Zachte heelmeesters . . .

Screenshot_157

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Een aanslag op een moskee in Engeland… U kon er al een tijdje op wachten. Als een volk dagelijks bedreigd wordt en zich ook steeds meer bedreigd voelt door een ander volk (dat zonder restricties is binnengelaten) en dat met geweld en criminaliteit wijken en gebieden claimt, maar waar de overheid niets doet, dan grijpt de bevolking uiteindelijk zelf in. Het wordt uiteraard wederom afgedaan als pure haat van een kleine groep, maar de werkelijke aanleiding zijn de stekeblinde en laffe struisvogels die de hedendaagse, zogenaamd humane politiek en overheden vormen.

Heldendaad?

Keur ik een dergelijke, eveneens laffe aanslag goed? Nee! Maar begrijp ik het? Absoluut! Vroeger was het hebben van wapens heel gewoon. Tegenwoordig is het slechts voorbehouden aan criminelen en terroristen om ze te hebben en u kunt er niets meer aan doen als ze bij u binnen staan. Een machteloos gevoel als u ziet wat er gebeurt en u bent aan handen (lees: door wetten) gebonden. De betreffende vrijheid van wapenbezit is er al lang niet meer. De gedachte erachter begrijp ik goed, maar de uitwerking ervan trekt de verhoudingen volkomen uit balans.

Vrijheid van geloof aan banden!

Met het verbod op wapens moeten er in de hedendaagse ‘samenleving’ mijns inziens meer vrijheden aan banden gelegd worden. Vrijheid van geloof en het openlijk uitdragen daarvan is er een van. Niet dat ik als atheïst iemand die wèl gelooft minderwaardig vind of bij voorbaat niet mag, maar ik stoor me er wèl aan, en ik ben de enige niet. Levensgroot JEZUS op je dak, mensen die me op straat willen bekeren met hun godsonzin of minaretten die een hoop onverstaanbaar gejank uitkramen… ze storen de samenleving allemaal en roepen niet alleen irritatie, maar ook steeds vaker agressie op. Laat ons met rust!

Maar dat is niet het enige punt. Waar geloven botsen op basis van wat hen door ‘geestelijken’ wordt ingegeven en u daar bedreiging of geweld van ondervindt, moet het ingeperkt worden. Gelovigen zijn veelal (absoluut niet allemaal) namelijk geneigd alles te geloven wat een ‘geestelijke’ hen vertelt ‘uit naam’ van hun ‘hogere macht’. Als het openlijk uitdragen van een geloof uitsluitend het gevoel van onvrijheid, overheersing en zelfs openlijk geweld als reactie geeft, wordt het tijd dat wetten aangepast worden om deze uitwassen uit te roeien. Bepaalde bevolkingsgroepen moet het belet worden zich hier vrij te voelen en gebied te kunnen claimen en bezetten omdat juist zíj er de directe aanleiding voor zijn dat anderen hun vrijheid daarvoor moeten inleveren.

Naar mijn mening zouden wij er zelfs voor moeten voor zorgen dat dit soort volkeren zich hier niet (meer) thuis voelt als ze hun geloof niet meer mogen uitdragen. Weg moskeeën, weg hoofdbedekking en mannenjurken uit het straatbeeld en weg met de ongelijkheid tussen mannen en vrouwen en die middeleeuwse ‘eerwraak’! Dan gaan ze vanzelf naar waar ze zich wèl ‘thuis’ voelen of ze passen zich hier uiteindelijk wèl aan, ook prima. Ik pleit dus persoonlijk voor een verbod op het openbaar uitdragen van een geloof. Niet om anderen te willen beperken, maar om de aanleiding van conflicten en geweld in te dammen en uit te wissen, onderlinge ‘belediging’, irritatie en agressie te voorkomen en daarmee úw en mijn veiligheid en verworven vrijheden te garanderen. Gelovig? Hartstikke goed, maar dat doet u dan maar thuis, zonder onderscheid in geloof. Want… gelijke monniken…

Onschuldige slachtoffers?

Ook dit is een aanval op waarschijnlijk veelal onschuldige mensen, maar anderzijds zijn er al genoeg aanslagen geweest op eveneens onschuldige burgers, dus kon een reactie als deze uiteindelijk niet uitblijven. Het is al jarenlang bekend dat vele moskeeën ware bolwerken van haat zijn (of dat inmiddels zijn geworden) en mensen van wie allang bekend is dat zij ‘geradicaliseerd’ zijn, worden gewoon weer vrijgelaten. Het is dus rustig wachten op nòg meer onschuldige slachtoffers en intussen doet de autistische overheid  h e l e m a a l  niets. De vrijheid van geloofsovertuiging blijft namelijk belangrijker dan úw veiligheid en vrijheid…

Het gaat hier niet om haat tegen een bevolkingsgroep of nieuwkomers, het gaat om een tegenreactie, omdat de overheid haar verantwoordelijkheden niet neemt en weg blijft kijken waar deze ‘nieuwkomers’ met hun achtergebleven ‘geloof’ zich pertinent NIET aan wìllen passen en hun eigen cultuur hier in stand proberen te houden c.q. ú deze cultuur willen opdringen. Door intimidatie, geweld of door dood en verderf te zaaien en daarmee u uw vrijheden af te nemen op basis van allerlei zogenaamd ‘heilige’ oosterse onzin! De islam wordt steeds groter en hij vóelt zich ook steeds sterker en heeft volgens hem nog altijd een 1400 jaar oude rekening te vereffenen met het Westen/de christenen… wordt ú het kind van die achterlijke haat-rekening?

Ik ben benieuwd hoeveel roze-gebrilde ‘bloemenkinderen’ er weer hand in hand om een moskee gaan staan…

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in atheïsme, Religie, Vrijheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Zachte heelmeesters . . .

 1. guusvelraeds zegt:

  Vandaag op het NPO journaal ging het vooral over islamofobie en de angst van moslims om nog over straat te gaan. Wat erg toch. Maar van de andere kant een geweldig item voor hun eeuwig slachtofferschap. Niet dat ik deze daad goedkeur verre van dat, maar vroeg of laat moest het ervan komen. Na meer dan 30 jaar moslim terreur met duizenden slachtoffers. Ik kijk nu al uit naar grote moslim demonstraties met tien duizenden tegelijk die zich keren tegen islamofobie. Voor de echte islam appeaser the most finest moment.

  Geliked door 3 people

 2. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Hoe blinder blank
  Hoe groter stank…
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 1 persoon

 3. Golden Girl zegt:

  Alle geloven de wereld uit, mensen vechten al sinds mensen heugenis om het geloof
  Het is volgens mij de angst voor de dood ,niemand kan het je vertellen of er hierna een paradijs is
  En daar zou wel iedereen in vrede samen zijn, waarom dan niet hier in het hedendaagse tranendal ?

  Geliked door 1 persoon

 4. Harry zegt:

  Prima verhaal heer Schilder !

  Het wachten is hier op de aanval van de godsdienstwaanzinnigen die hún geloof zullen gaan promoten als het énige ware !
  Ze gebruiken onze afkeer van de islam alleen als opstapje voor hun eigen bekeringsdrang .

  En of je nou door de hond of een poema wordt gebeten ……………..
  In allebei de gevallen moet je toch om een tetanus spuit gaan !
  Nou ja , de islam is het dodelijkst .

  Ik ga nog een glaasje wijn inschenken en me voorbereiden op de reacties van die onverbeterlijke part-time zendelingen . Ik ga er eens goed voor zitten !
  Ben toch al een beetje chagrijnig .

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   De meest erge Godsdienstwaanzinnigen zijn toch nog altijd de muslims die “fysiek” geweld gebruiken.
   Om het maar euforisch te duiden.
   De anderen gebruiken woorden. Kan natuurlijk ook ergernis opwekken, je moet er mee [proberen te] leven.
   Ik las gisteren hier op site van het “Creational Museum”.
   Had er nog nooit van gehoord.
   Ben eens gaan kijken, verbazingwekkend.
   Er zijn mensen die geloven dat de aarde 4000 jaar oud is en dat de dinasauren samen met mensen leefden.
   Ook kunnen zij precies aanwijzen waar de DEUR in de ark was.
   Die schijnt aan bakboord kant te hebben gezeten.
   Vanochtend hadden wij de “New Yorkais” op bezoek. New Yorkers die hier s’ zomers zijn in hun watermolen omgebouwde huis.
   Die schoten in de lach toen ik dat museum noemde. Maar begon gelijk over de /Am. Vice-President “Pence”.
   Die is zo CHRISTELIJK zei zij, die stapt nog niet in een auto met een vrouw, behalve de zijne.
   Ik had ook best wel zo’n hut willen hebben in die Ark, als je toch die luxe ziet die ze toen al hadden.

   Kleine Dino’s in de /ark..

   Misschien beurt dat je op als je eens op die site kijkje gaat nemen…..
   https://creationmuseum.org/bible-history/noahs-ark/

   Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Ik zal ze vast een beetje op weg helpen.

   Alle godsdiensten zijn k..kergezwellen, bedacht door de heersers die het onwetende en goedgelovige volk, op straffe van Hel en Verdoemenis, van stokslagen tot doodstraf, verplichtten om in die onzin te geloven en volgens de door hen ontworpen godsdienstige wetten te leven om op die manier het volk makkelijk te kunnen onderdrukken zodat ze niet in opstand zouden komen en zijn gezag als heerser en als vertegenwoordiger van welke god dan ook, te erkennen.
   http://www.stopdebankiers.com/godsdiensten-k-kergezwellen-en-moeten-verboden-worden/

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Harry.
   Nou, prima verhaal…?
   Ik begrijp die man niet.
   Omdat je “je zus” op je dak schildert hoeft een ander zich toch niet te ergeren.
   En nog es wat.
   Hoe naïef kun je zijn om te denken dat de moslims wel uit zichzelf weg zouden gaan als hun geloof verboden zou worden…
   Oh. Ik mag geen lange jurk meer dragen… nou dan gaan we weg.
   Kom Fathma pak de koffers maar.
   Wie denkt dat de moslims dáár nou zó van onder de indruk zouden komen, staat totaal niet in de realiteit.
   Die begrijpt eenvoudigweg niet wat de achtergronden en de beweegredenen zijn voor dat tuig om naar Europa te komen.
   De islam komt naar Europa beste Heer Schilder om ons uit te wonen en de islam hier als enige staatsgodsdienst te vestigen. Daarvoor, daarom en daardoor…
   Ik zou zeggen leer het eens van buiten alvorens u oplossingen aan biedt die ogenschijnlijk hout snijden.
   En daarna zal ik hier de vinger leggen op de altijd weer terugkerende “hypocrisie” die een belangrijke entree schijnt te moeten vormen om op een “verantwoorde wijze een vertrouwensbasis te leggen tussen lezer en auteur.
   Zo van, “Henk dit moet je ècht lezen.
   Nou die man is wel een hele aardige man hoor….”
   Waar ik op doel?
   Op het begin van uw verhaal waarin door uzelf als begrijpelijk wordt uitgelegd dat als een volk bedreigt wordt en zich steeds meer bedreigt voelt… en zich dan óók nog eens realiseert dat de overheid niets voor hem/haar doet… uiteindelijk voor het geweld zal kiezen.
   En als dat dan eindelijk gebeurt moet de schrijver deze “laffe daad zo nodig ten zeerste afkeuren…
   Want zoiets doet men niet!!!
   Laat daar géén misverstand over bestaan…!”

   Nou dàt noem ik dus een eerste klas staaltje van hypocrisie in zijn puurste vorm…
   Spreekt helemaal voor zich.
   Ik ga er verder niet op in, want ik heb al een nare smaak in mijn mond…
   Het zal dus niet verbazingwekkend zijn dat ik de daad van die blanke Engelsman een originele “HELDENDAAD” noem.
   Minder is het niet!
   Wat ik wèl ten zeerste afkeur is dus niet de dáád van die meneer, maar dat de politiek èn het volk zèlf het eerst zo ver hebben laten komen dat er een èchte held moest opstaan om een signaal af te geven.
   Een martelaar Hr. Schilder, géén moordenaar…
   De werkelijke moordenaars dragen een stropdas en noemen zich tegenwoordig politici.

   Kortom Harry, je mag mij ook best wel een glaasje wijn inschenken.
   Per slot ben ik zo vriendelijk je de andere kant van een ogenschijnlijk Prima verhaal! te laten zien…

   Like

 5. Mirjam zegt:

  Je moet de taal spreken, die ze begrijpen. En dit is de enige taal. Geweld. Dit is een waarschuwing naar hun toe. We zullen terugslaan en onszelf verdedigen. Oog om oog, tand om tand. Dus nu zijn ze niet meer de enige strijders in dit hele veroveringsplan, maar de aangevallenen gaan zich verdedigen. Ik keur geen geweld goed, maar dit zat eraan te komen. Het oosten is nu gewaarschuwd en ik denk dat dit nog meerdere keren zal voorvallen. En misschien maakt hen dat iets duidelijk: dat ze zich vergissen in de weerbaarheid en de kracht van de westerlingen. Eeuwen hebben we de moslims al verdreven en het is niet gezegd dat dit nooit meer zal of kan gebeuren.

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Zo is het Mirjam.
   De schrijver van het artikel “Zachte Heelmeesters.” boven, heeft kennelijk niet begrepen dat eerlijkheid tegenover de lezer en tegenover je zelf… het belangrijkste ingrediënt is om een objectief en lezenswaardig artikel te schrijven.

   Like

 6. Mary zegt:

  Mensen worden getergd door dit “ras” met hun aanslagen en gejuich om de doden die daar bij vallen, getergd door de overheid, het zat er natuurlijk aan te komen deze vergelding en ik denk ook dat dit het laatste niet zal zijn.

  Geliked door 2 people

 7. Tistochwat zegt:

  Het wordt hoog tijd dat de getergde burger eens terugslaat!
  Waarom zou je je niet mogen verdedigen tegen achterlijke allah-aanbidders die jou elke dag naar het leven staan?
  Ik zou er helemaal niet om janken als er heel veel aanslagen op islamitische kankergezwellen zouden worden gepleegd.
  Donder maar op met je ‘allah’, mo-de-pedo-pro en je schurftige moordhandleiding, aka de koran.
  Ik ben dat islamitische gezeik meer dan spuugzat!

  Geliked door 3 people

 8. TL zegt:

  Een compleet door inteelt defect ras dat hun eigen dna vernietigd heeft, door de regels te volgen van een handgeschreven boek van een Pedofiele massamoordenaar die zijn 9 jarig nichtje verkracht heeft en honderden mensen eigenhandig heeft gekeeld en het lekker vond om door baby’s onder geplast te worden, wordt nu ingezet als wapen tegen ons, alle conflicten en woede bevinden zich in een gecontroleerde laag die mensen pas geloven als het echt is.

  Mensen zitten vast in deze waarheid terwijl er nog lagen boven zitten van entiteiten die niet gebonden zijn aan de kennis van een mensenleven maar bezig zijn met een plan dat al eeuwen in werking is, als je dit systeem hanteert en je kennis op deze manier doorgeeft met het plan er bij dan kun je als globalist mensen perfect sturen omdat je precies weet wat dat een gemiddeld individu al zijn actie’s en denken voort laat komen uit zijn korte levens ervaring.

  Onze ergste en oudste vijand die ons al eerder bijna vernietigd had ware het niet dat er een dapper Russisch leger de islam Ottomanen met een minderheid tegen wist te houden, staat nu letterlijk met honderd duizenden soldaten op ons grondgebied die klaar staan om zich te groeperen en echt terreur te gaan plegen, de huidige aanslagen waren proefballonnetjes,
  het echte bloedblad zal nog komen, alle linkse eurofielen oorlogsmisdadigers samen met de islam soldaten zullen verslagen worden met een hoge prijs.

  De linkse verraders en islam knuffelaars van nu waren het type laffe mensen die in de oorlog heulde met de vijand of niks deden terwijl andere in het verzet zaten, in vredestijd hebben lafaards de macht en de grootste bek als de vijand eenmaal voor ze staat dan mogen de echte jongens en meisjes hun weer gaan redden, antifa mensen zijn watjes als je ze klappen uit ziet proberen te delen op een van hun demonstraties dan zie je pas echt wie ze zijn en waar hun dna voor staat hun lichamen zijn zwak ze hebben geen techniek en kracht, tegenover een echte vijand worden ze gruwelijk in de pan gehakt hun lafheid is ook zichtbaar door de gezicht bedekkende vodden.

  Dat er nu tegen actie komt en dit uitgelicht wordt alsof er evenredig veel geweld is onderling hoort bij het plan mensen tot de kook brengen, iedereen die wakker is weet inmiddels dat er zo’n duizend minderjarigen door deze merkel gelukzoekers per maand in europa aangerand worden, meisjes van 5 die opgesloten worden en dagen misbruikt of door de kebab machine worden gehaald als dit dagelijks belicht zou worden door de msm dan zou de Zombie mens wakker worden.

  Iedereen op dit soort forum’s weet dit en dus kun je stellen dat de controle en medewerking van de media als oorlogs misdaad aangemerkt mag worden.

  Helaas leeft een minderheid onder de controle matrix van de macht en daardoor zijn we gedwongen om onder onze Zombie mensen te leven en aan te zien dat ze het maar niet snappen en frustratie voelen omdat ze liever in neplicht lopen van de tv dan wakker te worden en een collectief te kunnen vormen dat onze vijand wel heel goed beheerst.

  Geliked door 1 persoon

 9. kampersrene zegt:

  Intussen werd de dader door een “snelrechter” veroordeeld tot een zware voorbeeldige straf.
  Hij moet honderd maal schrijven “ik zal het nooit meer doen want het kan de auto beschadigen”
  in “schoonschrift !! ” Links eist een grondwetherziening en eist de doodstraf

  Like

 10. Wachteres zegt:

  Theresa May laat zien dat ze deel uitmaakt van de verwarde ‘elite’.

  Like

  • Taljaard zegt:

   @Wachteres
   Wat moet ze anders?
   Ze staat onder enorme druk van de Brussel en de linkse binnenlandse eurofielen.
   Sinds de gedeeltelijk mislukte opzet om de positie van de eurosceptici door middel van verkiezingen te versterken en de ellende met die brand is het koorddansen voor haar.

   Ik kan de actie van deze huisvader uit Wales wel begrijpen, maar niet goedkeuren.
   We zijn weliswaar in een oorlog met de islam verwikkeld, maar dan geldt het (wat mij betreft in elk geval) dat je in deze oorlog hebt af te blijven van ongewapende burgers.
   En je je daarin dus niet verlaagt tot de laffe en eerloze strijdmethodes van dat islamitische schorem.
   Want op die manier speel je alleen links maar in de kaart. Die zijn er in de MSM dan ook op gesprongen als een bok op een haverkist en schreeuwen het van de daken.

   Like

 11. ReaGluurder zegt:

  Ach, wat is ‘her majesty’ toch een sneue koningin! Wat is er nog over van dit ooit zo machtige koninkrijk? Zie nu alleen nog maar Soepjurken langskomen op TV/SM en vieze achterbuurten met inteeltvolk!! Ook hier heeft de zgn. barmhartigheid en naïviteit een heel wereldrijk naar de Kloten geholpen!

  Geliked door 1 persoon

 12. Erik zegt:

  We gaan er wel meteen vanuit dat de MSM het juist heeft, terror aanslag tegen de moslims!
  Al direct was dit de conclusie. Nu een dag later blijkt het dodelijk “slachtoffer” al dood te zijn geweest voor de “aanslag”. Het is nog helemaal niet zeker dat dit een aanslag was, dit kan ook een geval van hypo zijn geen insuline genomen en dus de klabang en boem is ho.
  Ene waar zijn de gewonden? De moslim getuigen die alles hebben gezien waar zijn die te zien op MSM? Angst taktiek want boze witte man, laat me niet lachen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Erik.
   Nee. In Godsnaam!
   Niet die kant op…

   Oeps, zeg er wat van…!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Heroïsche daden in London.
   Politici begrijpen het weer eens niet.

   Daarbij.
   Wie kan zoiets…?
   Wie kan iemand doden die later blijkt al dood te zijn geweest…?
   Ook van de dode zelf is dit een heroïsche prestatie….
   Je bent al dood, om je vervolgens nog eens doodgereden te laten worden door een wit bestelbusje…

   Oh, onzin…?
   Nou doe het dan maar eens na…!
   Pleeg ’n aanslag. vooruit dan…!

   Like

 13. Robby E. zegt:

  “Niet dat ik als atheïst iemand die wèl gelooft minderwaardig vind of bij voorbaat niet mag,”

  Ik ook niet maar ik beschouw ze wel als zwakzinnig!

  Like

 14. AEO zegt:

  Deze aanslag is niet goed te praten, maar ik begrijp wel, dat er op een bepaald moment mensen zijn die het helemaal zat zijn en dan maar het recht in eigen handen gaan nemen. Maar willekeurig mensen doodrijden is net zo verwerpelijk als de terreuraanslagen van de islam. We moeten ons niet verlagen tot net zulke immorele handelingen als de vijand. Het toont echter prima aan, dat de overheden niet opkomen voor het eigen volk. Om nu echter te pleiten voor een beperking van de godsdienstvrijheid in het algemeen vind ik een slechte zaak. De heer E.N.Schilder slaag hier de plank duidelijk mis! Maar van een atheïst kan je ook geen heldere visie op de feiten verwachten, hij scheert alle godsdiensten over één kam en ziet waarschijnlijk geen verschil, net zoals iemand die kleurenblind is, geen onderscheid tussen de kleuren kan maken. Ik vraag me af of de heer Schilder ooit wel eens in de Bijbel of de koran heeft gelezen, maar ik vermoed van niet. Hij gelooft daarentegen natuurlijk in de evolutietheorie, die echter niet meer is dan wat de naam inhoudt, een theorie, die verzonnen is door een atheïst, die niet wilde geloven dat er een God bestaat. En voor degenen die het bestaan van God willen ontkennen is de evolutietheorie een mooie kapstok om zich achter te kunnen verschuilen, of met andere woorden, om zich te kunnen verontschuldigen.
  Het probleem met het geloven in God zit hem in de morele normen en waarden, die de moderne mensen niet bevallen. Om het geweten dan buiten spel te zetten is daar dan de evolutietheorie. En zo kan men zich dan mooi onttrekken aan de normen en waarden van de God van de Bijbel.
  De evolutietheorie klopt echter in het geheel niet. Leven ontstaat niet vanzelf, want stel nu eens dat leven vanzelf uit dode materie kan ontstaan en vervolgens zichzelf kan ontwikkelen, waarom kunnen de moderne wetenschappers dan niet zelf een simpel torretje of wormpje maken? Helaas geloven tegenwoordig velen in het evolutiesprookje voor atheïsten, want zo noem ik het. Besef echter wel, dat evolutie volgens de natuurwetten onmogelijk is, en omdat ikzelf niet zo goed in staat ben om dit allemaal in dit korte bestek uit te leggen, wil ik hier wijzen op een website die dit prima doet:

  verzwegenwetenschap.nl

  Dat de inhoud van de Bijbel geen onzin is valt te ontdekken, wanneer we de talloze profetieën zien uitkomen, die er in beschreven staan. De heer Schilder mag dan Drs. voor zijn naam hebben staan, maar dat is nog geen garantie op de wijsheid in pacht te hebben.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   AEO.
   Vooral uw allerlaatste zinsnede getuigt van een bijna bovennatuurlijke mengeling van wijsheid èn praktisch inzicht, die het verstand van de gemiddelde doorsnee lezer dezer site verre te boven gaat…!
   Compliment.

   Like

  • Ekster zegt:

   Even een paar vragen en opmerkingen. De evolutie is allang geen theorie meer. Leven kan niet uit niets ontstaan, maar wel geschapen worden door een godheid, dat is in het kort uw verhaal. Vraagje voor onze wijze AEO: wie heeft god geschapen of is hij/zij uit het niets ontstaan? God is geen verklaring voor wat dan ook. Het is een trucje, bedacht door onzekere mensen. Het is slechts het verplaatsen van het raadsel.
   Dan de profetieën in de bijbel die we zouden zien uitkomen. Ik weet niet hoe het met u zit, maar het Bijbelboek Openbaringen is wel zo duister geschreven dat je er alle kanten mee op kan. Vergelijk het maar met de prietpraat van Nostradamus. Maar wellicht kan AEO ons een voorbeeld geven van een profetie die inmiddels is uitgekomen, graag vergezeld van een duidelijke uitleg.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s