VIDEO-trailer: “Wilders, een documentaire”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO-trailer: “Wilders, een documentaire”

 1. OphEUffen zegt:

  Persoonlijk kom ik steeds meer tot de conclusie dat Geert Wilders de nummer 1 man is om de globale strijd tegen islam aan te voeren. Nederland kan hij er nog bijdoen omdat hij buitenspel gezet wordt. Desalniettemin, met afstand, de grootste politicus die Nederland heeft voortgebracht. Ook op globale schaal. Dat steekt ‘onze lokale wannabee’s’ als de neten.

  Liked by 4 people

  • guusvelraeds zegt:

   Geert Wilders gaat de geschiedenis in als de grootste Nederlandse politicus ooit. Groter dan Thorbecke, groter dan Drees en ook groter als Fortuyn die nooit een kans gekregen heeft. Over honderd jaar staat Geert Wilders in de geschiedenis boeken en Alexander Pechtold en het hele hedendaags zooitje die met hem het binnenhof ontsieren zullen dan allemaal vergeten zijn. Over honderd jaar als de EU lang gevallen is want dat gaat gebeuren en de dé-islamisering in Europa aan zijn laatste afronding fasen gekomen is. Er zullen dan nog steeds moslims in Europa wonen maar de negatieve dynamiek van de islam zal dan geen rol meer spelen omdat mondiaal de islam steeds meer zal desintegreren. Desintegreren dankzij mensen als Geert Wilders en de nieuwe generaties Europeanen die opkomen die steeds meer belangstelling krijgen voor de echte waarden van Europa. Dit zijn dus niet de socialistische waarden die de progressieven ons door de strot duwen, maar de oude Europese waarden gestoeld op Christendom, Jodendom en een realistisch Humanisme dat geen slachtofferschap stimuleert en het perverse idee dat alle culturen gelijk zijn.

   Liked by 4 people

  • Marian zegt:

   Helemaal met je eens. Dat ze zo’n man met zoveel kennis van zaken aan de dijk gezet hebben met een flauwe smoes.

   Liked by 1 persoon

 2. elvimaran zegt:

  Ik ben het met je eens OphEUffen. Zouden ze echt niet weten dat de Sharia in GB al is ingevoerd? Ben wat dat betreft benieuwd hoe dat zal gaan na de Brexit. Laten we het over Zweden maar niet eens hebben…..

  Liked by 1 persoon

 3. Kan er tussen al die petities en andere smeekbeden waar vervolgens de reedt mee wordt afgeveegd niet een petitie komen waarin Wij Het Nederlandsche Volk eisen dat Geert tot Koning Geert den Urste wordt gekroond en zijn vrouw tot Koningin. Die leggen ze echt niet naast zich neer, dit keer. Ik ben er zxeker van dat Willem z’n kans neemt en onmiddellijk met pensioen gaat naar z’n 2e huisje in Argentinia waar zijn meisje dan bankdirectrice kan worden van een heel klein bankje in microkredieten. En dan wil ik die kop van Pechtold wel eens zien. Ik zou dan ook graag willen weten hoeveel anti-wilders meurscheuren bij Jinec en DWDD dan toch wel hofdame willen worden.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Vroeger vaak koninkje gespeeld?
   Is trouwens best leuk.
   Had je ook ’n dochter die moest trouwen?
   ’n Beetje koning moet die hebben.
   Alex is trouwens geen echte koning.
   Hij is er nooit en woont in het buitenland.
   Daar worden ook zijn “Kersttoespraken” opgenomen.
   In Nederland loopt een stand-inn rond die linten doorknipt, op koningsdag wc’s kapot gooit en koekhapt.
   Daarnaast is die stand-inn gewoon parkeerwachter.
   Vandaar dat Nederland de prijs heeft gewonnen van het goedkoopste koningshuis te hebben.
   Zo’n parkeerwachter kost twee keer niks.

   Like

   • Nee, ik speelde vaak Jezusje omdat dan alle meisjes in de buurt mij moesten pij, naar mijn pijpen moesten dansen vanwege Bruiden des Heeren. Ze zaten me dan de hele tijd te aaien en ze jankten al bij het idee dat ik straks iets aan het kruis zou krijgen. Weet je trouwens dat ze vroeger bij ons in ’t durp, als er weer eens eentje aan een vreselijke harde sjanker of eenvoudige lues danwel gonororororae was gevallen, dat ie ‘aan ’t kruus’ gestorven was. Ik denk trouwens dat ’t nog zo is maar dat ze dat tegenwoordig jicht noemen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s