De as van het kwaad . . .

Door:
“Ras Hollander”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Frankrijk, Genocide, Islamisering, kwaadaardige opzet, nieuw fascisme, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op De as van het kwaad . . .

 1. Turkije ontbreekt op de kaart

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Trek die zwarte lijn even door vanaf Berlin naar het Noorden, Zweden, Stockholm.
  Het land der idiote zelfvernietigers, een soort NL-se “Groen[tjes]”-Linksers.

  //////////
  Kristina Lindquist: “Zweden hoeft zijn Nationale Feestdag niet te vieren, WANT ze zet illegale “Immigranten” het land uit.


  “Cultural journalist” Kristina Lindquist says that Sweden is so xenophobic, it doesn’t even deserve to celebrate its own national day and that “nationalism should be wiped out.”

  Als je de totale imbéciliteit van deze vrouw toch beschouwt, die liever “migranten” heeft, dan haar eigen landgenoten en die voortdurend het communautarisme bejubelt en de autochtonen afwijst.
  ***********
  ;”Een land dat illegale “migranten”terugstuurt naar hun land van oorsprong, verdient het niet een Nationale Feestdag te hebben”, zo zei zij.
  Zij vindt verder dat nationalisme een verwerpelijke ideologie is die vernietigd moet worden.
  “We leven tegenwoordig in Europa in de 21e Eeeuw en niet langer in de 20e waar het nationalisme veel onheil heeft veroorzaakt.
  Nationalisme is een ideologie van puur gevaar en dat moeten wij vernietigen”, aldus deze mevrouw die zonder twijfel onwetende is dat de Nazies Nationaal-Socialisten waren.
  .
  Ook schaamt zij zich voor haar eigen vlag, de Zweedse.
  ( “alsof ik er al één zou hebben”, voegde ze eraan toe. )

  Like

 3. Jean zegt:

  De as van het kwaad = islam.
  Conclusie: islam verbieden en de aanhangers verdrijven op ons grondgebied, HET probleem opgelost.

  Like

 4. Marc zegt:

  Hebben jullie Willem-Alexander nog gevolgd? Het eerste wat hij op zijn staatsbezoek aan Italië doet is de burgemeester van Palermo begroeten. Deze man staat bekend voor zijn voorliefde voor niet-westerse, liefst Afrikaanse, moslims. Zo verwelkomde deze fascist hen met de woorden: “Jullie zijn onze broeders!” Terwijl voor ieder evident is dat precies het tegendeel waar is. Los daarvan, heeft die badgast een van jullie nog persoonlijk benaderd met het verzoek de volgende batch illegalen liefdevol te ontvangen? Ik dacht ook van niet.

  Precies zo’n man wordt door Willem-Alexander bezocht. Eveneens zonder u of mij daarover gepolst te hebben. En welke toezeggingen heeft hij de burgemeester van Palermo, en daarmee tevens zij die NIET onze broeders zijn, gedaan? Onze koning lijkt expliciet vervallen tot de status van landverrader. Inmiddels kan ook de strijd tegen ons koningshuis op onze lijst van verderfelijke anti-nationale propaganda worden geplaatst.

  Like

 5. fleckie zegt:

  Palermo, is dat niet de ‘favoriete’ stad van de mafia!?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s