Italië en Griekenland nemen nauwelijks “vluchtelingen” terug

Screenshot_12

“Vluchtelingen” komen aan in Italië.

(Vertaling: E.J. Bron)

Griekenland weigert illegale vluchtelingen uit Duitsland terug te nemen. Sinds 15 maart 2017 zijn repatriëringen naar het Zuidoost-Europese land weer toegestaan, nadat het Europees Gerechtshof voor de Mensenrechten deze wegens “systematische tekortkomingen” in het Griekse asielsysteem in 2011 had opgeschort.

Junge Freiheit

Het Duitse BAMF (Bundesamt für Migration und Flüchtlinge) zou sinds maart 50 verzoeken tot overname aan Griekenland hebben gericht, deelde het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken aan de “Welt” mee. Athene zou echter niet de noodzakelijke documenten naar de Duitse autoriteiten sturen, waarin Griekenland o.a. moet garanderen dat het zich zou houden aan de door de Europese Commissie geëiste “standaards van de opnamerichtlijn en de asielprocedure verordening”.

Er komen meer immigranten naar Duitsland dan nieuwe in Italië en Griekenland

Ook naar het inmiddels belangrijkste Europese land van binnenkomst voor “asielzoekers”, Italië, worden nauwelijks “vluchtelingen” teruggestuurd. In het eerste kwartaal van 2017 diende Duitsland 6.743 verzoeken tot overname bij het land in. Het kwam echter maar tot 271 repatriëringen.

Ondertussen komen er nog steeds meer immigranten naar Duitsland dan er op de kusten van Italië en Griekenland landen. Volgens informatie van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken kwamen er tot eind mei 77.148 “vluchtelingen” naar Duitsland. Volgens de Internationale Organisatie voor Migratie kwamen er tot midden juni ongeveer 65.000 “vluchtelingen” in Italië aan en ongeveer 8000 in Griekenland.

Duitsland kon in die periode 1344 “asielzoekers” overdragen aan andere Europese landen. Volgens het Europese asielrecht dienen alle aankomende “vluchtelingen” daar hun asielprocedure te doorlopen waar ze voor het eerst voet aan land hebben gezet in een EU-land. Wie naar andere landen vertrekt, zou teruggestuurd moeten worden.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Vluchtelingen", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Europa, EUSSR, Griekenland, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Italië en Griekenland nemen nauwelijks “vluchtelingen” terug

 1. Steven zegt:

  ohhhh…die illegalen hebben over een week gewoon een permanente verblijfsvergunning en krijgen meteen een uitkering toegestopt, hoeven NOOIT te solliciteren en kunnen dan zo lekker op zoek gaan naar GRIJPVEE zoals Allah het bedoelt heeft…

  Like

 2. Off-Topic en klein beetje gedateerd, maar nog net zo actueel en iets om over na te denken:
  https://ejbron.wordpress.com/2012/08/17/canadese-krant-waarschuwt-voor-bosbrand-jihad/

  Like

 3. Williaan zegt:

  Ma ha ha, Moeke Merkel wilde ze toch zo graag hebben, nou niet huile vrouwke!

  Like

 4. Sabeltant zegt:

  A. Het zijn géén vluchtelingen.
  B. Het zijn hooguit illegalen.

  Illegalen zijn gewoon strafbaar.
  Opsluiten in streng bewaakte kampen en zodra er genoeg zijn voor een boot vol, terug varen naar Afrika. Gewoon op het strand afzetten met de hartelijke groeten van Nederland.

  Wedden dat het “vluchtelingen” illegalen probleem vanzelf oplost.

  Geliked door 1 persoon

 5. Laatst schijnt er iemand zijn schoonmoeder doodgebeden te hebben. Dus daar heb je wat aan, aan de kracht van het gebed. Misschien een idee om in plaats van de standaard handtekeningen, petities en verzoeken om donaties een keer aan het bidden te slaan met z’n allen. En dan gewoon estafettebidden waarbij de ene ploeg van laten we zeggen 3 miljoen mensen bidt terwijl de rest slaapt. Dat doen ze nu ook al dus het moeilijke zal zijn om deze slapers te bewegen hun nest uit te komen en te gaan bidden. En dan geen smoesjes van ik bid nie veur brune bonen want die kennen we al.

  Like

 6. ronaldo zegt:

  Duitsland geeft het meest aan de “gelukszoekers” als je flink met geld strooit krijg je veel : “vrienden”

  Like

 7. Mary zegt:

  Is het misschien een idee om ze helemaal niet aan land te laten komen in Europa, nee daar zijn Soros, Merkel en de EU felle tegenstanders van dus hou ze lekker in Duitsland wij willen ze niet!!!!!.

  Like

 8. Marcel zegt:

  Haa
  hahaha !
  Hilarisch bericht weer dit.
  Grenzen bestaan niet, zo wordt ons elke dag wel een paar keer verzekerd. Kijk maar naar de buitengrenzen (wtf?). Ze zijn fluïde en we kunnen we nooit afsluiten, da’s slecht voor de economie, stupid. En binnengrenzen zijn helemaal een overblijfsel dat begin 20e eeuw haar betekenis verloren heeft.

  En nou dit bericht.
  Kennelijk zijn er toch landen binnen de EU die plechtig aan ons beloofden ONZE buitengrenzen te bewaken…
  die met jankverhalen komen dat dat helemaal niet kan…
  dan toch in staat om hun binnengrenzen te bewaken. Pfffhihihi, hoe hypocriet contradictio in terminis wil je het hebben ?

  Uitsmijter van de dag was voor mij een nieuwsbericht : (ik geef er even een vrije interpretatie van, geen letterlijk citaat)
  “Een grote groep Nederlanders is vast komen te zitten op een vliegveld in Azerbeidzjan. Zij hadden een verzorgde reis geboekt om de formule1 grand prix van Bakoe te kunnen bezoeken. Ze hadden hun toegangsbewijzen voor de race, hotelovernachtingen, en de vliegreis heen en weer vooruit betaald. Ze mogen het land niet in omdat ze geen visum hebben. Nu zitten ze vast in een niemandsland. Er zijn te weinig sanitaire voorzieningen, ze krijgen geen eten of drinkwater, en moeten op de grond slapen. Het reisbureau had hen verzekerd dat zij voor deze reis geen visum nodig hadden”.

  Ik moet er echt om lachen hoor. Ze hebben er duizenden euro’s voor betaald. Ik kan er echt geen medelijden meer mee hebben gezien de uitslag van de laatste verkiezingen.

  Het mooiste zou zijn als er nou een lokaal ingehuurde assistent derde klasse in opleiding van de ambassade hen met een vet accent nogmaals gaat verzekeren dat grenzen niet bestaan, en als ze er al zijn dat we ze natuurlijk nooit kunnen sluiten of bewaken want dat is slecht voor de economie enzo, dat je 100 jaar geleden al smokkelaars had die boter en koffie over Belgische grens wisten te smokkelen en zo.

  Dat ze gewoon d’r retourticket even om kunnen boeken, en als ze dat nou maar snel genoeg doen ze makkelijk op tijd thuis kunnen zijn om de race op TV te kunnen zien terwijl ze uithuilen bij die mamma. Jammer dat je dan de kwalificatie moet missen, Max was absoluut de snelste bij de eerste en de tweede vrije trainingen vandaag.

  Ik hoop dat die “grote groep Nederlanders” nog eens terugdenken aan hun ervaring als ze de volgende keer in het stemhokje staan 😀

  Geliked door 1 persoon

 9. kampersrene zegt:

  Mooie en ontroerende foto van een familieherreniging

  Like

 10. fleckie zegt:

  GRiekenland behoort NIET tot de R.K.KERK, maar tot de( BYZANTYNSE) Orthodoxe Kerk, waartoe een gedeelte v.d.JOEGOSLAVEN,RUSSEN , etc. leden zijn. …wat zou er eigenlijk gebeuren als ze niets meer ‘toegeschoven’ krijgen,?

  Like

  • fleckie zegt:

   In Joegoslavie, zijn de SERVEN, behorend tot de ‘Orthodoxe Kerk’, …..in de TWEEDE WERELDOORLOG in concentratiekampen, bestuurd door de r.k katholieke USTASHA!, DUIZENDEN! op gruwelijke wijze vermoord…………….terwijl .. MEN…in het vaticaan op de hoogte was van concentratiekampen. ……………( op ejbron 7.2.2015 ,’Obama Christendom niet verschilfend v.d.Islamitische Staat,no.9,10,11.)

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s