Ramadan in Duitsland: Vastende kinderen zouden niet aan zwemonderwijs moeten deelnemen – ze zouden water kunnen inslikken

Screenshot_216

(Vertaling: E.J. Bron)

Blijkbaar verlangen moslims in Duitsland dat hun kinderen in de vastentijd niet aan het zwemonderwijs moeten deelnemen – omdat dan het gevaar zou bestaan dat ze water zouden kunnen inslikken.

epoch times

De burgemeester van het door vele moslims bewoonde Berlijnse district Neukölln maakt zich zorgen om het toenemende aantal vastende kinderen tijdens de ramadan.

Franziska Giffey (SPD) betwijfelde in een woensdag door de Deutschlandfunk gepubliceerd bericht aan de “veelgeroemde vrije beslissing”. Of er gevast zou worden of niet, zou door een “zekere groepsdynamiek” worden bepaald. De burgemeester waarschuwde o.a. voor nadelen op school.

 

De politica van de SPD benadrukte dat er vanwege de ramadan geen proefwerken verschoven of kinderen van het zwemonderwijs vrijgesteld zouden kunnen worden, omdat dan het gevaar zou bestaan dat ze water zouden inslikken. Het districtskantoor publiceerde in verband met de ramadan dit jaar een brochure voor ouders, leerlingen en leerkrachten.

Daarin staat o.a dat vastende kinderen en jongeren de lessen vaak niet aandachtig zouden kunnen volgen. Eén van de twaalf adviezen luidt: “Leren is voor kinderen en jongeren zwaar werk – wie werkt, voor hem of haar bestaan religieus gemotiveerde uitzonderingen.” Giffey bekritiseerde dat slechts drie van de 20 moskeeverenigingen achter de aanbevelingen van het districtskantoor zouden staan.

Vanaf welke leeftijd islamitische kinderen zouden moeten vasten en hoe strikt de vastenregels toegepast moeten worden, is omstreden. Tijdens de ramadan, die dit jaar van 26 mei tot 24 juni duurt, mogen gelovige moslims van zonsopkomst tot zonsondergang geen voedsel of vloeistoffen tot zich nemen. Het jaarlijkse vasten behoort tot de vijf zuilen van de islam.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Berlijn, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, ramadan, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

23 reacties op Ramadan in Duitsland: Vastende kinderen zouden niet aan zwemonderwijs moeten deelnemen – ze zouden water kunnen inslikken

 1. Golden Girl zegt:

  Ik maak me zorgen over de grote aantallen moslims
  Laat ze dan ook niet douchen ,ze zouden zomaar water in kunnen slikken
  Waarom loopt iedereen op eieren om dit K..volk niet te kwetsen
  Als Europa zo waardeloos is ga terug,de burgers zitten niet te springen om deze invasie die ook nog eens handen met geld kost

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Vandaar dat dat volk altijd uren in de wind stinkt naar van alles en nog wat.
   Van nature wassen ze zich al nooit of héél zelden, en zo lang als die masochistische komedie met dat vreten aan de gang is, wassen ze zich dus de hele maand niet.
   En maar meuren als ze gezellig zo bij elkaar zitten te schranzen na middernacht.
   Als er een z’n soepjurk oplicht licht gelijk ligt de hele buurt bewusteloos van het uitstromende gifgas.
   De hoogste tijd om al dat ongedierte nu het land uit te flikkeren.

   De situatie wordt in snel tempo steeds erger…!

   Like

   • Golden Girl zegt:

    Heer Paul idd het wordt er niet leuker op hier schreef pas iemand al dat hij in het ziekenhuis in Den Haag veel kopvodden zag en ik was gisteren ook in het ziekenhuis ze schieten als paddenstoelen uit de grond de 1 na de ander in het zwart en de mannen onverzorgde baarden

    Geliked door 1 persoon

 2. Ze maken zich tegenwoordig drukker over diertransporten om maar eens een plaatsvervangend wegkijkdoel te noemen dan over de geestdodende indoctrinatie van kinderen. Valt dit niet onder kindermishandeling en hadden we daar niet de doodstraf middels verwurging door een windmolen opgezet? Dienen die ook nog eens ergens toe.

  Geliked door 1 persoon

 3. IkBenHet zegt:

  Gewoon zwemmen!
  En hopen dat zij zoveel water inslikken; dat wij het verdrinking kunnen noemen 🙂

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Ik denk dat die schranspartijen na zonsondergang ervoor zorgen dat de ‘vastende’ mohammedaan na de ‘ramadan’ meer weegt dan daarvoor.
  Je zou die ‘godsdienst’waanzinnigen eens moeten wegen: voor en na de ‘ramadan’.

  Like

 5. abouneenee zegt:

  Ik ben het ermee eens dat vastende kinderen geen zwemles zouden moeten volgen, net als ik constateer dat vastende mensen überhaupt geen volwaardig onderdeel (kunnen) zijn van de westerse samenleving. Wat schiet een Rutte of Merkel ermee op Europa te verzieken met genetisch minderwaardig DNA, zoals Schlaube verwoord heeft te willen? Voor zover men geen onderdeel wil zijn van onze samenleving vind ik dat linksdraaiende malloten geen taak hebben om moslims tegen beter weten in te betrekken bij de samenleving, omdat die linkse ambtenaren en burgers niet kunnen accepteren dat moslims op het moment dat ze in de meerderheid zijn niet kunnen samenleven met niet-moslims. Moslims geloven veelal naar de hel te gaan als ze niet vasten. Het is van die moslims erg hypocriet dat zij zichzelf willen uithongeren met de mogelijkheid dat de dood erop volgt om niet in de hel te komen, terwijl al het moslimse handelen jegens niet-moslims er telkens op gericht is het leven voor de niet-moslim tot een hel te maken, althans doet de oemmah niets om merkbaar de samenleving te ontdoen van de overlast die niet-moslims ervaren dankzij moslims. Individuele uitzonderingen bevestigen de regel. Vooral tijdens de ramadan is het raak met moslims.

  Like

 6. ildiko zegt:

  deportatie is het enige oplossing, terug naar hun fijne ramadan land en laat ons tot met rust !

  Like

 7. Pietersen zegt:

  Pas ook op voor het ophalen van hun neusjes, want voor je het weet hebben zij een snottebel ingeslikt en dat mag ook niet van Allah.

  Geliked door 1 persoon

 8. Elisah zegt:

  Als je namelijk niet uitkijkt, dan blijft er geen zwemwater meer over.
  Het zal ook wel verboden zijn om te douchen met de mond open, of kopje onder te gaan in bad.

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Dat Rammelmedam-gedoe brengt wat te weeg.
  Zo ook in het “moderne” Turkeye.
  Het zal daar ook wel erg heet weer zijn.
  Een achterlijke, vrome musulman is hevig verontwaardigd omdat een jonge vrouw “SHORTS” draagt.
  En dat nog wel tijdens de heilige maand van de rammeldan.
  Hij slaat de vrouw en gaat hierna snel uit de bus.

  A man attacks a woman for wearing shorts in Istanbul public transportation

  Like

 10. Wachteres zegt:

  Ik dacht dat het vasten voor volwassenen was. Horen kinderen ook al tot de ‘gelovigen’?

  Like

 11. ReaGluurder zegt:

  Nogal Off Topic; ‘k Hoop dat de weduwe van Kohl haar poot stijfhoudt (sorry niet erg ladylike) en er bij blijft dat Merkel niet welkom is bij de uitvaart van haar man. Volgens de oudste zoon van Kohl heeft de zelfmoord van zijn moeder (Kohl’s eerste vrouw) te maken met Merkel. Op het www is hierover ‘van alles en nog wat’ te vinden. Zou een flinke mep in het gezicht van Die Hexe zijn!! Net goed!

  Like

 12. Theodoor zegt:

  Hellup
  Wie zijn er gek!
  Wij of zij.

  Like

 13. Johan zegt:

  Nou ! Lijkt een goed plan, als ze niet gaan zwemmen. Want als ze dat wél doen en ze verzuipen, krijgen we daar ook weer de schuld van.

  Like

 14. Johan zegt:

  Ik vind dat moslims tijdens de Ramadan ook geen zuurstof zouden moeten innemen.
  Hoe durven ze ?

  Geliked door 2 people

 15. Mirjam zegt:

  Ze vasten helemaal niet. Het is gewoon op een ander tijdstip eten. Echt vasten is een tijdje niet of bijna niets eten. En wat dit alles betreft: waar is de scheiding van religie en staat?
  Niemand maakt zoveel ophef over enig ander geloof, maar in feite wordt de hele wereld dit ‘geloof’ opgedrongen. Ik walg van die drukte en aanwezigheid van iets dat ik helemaal niet wil of mee geconfronteerd wil worden.

  Like

  • Elisah zegt:

   Het niet eten valt nog mee, maar het niet mogen drinken in de hitte moet vreselijk zijn.

   Like

   • Golden Girl zegt:

    Dat willen ze toch zelf?
    Alles om Allah te plezieren,ik heb meer medelijden met alle dieren die na die maand afschuwelijk worden gedood

    Like

 16. Marian zegt:

  De idioterie viert in Duitsland hoogtij.

  Like

 17. kraftavilqa zegt:

  Is er nu alweer een uitzondering nodig voor dat stinkvolk; misschien helpen al deze dingen allengs zelfs het deugvolk te doen inzien dat woestijnbarbarij uit ’t Westen geweerd dient te worden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s