“VERRIJKING” . . .

unnamed
(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Sjaak”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op “VERRIJKING” . . .

 1. Jean zegt:

  We gaan nogal een toekomst tegemoet, man man man, met zo een rotvaart dat Merckx erbij verbleekt.
  Er gaan er nog veel verbleken, zeker weten, want de situatie is momenteel al onleefbaar en het toekomstbeeld is dramatisch.
  De redding zal erin bestaan heel die troep vreemdelingen te verzamelen in gesloten centra en dagelijks met duizenden af te voeren richting Afrikaans grondgebied.
  Nu de dubbele nationaliteit totaal verbieden en de openstaande handjes vullen met één papiertje waarop staat “bye bye tot nooit meer”.

  Liked by 1 persoon

 2. H J zegt:

  Sorry voor dit woordgebruik, ” we zijn de sjaak”.
  Er moet wat gedaan worden, dat kan toch niet anders.
  Die smerige fascistische EU helpt ons allemaal aan de bedelstaf.
  Opstand lijkt me de enige mogelijkheid en ja, slapeige schapen, dat zal je aanvankelijk voelen in je portemonnee, maar over 5 of 10 jaar wordt je er beter van.

  Liked by 1 persoon

 3. Cathja zegt:

  Nou zeg, wát een verrijking! Overal waar dat geteisem binnen komt breekt de ellende uit! Wie in het Europese parlement noemde deze inboorlingen ook alweer “waardevoller dan goud”?
  Was dat niet Martin Schulz, op een moment dat hij een black out had?
  Ik walg in elk geval bij het zien van deze foto’s.

  Liked by 1 persoon

 4. Jean zegt:

  Straks gaan de veroorzakers (de misdadigers) voor 3 maanden op vakantie en mogen wij het ons op soppen, voor alle duidelijkheid, de overige 9 maanden doen ze ook geen flikker buiten er nog meer barbaren binnen halen zodat ze het gemakkelijker hebben om de dictatuur in te voeren.
  Waarom zijn er steeds aanslagen tegen “”onschuldige slachtoffers” en nooit tegen de schuldige daders?????
  Stel u voor: een volcontinue bedrijf waarbij de directie voor 3 maanden op vakantie gaat????
  Die EU misdaadorganisatie MOET UITGESCHAKELD WORDEN zo niet is heel Europa verloren aan onderontwikkelde gewelddadige barbaren zoals de afbeelding duidelijk laat zien.
  Nu grenzen sluiten en dubbele nationaliteit verbieden dan voorkomen we heel veel ellende en miserie dan komen we nergens nog vreemdelingen tegen op publieke posten, nergens geldvangers van vreemde origine, dan zitten al die vreemdelingen in gesloten centra en zien we dagelijks de afvoer van duizenden barbaren voornamelijk moslims/islamieten want die smeerlapperij is de ondergang van onze beschaving en cultuur een cultuur gebaseerd op SECULIERE WETTEN met normen & waarden met respect voor vrouwen en kinderen items die bij moslims/islamieten totaal onbestaande zijn bij gebrek aan hersens.

  Liked by 1 persoon

 5. Tistochwat zegt:

  Overal zwarte mohammedaanse brulapen die ons komen uitvreten, verkrachten en afslachten.
  Daarbij dringen ze ons ook nog hun zieke ‘leef’regels op.
  ZO ZIJN DE FEITEN, OF IK DIT NU MAG ZEGGEN OF NIET!

  Waar is de tijd toch gebleven dat we elk woord niet op een goudschaaltje hoefden te wegen:

  Like

 6. IkBenHet zegt:

  In dit artikel wordt haarfijn uit de doeken gedaan hoe het ons de afgelopen 50 jaar met de immigratie verging:
  http://www.elsevierweekblad.nl/opinie/opinie/2017/06/zo-succesvol-zijn-de-syriers-die-naar-nederland-kwamen-516654/

  Like

 7. Marian zegt:

  Dit is GÉÉN VERRIJKING maar de OORLOG die ze ons verklaart hebben.

  Liked by 1 persoon

 8. koddebeier zegt:

  Met “dank” aan de hufters van de Europese Unie en de Haagse debieltjes die denken dat ze een regering zijn !!

  Liked by 1 persoon

 9. Johan zegt:

  Hebt U dat verhaal gelezen over die 3 badmeesters die dood door schuld aangewreven is ?
  Omdat het Syrische schoolmeisje Salam verdronk.
  Wat een onthutsende bullshit van de rechtbank is dat toch !
  Extra wrang noemde de rechtbank het, dat het verdronken kind uit een oorlogsgebied kwam.
  WTF ! Wat heeft dat er nou mee te maken ?? Alsof het minder wrang zou zijn, wanneer het een autochtoon Nederlands kind betrof.
  Het gaat er bij mij niet in, dat die 3 mannen schuldig zijn. Zij hebben gewoon hun werk gedaan,maar helaas is er ergens iets mis gegaan. Dat kan altijd en overal gebeuren.
  Dit proces is gewoon politieke bullshit. Verrijking dus ten top ! Als er ergens iets mis gaat, is de slachtofferrol vooraf duidelijk. Dat mag duidelijk zijn uit dit verhaal.

  Like

 10. N.E. Derlander zegt:

  Allemaal niets om het lijf hebbende incidentjes, van een paar opstandige raketgeleerde jongetjes, die niets met de islam te maken hebben, toch? Kunnen het beter onder de pet houden, toch?

  Like

 11. BertG. zegt:

  Wij zijn een bedreiging voor de islam.
  Waarom moslims niet kunnen en niet mogen integreren.

  Er zijn drie monotheïsmen: het judaïsme, het christendom en de islam. Monotheïsme wil zeggen dat er één God is, de Absoluut Ene waaruit alles is voortgekomen. God is altijd geweest. Hij heeft geen begin en geen einde. Hij staat boven alles wat is en staat buiten de tijd: dit heet transcendentie. Dit heeft tot gevolg dat de logica van wat is (het bestaande, de ‘zijnden’) op Hem niet van toepassing is. Bijvoorbeeld: Hij is tegelijkertijd aanwezig en afwezig, Hij is licht en duisternis, Hij leeft en is dood. Om dit laatste enigszins te kunnen begrijpen: voor wie niet in Hem gelooft, is Hij dood.
  http://politiek.tpo.nl/2017/06/22/wij-zijn-een-bedreiging-voor-de-islam/

  Like

 12. Nu nog in Europa, inplaats van ons zuur verdiende geld over de balk smijten naar hondsbrutale ongesgoolde asielrukkers:
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/06/trump-geen-uitkeringen-voor-immigranten/

  Like

 13. kampersrene zegt:

  Daarjuist nog een joe-tuubeke mogen bewonderen van bidende moslims in een grote straat. Met zijn allen , kont omhoog ter ere van Allah . Plezant als ge er ene voor je hebt , die bonen aan het verteren is, dan kunt ge niet alleen Allah voelen , ge kunt hem nog ruiken ook .Verrijking ? Ze pakken alles af , onze leefgewoonte , tradities , zoals onze kindervriend “zwarte Piet” , ons veiligheidsgevoel , we moeten leren leven met een angstgevoel .Als ge op straat een getaande tegenkomt, die misschien den braafste mens op aarde is , dan ben je al op uw hoede . Heel die miserie is te danken aan de zogezegde naastenliefde van de Nederlandse regering en haar kiezers . Nog teveel Nederlandse gaan met hun achterwerk de lucht in en prevelen
  “”Ruttelahu Akbar”””

  Like

 14. kampersrene zegt:

  Het is feitelijk spijtig, dat we nooit een reactie te lezen krijgen van tegenpartij . Wees er zeker van dat onze getaande Islambroeders E.J.Bron ook gretig lezen . Er zijn maar twee verklaringen voor, of
  de Webmaster vindt het idee , niet echt symphathiek ( ben vol begrip) of de Islambroeders lezen het wel maar kunnen zich niet verdedigen tegen de waarheid van de EJBron artikeltjes en onze reactie commentaar , met zelfs volledig makende bijpassende argumenten

  Like

  • Joshua zegt:

   Die begripvolle imbecielen kunnen alleen iedereen de k…nker wensen maar een normaal tegengeluid geven daar zijn zij veel te achterlijk en onderontwikkeld voor,vandaar de term IMBECILLEN!!

   Like

  • Joshua zegt:

   Die begripvolle imbecielen kunnen alleen iedereen de k…nker wensen maar een normaal tegengeluid geven daar zijn zij veel te achterlijk en onderontwikkeld voor,vandaar de term IMBECILLEN!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s