Like

 13. koddebeier zegt:

  De waarheid spreken ????????????? De linkse/Liberale en Christelijke partijen en hun media liegen er al jaren en jaren oplos, de waarheid ze weten niet eens meer hoe die eruit ziet !!!

  Like

 14. fleckie zegt:

  Op 31.7.2016,ejbron, onder SOCIOLOOG DOET ONDERZOEK naar ISLAM, ..:no.20, ‘MAROKKAANSE MANNEN GEZIEN’ van Alb.BAKKER

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s