Chef politie Amsterdam-Zuid is woedend: ‘Er worden te weinig boetes uitgeschreven!’

Screenshot_212

(Door: Michael van der Galien)

Een boete is duidelijk een soort van extra belasting.

Een cheffin van de politie in Amsterdam-Zuid is woedend. Zij vindt namelijk dat haar dienders veel te weinig boetes uitschrijven:

Dat schrijft de manager Handhaving Openbare Ruimte in een e-mail van 9 juni aan haar handhavers. Het bericht is anoniem doorgestuurd aan AT5. Het stadsdeel bevestigt de authenticiteit van de e-mail. Om de productie van boetes op te schroeven, is de manager van plan om wekelijks een overzicht uit te draaien waarin goed te zien is hoeveel bonnen haar 38 handhavers per persoon uitdelen. ‘Een dringend verzoek aan jullie om dit serieus op te pakken’, schrijft ze.

Lees verder>>>
(h/t E. van B.)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Amsterdam, Graaien, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Chef politie Amsterdam-Zuid is woedend: ‘Er worden te weinig boetes uitgeschreven!’

 1. Fuck die smerige hond van een nsb-chef, ongezien helemaal de tyfus met zijn team van melkert bijstands handhavers, wat een gigantische mafkees is dit. Hij maakt vast promotie over de ruggen van duizenden medeburgers de smerige rat.

  Geliked door 1 persoon

 2. 4sjun zegt:

  Dit niet al te nozele exemplaar heeft niet in de gaten dat de ordehandhavers van Zuid doorgaans in andere gebieden van de stad moeten bijspringen waar nog meer nood aan ordehandhaving is. Bijgevolg zit Amsterdam Zuid met extra overlast door te geringe handhaving. Daardoor hebben de bewoners niet enkel te maken met de meerkosten van extra overlast, kennelijk levert de situatie ook te weinig inkomsten op. Burgertje pesten en uitknijpen zoals mevrouw lijkt te willen, dreigt natuurlijk geenszins bij aan groei van respect voor de Hermandad. Misschien moeten de platte petten met een collectebus over de Albert Cuyp voor wat extra inkomsten?

  Geliked door 1 persoon

 3. Pietersen zegt:

  Er worden ook veel te weinig boetes uitgeschreven maar bekijk onderstaand link eens. Wat voor zin heeft het nog boetes uit te schrijven die vervolgens worden geseponeerd wegens te weinig mankracht bij de politie en andere instanties om te innen.
  Wat erger is het zijn vaak overtredingen die levensgevaarlijk zijn geweest, maar waar de dader mee weg komt.
  NEDERLAND BANANENREPUBLIEK. Bijna niets werkt hier meer naar behoren, verval is het voorstadium van de ineenstorting en het verdwijnen van een maatschappij.http://nos.nl/artikel/2171661-een-op-drie-boetes-geseponeerd-door-om.html

  Geliked door 1 persoon

 4. abouneenee zegt:

  Het schandpalen van ondermaats medeburgers benadelende werknemers toont duidelijk aan dat het mevrouw er alles aan gelegen is de dienstverlening aan burgers te minimaliseren, daarmee is zij de allereerste kandidaat om het veld te ruimen. Er is kennelijk sprake van een verschil van inzicht, waardoor zij op die grond het veld zou kunnen ruimen (tip aan korpsleiding). Eervol ontslag is onder die omstandigheden een cadeautje dat ze met beide klauwen zou moeten aanpakken. Nu valt het mij vaker op dat in Amsterdam iets broeit dat ongezond is. Zou dit verhaal bedoeld zijn om het bericht over de wens van de korpschef tot het voortrekken van allochtonen bij de politie naar de achtergrond te doen verdwijnen? De burgers aldaar krijgen ook wat ze toekomt, in Amsterdam stemt men het meest op Groenlinks, dan D66, gevolgd door de VVD en PvdA. Men stemde verder vaker op Denk dan op de PVV, die in Amsterdam de nummer 5 is. Er is in Amsterdam dus een beduidend andere samenstelling dan in de rest van Nederland, waar landelijk de PVV qua grootte de tweede partij werd.

  De hype rondom Amsterdam vindt zijn oorsprong in het verleden, waarin nog sprake was van een oppervlakkige vrijzinnigheid; de Wallen, drugs, rock en roll. Zoals Den Haag het overal weet te verzieken onder de ‘bezielende’ leiding van fruitvlieg Merkel, puber Rutte die duidelijk bij de grote beleidsmakers wil horen maar achter zijn rug om uitgelachen word en Macron (met vriendin zo stoned als een garnaal), zo ook in Amsterdam. De korpschef is door ‘zijn’ dienders teruggefloten en moet nu vechten voor zijn geloofwaardigheid, maar de politicus is helaas onvoldoende door zijn burger teruggefloten tijdens de verkiezingen van 15 maart j.l.! Van mij mag de stemplicht terugkeren in combinatie met elektronisch stemmentellen.

  Like

  • Oeps48 zegt:

   @ abouneenee (22 juni 2017 om 22:41)
   Niets is zo gemakkelijk te frauderen als electronisch stemmen tellen. Elk computerprogramma is te manipuleren en te hacken. Je hoeft slechts enkele regels aan het computerprogramma toe te voegen. Een kind doet de was.
   Bijvoorbeeld:
   – stemmen tellen
   – 1/2 deel stemmen op partij “X” overboeken naar partij “Y” at random partij candidaten
   – ingevoegde regels wissen
   Aangezien de fraude zichzelf wist, zal deze niet opvallen.
   Merk op, dat dit slechts een voorbeeld is. In de praktijk zijn computerprogramma’s iets ingewikkelder. Maar een specialist kan een dergelijke trucje gemakkelijk uithalen.

   Geliked door 1 persoon

 5. ReaGluurder zegt:

  Heeft het niks te maken met ‘het bang zijn voor’? Agenten dúrven geen boetes op te leggen/ uit te schrijven omdat ze bang zijn voor de reacties van overtreders? Kan mij daar in ZO en ook elders in MOKUM ‘van alles en nog wat’ bij voorstellen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Fred zegt:

  Deze DDR cheffin mag van mij een paar schalen omhoog.
  Reichsdiefstal mag best beloont worden.
  Tòch?

  Like

 7. Flo zegt:

  Besparen kan je ook op het personeel ,38 mensen aan een “baan”helpen ,maakt een ambtenaar totaal gelukkig ,maar dat de burger kost wat kost moet ophoesten om de salarissen te betalen ,staan ze niet bij stil.90 euro + administratie kosten is veel geld ,mensen betalen wegenbelasting,maar er gebruik van maken mag niet ,hoeveel gezinnen zouden er zijn die 100 euro overhouden aan het einde van de maand?en die dan beweren dan doen ze die auto maar weg,kan niet ,die hebben ze nodig ,voor d’r werk.
  Managers die riante salarissen krijgen voor delegeren,daar kan je op besparen,in een stad als Amsterdam loont het de moeite om dat te onderzoeken,gooi 90 procent eruit,en je bespaard miljoenen,per jaar …..hoe moeilijk kan het zijn .

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s