FOTOSHOPPPER

Door:
“Ras Hollander”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op FOTOSHOPPPER

 1. in het dichtstbevolkte land van Europa zou ik mensen wegsturen ipv binnenhalen

  Like

 2. Wat is er mis met het aanzetten tot intense afkeer van een religie als de activiteiten of het onderwijs van deze religie zo schandalig, irrationeel of beledigend is voor de mensenrechten ze verdienen intensief te worden gehekeld.

  -Rowan Atkinson

  Geliked door 1 persoon

 3. Marian zegt:

  De onderste helft van de foto ziet er beter uit. Gewoon terug droppen waar ze horen. Laten ze in eigen land maar wat harder werken en het opbouwen. In plaats van te parasieteren op andere.

  Geliked door 1 persoon

 4. topsporter zegt:

  juist!!!!!

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Wie ‘ze’ gaat HALEN, moet er ook maar voor BETALEN!!!
  Domoren, snappen jullie nou écht niet dat het onmogelijk is om heel ‘zielig’ Afrika hier aan de vreet te houden, terwijl de eigen (bejaarde) bevolking nu al zoveel moeite heeft om de eindjes aan elkaar te knopen? Zien jullie ook nog steeds niet in, dat jullie ook potentiële moordenaars ‘halen’?!

  Het lijkt wel alsof de waxinelichtjesbrandende, knuffelbeertjesneerleggende, rozebebrilde, hemelfietsers allemaal barsten van het geld, want ze leven er lustig op los!

  Degenen die ‘ze’ gaan droppen, hebben meer verstand in hun koppen.

  Like

 6. JanKlaassen zegt:

  Jajajajaja, ze willen ze wel ophalen, maar niet in huis nemen, daar mag de belasting betaler voor op draaien. Dit soort onzin gebeurd altijd door gehersenspoelde “nuttige” idioten op kosten van een ander!!! Dusssssss droppen maar die handel boven noord Afrika

  Geliked door 1 persoon

 7. Cathja zegt:

  We gaan ze halen??

  Vergeet het maar. Daar is een stokje voor gestoken. En terecht! Als iedere Nederlander met dit soort idiote plannen zou rondlopen, én ze zou uitvoeren, dan kleuren onze straten in no time donkerbruin…!

  Geliked door 1 persoon

 8. 4sjun zegt:

  Welnee, draai de kranen van de sociale dienst maar eens zes maanden dicht. Dan mani(e)festeren de cumulerende kostenposten zichzelf dermate dat zelfs hun broeders de ruimte vinden om ruim afstand te nemen van deze vruchtbare grond voor de ronselaars van IS. Intussen kunnen natuurlijk wel de grenzen dicht voor de Merkelaars. Die kunnen hun energie beter besteden aan de (weder)opbouw van hun land en cultuur op de plek waar ze geworteld zijn in plaats van hier leefruimte en kapitaal te onthouden aan wie hier jarenlang in het systeem inlegde door middel van heffingen, premies en het nemen van sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid in de buurt maar ondertussen moet constateren dat dit geen enkele garantie biedt voor een correcte behandeling.

  Geliked door 1 persoon

 9. Stef zegt:

  Juist ! Droppen die dropjes.
  Van dropjes krijg je zwarte tanden. teveel dropjes gaan samenklitten. Als je ze uitspucht krijg je vieze plekken die je allen met zwavelzuur weg krijgt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s