Klimaatpanel VN gered na noodoproep Dijksma

Screenshot_163

(Door: Maarten van Ast)

Het klimaatpanel van de VN kan doorgaan met zijn werk. Door het wegvallen van de Amerikaanse steun stond de toekomst van het IPCC op losse schroeven, maar Europa besloot vandaag in Luxemburg het  tekort van 1,8 miljoen euro aan te vullen.

Staatssecretaris Sharon Dijksma van Milieu riep haar EU-collega’s op hun bijdrage te verhogen. Met succes: ministers uit Oostenrijk, Duitsland, Finland, Slowakije, Luxemburg en het Verenigd Koninkrijk deden toezeggingen. De Europese Commissie verviervoudigt haar jaarlijkse bijdrage naar ruim 6 ton. Vanaf 2019 wordt dat 1,5 miljoen per jaar.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Desinformatie, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, klimaat, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Marxisme, Milieu, Nederland, Overheid, PvdA, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

10 reacties op Klimaatpanel VN gered na noodoproep Dijksma

 1. dirkroelofs zegt:

  SIMPEL TOCH.
  Belastinggeld van de burgers weggeven.
  Ach, wat maakt het uit, die hebben het toch niet in de gaten. DENKEN die zotten.

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Ja, dat krijg je als je die PVDA-schurken gewoon laat zitten.
   Als ze totaal vernietigd zijn doordat ze zo’n 28 zetels in een klap zijn kwijtgeraakt mogen ze gewoon door gaan met hun destructief beleid.
   Dat dikke wijfje die nooit serieus genomen werd in de Kamer, die zottin die alléén al op zicht ’n totale aanfluiting is, mag gewoon doorgaan met belastinggeld wegsmijten en krijgt zelfs de gelegenheid andere buitenlandse idioten te beïnvloeden…

   Terwijl Wilders die ECHT gewonnen heeft en de tweede grootste partij van het land is geworde, op alle mogelijke manier wordt gesaboteerd en buiten de macht wordt gehouden.,..

   En dat noemen we hier “democratie”.
   Waarom gaat het volk nog stemmen. Heeft totaal geen zin…!

   Like

 2. Cathja zegt:

  Sinterklaas Dijksma laat zich van haar vrijgevige kant zien. Het zijn helaas niet háár centen die ze beschikbaar stelt, maar die van óns!
  Makkelijk is dat, geld weggeven van anderen en daar mooie sier mee maken!

  Geliked door 1 persoon

 3. Fred zegt:

  Prima actie van Sjaronneke.
  Met dat geld zijn weer een heleboel nutteloze baantjes gered en kan de mensheid weer met leugens en bedrog voor de gek worden gehouden.

  Geliked door 1 persoon

 4. Marian zegt:

  Zet onze belastinggeldkraan maar weer open voor die onzin. Wat zal Trump zich rot lachen om die stomme EU.

  Geliked door 1 persoon

 5. Tistochwat zegt:

  Hoera, Sharon heeft de aarde gered!
  Kan ze gelukkig gewoon doorgaan met het eten van alle heerlijke dingen die deze planeet biedt.

  Like

 6. Japio zegt:

  Weer een reden om NOG MEER belastinggeld te innen bij de gewone burger. Schijnbaar houden we netto nog teveel over en kan daar best nog iets van afgeroomd worden. Het wordt tijd om met z’n allen een paar daagjes niet te gaan werken en de auto laten staan en niet om milieu redenen. Kijken hoeveel accijnzen ze mislopen daardoor. En het werk wordt ook niet meer gedaan en dat is ook een groot probleem voor de staatskas. Gewoon ff lekker staken met z’n allen, en daar zit ook gelijk het probleem. Hier in Nederland is “met z’n allen” een onmogelijk iets. Zolang er mensen zijn die besmet zijn met het links-liberalisme kan je ze scharen onder onze tegenstanders gelijk aan de islam.

  Geliked door 1 persoon

 7. boorzalf zegt:

  De wereldwijde klimaatverandering industrie is jaarlijks $ 1,5 biljoen waard, zo heeft het Climate Change Business Journal uitgerekend. Dat is omgerekend $ 4 miljard per dag die wordt weggegooid aan zaken zoals CO2-emissiehandel, biobrandstoffen en natuurlijk windmolens. Eenzelfde bedrag wordt er dagelijks uitgegeven aan online shopping, met dit verschil dat er dan géén virtueel pistool tegen ons hoofd wordt gezet om te betalen, zeker niet voor iets waar we helemaal niets voor terugkrijgen – of het moet enkel ellende zijn.

  We moeten bloeden voor de zogenaamde verandering van het klimaat – en binnenkort fors meer dan we nu al doen. Of het nu om belastingen, energie of brandstof gaat – van ieder product wat we kopen en van iedere dienst die we gebruik maken gaat een almaar groter bedrag naar de klimaatindustrie. Het enige wat u als gewone burger hiervoor terugkrijgt is een nog legere portemonnee.

  Lees verder wat de schrijvers van bijbels optiek hier over melden.
  http://bijbelsoptiek.weebly.com/deel-9-milieu-de-nieuwe-godsdienst-groene-stroom-en-immigratie-slecht-voor-milieu-zorgt-in-westen-voor-chaos-en-hongersnood.html

  Internationale astronomen zijn het er in toenemende mate over eens dat de wereld niet op ‘Global Warming’ afstevent, maar juist op het tegendeel, namelijk een nieuwe kleine ijstijd, die tussen 2020 en 2040 zal gaan beginnen. Dus ALS CO2 al een broeikasgas is, dan heeft de planeet daar niet minder, maar juist veel, véél meer van nodig, om nog enigszins op temperatuur te blijven. Een mini ijstijd zal namelijk de meeste oogsten doen mislukken, waardoor er massale hongersnoden zullen uitbreken en ontelbare mensen zullen omkomen.

  Tussen 2020 en 2030 zullen twee zonnecycli elkaar zo goed als zeker opheffen, zo blijkt uit recent astronomisch onderzoek. Dit zal een nieuw ‘Maunder minimum’ veroorzaken, de benaming van een mini ijstijd tussen 1646 en 1715, toen in Londen de Thames en in Nederland de grote rivieren en de Zuiderzee bevroor. Hele stukken lager gelegen land bleven in Noord Europa zelfs het hele jaar lang bedekt met sneeuw.

  Geliked door 1 persoon

 8. Tistochwat zegt:

  Nog een leuk ideetje om de burger te bestelen. Hoe vaker je 4 km per uur te hard rijdt, hoe meer ze van je willen plukken.

  https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2017/06/20/nader-onderzoek-naar-progressief-boetestelsel-verkeer

  Like

 9. Jan zegt:

  Bangla Trash is een schoon land: flessenrecycling

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s