JOHNNY DEPP: MISSCHIEN IS HET WEL TIJD DAT EEN ACTEUR DONALD TRUMP VERMOORDT

Screenshot_4

Nieuw dieptepunt in Amerika: Donald Trump vermoorden, naar donkere plekken sturen, mentaal ziek en populair in Hollywood

De beroemde Hollywood-acteur Johnny Depp beweegt zich op gevaarlijk terrein. Hij roept openlijk dat het weer tijd is dat een acteur een Amerikaanse president moet vermoorden. Deze woorden riep hij op het podium tijdens de introductie van zijn nieuwe film in Engeland.

Lees verder>>>
(h/t E. van B.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Donald Trump, Krankzinnigheid, Links fascisme, nieuw fascisme, Rotzakken, VS. Bookmark de permalink .

52 reacties op JOHNNY DEPP: MISSCHIEN IS HET WEL TIJD DAT EEN ACTEUR DONALD TRUMP VERMOORDT

 1. Steven zegt:

  In Nederigland was hij meteen van zijn bed gelicht en vastgezet voor het ‘aanzetten tot haat en geweld’ en ‘openlijk oproepen iemand om te brengen’ ……OHHH NEE, dat doen ze alleen als het vermeende slachtoffer een allochtoon was geweest…..
  Nu vind IEDEREEN het wel Oké, en gaan we er gewoon om LACHEN….want dat is VRIJHEID van meningsuiting…

  Geliked door 1 persoon

 2. Elisah zegt:

  Het gaat niet goed met hem, waarschijnlijk gaat het fout aflopen…
  Zijn Franse vrouw heeft hem verlaten en het huwelijk dat hij daarna vrij snel sloot met een andere vrouw is nóg sneller hopeloos op de klippen gelopen. Financieel zit hij volkomen aan de grond, veel meer dan drinken, drugs gebruiken en met geld smijten doet hij tegenwoordig niet. Het schijnt dat hij nog maar een schim van zichzelf is.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Jammer van zo iemand.
   Maar voor de rest vind ik ’t een schitterende acteur die een rol perfect kan neer zetten.
   Jammer dat iemand zich zo laat kennen, maar je moet toch wat wat om mee te blijven draaien in zo’n wereldje.
   En zo zijn er vele uiteindelijk ten onder gegaan, aan hun eigen roem.

   Like

   • danny zegt:

    @BertG.

    ‘En zo zijn er vele uiteindelijk ten onder gegaan, aan hun eigen roem.’

    Ach ja een beroepsrisico zal ik maar zeggen.

    Ze zeggen altijd eigen roem stinkt niet, maar wel als je er zelf in stikt.

    Like

  • zina zegt:

   logisch als je zulke dingen zegt

   Like

  • danny zegt:

   @Elisah

   Ah nou snap ik het.

   Daarom deze smakeloze grap.

   Zonde was zo een goede acteur.

   Valt bij deze ook volledig door de mand.

   Like

   • Asgard zegt:

    Danny,..hoezo valt ie door de mand?? Deze tijd waarin wij leven is werkelijk totaal anders dan 25 jaar geleden,….er gebeuren veel extreme zaken de laatste 20 jaar, en het web is transparanter geworden door het internet, zo sprak Bush jr, nog de woorden uit dat het heel moeilijk politiek te voeren is, omdat het volk toegang gekregen heeft tot vele informatie, daarmee bedoelde ie het Internet mee, de politiek en alles wat daarbij hoort tot aan de NGO’s en noem maar op hebben niet meer het monopoly tot het befikkeren/besodemieteren van het volk, door het asielbeleid in het westen EU/USA zijn veel voorstanders en tegenstanders, ook zijn er bekenden of prominenten van het witte doek die elkaar bijstaan of afvallen,..de immigratie van etnische volkeren in EU/USA zal altijd een kookpunt blijven omdat het een suicide zal zijn van deze continenten, Johnny Depp of Donald Trump who cares?? Ook in ons eigen land zijn er voorstanders van bekenden voor steun aan Geert Wilders, maar die zeggen het liever niet hardop, zelfs bekende Nederlanders verklaren op TV tegen Wilders te zijn, maar zijn het stiekem eens met alles wat Geerts zegt,…bang om hun baantje te verliezen op nationale TV.

    Geliked door 2 people

  • Elisah zegt:

   Het blijkt dat hij inmiddels zijn excuses heeft aangeboden, het was zgn als grap bedoeld en hij wilde niemand kwaad doen.

   Like

 3. anna zegt:

  Depp betekent in het Duits = idioot, gek …. etc.

  Geliked door 6 people

 4. Marian zegt:

  Johnny Depp, die is ver van het padje gedwaald. Hij leek mij toch al niet zo fris in zijn bovenkamer. Ik denk dat hij realiteit en fantasie niet meer van elkaar kan onderscheiden, dat heb je als je te veel van die griezelfilms maakt.

  Geliked door 1 persoon

 5. Tistochwat zegt:

  Johnny heeft zijn schaapjes allang riant op het droge, dus nu kan hij lekker meedoen aan de ‘mode’ door als een kip zonder kop allerlei dwaasheid rond te bazuinen.
  Het is nu eenmaal heel erg ‘in’ om al die smerige ‘nazi’s’, ‘fascisten’, ‘racisten’ en ‘haatzaaiers’ zoals wij, te willen ‘mollen’ Ik citeer hier Joop van Riessen die vindt dat Geert Wilders eigenlijk gemold zou moeten worden en ik plaats de welbekende video hier nog maar een keer; die kan niet vaak genoeg onder de aandacht worden gebracht:

  En dan durven lieden als Johnny nóg te beweren dat wij, degenen die waarschuwen voor de pure kwaadaardigheid van de islam, degenen zijn die vol haat zitten. Ik heb echter nog nooit iemand van ‘ons’ horen roepen dat Joden en andere ‘ongelovigen’ afgeslacht moeten worden.

  Mohammedanen zijn de nieuwe nazi’s en het is heel griezelig dat je dit geen enkele ‘Gutmensch’ aan het verstand kunt peuteren. Ze zitten helemaal verstrikt in hun gehersenspoelde brein.
  Een merkwaardig verschijnsel: dat niet meer zelf kunnen nadenken.

  Geliked door 5 people

 6. Flo zegt:

  “Artiesten”die zich met politiek bemoeien,Freek de Jonge heeft zich altijd ingezet voor Z Afrika,,anc heeft duizenden mensen,vrouwen en kinderen vermoord,de lul hoor je er niet meer over, bij elke aanslag worden meningen gevraagd aan een panel bij de Vara aan een stelletje niksnutten die daar iedere avond aan mogen schuiven voor 2500 euro van u belastinggeld ,en daar zitten om u wijs te maken hoe gelukkig we mogen zijn met al onze nieuwe gelukszoekers en apothekers.
  Ophitsers en leugenaars zijn het,,ze leven er lekker van, gaan vreemd,en proberen u wijs te maken wat goed voor u is. Kappen met het ondersteunen van die lui ,en Depp is een verslaafde zielepoot,die zijn hersens al zwar zijn aangetast. Net als de rest publieksgeil

  Geliked door 1 persoon

 7. fleckie zegt:

  Vlak voor de volgende verkiezingen, een paar keer ‘afspelen’ bij voorkeur ‘s-zaterdags..NA de middag, en ‘s- zondags…….(LATEN ..WIJ..OOK!! EENS..’ PSYCHOLOGIE TOEPASSEN’!)<<<<<

  Geliked door 1 persoon

 8. bokito zegt:

  als ik trump was ,dan had hij de rest van zijn leven de belastingdienst op zijn dak

  Geliked door 1 persoon

 9. Theresa Geissler zegt:

  Och…..De mannelijke uitvoering van Madonna, dus wat wil je?
  Ik bedoel dan natuurlijk qua extravagantie en extravertheidsgehalte. Beiden horen, kortom, in een dwangbuis thuis.
  Hollywood zal nog eens ten onder gaan aan dat soort “kostgangers.

  Geliked door 1 persoon

 10. Jean zegt:

  Kan dat zo maar ongestraft: “oproepen tot moord”?
  Wie zo laag valt hoort opgesloten te worden wie het ook mag zijn, moord is de lafste en misdadigste misdaad in onze beschaving.
  Ondanks dat islam/islamieten onze grootste vijand zijn zullen wij nooit oproepen ze te vermoorden maar wel ze te verwijderen van ons grondgebied, het is niet dat zij zo laag vallen tot moorden dat wij dat ook zouden doen.
  Bye the way, ze liggen te tieren en te schreeuwen in Afrika???? alla troelala is toch de grootste die alles oplost???? Zien ze nu nog steeds niet in dat ze belazerd en bedonderd worden door ordinaire fabeltjesverkopers? Jaag dat imamgespuis van jullie grondgebied en maak werk van “democratie” w.w.z. neem het heft in eigen handen.
  Ook wij in het westen gaan dat ordinair zootje volksverlakkers die samenhokken in Brussel en op onze kosten grote sier maken wegjagen, wij gaan containers huren om het gespuis in af te voeren richting Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Italië enz. allen met een C4 in de hand waarop geschreven staat ‘persona non grata’.

  Geliked door 1 persoon

 11. 4sjun zegt:

  Sneu dat die jongen in de fantasiewereld is gaan geloven waarmee hij zijn centen verdient.

  Like

 12. Taljaard zegt:

  Weer zo’n zelfdestructieve non valeur uit Hollywood, die meent een duit in het zakje te moeten doen omdat hij denkt invloedrijk te zijn vanwege het commercieele succes van zijn rolprentjes.

  Geliked door 1 persoon

 13. aquarius4422 zegt:

  Johnny Depp is een junk en is dus niet serieus te nemen.
  Met junks loopt het op de duur altijd slecht af.

  Geliked door 1 persoon

 14. zina zegt:

  Depp is ook een gestoord iemand …ook gek op gelukszoekers 👿👿vond het een goed acteur maar nu een klootzak

  Geliked door 3 people

 15. Mirjam zegt:

  De wens is de vader van de gedachte, maar hij durft het zelf niet en gooit het gewoon de ether in, zodat een of andere ‘fan’ van hem de daad zal volbrengen. Heel Hollywood is een groot sodom en gomorra en de verborgen lijken zitten in diverse kasten, letterlijk en figuurlijk. Hollywood kent veel zelfmoorden en veel moorden, pedofilie. De rijke ‘sterren’ zijn ook maar gewone mensen en als je veel biografieën naslaat van al die zogenaamde ‘hemelse’ wezens, dan zie je gewoon dat ze helemaal niet zo lief zijn, maar puur menselijke én duivelse achtergronden hebben. Het is een wereld van verdekte misdaden, drugsmisbruik, hoererij, abortussen, verkrachtingen, pedofilie, moorden, afpersing, onderwerping, zelfmoorden, duivelsaanbidding en zielsverkoperij. De woordenlijst is oneindig en de schandalen ontelbaar. De maffia heeft een dikke vinger in deze hele industrie.

  Daarom is enige kritiek op personen als politici, die vanuit deze kopie van de hel komt, ook niet echt serieus te nemen en heeft eigenlijk geen waarde. Net zoals Meryl Streep zich aan het begin van Trumps regeerperiode tegen hem uitsprak. Wat weten deze mensen nu van de werkelijkheid, behalve als het om die van henzelf gaat? Zij zijn zelf de slaven van hun eigen ego’s, rijkdom en perverse gedrag. Eén voorbeeld was de afgelopen dagen wederom in het nieuw: Bill Cosby.
  Hij werd/wordt door diverse vrouwen aangeklaagd wegens het feit dat hij hen heeft gedrogeerd en daarna verkracht, maar nog is hij niet veroordeeld. Nu wil hij zelfs lezingen gaan geven over ‘hoe dat je kunt voorkomen dat je aangeklaagd wordt als je ‘zoiets’ doet en het met vrijwillige instemming is van de vrouwen en niet, zoals de aanklacht luidde, onder dwang. Als het maar één persoon had geklaagd, dan zou ik zeggen dat hij weleens onschuldig kon zijn, maar tig van vrouwen hebben hem aangeklaagd en dan is het iets anders. Dit is ook een ‘grote’ ster, of beter gezegd, een smeerlap die denkt dat hij overal mee weg kan komen omdat hij een ‘ster’ uit Hollywood is. Eén grote bende dat ‘tinseltown’ en echt niets beters dan de rest van de wereld, dus dat ze maar eerst naar zichzelf kijken voordat ze met hun vinger wijzen.

  Geliked door 2 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Cosby: Dat is ook nogal een voorbeeld: Schijnheilig misbaksel!
   Noem Bill Cosby en ik denk meteen weer brákend terug aan die show van hem, alweer zo’n 30 jaar terug: Over dat leuke ‘gedisciplineerde’ zwarte gezinnetje.
   Vijf minuten Cosby en je zocht jánkend de kanalen af naar “Married with children!”
   Wát een verademing…….!

   Geliked door 1 persoon

 16. guusvelraeds zegt:

  Weten we ook allemaal dat de derde rang acteur John Wilkes Booth een democraat was. De democraten in die tijd waren pro slavernij en vormen ook de kern bij de oprichting van de KKK.

  Abe Lincoln daarentegen was een republikein. Het waren de republikeinen die anti slavernij waren en die zich genoodzaakt zagen de strijd aan te gaan in de civil war om uiteindelijk de slavernij afgeschaft te krijgen.

  Pas sinds de jaren zestig van de vorige eeuw kregen de democraten oog voor de zogenaamde African Americans. Maar alleen en vooral omdat ze op het idee kwamen dat hier electoraal gewin mee te maken was.

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Tuurlijk, helemaal mee eens! (En Prof. Swain óók, trouwens)
   Probeer het echter maar eens te verkopen aan Jan: Een tijdje geleden hadden we ergens dezelfde dame aan de orde en hij was er als de kippen bij om van dat hele gegeven gehákt te maken, zogezegd:
   Volgens hem had Lincoln totaal ándere belangen op het oog gehad en was hij helemaal niet anti-slavernij geweest!
   “dan zul je dat deze dame ook aan het verstand moeten brengen,” gaf ik hem maar terug.
   Ach ja….Ieder zijn kijk….

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Die andere belangen waren “Economische”.
    Het Zuiden een agrarische maatschappij met GRATIS arbeidskrachten =slaven,
    het Noorden Industrieële met [onder]betaalde arbeiders.
    Dus de factor “concurrentie” speelde ook een rol.

    Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Bizarre overeenkomsten………!

   Geliked door 3 people

   • Oeps48 zegt:

    @ delamontagne (23 juni 2017 om 18:42)
    Inderdaad, heel bizar deze overeenkomsten. Dit is teveel toeval om toeval te zijn. Grote vraag: “wie is de voorzienigheid achter deze bizarre toevalligheden?”

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ delamontagne 23 juni 2017 om 18:42

    “Kennedy was shot from a warehouse en ran to a theater”???

    Dat lijkt me stug. Er ontbreken twee woorden: “the assassin”.

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    warehouse en ran to a theater

    moet natuurlijk zijn:

    warehouse AND ran to a theater

    Like

 17. Tryme zegt:

  Aanzetten tot haat + aanzetten tot geweld = arrestatie

  Geliked door 1 persoon

  • Oeps48 zegt:

   @ Tryme (23 juni 2017 om 17:32)
   Je hebt inderdaad gelijk. Dat zou zo, moeten zijn. Maar die vlieger gaat niet altijd op. Als je een gewone burger bent, moet je oppassen. Dan kom je voor het hekkie. Als je tot die andere club behoort, wordt het onder de de mat geveegd. Zo gaat gaat nu eenmaal in de satanisch politiek correcte slinxe maatschappij. Hoezo geen rechtsgelijkheid. Alle mensen uit die hoek genieten dezelfde rechtsbescherming. Maar als je van 3 x minder bent, heb je andere regels overtreden. Ja, simpel toch ??? !!!

   Like

   • delamontagne zegt:

    Net zo min als men er achter zal komen welke “voorzienigheid” dat is/was, komt men er ook nooit achter of
    Lee Harvey Oswald, wel de werkelijke dader is geweest van de moord op Kennedy

    Like

   • Oeps48 zegt:

    @ delamontagne (24 juni 2017 om 12:30)
    Het is wel heel erg toevallig, dat veel vermeende daders van aanslagen worden doodgeschoten nog voordat ze kunnen worden ondervraagd. En zo kunnen zij dus niet eens vertellen, in wiens opdracht ze hebben gehandeld. En zo blijft de deksel op de doofpot. En zo ontstaan allerlei complottheorieën. En zo zijn de leugens heel snel. En zo achterhaalt de waarheid de leugens wel, of niet. En zo blijft de waarheid toevallig onder de pet. En zo is het maar net.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Delamontagne, 12.30u.: Nee dus: James Files: Vraag het maar aan “ons aller” (brrrrrrr) Peter R. de Vries! LOL!

    Geliked door 1 persoon

 18. acteurs, kunstenaars, wethouders en ministers hebben nooit enige interesse getoond voor de werkelijkheid

  Like

 19. BertG. zegt:

  In Nederland zelf is dit al veel eerder gebeurt.
  Een fooienpot voor de moord op Trump.

  https://www.powned.tv/artikel/fooienpot-voor-moord-op-trump

  Like

 20. Oeps48 zegt:

  Soms zeggen een paar foto’s meer dan 1000 woorden. Bekijk dat smoelwerk van hem eens. Hij straalt puur geluk uit, of niet ???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s