D66 paait moslims en basht christenen

Screenshot_5

(Door: Nausicaa Marbe)

Hoe anders dan met afkeer kun je het kat en muis-spel zien dat Alexander Pechtold met de ChristenUnie speelt? Nu hij noodgedwongen alsnog met ze in discussie moet, begint hij aan die klus met aversie op het smoelwerk. Alsof hem geen blaam treft, alsof híj het slachtoffer is van politieke manipulatie, alsof hij de ChristenUnie een hele gunst bewijst door te komen opdagen. De kunst van de omdraaiing: vintage Pechtold.

Onwillig stond hij de door hemzelf opgetrommelde pers voor de rijsttafel met Gert-Jan Segers te woord. Nee, néé, het was geen verzoening. Nee, geen excuuseten, néé. Met een gestrekt neen ging hij naar binnen. Na afloop draafde hij weg toen hij de camera’s die hij zelf besteld had, zag naderen. Missie voltooid. De gekwelde politicus die met enorme tegenzin een daad van vaderlandsliefde verrichtte, praten met die onwenselijke christenen, was in beeld vereeuwigd. Geen aardig gebaar kon er vanaf. In alles moest de D66-voorman uitstralen dat zijn partij zich verre hield van die ’gristenen’ met hun conservatieve moraal. D66, uw progressieve garantie tegen religieuze orthodoxie.

Lees verder>>>
(h/t Saskia D.)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", christenhaat, ChristenUnie, cultuurrelativisme, D66, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

34 reacties op D66 paait moslims en basht christenen

 1. Jean zegt:

  Vanaf dag een dat ik die eikel zag roep ik al op “mensen doe jullie ogen open en jaag die smeerlap weg” want hij begeleid jullie regelrecht naar de afgrond. D66 = GroenLinks en GroenLinks = D66 “levensgevaarlijk” want ze heulen met onze vijand “de islam”.

  Geliked door 3 people

 2. GT zegt:

  Ohh Ohh, ze wringen zich in alle bochten om maar niet met de PVV in zee te gaan m.a.w coalitie te vormen, reken maar dat dit zooitje incompetente lieden straks nieuwe verkiezingen kunnen uit schrijven.

  Like

 3. biebie zegt:

  Prachtig;Een betere omschrijving van een “lul” kun je niet maken.

  Like

 4. Wachteres zegt:

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/06/lul.html

  Tante Nausicaa trekt stekker uit @APechtold

  Heeft er iemand een koelbox met donor-organen voor Alexander Pechtold? Want hij is zojuist aan stukken gescheurd door Nausicaa Marbe. Wij noemen ‘m altijd kortweg een lul, want grotere woorden is de meest pedante frik van het Binnenhof eigenlijk niet waard.

  “Tussen zijn knieval voor de islam destijds en zijn theatrale besmettingsvrees voor het christendom nu, zie ik het slijmspoor van een opportunist die niet uit overtuiging, maar uit berekening religies bejubelt of besmeurt”.

  Wat een schrijfster, wat een artikel! IK ben niet gauw jaloers, maar ik zou willen dat ik Pechdrol zo dood kon drukken.

  Geliked door 2 people

 5. Klippie 72 zegt:

  een flinke hand zand in dat motorblok.

  Like

 6. Elisah zegt:

  Akelig pedant mannetje, de foto hierboven heeft een rake tekst.

  Like

 7. Henk.V zegt:

  Nausicaa Marbe zet feilloos het mentale portret neer van een politieke non-persoon die eigenlijk maar één methode kent om ann de macht te komen : aansluiting vinden bij bevolkingsgroepen die op een bepaald moment electoraal van belang voor hem kunnen zijn.

  Het zijn dit soort onbenullige, politieke, windvanen die moeiteloos meeewerken aan de ondergang van het eigen land en van de Joods-christelijke, humanistische leefcultuur die zich door de eeuwen heen in ons land heeft ontwikkeld..

  Aan ieder die nog ogen in zijn of haar haar hoofd heeft en de hersens nog kan gebruiken is de taak om aan het volk duidelijk te maken waar de handelswijze van dit verachterlijke soort politici voor het volk op uit draait : verlies van je vaderland en beroving van je leefklimaat, omdat je door hun toedoen in een wereld belandt die je totaal vreemd is, in elk opzicht.

  Iedereen die politiek correcte doelen nastreeft is in mijn nogen een misdadiger., een bewerkstelliger van een sluipend soort genocide.

  Like

 8. Taljaard zegt:

  Toen Nausica Marbee nog voor de Volkskrant schreef had ik al vaak de neiging om mij af te vragen; ”Kan die vrouw soms in mijn hoofd kijken? Want zij schrijft precies wat ik denk.”
  Nu dus ook weer. Geen woord aan toe te voegen en Pechtold heel raak getypeerd.

  Like

 9. 4sjun zegt:

  D66 vervangen door de PVV biedt wat mij betreft een stabieler kabinet. Bovendien lijkt me dat een stuk beter voor de Nederlandse soevereiniteit, de Nederlandse economie en de terugdringing van Brusselse aanslagen op het vrij besteedbare inkomen.

  Like

 10. ReaGluurder zegt:

  Ben niet zo van de Telegraaf, maar vind dit een goed stuk. Tot zo’n 10 jaar terug was ik van de D’66, maar nooit op de vm. veilingmeester gestemd. Boris vd Ham spral mij tdt wel aan. Inmiddels bekeerd tot de PVV. Tot afgrijzen van mijn omgeving! Haha, hoe naïef kun je zijn!

  Like

 11. Dit kon óók jouw oma zijn.

  Geliked door 1 persoon

 12. Harry Willemse zegt:

  Het is allemaal heel simpel. Waar D66 staat moet men NSB lezen en waar A Mussert staat moet men A Pechtold lezen.

  Like

 13. Harry Willemse zegt:

  HO ho Harry. Dit moet natuurlijk zijn: Waar A Pechtold staat moet men A Mussert lezen.

  Geliked door 1 persoon

 14. Aegolius cs zegt:

  De aanvankelijke “kroonjuwelen” van D66 zijn inmiddels allemaal geveild door Pechtold.

  Thans in de verkoop voor het landsbelang (’n meerderheidskabinet) zal de CU eraan moeten geloven, zoals Willink had gepuzzeld en Pechtold voor zijn islamkarretje heeft gespannen.

  Ik overweeg ernstig te stoppen met reageren als de CU inderdaad zal aanschuiven in het Kabinet.
  Formateur Willink: doe uw werk en laat niet toe dat in een democratische monarchie één partij (PVV) kan worden uitgesloten van onderhandelingen (cordon sanitair).

  Doe uw werk, formateur, en stel de koning nieuwe verkiezingen uit te schrijven voor!

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Als ik jou was zou ik die formateur maar niet vertrouwen Aegolius. Hij doet weliswaar zijn werk, maar dat is allerminst in het belang van Nederland en haar Nederlandse burgers. Als hij écht zijn werk deed, zou hij het element ‘democratie’ inbrengen in die formatieklucht.

   Like

 15. Tistochwat zegt:

  Alexander steekt die vinger toch ook in de reet van elke linkse die hem iets hoger op de apenrots kan helpen? Het maakt Alexander niets uit; hij heeft namelijk helemaal geen eigen mening en dat is voor Alexander heel comfortabel. Zo kan hij zijn jasje met elke wind laten meewaaien en dan geeft hij er een draai aan door heel veel te praten (maar weinig te zeggen) zodat zijn aanbidders hem als de ideale leider zien. Het voornaamste doel in Alexanders leven is het afbranden van Geert Wilders. Niet dat Wilders zich door Alexander láát afbranden, maar Alexander duwt er in ieder geval met alle kracht zijn kroot voor uit. Hij ontleent er zelfs zijn bestaansrecht aan.

  Een paar ‘gouwe ouwe’:

  Geliked door 1 persoon

 16. Sabeltant zegt:

  Het wordt de hoogste tijd dat deze landverrader het veld ruimt.
  Kotsmisselijk word ik van deze zelfingenomen arrogante klootzak.

  Als het “motorblok” de nazi’s waren was Pechtold Rudolf Hess.

  Like

 17. Marian zegt:

  Een gluiperd 1 e klas. Het is een verwent ventje wat altijd zijn zin moet krijgen. Nou deze keer lekker niet Mengele, met je voltooid leven en de pil van drion. Neem die lekker maar zelf in.waar haal je eigenlijk de gore lef vandaan zonder zelf medisch onderlegd te zijn.Man rot toch op.

  Like

 18. N.E. Derlander zegt:

  IK hoor Gert-Jan Segers nog zeggen, nadat de CU in de voorformatie totaal geschoffeerd was door D66: er moet een W O N D E R gebeuren, voordat de CU weer deel zal gaan nemen aan de formatiegesprekken. Benieuwd welk wonder zich heeft voltrokken.

  Vermakelijk om te zien hoe de christelijke partijen zich keer op keer een loer laten draaien door D66. De CU en het CDA stemmen nu al in met de pijnlijke ethische vraagstukken (organen staatseigendom, tenzij, de levenseindepil voor wie maar wil, abortus inmiddels een kleine klus, euthanasie steeds ruimer onder de knie, enz.), waarvan ze straks zullen proberen te zeggen, maar dat hadden we niet gewild. Hoe naïef denken CU en CDA eigenlijk dat het Nederlandse volk is?

  De CU kan beter de C weghalen (overigens net als het CDA), want linksliberaal. Niets meer en niets minder.

  Geliked door 1 persoon

 19. boorzalf zegt:

  In Verweggistan zoeken ze nog een nieuwe president, liefst 1 met een bananen mentaliteit.

  Echt iets voor pechtold.

  Like

 20. Wim zegt:

  Helemaal eens met de typering van Pechtold. Maar laten we niet vergeten dat Seegers net zo goed een uitsluiter is, die helemaal geen recht heeft om zich te beklagen over de ‘voorwaarden vooraf’ van Pechtold. Koekje van eigen deeg. Hij grijpt zijn kans om op het zo begeerde pluche te geraken. Die kans krijgt hij door het grote uitsluiten van de PVV waar hij ‘dapper’ aan mee doet. En dan nog iets: waar Pechtold openlijk de islamkaart speelt, doet de CU dat op een verwerpelijk gristelijke manier.

  Like

 21. duinsnip zegt:

  De grootste flapdrol is draaikont Segers. Geen haar beter dan de christelijke draaikonten alliantie.

  Like

 22. Jan zegt:

  Zus van Pechtold

  Like

 23. Jan zegt:

  De broer van Pechtold: Piers Morgan (stuk drek), hier tegen Tommy Robinson

  en compleet de grond ingeboord door Gad Saad

  Like

 24. Flo zegt:

  Pechtold is een vieze gladde rat,die vroeger al in Leiden smerige streken heeft uitgehaald,deze flikker hadden ze moeten veroordelen maar in plaats daarvan zitten ze met hem te konkelen om een regring te vormen, .Een hoop stront ,meer is het niet .

  Like

 25. Jade zegt:

  Geniaal weer, de foto boven het artikel.
  Dank E.J. ik lig weer in een deuk…

  Like

 26. kampersrene zegt:

  Zoals ik reeds eerder schreef . Geestelijke afwijkingen zoals Schizofrenie , Alzheimer en dergelijken vallen niet onmiddellijk op bij politiekers en wereldleiders , Integendeel zelfs ,ze worden zelfs nog geloofd door “menschen” met dezelfde afwijkingen . Pechold is daar een mooi voorbeeld van .Na het atoomtijdperk , komt zeer binnenkort het psychiatrie-tijdperk

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s