Dit kan alleen in het doorgeschoten tolerante Nederland . . .

Screenshot_189

(Door: Gerard de Boer)

De directie van de Nijmeegse jeugdinrichting De Hunnerberg, met ruim 90% gedetineerde ‘cultuurverrijkers’, is ernstig in verlegenheid gebracht door foto’s die Omroep Gelderland in handen heeft gekregen. De directie, die van de foto’s op de hoogte was, had het namelijk liever ‘onder de pet’ willen houden. Op die foto’s staan gedetineerden, waarvan één zelfs in een niqab, afgebeeld met de jihadvlag, die ook wordt gebruikt door jihadistische terreurbewegingen als Al Qaida, Jabhat al-Nusra en Islamitische Staat.

Door:
Gerard de Boer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Dit kan alleen in het doorgeschoten tolerante Nederland . . .

 1. 4sjun zegt:

  Wat kan er toch tegen zijn om de Nederlandse nationaliteit van deze cultuurverrijkers in te trekken en hen in dar es Islam te herhuisvesten? Dat scheelt die arme kinderen maar weer een levenslange culturele spagaat waar niemand beter van wordt en biedt hen een vertrouwde omgeving om zich binnen de eigen culturele kaders te kunnen ontplooien.
  .
  De besparing op de cumulerende kosten van hun aanwezigheid in Nederland kan dan nuttig worden ingezet in thuiszorg, onderwijs en publieke werken.

  Geliked door 4 people

 2. De westerse elites schakelen nu over op de hoogste versnelling, de teloorgang van alle menselijke normen en waarden, een extra zetje in de rug te geven door het legaliseren van bestaliteit.

  Canada Legalizes Sex With Animals. What An Evil Wicked Generation Full Of The Devil And On The Road To Hell

  By Walid Shoebat

  When my favorite street preacher and friend Jeremy De Los Santos chases reprobates he usually yells at them saying “what an evil wicked generation full of the devil and on the road to hell!”

  This should be fitting as one reads many of the headlines these days. The Independent reported that the case involved a British Columbia man, identified as “DLW,” who was convicted of 13 counts of sexually assaulting his stepdaughters, but was acquitted of bestiality — because he “only” forced dogs into oral sex, without penetration being involved. The man “smeared peanut butter on the genitals of his victims and had the family dog lick it off while he videotaped the act.” >>>> http://shoebat.com/2016/06/10/canada-legalizes-sex-with-animals-what-an-evil-wicked-generation-full-of-the-devil-and-on-the-road-to-hell/

  Geliked door 1 persoon

 3. hslot4 zegt:

  Jeugdinrichting kijk even verder en wat kom je tegen ? allemaal zware delicten moord etc en dat noemen ze dan heel onschuldig jeugdinrichting .

  Geliked door 1 persoon

  • JanKlaassen zegt:

   Directie “jeugd”inrichtig zal zeker bang zijn voor hun eigen kop ben ik bang voor.
   Verwacht gigantische persoonlijke bedreigingen van de hele “fijne” vrienden en de zwarte grafkanker familie van deze smerige criminele booslimratten. Dit soort ratten zijn het toppunt van criminaliteit en hadden allang geruimd moeten zijn!!!

   Geliked door 1 persoon

 4. Theresa Geissler zegt:

  en dáár weet zo’n directie zich alweer geen raad mee?! Kom op, zeg: wat heet dan tegenwoordig nog een ‘gesloten jeugdinrichting?
  Neem die vlaggen gewoon in beslag en trap dat tuig in de isoleer! Wat is dáár nu voor moeilijks aan?
  Mag zeker niet meer, dat soort maatregelen. Ergens wat voor te zeggen, maar helaas is het toevallig wel de enige taal, die dát soort tuig (misschien) verstaat.
  Tja, als je móslims binnen gaat halen, is het soms noodzakelijk, hier en daar de klok weer terug te draaien. En dat noemen ze “verrijking”!

  Geliked door 1 persoon

 5. Wachteres zegt:

  Moet kunnen, want Al Qaida, Jabhat al-Nusra en Islamitische Staat. hebben niets met de islam te maken, toch?

  Geliked door 1 persoon

 6. Thoth zegt:

  Hé, de cultuurverrijkers. Na wat inbraken, drugs en zedenmisdrijven gaan ze over op de koran, en ja hoor, wanneer zij een jihad plegen komen ze in de hemel met 72 maagden. Die gasten moeten nu eens opdonderen naar het land waar ze vandaan zijn gekomen. Anders blijven we bezig, jaar in, jaar uit.

  Like

 7. danny zegt:

  Bewuste provocatie van deze twee cellige islam idioten.
  Daar trappen we niet in.
  De afrekening met ‘dit’ soort islamschorem zal spoedig volgen.

  Een jeugdinrichting met zware criminelen minderjarigen veelal, met jeugd TBS.
  Net alsof dat zal helpen.
  Zodra ze buiten komen gaat 99,9% onverdroten door met hun oude ‘activiteiten’.

  Ze lachen de Nederlandse justitie gewoon uit, wegens justitie zijn slap optreden.

  Genoeg is genoeg.
  Ga maar de kleuter uithangen in jullie zandbak.

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Op het moment dat je besluit geen kritiek meer te uiten op de islam voldoe je aan de eisen van de sharia.

   Op het moment dat je besluit dat moskeeën gebouwd mogen worden voldoe je aan de eisen van de sharia.

   Op het moment dat je geld weggeeft voor koran les voldoe je aan de sharia.

   Op het moment dat je vindt dat hoofddoekjes voor politie functionarissen wel oké zijn voldoe je aan de sharia.

   Op het moment dat je op de menu kaart van school en bedrijfskantines geen varkensvlees producten hebt staan voldoe je aan de eisen van de sharia.

   Op het moment dat vrouwen zich op straat decent gaan kleden voldoen ze aan de eisen van de sharia.

   Op het moment dat alle kentekens van het Christendom uit het straatbeeld verdwijnen voldoe je aan de sharia.

   Op het moment dat er aparte zwemuren zijn voor mannen en vrouwen voldoe je aan de sharia.

   Op het moment dat niet islamitische schoolkinderen verplicht bezoeken moeten ondergaan aan moskeeën voldoe je aan de sharia. Ooit gehoord dat islamitische kinderen verplicht worden naar een kerk of synagoge te gaan? Nee natuurlijk niet want dan verstoot je tegen de sharia.

   Ik kan deze lijst lang maken als ik zelf wil. We zijn lang en breed gecapituleerd voor de islam alleen we beseffen het nog nauwelijks.

   Geliked door 1 persoon

 8. Marian zegt:

  Dank zij de moslims wordt de wereld hoe langer hoe meer vunziger. Wat een verarming.

  Like

 9. Lis zegt:

  Is het u allen ook opgevallen dat het er steeds om lijkt te gaan dat het probleem bij IS ligt? Dus als mensen zich aansluiten bij IS is het ernstig, maar als iemand zich bekeert , wordt het spiritueel omarmd. Op die manier wordt het gevaar alleen gelegd bij een kleine groep die gruwelijk bezig is, maar wordt tegelijkertijd de link tussen die kleine groep en de grote meerderheid van mossels wereldwijd niet gelegd, dan wel hevig ontkend. Dit soort ‘jongeren’ zijn besmet met een virus dat er bij de geboorte al is opgelegd. Uiteraard weet iedereen hier wat ik bedoel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s