Zweden verandert: 150.000 vrouwen ondergaan FGM [vrouwenbesnijdenis], autoriteiten erkennen dat grote gebieden zich onder ISLAMISTISCHE HEERSCHAPPIJ bevinden

Screenshot_215

(Vertaling: “Wachteres” en “Henk V.”)

Leven onder de enige ‘feministische regering’ in de wereld wordt steeds gevaarlijker, vooral voor vrouwen. Grote delen van het land, inclusief de hoofdstad Stockholm, worden daadwerkelijk geregeerd door radicale moslims.

WAARSCHUWING: Dit artikel bevat levendige beschrijvingen van FGM (Genitale verminking van vrouwen). De inhoud is niet geschikt voor jonge kinderen en het is mogelijk niet vertrouwd om het op de werkplek te bekijken.

Een nieuw rapport biedt verontrustende inzichten in de veranderingen in de samenstelling van de Zweedse samenleving, die heeft gestreefd naar een ongekende instroom van islamitische vluchtelingen en migranten. Het rapport is mede geschreven door SVT, het Zweedse staatsmedium, en het concludeert dat minstens 150.000 vrouwen in Zweden genitale verminking hebben ondergaan. Deze onmenselijke procedure kan gedeeltelijke of volledige verwijdering van de clitoris (d.w.z. clitoridectomie, clitorectomie of infibulatie) betekenen, en ook de verwijdering van de schaamlippen. Al te vaak wordt deze operatie uitgevoerd onder niet bepaald steriele voorwaarden en, even zo vaak, zonder verdoving.

De autoriteiten zijn verbaasd over het grote aantal vrouwen en jonge meisjes dat aan FGM is blootgesteld. In een rapport uit 2015 werd geconcludeerd dat “slechts” 38.000 vrouwen genitale verminking hebben ondergaan. Deze sterke stijging komt hoogstwaarschijnlijk voort uit het vaste voornemen van de Zweedse politici om te voldoen aan het VN-vluchtelingenverdrag en de EU-regelgeving inzake vluchtelingenquota.

Zweden heeft een bevolking van 10 miljoen mensen (waaronder vijf miljoen vrouwen en meisjes).

De Zweedse tolerantie en openheid hebben deel uitgemaakt van een internationaal debat, aangezien de Amerikaanse president Donald J. Trump het land heeft gebruikt als voorbeeld voor de manier waarop “vluchtelingen” en migratie uit de islamitische landen de rechtsstaat aantasten en bijdragen tot de vorming van Midden-Oosten enclaves, zelfs in sterk geciviliseerde samenlevingen zoals die van Noord-Europa.

Grote delen van Zweden bevinden zich nu feitelijk onder islamitische heerschappij. Stockholm, de hoofdstad van Zweden, is bijna volledig omringd door gebieden [gewoonlijk “no-go zones’” genoemd], die in werkelijkheid door moslim-bendes en de islamitische sharia-politie worden geregeerd. Er heerst nu wetteloosheid in delen van de regio Stockholm, zei een geagiteerde politiechef, Lars Alvarsjø. “Er zijn enkele gebieden waar we de controle lijken te verliezen”. De wetteloze gebieden in Zweden groeien jaarlijks in omvang en in aantal. Van 2015 tot 2017 stegen die van 15 tot 23. Volgens de Zweedse autoriteiten heeft de religieuze politie in veel gebieden nu de rol van wetshandhaving op zich genomen.

Lars Alversjø zegt dat “het rechtssysteem, dat een pijler van elke democratische samenleving is, in Zweden ineenstort”. Per Magnus Ranstorp, een onderzoeker van terrorisme en radicalisering bij het Zweedse National Defense College, legt uit: “In de ergste gebieden hebben extremisten de macht overgenomen. Het hele besef van rechtvaardigheid en vrede wordt bedreigd door het feit dat het politieapparaat op instorten staat en dat het alleen maar erger wordt. Zweden bevindt zich in een rampzalige situatie”.

In gebieden onder islamitische heerschappij in Zweden verslechteren de mensenrechten snel, vooral voor vrouwen. Vrouwelijke genitale verminking is slechts een verschrikkelijk voorbeeld van een algemene verandering in de Zweedse samenleving na de komst van grote aantallen islamitische vluchtelingen of migranten.

“In veel gebieden bedreigt en bestookt de zelfbenoemde sharia-politie vrouwen om de islamitische wet, de Sharia, te volgen. Bedreigingen en intimidatie kunnen het gevolg zijn als zij niet getrouwd zijn, als hun benen niet bedekt zijn of als zij een glas alcohol op hun balkon drinken. Buren, vreemden, zelfs kinderen en pubers, dreigen vrouwen om volgens de sharia te leven. Als de vrouwen niet gehoorzamen, dan voert de sharia-politie haar intimidaties op. Een vrouw vertelt hoe een groep mannen via de afvoerpijp in haar appartement klom en haar in haar eigen huis aanpakte, omdat zij weigerde aan hun eisen te voldoen”.

Bron:
www.10news.one

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres” en “Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Mensenrechten, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, sharia, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

33 reacties op Zweden verandert: 150.000 vrouwen ondergaan FGM [vrouwenbesnijdenis], autoriteiten erkennen dat grote gebieden zich onder ISLAMISTISCHE HEERSCHAPPIJ bevinden

 1. Hans zegt:

  Het leger er op af en alles uitroeien wat sharia aanhangt en verzet biedt. Oppakken die malloten en terug sturen.

  Like

 2. Een cultuur die toestaat dat meiden een stuk uit hun kutje gesneden wordt omdat een zooi waanzinnigen anders verdrietig zou kunnen worden omdat dat nu weer hullie cultuur is en dat het zelfs van een brandende braamstruik moet, is ten dode opgeschreven en al net zo gek als de mafketels waardoor ze zich de pis lauw laat maken. Onze voorouders, de Vikingen, hadden dit niet laten gebeuren en de hele zooi met jankende asielindustriegraaiers en al in brandende drakenboten de Noordzee opgestuurd richting den einder waar ze voportaan als dat mooie totalitaire paradijs kenne gaan legge te gloeien. Kutvolk krijgt voor mij trouwens nu een heel andere betekenis.

  Like

  • voportaan is Vikings voor voortaan

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Kut krijgt voor mij een totaal andere betekenis.
   Als je leest wat je er allemaal méér mee kunt doen.
   En wij maar denken dat die moslims dom en onderontwikkeld zijn.
   Er zijn toch nog zaken waar wij ons voordeel mee kunnen doen.
   ’n Ware verrijking voor de geest… als je er over nadenkt.
   Maar dan moet je wel de hele dag aan hetzelfde denken.
   Maar die lui denken ook de hele dag aan hetzelfde.
   Kut, kut, kut en nog eens kut.
   Waar denkt u aan?
   Kut!

   ’n Ware verrijking van onze cultuur en samenleving door hoogopgeleide Kut-denkers…

   Geliked door 1 persoon

   • Mooie titel voor een boek trouwens ‘Knielend op een bed matrozen’. Over een meisje uit een klein dorp in Groningen of Limburg. Maakt in dit geval niet uit want het is een lekker wijf dat de hele dag aan haar doos ligt te denken. Nee, niet aan d’r kut want het is een net meisje en zeker niet onderontwikkeld met die dubbele Dees. Bovendien zijn ze daar in Groningen of Limburg niet van. Dit meisje dus toevallig wel en gelukkig maar, anders was dit boek er niet geweest. Dat meisje trekt naar de grote stad waar het de moord steekt van de matrozen en de loverboys. Ze wordt verliefd, krijgt 14 kinderen en haar vriendin gaat lopen. Ja, die zat eerst in een rolstoel maar omdat het meisje niet alleen een geweldige hoer was en dus in de gemeenteraad van die stad terecht kwam had ze poen genoeg bij elkaar gegraaid om een volledig nieuwe ruggegraat voor haar vriendin te kopen van een orgaanhandelaar die tevens in de mensenhandel zat. zover het nette gedeelte en dan zou ik Herman De Beffer Brusselmans vragen om er een pikant einde aan te breien. Kijk, daar denk ik nu aan als de rest het over kut heeft.

    Geliked door 1 persoon

 3. Theresa Geissler zegt:

  Ja, dat de immigranten dit overwicht, deze mogelijkheid tot intimidatie nástreven, omdat ze het metterdaad WILLEN, is allang geen nieuws meer (“Als wij hier maar eenmaal de baas zijn…..enz.”) Erger is het, dat ze het inmiddels metterdaad KUNNEN.
  Zo zal het overal gaan, als de ogen niet héél gauw open gaan, maar Zweden neemt weer, zoals altijd, op dit vlak, het voortouw.
  Kapót schamen zouden hun bestuurders en politici zich!

  Like

 4. Het is vreselijk maar ze doen het zelf want ze vinden de islam godsdienst geweldig. maar dit hoort er ook bij. Wij kunnen er zeker niets aan doen.

  Geliked door 1 persoon

 5. jantjeuitnl zegt:

  Wat is `stelletje idioten ‘ in het Zweeds?

  Like

 6. 4sjun zegt:

  Wie socialisten jarenlang het beleid laat maken en de media laat domineren, moet niet vreemd opkijken dat het land naar de gallemiezen gaat. Er komt een tijd dat ook een witte vlucht uit de brandhaarden niet langer helpt om verschoond te blijven van de gagarandeerde bijwerkingen van ongebreidelde islamiserende multikul op de leefomgeving. In Nederland kan het nog anders. Polen en Hongarije hebben dat al wat eerder in de gaten en maken er al even beleid op..

  Like

 7. Pietersen zegt:

  Zweden, is dat niet het land dat zo tegen onderdrukking is, bijv. van de Joodse staat Israel ?

  Geliked door 3 people

 8. Wachteres zegt:

  https://www.trouw.nl/home/-meisjesbesnijdenis-heeft-wel-degelijk-met-de-islam-te-maken-~aa0fba69/

  ‘Meisjesbesnijdenis heeft wel degelijk met de islam te maken’

  Voor het geval dat we weer te horen krijgen dat vrouwenbesnijdenis NIETS met de islam te maken heeft: Als Trouw beweert dat dit wel zo is, dan moet het waar zijn.

  Like

 9. Zweden verandert: 150.000 vrouwen ondergaan vrouwenbesnijdenis, autoriteiten erkennen dat grote gebieden zich onder ISLAMISTISCHE HEERSCHAPPIJ bevinden. Eigen schuld dikke bult is wel wat kort door de bocht in deze. Maar heimelijk vind ik dit wel goed, want het betreft natuurlijk meisjes van de etnische afkomst en daar heb ik persoonlijk niets mee op. Maar aan de andere kant houdt de islamisering van Zweden óók een groot gevaar voor ons eigen land in, nu zijn z.g.n. alle ogen op Zweden gericht, maar in de toekomst kan men er van verzekerd zijn dat de overheid haar greep op de islamitische horde verloren heeft, nu reeds geeft de overheid en alle instanties die hiermee te maken hebben toe aan bijna alle eisen die deze islamitische kolonisten stellen, het is simpel een kwestie van tijd geworden, maar dat wisten de meeste reguurders al.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ja, dat is zo maar toch goed om het nog even professioneel samen te vatten Adriaan.
   Nooit weg, en het houdt je scherp…
   En zolang als die meiden van etnische afkomst nog geen blanke baby’s op de wereld kunnen zetten, zie ik ze nog niet liggen.

   Geliked door 1 persoon

 10. Elisah zegt:

  Dat laat zien hoe pervers en ontaard die zgn religie is….
  Wie haalt het in zijn zieke, sadistische hoofd om vrouwen genitaal te verminken?
  Dus hun God heeft een fout gemaakt bij de schepping van de vrouw en die maniakken menen dat te moeten corrigeren?

  Like

  • Elisah zegt:

   Trouwens, hoe lang mogen deze vrouwen eigenlijk nog borsten hebben?
   Sinds er flesvoeding gegeven kan worden zijn die borsten eigenlijk ook overbodig en sowieso zeer onzedig. Vrouwen zijn voor hen niet veel meer dan een wandelende baarmoeder.

   Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Hoe lang mogen de vrouwen nog borsten hebben…?
    Ja, daar is eigenlijk geen criterium voor.
    Laat staan dat dàt wettelijk geregeld is.
    Er zijn in de geschiedenis voorbeelden opgetekend van dames met héle lange borsten.
    Lengtes van 1 tot 2 meter vormen geen uitzondering.
    Bij de Pygmeeën zijn wel lengtes tot 4 meter genoteerd.
    Maar dit kan gezichtsbedrog zijn want Pygmeeën zijn klein en daardoor heb je al gauw lange borsten.
    Zèlf ken ik een Pygmee-vrouwtje van ca. 50 cm. met borsten waar je U tegen kunt zeggen.
    Persoonlijk zei ik er vaak U tegen maar er veranderde niks.
    Ze bleven lang.

    Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Nou Elisah.
   Je zal de meiden de kost moeten geven die tegenwoordig zogenaamde
   “vagina-correcties” laten uitvoeren…
   Wat ’n wereld….
   Aan de ene kant zuchten de vrouwen onder het “kut-geweld”.
   Aan de andere kant weten de decadente wijven van de gekkigheid niet meer wat ze moeten doen…

   Geliked door 1 persoon

   • Elisah zegt:

    Ja Paul, die waanzin is het resultaat van de overdaad aan porno die overal op t internet te vinden is, die oversekste dames willen allemaal een pornopruim omdat ze zijn gaan denken dat het zo hoort.

    Geliked door 1 persoon

   • …ik wil d’r een draaimolen in krijste het meisje, een grote met paarden want mijn zus heeft een ingebouwde vibrator en dat mocht verdomme wel, snikte ze…

    Like

 11. Marian zegt:

  Waar ik bang voor ben Adriaan, eerst hun islamitische meisjes. En wie komt er dan aan de beurt.? Duitsland is anders ook al aardig op dreef.

  Like

 12. Kimberley zegt:

  met oppakken kom je niet ver worden toch vrij gelaten, ik zou zeggen fbi erbij en afknallen iedereen die vrouwen besnijdenis doet of zich niet aan zweden aanpassen, moet toch is klaarwezen

  Like

 13. Williaan zegt:

  Vrouwen zijn geen mensen ze staan onder de manlijke mens, vrouwen bijna gelijk aan dieren
  vertelde een Iman

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s