Haatklimaat Amerika is als tijdperk-Fortuyn

Screenshot_209

(Door: Derk Jan Eppink)

Er volgde enige bezinning nadat James Hodgkinson op 15 juni Republikeins Congreslid Steve Scalise uit Louisiana neerschoot op een sportveld bij Washington. Het Amerikaanse haatklimaat bereikte een culminatiepunt dat in veel lijkt op de situatie in Nederland direct voor de moord op Pim Fortuyn op 6 mei 2002.

Politiek Den Haag en vele media demoniseerden ‘Pim’, het Amerikaanse establishment propageert de culturele verwerping van president Donald Trump. De zogenoemde progressieve media zijn in beide gevallen de gangmakers van het haatklimaat.

Lees verder>>>
(h/t Rob Kern)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, VS. Bookmark de permalink .

4 reacties op Haatklimaat Amerika is als tijdperk-Fortuyn

 1. Taljaard zegt:

  Wie een uurtje CNN in de middag volgt krijgt de indruk dat een impeachment van Trump vlakbij en onontkoombaar is. En zij zijn de dappere strijders van de vrije pers, die eens Nixon hebben uitgeschakeld, en niet zullen rusten voordat Trump ook door hen is ”opgeruimd”

  Want de verkiezing van Trump is de schuld van Rusland en het onechte kind van satan en beelzebub; Het Kwaad Zellve, Vladimir Putin, de homofobe, masculine dictator van het evil empire.
  En dus niet van de Beata Maria van de Linkse Kerk,Hillary Clinton,die had moeten winnen (maar oh die Putin!), en al helemaal niet van St. Barack Obama;de gezegende Zwarte Madonna van Chicago.

  Like

  • 4sjun zegt:

   CNN is intussen door de mand gevallen als propaganda instituut. Wie gaat daar nog een uurtje voor zitten behalve de correspondenten van de Belgische mediahuizen die in ons land de schrijvende MSM bestieren? Wellicht levert hen dat nog andere kopij als het lamentabel vertalen van essays uit de New York Times of de Washington Post.

   Like

 2. edwin vissers zegt:

  Het idee is dat als de elementen samen komen (botsen) dat het vijfde element “geest” oprijst. En dat is de geest van de anti christ. Daarom heet het dat ze “orde uit chaos” willen.

  Like

 3. 4sjun zegt:

  Voor wie zich graag wat nader orienteert:

  Col. Shaffer Issues Emergency Warning: The Left Is Adopting Islamic Terrorist Tactics

  Wij zagen dat in ons land al eens ten op zichte van Hans Janmaat en Pim Fortuyn gebeuren en zien het nog steeds ten opzichte van Geert Wilders en de vrijheid van meningsuiting van Pegida-demonstranten gebeuren. Het lijkt me een breed maatschappelijk debat ter bewustmaking van zaken waard. Eens zien wie zich daarvoor in ons land wil laten kietelen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s