Groene waanzin: Fractievoorzitter in het Europees Parlement eist gedwongen vestiging van complete Syrische dorpen in Oost-Europa

Screenshot_172

(Vertaling: E.J. Bron)

Dalende resultaten in de peilingen, een imago als “verbodspartij”, interne ruzies: de Groenen zijn op weg naar beneden. Reden daarvoor zijn ver van de realiteit verwijderde uitlatingen en eisen van haar protagonisten. Jongste voorbeeld: de fractievoorzitter van de Groenen in het Europees Parlement, Ska Keller (foto), eiste in de “Neue Osnabrücker Zeitung” de vestiging van complete Syrische dorpen in Oost-Europa, omdat je het “vluchtelingen” immers niet aan zou kunnen doen om naar een land te migreren waarin zich slechts weinig of geen andere “asielzoekers” zouden bevinden, aldus de argumentatie van Keller.

Duits - Zuerst

“Mensen gaan graag daar naartoe waar al landgenoten wonen, dat maakt de integratie en de opname eenvoudiger.” En daarom stelde de ideologe van de Groenen voor dat de EU bijvoorbeeld best een compleet Syrisch dorp in Letland zou kunnen vestigen.

Wat de Oost-Europese landen, die zoals bekend sceptisch staan tegenover de herverdeling van “vluchtelingen” door de EU of deze volledig afwijzen, daarvan vinden, interesseert de fractievoorzitter van de Groenen weinig. Over haar idee zou ook ondanks het verzet van Oost-Europese landen gedebatteerd moeten worden, desnoods zou de EU de opstandige landen hiertoe moeten dwingen. Geleefde “Groene” democratie!

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, Eurabië, Europees Parlement, EUSSR, Groenen, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Oost-Europa, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Groene waanzin: Fractievoorzitter in het Europees Parlement eist gedwongen vestiging van complete Syrische dorpen in Oost-Europa

 1. t.Troubadour zegt:

  En gelijk als verboden gebied verklaren deden de Russen ook,maar dat al deze troela een biet zijn

  Like

 2. t.Troubadour zegt:

  verplaatsen van een bevolkingsgroep heeft ze Eker afgekeken van de Russen onde Stalin,grote groepen Litauers,Letten,Esten naar Siberie en Russen naar de leeg gekomen huizen.Indee landen bestaat een namen register.Misschien heeft deze zichzelf noemende politica hier het idee van overgenomen.Groenen zijn voor een deel afkomstig van de communistische partij die met dit soort ideeen zijn geindoctrineerd met leiders als Lenin,Stalin en vele anderen.

  Like

  • Harry Willemse zegt:

   Het vervelende is dat er geen geschiedenisonderwijs meer wordt gegeven. De meeste van die linkse huppelkutjes hebben geen idee van de ware aard van het zo prachtig verdraaid groen dat moet goed zijn, kan niet anders, echt voor een betere wereld.

   Like

   • fleckie zegt:

    Dan is het de moeite waard: zo veel mogelijk informatie op Deze site te brengen, met aanduiding van waaruit de informatie wordt bekendgemaakt,( doe ik ook zoveel mogelijk,kan echter niet hele hoofdstukken ‘overschrijven, maar geinteresseerden kunnen eventueel in de bieb gaan ‘opzoeken)’

    Like

 3. renato zegt:

  Bij de neuroloog in de stoel gezeten ipv de coiffeur???

  Like

 4. Thom zegt:

  Dat is nog eens een uitstekend idee. Complete Syrische dorpen of steden in Oost-Europa vestigen, want dan integreren ze wel. En of ze dat doen! In Zweden heeft de stad Södertalje ongeveer de helft als inwoners Syrische Christenen. Het is een grote poel van maffia en misdaad. Moslims durven zich er niet te vertonen, maar het is één groot misdadigershol.

  https://translate.google.nl/translate?hl=nl&sl=sv&u=http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx%3Fprogramid%3D2054%26artikel%3D4552488&prev=search

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Hoe toepasselijk dat ze een tatouage van een draak op haar linkerbovenarm heeft.
  Satan wordt ook ‘draak’ genoemd.

  Like

 6. Jan zegt:

  Intussen gaat het landverraad door linksvolk onverminderd door

  Like

 7. Qvic zegt:

  Wat zou die Groenen ervan vinden, als zij alle gedwongen worden om te emigreren naar een Duits dorp in Syrië. Want dan kunnen zij daar direct hun hulp bieden aan al die vluchtelingen, die geen geld hebben om naar Europa te vluchten.

  Like

 8. Claudia M. zegt:

  Q; “Mensen gaan graag daar naartoe waar al landgenoten wonen…”

  Als het zo in Syrië weer beter gaat en het ziet ernaar uit dat dit gaat gebeuren, dan kunnen ze mooi terug naar de eigen landgenoten in Syrië waar zij “rettehard” nodig zijn om het land weer op te bouwen. Zijn ze gelijk weer onder gelijk gestemde. Ik lees regelmatig berichten dat het hier toch allemaal ‘ruk’ is, dus wat mij betreft, gauw terug naar huis! Heel gauw!

  Q; …dat maakt de integratie en de opname eenvoudiger.

  In eigen land (Syrië) zeker, hier is geen enkele sprake van integratie, laat staan opname. Men, klit inderdaad liefst bij elkaar en de oorspronkelijke bevolking wordt geterroriseerd door de nieuwkomers en als klap op de vuurpijl ook nog gedemoniseerd door dromers die het allemaal super fantastisch vinden en nog steeds denken dat het wel allemaal goed komt.

  Ik lees meer en meer hoe vreselijk zat men het allemaal met dit ongecontroleerde en ongeregeld zooitje is en voel dat het mis zal gaan. Zoals mijn grootmoeder zaliger zei; ‘er benne grenze’! Dan, moest je gewoon maken dat je weg kwam…

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   Vanuit Libanon zijn vorige week 15.000 Syriërs teruggekeerd naar hun eigen land.
   Vooral jonge mannen zijn nu dringend nodig om het land op te bouwen waar in Aleppo al voortvarend mee is begonnen.

   Like

 9. jungleelephant zegt:

  Knettergek!

  Like

 10. guusvelraeds zegt:

  Socialisme en “Völker Umsiedlung” is altijd 2 handen op een buik geweest. De socialist A.Hitler deed dat en de socialist Stalin deed hier niet voor onder. Ze leren nooit het gesleutel aan de samenleving af. Ze denken dat ze G****D zijn en dat ze samenleving kunnen kneden conform hun ideologie. Het is aan de kiezer af te rekenen met dit propagandistisch feiten vrij politiek gespuis. Vanzelf zullen deze ze nooit weggaan.

  Like

 11. marly zegt:

  Dit zijn geen normale reactie s meer ,van heel die Euro bende ,dit MOET echt gestopt worden .Iedereen moet nu toch zien ,dat men de bedoeling heeft de oorspronkelijke europese bevolking zoals ze was te vernietigen

  Like

 12. Jean zegt:

  In heel Europa krijgen de linkse rode graaiers zware klappen maar wat de Europeanen niet mogen uit het oog verliezen zijn de gevaarlijke groene ratten, die groene troep is veeeeeel schadelijker en gevaarlijker voor de Europeanen want die groene troep heult met de vijand “de islamieten” en de islam is een ware bedreiging voor onze veiligheid en leefbaarheid.
  Overal die groene en islamitische troep verdrijven is de boodschap. A.u.b. vergeet die D(ebielen) 66 niet want die zijn ook een ware bedreiging.

  Like

 13. Harry Willemse zegt:

  Misschien een goed idee om zo`n dorp op een metertje of 100 achter haar huis te plaatsen?

  Like

 14. Golden Girl zegt:

  Weer 1 die compleet van het padje is, het maakt de integratie makkelijker, ze willen alleen maar bij elkaar wonen zonder de oorspronkelijke bewoners
  Die willen ze weg hebben en zich thuis in een ander land voelen
  Ik wil me thuis in mijn eigen land voelen maar dat gevoel heb ik steeds minder en ik zal niet de enige zijn

  Like

 15. Williaan zegt:

  wat zijn de groenen;

  Zich groen en geel ergeren: erg geïrriteerd zijn.
  Het wordt me groen of geel voor de ogen: ik word er duizelig van.
  Nog groen achter de oren zijn: nog erg jong en onervaren zijn.
  Groen zien: jaloers zijn.
  Het gras aan de overkant is altijd groener: bij een ander ziet het er altijd beter uit.
  Zijn koren groen eten: geld uitgeven voor je het verdiend hebt.
  Iemand groen op het lijf vallen: met iemand ruzie zoeken.
  Het groene licht geven: toestemming geven.
  Groen lachen: toch lachen in een ongemakkelijke situatie.

  Like

 16. Jan zegt:

  Enkele bespottelijke citaten van de Groene Khmer:

  „Wenn das so weitergeht mit der tatsächlich um sich greifenden Islamophobie, wird noch der Tag kommen, wo wir alle Frauen bitten müssen, ein Kopftuch zu tragen. Alle, als Solidarität gegenüber jenen, die es aus religiösen Gründen tun.“

  „Eine Entkriminalisierung der Pädosexualität ist angesichts des jetzigen Zustandes ihrer globalen Kriminalisierung dringend erforderlich.“
  https://annaschublog.wordpress.com/2017/06/13/nie-wieder-gruen-10-groteske-zitate-der-gruenen/

  Like

 17. Sabeltant zegt:

  Waarom stoppen we die Groen Linkse gekken niet in zo’n dorp?

  Like

 18. kraftavilqa zegt:

  Kijk ‘r zitten met ‘r “Flüchtlinge sind kein Kriminellen”-poster. Mädchen hier ist ‘ne tolles Vorschlag für dich. Zullen we we het waarheidsgehalte van de bewering op je poster ’s aan de realiteit toetsen, ga jij in je zomerjurkje buurten bij een AZC naar keuze dan praten we daarna verder over het al dan niet crimineel zijn van ‘vluchtelingen’. Geil, nah?

  Like

 19. kampersrene zegt:

  Och , laat maar zitten ! Wie heeft er ooit gehoord van Ska Keller . Eindelijk heeft de media haar naam eens vernoemd …. haar doel is bereikt , nog een foto van haar in nachtkleed met als motief
  teddy beertjes

  Like

 20. fleckie zegt:

  Zouden er ook zich zelf overschattende personen in BRUSSEL voorkomen?

  Geliked door 1 persoon

 21. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogd.

  Like

 22. Beschouwer zegt:

  Willen ze een soort nieuwe shetls gaan maken. En dan nu in plaats van een Joodse bevolking een Syrische bevolking. De Joodse shtetls zijn in de tweede wereldoorlog uitgeroeid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s