VS: Klein meisje misbruikt door moslims – Ouders door de rechter onder bedreiging met gevangenisstraf tot zwijgen veroordeeld

Screenshot_158

De kleine Amerikaanse Jayla (5) werd dagenlang seksueel mishandeld door drie moslims. Moeder door Amerikaanse rechter tot zwijgen veroordeeld. Het arme meisje werd door de uitspraak van de rechter meteen tweemaal slachtoffer.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Amerikaanse rechter: Gevangenisstraf voor iedereen die bericht over de straf tegen de drie Irakese en Soedanese daders

Ook in de VS zijn rechters in functie die men niet anders dan als zware misdadigers kan betitelen. Van het meest recente geval is zo goed als nergens in de Duitse media gewag gemaakt. Ook hierbij gaat het – natuurlijk – weer om misdrijven van islamitische supermensen:

“Drie minderjarige jongens uit Irak en Soedan stonden in april terecht. De aanklacht: Ze hadden de kleine Jayla (5) gevangen gehouden in de wasruimte van een appartementencomplex in juni 2016 in Twin Falls, Idaho. Ze urineerden op het meisje en misbruikten haar seksueel. Ze werden schuldig bevonden en kregen een straf – die bij niemand bekend is. Want rechter Thomas Borresen vaardigde voor iedereen die zich in de rechtszaal bevond een mond snoerend decreet uit. Wie het waagt te spreken over hoe het vonnis is uitgevallen, riskeert een gevangenisstraf.”

Michael Mannheimer Blogjournalistenwatch

Wie nu denkt dat dit te maken had met de bescherming van “minderjarige daders” kent de VS niet: daar werden reeds meerdere minderjarige blanke VS-burgers, zelfs kinderen, in rode gevangeniskleren en met voet- en handboeien om voor de aanwezige verzamelde pers voor het gerecht gesleept. Bekend is de zaak van een Zwitserse jongen, die zijn zuster gadesloeg bij het plassen in de tuin – en daarvoor door een VS-burger werd aangegeven wegens “pedofilie.”De naam van deze jongen en het tegen hem uitgevaardigde “vonnis” ging destijds de Amerikaanse pers door.

Daderbescherming bij moslims ook in Europa

Dat doet denken aan vergelijkbare gebeurtenissen in Zweden, waar media ter bescherming van islamitische zware criminelen alleen nog bij uitzondering hun misdaden bekend maken aan  oorspronkelijke Zweden. En de uit Afrika afkomstige daders daarbij meestal Zweedse namen toedichten – en hen betitelen als “Zweden”.

Of ook aan de verschillende pedofiele netwerken die islamitische immigranten in Engeland hadden opgebouwd – en waarvan duizenden Engelse meisjes het slachtoffer werden. Hoewel de autoriteiten daarvan afwisten, zwijgen zij al jarenlang over deze zware misdaad – uit de niet anders dan ziek te noemen “angst” om door de media te worden gebrandmerkt als racisten.

In alle gevallen werden de misdaden slechts mogelijk gemaakt doordat men a) de islam importeerde in onze landen en b) Links met behulp van haar mediamacht achter de schermen een dreiging heeft opgebouwd die iedereen kan vermorzelen die zich uitspreekt tegen haar gezindheidsdictatuur en politiek.

(Michael Mannheimer)

———————————————————————

Klein meisje misbruikt – Ouders tot zwijgen veroordeeld

In de VS zorgt een van rechtswege opgelegde berichtgevingsblokkade in een zaak van kindermisbruik door zogenaamde “vluchtelingen” voor opwinding in de publieke sector. Drie minderjarige jongens uit Irak en Soedan stonden in april voor de rechter. De aanklacht: Ze hadden de kleine Jayla (5) gevangen gehouden in de wasruimte van een appartementencomplex in Twin Falls, Idaho in juni 2016. Ze urineerden op het meisje en misbruikten haar seksueel. Ze werden schuldig bevonden en kregen een straf – die bij niemand bekend is. Want rechter Thomas Borresen vaardigde voor iedereen die zich in de rechtszaal bevond een mond snoerend decreet uit. Wie het waagt te spreken over hoe het vonnis is uitgevallen, riskeert een gevangenisstraf. De bekende Amerikaanse islamcritica Pamela Geller maakte de zaak, waarover de mainstream media angstvallig zwijgen, thans openbaar. Een aanwezige bij het proces had anoniem contact met haar opgenomen.

“In plaats van dat aan het meisje recht wordt gedaan, wordt zij door justitie en autoriteiten zogezegd een tweede keer misbruikt en haar ouders worden behandeld als de werkelijke criminelen. Zij wordt opgeofferd en de islamitische jongens worden verder beschermd”, aldus Pamela Geller.

“De officier van justitie, Janice Kroeger, die de aanklacht tegen de drie jongens zou moeten leiden, deed er alles aan om ze te ontlasten en viel meerdere keren de moeder van het slachtoffer aan. Een therapeut van de daders werd naar voren geschoven, er werd gepraat over hoe goed ze het zouden doen op school, hoe aardig ze zouden zijn en in de loop van het vijf uur durende proces werden zij gaandeweg de “werkelijke slachtoffers”, verklaart Geller verontwaardigd. “Het heette dat ze aan een posttraumatische stoornis zouden lijden, omdat ze worden blootgesteld aan deze procesgang.”

Iedere keer als de advocaat van de familie het woord vroeg, werd hij tot zwijgen gebracht. Aan het eind van het proces zijn de drie jonge migranten niet schuldig bevonden aan verkrachting, maar uitsluitend aan seksueel misbruik.

De advocaat van de kleine Jayla hangt nu zelfs gevangenisstraf boven het hoofd, omdat hij terloops had opgemerkt dat de familie met het vonnis “niet gelukkig” is.

Noch de rechter, noch de officier van justitie zouden het tijdens het vijf uur durende proces met ook maar één woord over de kleine Jayla hebben gehad. Het meisje is door het misbruik zwaar getraumatiseerd. Ze plast in bed, heeft last van nachtmerries. De familie is intussen uit het gunstige appartementencomplex getrokken en moest die maanden in een hotel wonen, eer zij wederom een voor hen betaalbare woning vonden. Ze hebben door de misdaad te kampen met zware financiële problemen. Ze moeten advocatenkosten en de behandeling van hun dochter betalen. Er werd intussen voor hen een crowdfunding gestart, waarop tot nu toe zo’n $ 94.000,- is binnengekomen.

“Als er nog zoiets als gerechtigheid bestaat, zou rechter Borreson moeten worden aangeklaagd en uit zijn ambt moeten worden ontzet”, meent de blogster Pamela Geller.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

43 reacties op VS: Klein meisje misbruikt door moslims – Ouders door de rechter onder bedreiging met gevangenisstraf tot zwijgen veroordeeld

 1. A.J. de Koning zegt:

  Als ik de ouders zou zijn zou ik alle grote kranten inlichten en er een grote zaak van proberen te maken. Die rechter dient meteen uit zijn ambt te worden gezet. Hier zijn geen woorden voor.

  Geliked door 4 people

 2. IkBenHet zegt:

  Gelukkig kan je in de USA wél makkelijk een vuurwapen kopen 🙂
  Hierdoor is het simpel om op persoonlijke titel “recht” toe te passen 🙂

  Geliked door 5 people

 3. hslot4 zegt:

  Tjah Duitsland Nederland net zo en hup weer eentje .
  VERTUSCHT: FLÜCHTLING VERGEW*LTIGT 10-JÄHRIGE IN HERFORD | DANKE MERKEL | ZERBERSTER

  Like

 4. Harry zegt:

  In een dergelijk geval zou men onmiddellijk over moeten gaan tot burgerlijke ongehoorzaamheid !
  Wat een mongolen zitten er toch onder die befjes verborgen !

  Geliked door 2 people

  • koddebeier zegt:

   Over het algemeen zijn mongolen lieve mensen, dat kan je van dat soort rechters niet zeggen !

   Like

  • Beschouwer zegt:

   Bij die hooggeplaatste befjes zitten er satanische pedofielen. En pedofielen houden elkaar de hand boven het hoofd.

   Like

   • elizabeth zegt:

    De wereld is overgoten met duivelse machthebbers, hooggeplaatst en vol van duisternis in zijn goedkeuring voor die jongens,arm klein meisje.en arme ouders, hun zijn de slachtoffers van dat tuig.

    Like

 5. T.Troubadour zegt:

  Hier het gevolg van die……..Obama

  Geliked door 1 persoon

 6. Mirjam zegt:

  Dit artikel zouden ze naar Trump moeten sturen.

  Geliked door 2 people

 7. JanKlaassen zegt:

  Ik dacht dat zo goed als alle amerikanen voorzien zouden zijn van (vuur)wapens.
  Waarom dan niet deze smerige teringratten met een enkeltje naar hun “fijne” proleet sturen???
  Trouwens, ook in amerika gaat de vervanging van blanken een tandje hoger door het demoncratische ratten overblijfsel bij de overheid. Hoe kan zo’n smerige demonen666 rechter nog iedere morgen in de spiegel kijken naar zichzelf?????????

  Geliked door 1 persoon

 8. jungleelephant zegt:

  Ware het mijn dochter geweest,ik had ze eigenhandig om zeep geholpen!En daarna de rechter!

  Geliked door 3 people

 9. JanKlaassen zegt:

  Klein meisje misbruikt, geen namen en klein dader profiel.

  Man die inreed op op groep haatbaarden, volledige naam en foto in de gore collaborerende tering msm (televaag)
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/28425616/__Dader_Londen_geidentificeerd__.html

  Vrouw van fiets geslagen en waarschijnlijk daarna ook nog mishandelt, heel vaag daderprofiel, dus het kan niet anders of moet een smerige lichtgetinte rat zijn:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/28421783/__Mishandeld_na_vrijgezellenfeest__.html

  Zo doen we dat tegenwoordig, vette klasse justutie, man,man,man, wat moet er een gigantische opruiming gehouden worden in deze Augiusstal!!!!

  Geliked door 5 people

 10. Cathja zegt:

  Wat een verschrikking voor dat meisje én haar ouders!!
  Degene(n) die dit vonnis uitspraken mogen geen rechter(s) meer genoemd worden. Het zijn criminelen van het aller-ergste soort!

  Wat is de wereld door-en-door verrot! Overal worden kinderen misbruikt, vooral door moslims. Wat is het toch met mensen, dat ze dat sadistische kwaad de hand boven het hoofd houden?
  Is er dan nérgens meer gerechtigheid? NEE!
  Zijn er dan helemaal geen overheidsdienaren die het opnemen tegen de meest kwetsbare mensen in onze samenlevingen? NEE!

  De wereld wordt onleefbaar voor mensen die oprecht zijn.
  De criminelen willen van hen af.

  Geliked door 1 persoon

 11. Republikein zegt:

  Zeer schrijnend en hemeltergend.

  Geliked door 1 persoon

 12. Tistochwat zegt:

  Mijn eerste gedachte was: wat zou Trump hieraan doen?

  Als het mijn dochter zou zijn geweest, had ik die zwijnen eigenhandig vermoord als ik daar de kans voor had gekregen!

  Ik kan geen enkele normale reden bedenken waarom die smerige mohammedanen overal zo worden beschermd en aanbeden!

  LEG UIT, MERKEL, TIMMERMANS, JUNCKER, RUTTE EN ANDERE MACHTSWELLUSTIGE GROOTGRAAIERS! IK WIL HET KUNNEN BEGRIJPEN! WAAROM WORDEN WIJ, DE AUTOCHTONE BEVOLKING ZO DOOR JULLIE VERNEDERD, MISBRUIKT, UITGEMOLKEN EN VERTRAPT?!!!

  LEG UIT!!!

  Geliked door 2 people

  • Marian zegt:

   Helemaal mee eens Tis. Als dit ooit ons was overkomen, hadden we ze ook eigenhandig afgemaakt.

   Geliked door 1 persoon

  • Willie zegt:

   @Tistochwat: ” Ik kan geen enkele normale reden bedenken waarom die smerige mohammedanen overal zo worden beschermd en aanbeden!”
   Nee ?? Heel simpel , wat men hier al wel eens uit t oog verliest : het Kalergi plan
   http://curiales.nl/2015/10/24/coudenhove-kalergi-eu/. Een comment aldaar
   Paul van Velsen
   ”100 jaar geleden is de déconfiture van Europa volgens plan in gang gezet. Beangstigend, een kijkje in een rampzalige Europese toekomst waarbij de oorspronkelijke bevolking door een makkelijk te manipuleren mengelmoes moet worden vervangen. Veel van het Kalergi plan is al uitgevoerd. Merkel kreeg zelfs de Coudenhove-Kalergi prijs voor haar inspanning Europa te vernietigen.”
   Snap je het nu ??? Die moslims horen bij t plan , ook al omdat die zulke moordenaars zijn ,die niet t minste geven om ons , man ,vrouw , kind
   Hun koran zegt dat ze ons moeten vermoorden , komt dat even goed uit voor onze roverheden, niet ?? Got the picture??
   En al dit ( en de laffe europeanen,die niks durven doen daartegen ) maken me ten zeerste bezorgd

   Bekijk de beeldjes in de video en laat die op je inwerken , , dan weet je wat ons te wachten staat

   The sweet smell of a great sorrow lies over the land
   Plumes of smoke rise and merge into the leaden sky:
   A man lies and dreams of green fields and rivers,
   But awakes to a morning with no reason for waking

   He’s haunted by the memory of a lost paradise
   In his youth or a dream, he can’t be precise
   He’s chained forever to a world that’s departed
   It’s not enough, it’s not enough

   His blood has frozen & curdled with fright
   His knees have trembled & given way in the night
   His hand has weakened at the moment of truth
   His step has faltered

   One world, one soul
   Time pass, the river rolls

   It’s not enough it’s not enough
   His hand has faltered
   …. …. ……

   And he talks to the river of lost love and dedication
   And silent replies that swirl invitation
   Flow dark and troubled to an oily sea
   A grim intimation of what is to be

   There’s an unceasing wind that blows through this night
   And there’s dust in my eyes, that blinds my sight
   And silence that speaks so much louder that words,
   Of promises broken

   Like

 13. delamontagne zegt:

  Lacy Peterson and her little girl, who was the victim of a sexual assault last June, by boys from Iraq and Sudan, at the Fawnbrook Apartments in Twin Falls.

  This is Judge Thomas Borresen. He’s the sicko who let 3 muslim refugees get away with raping a 5 year old girl!

  Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:

   Misschien moeten ze computer van die man eens nakijken, wie weet wat ze vinden bij zo’n pipo die een kinderverkrachting verstopt….

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Oh, ik zie het al.
   Die rechter heeft zo’n Zweedse kop.
   Is waarschijnlijk vanuit Zweden naar de VS gekomen om daar de zaak eens goed te helpen islamiseren…
   Moet inderdaad geponst worden, zoals dat heet.
   Opgeruimd staat netjes.

   Like

 14. Ron zegt:

  Puur machtsmisbruik van die nep-rechter.
  Dit is een rechtstreekse aanval op de vrijheid van meningsuiting en het ondersteunen van criminelen.
  Maar ook in dit geval valt weer op dat het de rechtelijke macht is die misdadigers hun straf laat ontlopen, misdadigers ondersteunt, en van slachtoffers daders maakt en omgekeerd. Net als in Zweden en Duitsland.
  Zo lokken die rechters het zelf uit dat een verontwaardigt familielid van een slachtoffer eens zijn hagelgeweer meeneemt om die rechter eens voor zijn raap te schieten.

  Geliked door 1 persoon

 15. renato zegt:

  Zelfs de gringo’s moeten er aan geloven. In naïviteit veronderstellend zou dit mogelijk de natie kunnen zijn waarnaar men nog zou kunnen ontsnappen. Het is wellicht te verkiezen om in de laatste fase van het avondrood onder de paraplu van de meest gewetenloze bovenkamer-misleide samenleving door te modderen om daar vervolgens in alle rust de laatste adem uit te kunnen blazen. Want daar heeft men mogelijk de meeste bescherming. Not. Ze zijn er, evenals in Canada, blijkbaar net zo gestoord als in Europa. Maar er is een lichtpuntje. De Baltische staten, de Visegrad-landen en Rusland bieden misschien nog een kans tot ontsnapping voor de jongere generatie die goed zijn opgeleid en zelfstandig kunnen denken . Met name de Visegrad-landen hebben zwaar te lijden gehad onder de islamitische terreur en kennen hun vaderlandse geschiedenis als geen ander. In Nederland staat inmiddels de holocaust ter discussie en heeft de linkse terreur vanaf de peuterspeelzaal de ontluikende grijze massa’s van onze toekomst stapsgewijs verwoest. Zie hier en nu het resultaat over de laatste 50 jaren. Het historisch besef ligt niet waar het zou moeten zijn. Mijn hart jankt. Tel daar nog de social media bij op en de digitaal georkestreerde hersenverweking is compleet. Brood en spelen in een nieuwe jas, zoals oude wijn in nieuwe zakken. Ik trek een fles wijn open…….

  Geliked door 3 people

 16. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogden reageerde:
  Die rechter met een loden-pijp in z’n nek slaan

  Like

 17. kampersrene zegt:

  Vul je reactie hier in . Het is voor mij onmogelijk om een passende reactie te schrijven over een dergelijk monsterachterlijk daad door drie vermoedelijke vrome moslims die de naam “mens” niet verdienen Ik zou als vader van dat slachtoffertje ….( censuur) niet voor publicatie vatbaar

  Geliked door 1 persoon

 18. koddebeier zegt:

  Deze zogenaamde rechter oppakken en op de elektrische stoel zetten !

  Geliked door 2 people

 19. AEO zegt:

  Walgelijk! En allemaal het gevolg van het politiek correcte denken!
  De geschiedenis kent men niet meer, en dan wordt die geschiedenis vervangen door een revisionistisch verhaal. Islam een godsdienst van de vrede, terwijl het de meest criminele ideologie is die men maar bedenken kan. Ondanks de steeds maar meer toenemende terreuraanslagen blijven zeggen dat het niets met de islam te maken heeft. Yeh, right, Ajax en PSV hebben immers ook helemaal niets met voetbal te maken en Tom du Moulin heeft ook helemaal niets met de wielersport te maken.
  Nog een staaltje van politiek correct denken is de bewering dat Israël land van de Palestijnen heeft gepikt, en vrijwel niemand die deze bewering controleert op de werkelijke feiten. Hoeveel mensen hebben wel eens van de Conferentie van San Remo gehoord?

  Like

 20. Oeps48 zegt:

  Met zulke rechters heb je geen democratie meer nodig !!!
  Afgaande op de informatie die ik hier lees, komt het mij voor, dat deze rechter zijn bevoegdheden te buiten is gegaan. Ook in America is de rechtspraak openbaar. Een rechter, die aan allen in de rechtszaal een spreekverbod oplegt, moet wel hele goede gronden hebben, om een dergelijk vonnis te vellen. Ik zie geen redenen, die dit vonnis kunnen rechtvaardigen en/of onderbouwen. Waarschijnlijk zijn er voldoende redenen aan te voeren, om tegen dit vonnis in beroep te gaan. De belangen van het slachtoffer c.q. de ouders zijn wellicht geschonden. Misschien komt “mistrial” ook in aanmerking. In het Americaanse recht kan men iemand aanklagen wegens “malpactice” en hele grote sommen smartegeld vorderen. Ik zou overwegen, om een dergelijke procedure tegen deze rechter aan te spannen.

  Geliked door 1 persoon

 21. Dirty Harry zegt:

  Tegen de daders maar vooral die “rechter” zou ik willen zeggen:
  “…ever met Jesus?
  .., well, you’re going to meet him”

  BANG!!!!!

  Like

 22. Patrick zegt:

  Daar kan je toch makkelijk vuurwapens kopen? Wat is dat voor een vader dat, wanneer bovenstaande waar is, de daders en de rechter nog leven?

  Like

 23. U.G. Kempenaer zegt:

  Als dit verhaal klopt moeten ze daders en de rechter een droog kopschot toedienen. Wat een verkankerde en doodzieke wereld.

  Like

 24. jane zegt:

  Wat is dit voor een rechter misschien is hij ook een vieze pedofiel ik had het wel in het openbaar gezegd die zijn echt ziek ik had ze geslacht met de rechter erbij

  Like

 25. 4sjun zegt:

  Uit zijn functie zetten en daar publiek over berichten lijkt me wel genoeg. Die rechter was immers geen dader, hij deed slechts aan opmerkelijke daderknuffeling ten koste van een rechtvaardige behandeling van het slachtoffertje en haar familie. Een sociaaldemocratisch en liberaal fenomeen dat wel vaker te spotten is in Amerikaanse en Europese samenlevingen. Het lijkt me een daadwerkelijk sociaalwetenschappelijk onderzoek waard om eens een vinger achter de opmerkelijke omkering van dader tot slachtoffer en object van overmatige bescherming en zorg te krijgen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s