90% Syrische en Eritrese asielzoekers na slechts 18 maanden al in de bijstand!

Screenshot_218

(Door: Michael van der Galien)

Wat zijn deze mensen een ongelooflijke verrijking voor ons land zeg!

Dit is dus waarom Donald Trump ervoor wil zorgen dat nieuwe immigranten tijdens de eerste vijf jaar van hun verblijf in Amerika geen aansprak kunnen maken op enige vorm van financiële overheidssteun:

Vrijwel alle Syrische en Eritrese vluchtelinge die tussen 2014 en medio 2016 naar Nederland kwamen hebben inmiddels een verblijfsvergunning en een uitkering. Dat blijkt uit een grootschalige cohortstudie die het Centraal Bureau voor de Statistiek vandaag openbaar gemaakt heeft.

Lees verder>>>
(h/t “Cognitieve-Dissonantie”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Graaien, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op 90% Syrische en Eritrese asielzoekers na slechts 18 maanden al in de bijstand!

 1. Jean zegt:

  De binnenlandse politiek is onder druk van de EU misdaadorganisatie crimineel bezig door ons te bestelen om het uit te delen aan onze toekomstige vernietigers.

  Liked by 2 people

 2. Dat zijn
  85.000 x 12.500 = 1,6 miljard Bijstandsuitkeringen / jaar
  30.000 x 5000 = 0,16 miljard voor huis inrichten / jaar
  85.000 x 1250 = 0,16 miljard voor gratizzzzzz ziektenkosten / jaar
  ===================================================
  Totaal ff snel = 2 miljard door belasting betaler (“ongelovige honden”) op te hoesten jizya

  Daarnaast moet men alle getallen die de fucking politiek geeft ff x 2 doen om de leugens in het kosten gareel te houden, dus ga maar uit van minimaal 3-4 miljard / jaar en daar zijn nog geen kosten in mee genomen van alle rechtszaken, politieoptreden, diestallen, etc., etc.
  Eigen mensen worden de straat opgepleurd als ze een paar maanden een geldprobleem hebben!!!!!

  Liked by 1 persoon

  • Zal wel een tienvoud zijn want er komen nog hele kuddes familie en anderen die zeggen dat ze familie zijn hier naartoe. De meesten met kapotte bedrading en rotte onderdelen die op kosten van de inwoners van dat ‘wat hebben wij toch een geweldig land’ moeten worden vervangen. Die gaan vervolgens weer even terug en sturen de buren op hun naam om ook gerepareerd te worden. Een kruisje voor de identificatie is zó gezet. [mag de gelovige trouwens een kruisje, het boegbeeeld van de ongelovigen, zetten?]

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Moslimvrouwen mogen een afdruk van hun kruis zetten.
    Wel ’n héél gedoe hoor.
    Eerst moeten al die rokken opzij.
    Van te voren wel even alle ramen open zetten.

    Liked by 1 persoon

   • Met die kruiszetdingen ben ik uiteraard bekend. Hoe heten die stempels ook weer, zelfnattende, zelfinktende, zelfsoppende, jeweetwel die dingen waar je inkt op een kussentje moet doen dat als je het kruis ophaalt het ding weer automatisch nat maakt. Sommige uitvoeringen zijn al nat van zichzelf. Weet je welke ik bedoel?

    Liked by 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Vroeger speelden wij vaak treintje.
    De conducteur mocht dan via het afdrukdoosje van mijn zusje ’n echt stempeltje zetten.
    Ik was wel jaloers, want ik moest altijd locomotief spelen.

    Liked by 1 persoon

   • Ja, dat met dat treintje spelen ken ik maar in dit geval ging het om het afdrukdoosje van een tante die met haar verloofde als conducteur treintje met mij op de zolder kwamen spelen. En als er dan een kaartje afgestepeld moest worden werd ik naar beneden gestuurd om kolen voor de locomofief te halen. En als ik dan terug kwam waren ze zxo moe van het stempelen dat ze weer naar bnbeneden gingen om te rusten. Mijn tante moest met hem trouwen, zeiden ze later, het was een motje die dit veroorzaakt had. Geloofde ik geen zak van net zoals van dat verhaal van een andere tante die in bed lag met een nieuw kind en toen ik vroeg of ze ziek was zei dat de ooievaar haar in ’t been had gepikt omdat ze hem de baby af wilde nemen. Ik vond vrouwen toen al rare wezens met die rare verhalen altijd.

    Liked by 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Ja, dat herinner ik me nu ook weer.
    De Tante moest wel degelijk in bed liggen met ’n been waarin gepikt was…
    Het was ’n hele grote pikkebeet zei ze me.
    Nou je zal zo’n pik hebben.
    Verder dat verhaal over dat “motje” getuigt weer eens van de zelfwerkende behoefte van al die beesten die in zo’n verhaal meespelen.
    Daar was dan de ooievaar en het motje.
    En wat de tante riep toen ze de oom zag zonder iets aan: “Oei wat een beest…! ”
    “t Is wat reagluurder schrijft:”al die verneukerij met die nepkinderen wordt je op ’n moment gewoon zat.”

    Liked by 1 persoon

   • Breinbrouwsels zegt:

    Wat mij betreft heeft @Reagluurder gelijk met die nepkinderen en al dat geneuk eromheen. Ik lees nu al dat er hier kinderen aangespoeld worden die bij de geboorte al volgroeid waren, een baard van 20 jaar, een hipsterknotje in de broek hadden en maat 46 Nikes aan de voetjes. Als ik het goed begrijp komen ze zó bij moeder uit de doos, geknipt en al.

    Nu wil ik best gaan zeuren maar dat betekent dat de zwangere moeder dus tijdens het proletarisch shoppen hele rekken met schoenen in d’r tuinhuisje moet hebben gestopt met een complete kapsalon zodat de kleine er straks bij de bevalling al wat mannelijke bij stond.

    Dat kan, ik wil er eigenlijk geen commentaar op leveren want ik ken vrouwen die gek waren op zure augurken met slagroom tijdens de zwangerschap. Wat ik nog wel in de groep wil gooien en dan sluit ik mijn vragenuurtje weer even af is of het waar is dat vrouwen in die landen niet vanwege dat het van hun geloof moet de doos wat ruimer laten knippen maar omdat ’t handig is met shoppen.

    Liked by 1 persoon

  • ReaGluurder zegt:

   In de gezinnen spelen ook nog grote problemen. Tig hulpinstanties komen daar over de vloer. De (on)kosten komen ook terecht bij de belastingbetaler. En dan zijn er ook nog de nepkinderen en andere verneukerij! Maar ja, dit kan alleen maar in een land vol met ingedut naïef volk!

   Liked by 2 people

   • Breinbrouwsels zegt:

    Minstens de helft van de populatie bestaat hier uit kinderen die in het lichaam van een oud mens zitten maar zich als heel erg kleine kleutertjes gedragen en denken. De meesten worden daarom onze politici, graaibestuurders en nog enkele honderduizend speciaal voor hen bedachte functies en baantjes. Daarom staan we er ook niet van te kijken dat er hier kinderen aanspoelen die hetzelfde doen maar dan met een klein verschil dat het volwassenen zijn die kinderen in een volwassen lichaam spelen. Wij kijken daar niet meer van op. En we laten ze maar. Want als we er iets van zeggen beginnen ze te krijsen of spelen nog langer krijgertje bij formaties van grotemensendingen.

    Liked by 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Deze laatste samenvatting getuigt wederom en als van ouds, van een briljante geest die
    met open oog de werkelijke problemen in onze samenleving tegemoet treedt.
    Ik stel voor om al die nepkinderen een gestreept buisje aan te doen en ze daarna als plaatsvervangend figurant in die oude concentratiekampen in Duitsland op te bergen.
    Merkel heeft die kampen namelijk de laatste tijd zo prachtig laten restaureren.
    Het grote voordeel is dan ook dat alles veel levendiger aan zal doen.
    En voor wat de ambtenaren betreft die ’n prachtige en liefdevolle beschermende ring om die gezinnen vormen, stel ik voor dat zij voortaan geld van huis meenemen om alle onkosten die zij met hun van liefde overlopend gul gemoed wel moeten maken natuurlijk, zèlf te betalen.
    Niet dat de problemen dan vanzelf zullen ophouden te bestaan, natuurlijk niet, maar Rutte zal dan eindelijk die beloofde 1000,- Euro op de bankrekening van elke blanke Nederlander kunnen overmaken.
    Dat zal ’n hele opluchting voor die man zijn want hij zit daar vast en zeker héél erg mee…

    Liked by 1 persoon

 3. Pietersen zegt:

  Het is toch van de gekke dat wij hier niemand op kunnen aanspreken en dat degenen die ons deze schade berokkenen vrijuit kunnen gaan zonder proces.
  De bevolking wist al lang dat een leger bijstandstrekkers zou worden geimporteerd, wat is nu het eigenlijke nut geweest van deze import ?
  Dorine Manson van Vluchtelingenwerk sprak over ‘talent’ dat zij zouden bezitten, de directeur van het COA over ‘hoogopgeleid’. Allemaal leugens leugens en nog eens leugens.

  Hier vlakbij woont een Syrier, al 2 jaar in Nederland, zo moslim als de neten, vrouw en 3 kinderen, spreekt amper nog Nederlands dus de schuld geven aan de taal die zij nog niet machtig zouden zijn is de zoveelste leugen, want waarom zijn zij de taal nog steeds niet machtig en kun je niet papiertjes prikken op straat dan zonder de taal machtig te zijn ?
  Enfin ik heb mijn stem uitgebracht op Geert en iedereen hier, maar de Nederlandse bevolking wil de waarheid niet kennen. 1 Op de 4 volwassenen volgt het nieuws niet eens.
  Ja wat moet je dan met zulk slap volk.

  Like

 4. Ivanhoe zegt:

  Die beroepsnegers komen ons land leegvreten.
  Witte Slavernij heet dat zo mooi.

  Liked by 2 people

 5. ReaGluurder zegt:

  Vrees dat dit bij alle nieuwkomers speelt. Vroeger zag ik “gastarbeiders” ook al snel in koffiehuizen/op straat belanden. Meestal afgekeurd vanwege roegklachten enzo! Dit ging toen allemaal heel soepel, ook bij de NL’ers zelf. 70% van alle nieuwkomers zat altijd al in ‘een uitkering’!! Mochten wij heel lang niet weten!!

  Liked by 3 people

  • Het schijnt niet helemaal waar te zijn dat die rugklachters die de arbeidsongeschiktheidsoetkierieng in doken voor 90% uit de toenmalige #dobbertillers bestonden. Ze zijn wel met de herkeuringen gestopt toen de statistieken er raar uit begonnen te zien.

   Like

 6. Bas zegt:

  De verrijking van Wereld Vluchtelingen Dag 20 juni 2017
  – Belgische marine brengt 2.047 illegale migranten naar Europa
  http://bit.ly/2sGCCeY
  – Katholieke organisaties: “Westen moet openstaan voor verrijking door migranten”
  http://tinyurl.com/y8xqe474

  Like

 7. Johan zegt:

  Moeten die aseilrukkers uit Syrië niet per ommegaande het land uitgegooid worden ?

  Like

 8. M.A.L. Sion zegt:

  Schrijver heeft het over 92.000 migranten (echte vluchtelingen en gelukszoekers bij elkaar). Die zitten dus bijna allemaal in de bijstand. Voor die 92.000 bijstandstrekkers betalen we met z’n allen een klap belasting. Best iets om bij stil te staan en een beetje boos over te worden. Want:
  Ik heb er geen kijk op hoeveel zo’n bijstandstrekker per jaar kost. Laat ik eens voorzichtig schatten: € 15.000 + huisvesting, + medische kosten + onvoorzien. Als we het simpel houden bij die € 15.000 per migrant. Een rekensom levert als resultaat een bedrag van € 1.380.000.000 Cijfers zeggen zo weinig, uitgeschreven wordt het duidelijker: EEN MILJARD DRIE HONDERD TACHTIG MILJOEN Euro. En dat is nog maar een schijntje op het totaal van de vreemdelingen die afhankelijk zijn van een bijstandsuitkering.
  Zijn we er dan? Nee. Want een groot aantal van deze bedoelde 92.000 migranten gaan hun familie over laten komen. Daar zijn ook kosten aan verbonden. Weet u hoeveel? Ik wil het niet weten. Ik blijf liever gelukkig zonder deze rampzalige becijferingen. Houd het maar op een factor 3 en reken deze miljarden dan zelf maar uit.
  Dat betekent dat elke belastingbetaler honderden Euro ’s af moet dragen om dat bedrag op te brengen.
  Gaan we daar nog lang mee door? En heeft dat mogelijk tot gevolg dat de STAATSSCHULD door het plafond breekt? Moeten onze kleinkinderen en achterkleinkinderen dit als schulden op hun nek geschoven krijgen?
  Tijd om de beroerlingen, die dit veroorzaken, resp. toelaten eens aan te pakken? Ze zetelen in Den Haag, als u het wil weten. Ze zitten een heleboel tijd op plûche. U weet dan wel wie ik bedoel.
  Strijd – verzet – patriotten in het geweer.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 9. Fred zegt:

  Dat vraagt om een constructieve oplossing.
  Wie na 24 maanden nog steeds in de bijstand zit dient onverwijld Nederland te verlaten.
  Liefst via de westgrens.

  Liked by 1 persoon

 10. Flo zegt:

  En allemaal brallen bij links dat Trump gek is, de achterlijke komen er nog wel achter.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Parasieten !!

  Like

 12. Republikein zegt:

  Je zou er een slappe lul van krijgen.

  Liked by 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Als je die moslim-vrouwen, na je bekering natuurlijk, eindelijk bloot mag zien zal je wel aan de Viagra moeten.

   Like

   • Republikein zegt:

    Viagra is niet zo natuurlijk, wel stijf maar geen gevoel.
    Ooit nam ik er 1000 van mee naar Indonesië.
    Is dat een tip?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s