Ook iftar politiebond

Screenshot_182

(Door: Daniel van Dam)

NPB wil met moslimmaaltijd afstand verkleinen

AMSTERDAM – Na diverse politiekorpsen organiseert de Nederlandse Politiebond (NPB) dit jaar voor het eerst een landelijke iftar. De bond hoopt hiermee onder meer de afstand tussen agenten van verschillende culturen te overbruggen.

Een iftar is een maaltijd die na zonsondergang wordt genuttigd tijdens de islamitische vastenmaand ramadan. Op de werkvloer is er weinig sociaal contact tussen agenten met verschillende etnische achtergronden, ziet de grootste Nederlandse politiebond. „Ons bereiken signalen dat er door sommige agenten ongepaste grapjes over bepaalde bevolkingsgroepen worden gemaakt”, zegt bestuurder Lathouwers.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

42 reacties op Ook iftar politiebond

 1. iemand zegt:

  De politie zit zoete broodjes te bakken met de lieden die lid zijn van een organisatie die mijn dood predikt………………..

  Geliked door 2 people

 2. overbodige onzin; hoeveel moslim bezoek de kerk en de hindoe-tempel?

  Like

 3. Jan zegt:

  „Ons bereiken signalen dat er door sommige agenten ongepaste grapjes over bepaalde bevolkingsgroepen worden gemaakt”

  bv dat moslims gelijk zijn aan ons westerlingen

  Like

 4. ReaGluurder zegt:

  Lekker vreten op kosten van de Belastingbetaler ihkv ‘redden wat er nog te redden valt’!! Op het zelfde moment loopt er weer ergens zo’n iftargast met een spijkerbom tussen de Kaffers!! Tuurlijk zitten daar geen “regenten” tussen, durven niet uit hun beveiligde omgeving te komen! Schijtbang als ze zijn! STFU!!

  Like

 5. hslot4 zegt:

  Kijk een zaaltje met facisten

  Like

 6. Wachteres zegt:

  “Na diverse politiekorpsen organiseert de Nederlandse Politiebond (NPB) dit jaar voor het eerst een landelijke iftar. De bond hoopt hiermee onder meer de afstand tussen agenten van verschillende culturen te overbruggen”.

  Agenten van verschillende culturen??? Volgens mij is de iftar een gewoonte van maar één cultuur: de islam.

  Denkt onze ‘elite’ dat we achterlijk zijn? .De andere culturen woren geacht zich aan te passen aan onze Nederlandse cultuur – daar wordt dus geen aandacht aan geschonken – maar voor de islam geldt: wij moeten ons bij die cultuur aanpassen.

  Ordinaire kontkruiperij dus.

  Like

  • danny zegt:

   Hoe dieper ‘men’ (pollitie, justitie en politieke elite) in de islam kont kruipt, des te lekkerder ‘men’ het vind.
   Moet er van kotsen van zoveel ‘landverraad’.

   Like

 7. t.Troubadour zegt:

  Wordt er ook eein gezamenlijke kerstviering gedaan met de moslim agenten?Is daar ook een oproep tot gebed van een priester of een dominee?

  Like

 8. Marian zegt:

  Sorry, sommige van onze inwoners worden hoe langer hoe zieker van geest. Waarom toch stelt Nederland zich zo zwak op???

  Like

 9. Erik zegt:

  Ja ja verschillende culturen, bepaalde bevolkingsgroepen, de journalist zou moeten zeggen moslims maar dat durft hij niet. Het gaat hier om slechts een enkele cultuur, bah telegraaf.

  Like

 10. N.E. Derlander zegt:

  De Politie doet hiermee aan eigenrichting……………

  Like

 11. Elisah zegt:

  Nou nou, alles om maar te pleasen, ze liggen nog net niet op hun rug met de benen wijd.

  Like

 12. Ron Soeverein Mens zegt:

  De politie je beste landverraders. Vooral in Amsterdam tijdens WO 2 hebben ze veel de Duitsers geholpen met jodenrazzias

  Like

 13. Marlies zegt:

  “Ongepaste grapjes”? Och jee, toch niet over onthoofdingen en uiteengereten mensen? Sodemieter toch op. En ook nog een gebed door een imam? Hebben een dominee en een rabbi ook gebeden? Ik word hier onpasselijk van. De politie is je beste NSB vriend.

  Like

 14. abouneenee zegt:

  “Ongepaste grapjes” duidt op een politiek correcte lulhannes die kennelijk vindt dat moslims (de overheid maakt zelf een onderscheid zonder daarvoor een wettelijke basis te hebben) behandeld moeten worden als een zielige groep personen, terwijl juist moslims ervan overtuigd zijn dat het aanhangen van deze wereldwijd grotendeels als religie erkende ideologie hen verheft boven alle mensen die zichzelf geen islamiet achten. Hoe de politiek correcte gezagvoerder het dus ook speelt, de moslim is boos. De enige kant waar dit soort figuren een verschil kunnen maken is bij de oorspronkelijke Nederlander door hen te behandelen zoals zij zelf behandeld willen worden. Bij rechtgeaarde moslims valt helaas geen verschil te maken, die sluiten zichzelf buiten net zolang totdat het woord buitensluiten demografisch doorslaat naar het kunnen buitensluiten van de kaaskop mede dankzij het duo Rutte/Merkel..

  Like

 15. Duchesne zegt:

  oud Engels gezegde: “ifyou can’t beat them join them…”

  Vanaf vandaag kots ik openlijk op de politie, dit is gewoon verraad aan het eigen volk. Op enige hulp bij conflicten met mislams hoeven wij autochtonen dus niet langer op hulp van de politie te rekenen.

  Verraad, onderwerping, walgelijk gedrag!

  VERRAAD !

  Like

  • danny zegt:

   Laat die ‘verraderlijke’ politie ff lekker verrekken. Respect voor de politie ben ik reeds al voor een lange tijd verloren.

   Spoedig zullen de politieagenten een kant moeten gaan kiezen , of zij dat nou willen of niet.

   Like

 16. wauso zegt:

  De clowns van de Politie krijgen overdag stenen naar zich toegegooid. Politie auto’s worden in de fik gezet. En ’s avonds gaat de Politie bij de vaders van de stenengooiers Thee, Koek en ander mossel rotzooi spul eten. Dan ben je toch echt ACHTERLIJK. Vandaar dat ik ook tegen Politieke benoemingen ben bij Politie en O.M. Deze ‘Politieke leiders’ spelen voor HOER voor de mossels. En de gewone Politieagent moet voor de HOEREN zijn leven in de waagschaal stellen.
  Het lijkt wel De KopVod Cop Comedy Caper Show !
  Bekijk vooral de navolgende video van de toekomst: https://www.youtube.com/watch?v=3sbgtrOGaH0

  Geliked door 1 persoon

 17. Pietersen zegt:

  Verspilde moeite van de politie, een Mohamedaan is geen Nederlander en zal dat ook niet worden, daarom is er ‘weinig sociaal contact op de werkvloer’ zoals genoemd in het artikel.
  Wanneer dringt dat nu eens door tot die botte hersens. Je kunt zoveel iftarren als je wil maar met een Mohamedaan krijg je nooit echt contact en dat komt mede door hun geloof dat overal tussen staat.

  Like

 18. Fred zegt:

  Deja vu?
  In 1940/1945 werkten velen van de toenmalige politie enthousiast mee met den Duitsche bezetter.
  Het resultaat kennen we.

  Like

 19. NPB wil met iftar afstand verkleinen tussen politie en moslims, tja ze weten van onderdanigheid die elke dimmie eigen is van geen ophouden, ze moeten nu iets anders verzinnen om de moslimpopulatie tevredenstellen, want bijna iedere islam criticaster weet hoe de vork in de steel zit, behalve de randdebielen die op de reguliere partijen hebben gestemd, die beschouw ik als verloren.

  Like

 20. Geweldig nieuws en ik verheug me dan al op de Woeftar van volgende week vrijdag waar we de wouten van harte voor uitnodigen. De Woeftar is de afsluiting van de 2 maanden waarin we met de poten van andermans honden afblijven. We vasten dan als Hondeholler.

  Zoals algemeen, en zeker hier, bekend mag worden geacht, vormen de Hondehollers een vreedzame hondenverwennersreligie, waarvan de gelovigen 12 keer per dag de straat op gaan om de gemeenste hond die ze tegenkomen flink met 2 vingers in z’n hol te purken tot ie om genade smeekt. In de VS schijnen er al ketters te zijn die de honden hebben afgezworen en alleen nog maar hangvolk bekeren, met een Amsterdammertje.

  Geliked door 1 persoon

 21. topsporter zegt:

  Op de site de Valkyries staat een heel goed analyse van het waarom de politie dit “uitvreet”.
  Lezen hoe laf onze politie zich manifesteert.

  Like

 22. Cleo zegt:

  De hedendaagse NSB’ers verkwanselen ONZE GEWOONTEN EN TRADITIES door hun hielenlikkerij van het islam-gezwel!
  STOP DEZE ACHTERLIJKHEID!

  Like

 23. emmerik1962 zegt:

  Ok, de volgende keer allemaal gezellig een broodje ham om de afstand tussen agenten van verschillende culturen te overbruggen.

  Geliked door 1 persoon

 24. IkBenHet zegt:

  Ach ja… Eigenlijk helemaal niets nieuws onder de zon. Oók in de Tweede Wereldoorlog liep de politie, vrolijk fluitend, het vuur uit de sloffen voor de bezetter.
  http://www.blikopdewereld.nl/blog/3716-de-rol-van-de-politie-in-nederland-tijdens-de-tweede-wereldoorlog
  De politie is NIET je beste vriend en die pet past ons ook NIET…

  Geliked door 1 persoon

 25. JanKlaassen zegt:

  Zijn al die nsb-idioten nu helemaal van de pot gerukt of zo??
  Komen fucking booslim juten ook kerst, pasen en pinksteren vieren bij ons soms??
  Het is allemaal eenzijdige cultuurdrift en om van te walgen, kots, kots, kots.

  Like

 26. 4sjun zegt:

  Het riekt naar extra erkenning en dus bevoordeling van moslims waar van de politie de nodige afstand en neutraliteit mag worden verwacht. Andere religies krijgen immers niet zo’n rituele erkenning van handhavers van de NEDERLANDSE wet. De zichtbaar geworden verpolitiekcorrecting van de politie moet stoppen om te voorkomen dat niet-moslims uit groeiend wantrouwen op eigenrichting overgaan om de leefomgeving te beschermen.

  Like

 27. duinsnip zegt:

  Het ligt niet aan de regering maar aan het volkomen gehersenspoelde apathische sodomvolk.

  Like

 28. BertG. zegt:

  En wat zijn dat dan wel, ongepaste grapjes over bevolking groepen.
  Of bedoelen ze een opmerking zo als NuKuBu, nutteloze kut burgers.

  Like

 29. Jean zegt:

  En de politiek wil graag dergelijk gespuis bij de politie???
  Wat is er nog meer nodig voor een deftige revolutie?
  Laten we dat links gespuis, d66, groenlinks, spa, groen, ecolo, en alle gelinkte rotzooi maar heel snel verwijderen zodat er terug “beleid” komt, dat zal er komen als PVV, VB, FN, AfD, FPÖ e.d. opgenomen worden in “het beleid” en uiteraard alle islamieten tussen 1 dag en 100 jaar buiten geflikkerd worden en afgezet worden op Afrikaans grondgebied want de beker is vol betreffende die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam.
  Elke partij en elke politieker die het eens is met geld te geven aan die smeerlapperij moet uitgeschakeld worden, dus mensen ‘ogen & oren openen’ en informatie delen zodat er niet naast gekeken kan worden. Subsidie aan die rotzooi staat gelijk met diefstal van onze eigendom en diefstal is een misdaad en misdaden moeten gestraft worden.
  O ja, heel snel “dubbele nationaliteit” verbieden dan komen we die achterlijken nergens tegen op publieke posten, nergers. Horecazaken die dergelijke barbaren in dienst hebben vooral links laten liggen puur uit veiligheid voor eigen lijf en leden.
  islam moet verboden en verdreven worden want islam staat voor barbarij en moorden iets wat niet thuishoort in onze samenleving.

  Like

 30. Perfide Albion zegt:

  Je hebt een pistool op zak en de collaborateur Akerboom geeft je het bevel om met de vijand aan tafel te gaan zitten… 🙂

  Like

 31. Stef zegt:

  Binnenkort een hoodfcommissaris bij de politie?

  Like

 32. danny zegt:

  Krijg hier een vieze smaak van een mijn melis.
  Vind het niet te pruimen.

  Eeeeeeeeew.

  ‘Corrupte organisatie’ hoor die ‘politie’.

  Lekker aanschuiven bij de ‘vijand’ en net doen alsof hun neus bloed.

  Hoop dat ‘ze’ stikken in de muntthee. :))))

  Like

 33. kampersrene zegt:

  Volgens een onbetrouwbare media bron waren de varkenscotteletjes erg lekker

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s