FOTOSHOPPER: Rutte/VVD

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Rotzakken, Rutte, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

32 reacties op FOTOSHOPPER: Rutte/VVD

 1. Tistochwat zegt:

  Hij kan z’n bek kennelijk niet wijder opentrekken en het is een wonder dat-ie nog geen blijvende kaakkramp heeft. Gek hè, maar elke keer als ik die schaterende klootzak zie, moet ik denken aan een nijlpaard:

  Geliked door 1 persoon

 2. Sabeltant zegt:

  Bah, weg met die kerel.

  Geliked door 2 people

 3. fransdewitf zegt:

  En het blijft maar doorgaan, steeds dat vervelende oude liedje, iedereen weet het maar niemand die er wat mee doet. Er moet toch wel een leger van terminale zijn die hun nazaten nog wat geluk toe wensen? Ze hebben niets te verliezen en komen nog in de geschiedenis boekjes ook.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Ook een leuke:

   Massa immigratie, instorten sociale zekerheid, totalitaire controle

   Tot het moment waarop het grootste deel van de wereldbevolking opzettelijk zal worden uitgeroeid, zal de heersende elite in snel tempo de burgers onder totale controle gaan plaatsen, vervolgt Johnson. Historisch gezien werkt een bevolking alleen vrijwillig aan mee aan het opheffen van hun vrijheden en afpakken van hun bezittingen en financiën als er een nieuwe grote oorlog is uitgebroken. Dat zal ook nu gebeuren: de laatsten resten van de democratie zullen totaal verdwijnen, en plaatsmaken voor een totalitair systeem.

   Onder leiding van de nieuwe Franse president Macron en de Duitse bondskanselier Merkel stevent ook de EU in ijltempo op zo’n totalitaire superstaat af. In Brussel, Berlijn en Parijs wordt heel goed beseft dat de burgers dit pas zullen accepteren als eerst de sociale zekerheid is ingestort, en hun samenleving extreem onveilig is geworden door de misdaad- en terreurexplosie die wordt veroorzaakt door miljoenen moslimmigranten, die juist voor dit doel naar onze landen worden gehaald.

   Foto’s en filmpjes van nog lege FEMA-kampen en honderdduizenden kunststof lijkkisten zijn velen al bekend, net als de aanleg van DUMBs (Deep Underground Military Bases) en tunnels. In zowel Washington, Brussel als ook Den Haag liggen al geruime tijd noodwetten klaar waarmee in het geval van een grote crisis al het bezit van burgers en (kleinere) bedrijven in beslag kan worden genomen, zaken zoals voedsel en brandstof op rantsoen gezet kunnen worden, en het parlement buitenspel gezet kan worden voor een ‘noodregering’.

   http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/06/VS-legt-enorme-voorraden-aan-voor-komende-grote-wereldcrisis

   ‘Zijne oranje Doorluchtigheid’ zit in elk geval goed, daar kun je vergif op innemen.

   Like

 4. kampersrene zegt:

  Een historische uitspraak van de Heer Rutte in de kamer.
  Ik heb jullie allemaal goed bij de kloten, Jullie dachten zeker dat ik de belangen van de Nederlandse bevolking zou dienen

  Geliked door 1 persoon

 5. delamontagne zegt:

  Tv en krant nog steeds belangrijkste nieuwsbron
  Vandaag, 01:23

  DEN HAAG – Televisie en papieren kranten zijn voor Nederlanders nog steeds de meestgebruikte nieuwsbronnen, ondanks de opkomst van nieuwe media, zo meldt het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) donderdag. Het SCP concludeert dit uit een analyse van gegevens die 3000 Nederlanders in 2015 bijhielden over hun eigen mediagebruik. De opmars van online-nieuwsmedia is intussen wel onmiskenbaar.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/28448456/__Tv_en_krant_nog_belangrijkst__.html

  Like

  • BertG. zegt:

   Ze moeten toch wat verzinnen om dat leugenachtige NPO een bestandsreden te geven.
   En verder ken ik helemaal niemand die nog abonnee is van een krant.
   Bezorgers ben ik al jaren niet meer tegen gekomen, net zo als dat ik werkelijk nooit een krant bij iemand in de brievenbus zie zitten.

   Like

 6. Oeps48 zegt:

  Mijn devies: LIST LEUGEN en BEDROG E
  n gelachen dat we hebben !!! Ha ha ha haaaaaaaa !!!!!!!!!!

  https://i2.wp.com/www.stopdebankiers.com/wp-content/uploads/2016/09/Mark-Rutte-is-pinokkio.jpg?fit=780%2C450

  Like

  • BertG. zegt:

   Waarom staat er nou een batman symbool tussen je 4de afbeelding.
   (onderaan met een oranje cirkel er om.)
   Wat heb batman nou met Bilderberg te maken.

   Like

   • Elisah zegt:

    Het kan Bacardi zijn, of misschien Halloween?
    Er staat iig een wereldbol op de achtergrond bij de vleermuis, de tekst is onleesbaar.

    Geliked door 1 persoon

   • Oeps48 zegt:

    @ BertG. (22 juni 2017 om 16:57)
    Op de foto staan een aantal logo’s van organisaties, die vermeend banden hebben met de Bilderberg.
    De logo waar jij naar verwijst heeft niets te maken met :”batman”. Op de logo staat een bat (engels woord voor vleermuis) afgebeeld over een wereldbol en in een oranje cirkel. In die cirkel staat een tekst, maar die is onleesbaar. Ik ken de organisatie, die deze logo voert niet. Ik heb ook op internet geen link kunnen vinden.
    Batman is een fictieve superheld (een bat in de gedaante van een mens), die vooral kinderen inspireert. Americaanse kinderen zijn kennelijk nogal dol op allerlei dieren met menselijke eigenschappen. Je zou hierin een aanwijzing voor “shape shifting” kunnen zien. Met wat googelen kom je er wel achter, waar dat voor staat.

    Geliked door 1 persoon

 7. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  En moge zegen op je dalen,
  Zoals mijn grimas uit blijft stralen… 😛
  .

  Like

 8. Harry zegt:

  Ik kaart die leugenaar Rutte nogal eens aan bij VVD stemmers – die mij verwijten dat Wilders economisch links zou zijn – dat het een smerige leugenachtige rat is , maar het enige dat ze dan doen is me meesmuilend aankijken !
  Wat moet je daar nou mee ?

  Het kan niet in hun hersens infiltreren kennelijk , ondanks dat ze toch zeker niet stom zijn !

  Like

  • 4sjun zegt:

   Vraag die mensen eens of ze hun Euro’s al hebben ingewisseld voor waardevaste blokken zilver (gezien de effecten van de geldpomp in Zuid-Europa) en hun huis al is aangepast om ongenode bezoekers met succes te kunnen weren (gezien Brusselse quota Merkelaars).

   Like

 9. Wim zegt:

  Zing, vecht, huil en bid? Kom nou! Dat moet natuurlijk zijn Grijns, grijns, grijns, grijns! O, als ik die eeuwig grijnzende kop van die klootzak zie, dan komt er zo’n gigantische woede in mij op, dat ik me maar met moeite beheersen kan om niet mijn computerscherm in elkaar te slaan.

  Like

 10. Republikein zegt:

  Laten we ervoor strijden dat we ons thuis blijven voelen in ons mooie land. Laten we duidelijk blijven maken wat hier normaal is en wat niet. Ik weet zeker dat we dit voor elkaar gaan krijgen. Dat we alles wat we met elkaar bereikt hebben samen overeind houden. U, ik, wij allemaal. Laten we samenwerken om dit land nóg beter te maken. Want echt, we zijn een ontzettend gaaf land. Ik zou nergens anders willen wonen. U wel?

  Groet,
  Mark Rutte
  https://www.vvd.nl/nieuws/lees-hier-de-brief-van-mark/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s