900 Londense politieagenten jagen op “hate-crime” in plaats van op terroristen

Screenshot_17

(Door: “Alster” – Vertaling: E.J. Bron)

Het EU-lid Duitsland en het (nog) EU-lid Groot-Brittannië wedijveren met elkaar om de door de Europese Commissie ondertekende gedragscode ter bestrijding van illegale hate-speech op internet en elders te overtreffen. Het hierbij behorende actieplan werd op 8 juni in een toespraak eveneens uitgelegd aan de ministers van Justitie en Binnenlandse Zaken van de EU.

De politie van Londen laat zich daarvoor o.a. door de NGO “Tell MAMA” adviseren, waarbij anti-islamitische incidenten gemeld dienen te worden; per slot van rekening zouden de islamitische gemeenschappen in Groot-Brittannië te lijden hebben onder veel anti-islamitische incidenten.

Niet lang na de brugterreur in Londen verraste de Londense stadspolitie met de “succesmelding” dat ze 25 mensen zou hebben gearresteerd wegens haatdelicten. Hoofdinspecteur Dave Stringer, de leider van de afdeling “Community Engagement” van de Londense stadspolitie:

“Sinds de aanslagen van zaterdagavond hebben we het aantal agenten op straat en in de gemeenten verhoogd om de autochtonen gerust te stellen, zodat ze hun dagelijks leven in vrede en zonder angst voor intimidatie kunnen voortzetten. Parate agenten hebben ook contact met hun plaatselijke gewijde plaatsen (moskeeën) gezocht om hen ertoe aan te moedigen haatdelicten te melden en de daar aanwezige mensen verzekerd dat de politie deze delicten serieus zal nemen. De stadspolitie heeft sinds zaterdag 25 arrestaties uitgevoerd wegens haatdelicten… Alle haatdelicten werden door een inspecteur van de recherche onderzocht en de stadspolitie heeft ook het aantal speciale rechercheurs binnen de 32 veiligheidseenheden in Londen met 30% verhoogd tot meer dan 900 specialisten, die zich inzetten voor het onderzoek van alle haatdelicten en huiselijke delicten betreffende misbruik… We hebben het aantal haatcriminaliteit-verbindingsagenten opgevoerd… en we hebben een online-haatdelicten-hub ingevoerd om haatdelicten op de sociale media te kunnen bestrijden.”

Dit statement publiceerde de politie van Londen ongeveer op hetzelfde moment als een tv-interview met de Londense burgemeester Sadiq Khan, waarin deze het betreurde niet over genoeg bronnen te beschikken ter controle van Jihadisten uit Syrië en Irak: “Ik kan geen 400 mensen controleren… we moeten prioriteiten stellen en de bronnen op een gevoelige, zekere manier inzetten.”

Op de vraag wat een grotere prioriteit zou kunnen zijn dan de vervolging van Jihadisten in de Britse hoofdstad zweeg de heer Khan:

 

Welke prioriteiten de Engelse politie stelt, moest ook de eigenaar van een Convenience Shop in Sunderland ervaren. Hij had na de terreuraanslagen een bord met het opschrift “Don´t fund terrorism! Shop at Fletchers” opgehangen. Hij had gelezen dat andere winkeleigenaren meer dan 40 miljoen Britse Ponden hadden witgewassen ter financiering van de terreur in Afghanistan en Pakistan. Het bord heeft vermoedelijk “Tell MAMA” gealarmeerd. De politie heeft hem viermaal een bezoek gebracht vanwege het bord en met gevangenisstraf gedreigd. Tommy Robinson heeft met hem gesproken:

 

Maar voor de bestrijding van islamitische terreur ontbreekt het aan geld . . .

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Alster”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, burgermoed, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op 900 Londense politieagenten jagen op “hate-crime” in plaats van op terroristen

 1. Steven zegt:

  Overheden zijn allemaal KRANKZINNIG geworden en proberen wanhopig iedereen de mond te snoeren die iets zegt over al dat haat import.
  Voor de mafste dingen wordt je uit je nest gehaald over voor het hekje gezet.
  Kan niet wachten totdat héél Europa het straks ZAT wordt dat MONDSNOER beleid om …NIKS!

  Like

 2. Beschouwer zegt:

  De wereld op zijn kop daar in Londen.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Gewoon een nieuw bord maken.

  Don’t shop here because not a single penny goes to terrorism

  Like

 4. kraftavilqa zegt:

  Curieus de oekaze heeft ’t over ‘illegale hate-speech’ bestaat er dan ook legale hate-speech’? Ongetwijfeld dat is natuurlijk de opruiende racistische bagger die mohammeduivels zo gul en straffeloos mogen uitventen ‘hate-speech’ omvat vanzelfsprekend alle pislamcritische uitingen ergo de simpele constatering dat gezien de vele door ‘vluchtelingen’ gepleegde geweldsmisdrijven en hun onevenredig gebruik van onze dure gezondheidszorg en dat velen van hun wandelende bedreigingen voor de volksgezondheid zijn, omdat ze hier binnenwalsen met b.v. multiresistente
  -liefst- open tbc, die ‘vluchtelingen’-invasie misschien toch niet de voorgespiegelde verrijking is
  zal qualificeren als ‘hate-speech’ ’t Is weer duidelijk ’t gaat weer alleen om ’t smoren van ’t dissidente geluid, vvmu geldt niet voor U! Tenzij U de juiste mening verkondigt. Maar laat U zich vooral niet intimideren;’Sinds de aanslagen van zaterdagavond hebben we het aantal agenten op straat en in de gemeenten verhoogd om de autochtonen gerust te stellen, zodat ze hun dagelijks leven in vrede en zonder angst voor intimidatie kunnen voortzetten’ Zullen we winkelier Fletcher laten oordelen over ‘zonder angst voor intimidatie’ ‘De politie heeft hem viermaal een bezoek gebracht vanwege het bord en met gevangenisstraf gedreigd.’ Staatsterreur anyone? En dat alles ten gerieve van de donkerhuidige veroveraars met de wrede strikt monoculturele ideologie. Jawel het stinkvolk <== dat is nou het enige echte stukje 'hate-speech' in dit hele comment. Nice going weer ℈Ⴖ☁︎☁︎ donkere wolken pakken zich samen.

  Like

 5. Marian zegt:

  De Engelsen hebben dit zelf over zich afgeroepen, lieten alles maar gebeuren. En worden nu gehersenspoeld, dat alles rustig en vredig is. Ze worden vandaag of morgen wel weer uit hun vredige slaap gehaald door een evt. aanslag.

  Like

 6. Jan zegt:

  GB’s gedachtenpolitie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s