Telegraaf-verslaggever belaagd door ‘hangvolk’ in Helmond

Screenshot_179

(Door: Bert Brussen)

‘Ook wordt hij bedreigd, tot hij rennend de straat verlaat’

“Dat de bewoners zich niet aanstellen, blijkt als een fotograaf zich voor een beeldverslag meldt aan de Haaglaan. Hij is nog niet uit zijn auto gestapt of hij wordt belaagd door hangvolk. Ze lopen op hem af, intimideren hem, blokkeren de fotograaf de weg en leggen zijn kenteken vast met hun camera. Ook wordt hij bedreigd, tot hij rennend de straat verlaat.”

Het Eindhovens Dagblad schreef er ook al over, en nu dus ook De Telegraaf: het, veelal allochtone, hangvolk in de Helmondse oude volkswijk Helmond-West.

Gelukkig gaat de CDA-burgemeester van Helmond nu écht iets doen, want er komt…cameratoezicht. Weet je waar ze ook cameratoezicht hebben trouwens? Op het Amsterdamse Stationsplein.

Bron:
http://regio.tpo.nl
h/t “Wachteres”
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Telegraaf-verslaggever belaagd door ‘hangvolk’ in Helmond

 1. Cathja zegt:

  Opsluiten, al dat hangvolk. Stop ze in werkkampen, zodat ze hun dagen niet meer met ledigheid en crimineel en bedreigend gedrag kunnen vullen. We moeten ze niet, en wij Nederlanders zouden moeten eisen dat ze van de straat worden verwijderd. De straten zijn openbaar, en zo’n groep minderwaardig volk heeft niet het recht om ons het vrije gebruik van openbare ruimtes te ontnemen.
  In Nederland (en meer EU-landen) behandelen ze dit tuig met fluwelen handschoentjes. Respect voor ouderen, voor de politie kennen zij niet, dus er staat ons niets anders te doen dan dit schorem van onze straten te (laten) verwijderen.

  En dan hebben ze nog mazzel dat ze niet (meteen) uitgezet worden!

  Liked by 1 persoon

 2. Sabeltant zegt:

  Hangvolk? Het zijn weer de 5% islamieten die overlast veroorzaken.
  Wijk vergrendelen, militairen huis voor huis laten doorzoeken, daders oppakken en verder alles wat illeegaal is opsluiten.
  Dit soort kankergezwellen horen niet in een westerse samenleving thuis!

  Liked by 2 people

 3. De Japanners en Chinezen sturen er in dit soort gevallen 1 (één) marinier met persoonlijke Kukri naartoe met licence to chop. De rest van het peloton maakt selfies.

  Liked by 2 people

 4. Marian zegt:

  Ik denk dat ze er gewoon eens een stelletje mariniers op af moeten sturen die ze tot gort slaan.Gewoon eens laten zien wie hier de baas is.

  Like

 5. Erik zegt:

  Hangvolk moet zijn, treiter, dram, zeur, klaag, eis, pedo, schreeuw, parisiet, demofobisch, haat, agressie, dom, arrogant, verkrachter, boos, incest, leeghoofd, woestijnvolk die pas dan hangvolk mogen heten als ze aan een parachute terug vallen in de IS.
  Hier wel Bert Brussen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s