Weer werd Parijs doelwit van islamitische jihadisten: Auto in Parijs rijdt in op politiewagen en ontploft

Screenshot_213

ISLAM-TERREUR IN FRANKRIJK. Weer Parijs. Weer een auto. Weer doden. En weer de islam: de neergeschoten jihadist.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Het was geen “terroristische daad”, zoals de eensgezinde Stalin-pers schrijft. Maar een zoveelste oorlogszuchtige daad van de islamitische jihad ter verovering van Europa. En weer vond deze hernieuwde laffe aanslag plaats tijdens de huidige ramadan.

Zoals ik reeds in talrijke andere artikelen schreef: De ramadan is vooral de tijd van het afslachten van “ongelovigen” (zie het Zwaardvers in de koran dat dit gebiedt). Met “vasten” heeft ramadan niets te maken, want een tijdelijke dagelijkse onthouding van spijzen en dranken dekt niet de definitie van datgene wat men onder een vastentijd verstaat. ’s Nachts wordt er geschranst van jewelste.

Michael Mannheimer Blog

De zwarte vlag van de islamitische jihad

In de zwarte vlag (die ik aan de foto hierboven heb toegevoegd) staat de Sjahada (de geloofsbelijdenis in de islam) in het Arabisch. De zwarte vlag symboliseert de Tauhid (geloof in de eenheid en enigheid van God) en van de jihad.

De Hadith-overleveringen berichten dat Mohammed zei dat de komst van de Mahdi door de zwarte vlag wordt aangekondigd, die van de Fitna (tijden van afvalligheid van het geloof), van Abu Nuaim, een soennitische rechtsgeleerde en van Ahwal van Safarini uit de khorasan komen.

Weer Parijs. Weer een auto. Weer doden. En weer de islam.

Het is steeds hetzelfde van hetzelfde. En van ons hier slechts gewag gemaakt, opdat latere generaties een kroniek van de islamisering en vernietiging van Europa kunnen lezen. Omdat ik van plan ben om vanuit mijn meer dan 4500 artikelen meerdere boeken te schrijven, teneinde de grootste historische misdaad op Europese bodem – de islamisering, die niets anders is dan een gewelddadige genocide op de oorspronkelijke Europeanen door de Europese Linksen en de ten nauwste met hen verbonden globalisten – te behouden voor het nageslacht.

De laatste hoop voor Europa zijn de Europese militairen.

Er is nog één sprankje hoop, waarop ik mijn kaarten zet: Dat de legermachten van de Europese landen voor een einde van dit fantoom zorgen en de verantwoordelijken bestraffen met behulp van militair snelrecht. Aangezien dezen een volkerenmoord doorvoeren, is ook een liquidatie van de verantwoordelijken denkbaar. Alles is mogelijk – wij mogen alleen nooit onze strijd voor een vrij en Europees Europa opgeven.

De islam kan niet tot bedaren worden gebracht. Hij moet met geweld uit Europa worden verdreven.

Als Le Pen de presidentsverkiezingen gewonnen zou hebben, zou de verzamelde Stalin-pers deze hernieuwde terreur hebben toegeschreven aan haar overwinning. Aangezien het evenwel de favoriete kandidaat van de Europa-vernietigers werd, hoort men niets in die richting.

Daaruit blijkt ook: Moslims tonen zich met geen enkele politiek tevreden die rekening met ze houdt en ze vreedzaam wil integreren. Zoals met de politiek van Macron en van de miljoenen dusdanig verblinde Fransen die op hem gestemd hebben.

De islam kan niet tot bedaren worden gebracht. Hij moet met geweld uit Europa worden verdreven. Dan pas hebben wij wederom vrede op dit ooit geweldige continent.

(Michael Mannheimer)

———————————————————————————

Auto in Parijs rijdt in op politiewagen en ontploft – Mogelijk een terroristische daad

In Parijs is op de prachtige boulevard Champs-Elysées een auto op een politiewagen ingereden. De vermoedelijke aanvaller is dood. Dat verklaarde de Franse minister van Binnenlandse Zaken Gérard Collomb maandag.

De 31-jarige was bekend bij de veiligheidsinstanties, berichtte de zender BFMTV. De anti-terreur-brigade heeft een onderzoek ingesteld. Volgens berichten in de media werden in het voertuig gasflessen, een kalasjnikov-geweer alsmede handgranaten geonden.

Niemand is bij het voorval gewond geraakt, bericht het nieuwsbureau AP.

Auto is ontploft en in vlammen opgegaan

De politie in Parijs had op de flitsnieuwsdienst Twitter vervolgens een politiecommando op de Champs-Elysées ontboden en opdracht gegeven het gebied te mijden. De situatie is inmiddels onder controle. De auto is na de botsing ontploft. Dat berichtte de Franse nieuwsberichten dienst AFP met verwijzing naar overeenkomstige bronnen.

Televisiebeelden toonden hoe de auto van de aanvaller na de frontale botsing in vlammen opging. Er was te zien hoe de gendarmes onmiddellijk naar de brandende wagen liepen om de uitslaande vlammen te doven.

Videobeelden toonden ook de politie-inzet op de Champs-Elysées.

In april had een 39-jarige geweldpleger op de Champs-Elysées politieagenten aangevallen en de politieagent Xavier Jugelé gedood.

Bron:
www.huffingtonpost.de

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Censuur, Desinformatie, Frankrijk, Islam, islamappeasement, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

10 reacties op Weer werd Parijs doelwit van islamitische jihadisten: Auto in Parijs rijdt in op politiewagen en ontploft

 1. Perfide Albion zegt:

  Wat dus telkens en telkens meer en meer duidelijk wordt is dat er actie ondernomen moet worden. We hebben series en series Breivikken nodig die die haathutten stuk voor stuk aanpakken.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Er zijn verschillende oplossingen voor het probleem van de auto-aanslagen.
   Alle moslims het rijbewijs ontnemen zullen velen denken.
   Zo ver waren ze in Zweden ook al.
   Maar in Zweden hebben ze het helemaal gevonden, daar gaan ze de stoepranden met ’n meter verhogen.
   Dat begint ergens op te lijken.

   Like

 2. 4sjun zegt:

  Tijd voor bewapening en training van de burgerbevolking opdat het in elk geval zichzelf verdedigen kan en zelfmoordenaars en verkrachters zo vlot mogelijk kan uitschakelen.

  Like

 3. kruisridder zegt:

  Frankrijk krijgt wat het verdient. Zolang ze allemaal macron stemmen, willen ze ook niet anders.

  Liked by 1 persoon

 4. Fred zegt:

  Het boek mijn Kampf van A.H. is 70 jaar lang verboden.
  Een nog vele malen gewelddadiger boek mag open en bloot gelezen en verkondigd worden.
  Stop daarmee.
  Verbied de koran.
  Doe het.
  NU.

  Like

 5. Marian zegt:

  Helemaal mee eens Fred. Je hoeft in een islamitisch land de bijbel zo zichtbaar te verspreiden en daar reclame voor te maken.

  Like

 6. hslot4 zegt:

  @Perfide ik zou zeggen ga je gang 🙂 lmao .
  Overigens ik hoop dat ze nog veeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllll meer agenten opblazen de hals afsnijden in de fik steken etc etc kan mij niet genoeg gebeuren .
  Worden ze mischien een keertje wakker met wat ze aan het beschermen zijn voor een kut salaris ipv hun bek vol te douwen op de iftar en moslim endeldarmen te likken want zo ver zit die tong er ondertussen wel in .
  Blaas er nog maar een paar op jongens aloha snackbar .

  Like

  • Perfide Albion zegt:

   Je hebt denkers en doeners mijn waarde hslot4.. Voorlopig behoor ik tot de eerste soort.

   Dat neemt niet weg dat de held Breivik en toekomstige Breivikken roem. Zij slaan tenminste terug richting het links/islamitische tuig,

   Like

 7. hslot4 zegt:

  @Perfide oh en ik dacht dat je gewoon het kaf van het koren aan het scheiden was hebben sommige linkse overheids organen nog al een handje van mijn excuus 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s