Oostenrijkse generaal: “Migrantenstroom Middellandse Zee kan wel degelijk gestopt worden.”

Screenshot_219

Generaal stafchef Othmar Commenda met minister van Defensie Hans Peter Doskozil.

De stroom migranten die per boot de Middellandse Zee probeert over te steken, kan, anders dan sommige commentatoren beweren, wel degelijk gestopt worden. Dat zegt de chef van de generale staf van het Bundesheer, de Oostenrijkse krijgsmacht, generaal Othmar Commenda tegenover de Kronen Zeitung.

Gevraagd naar de mogelijkheid van het afsluiten van de migratieroute over de Middellandse Zee, stelt Commenda:

“Binnen de EU beschikken momenteel de meeste lidstaten over de nodige strategische middelen om de vluchtelingenroutes over zee onder controle te brengen en de illegale migratie in te perken.”

 Lees verder>>>
(h/t Wim van Schaik)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Europa, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Oostenrijk. Bookmark de permalink .

14 reacties op Oostenrijkse generaal: “Migrantenstroom Middellandse Zee kan wel degelijk gestopt worden.”

 1. Harry zegt:

  Je vraagt je af waar we nog een leger voor hebben .
  En de NAVO ?

  En die zouden niet in staat zijn die zwarte mierenoptocht te verhinderen ?
  Is dat de groep die menen de Russen te weer te staan ?

  Als er binnen drie maanden geen eind aan die optocht is gekomen , hef dan die hele NAVO maar op en capituleer maar bij voorbaat voor het mosselleger !

  Geliked door 2 people

  • Mirjam zegt:

   Zeker zijn ze daartoe in staat. Ze willen het alleen niet en onder het mom van ‘het kan nu niet en is moeilijk wegens internationale ‘betrekkingen” is het zelfs gedeeltelijk waar. De internationale ‘betrekkingen’ brengen veel geld in het laatje en daar kunnen ze ‘moeilijk’ afstand van doen. Dat telt meer voor ze, dan de burgers van onze landen en onze landen op zich. Alles moet maar onder het gezag van de (p)islam komen en onder de EU, want dan kunnen ze door blijven profiteren van het geld en goed waar ze zo van genieten. En als ze Europa eronder krijgen door het te islamiseren, dan hebben (denken ze) de macht gevonden om met hun stompzinnig en moordend ‘beleid’ door te gaan en blijven te genieten. Maar de (p)islam heeft andere plannen met Europa, dan zij, en ook al zij ze nu de beste ‘vriendjes’, eens de komt de afrekening en dan kan de EU-elite ook voor hen de benen nemen, want zij zullen echt niet gespaard worden door de ‘religie van de vrede’.

   Like

 2. Japio zegt:

  Waar een wil is is een weg, maar het stoppen van de migrantenstroom is niet de Europese agenda. Die gaan door tot dat de laatste moslim uit Afrika en het Midden Oosten hier is.

  Geliked door 1 persoon

 3. Sabeltant zegt:

  Zodra ze die veerdiensten van die NGO’s beëindigen is het gedaan met de import van Afrikaanse parasieten.

  Leg ze aan de ketting, en als ze niet luisteren zijn een paar goedgemikte schoten voldoende om ze tot zinken te brengen.
  Het gaat om de verdediging van Europa!

  Geliked door 2 people

  • Zul je eerst die smerige alles faciliterende rattenzooi in Brussel moeten ruimen, waaronder de nationale narcistische hielenlikker Timmerfranzzz, de bekende alcoholist uit Luxemburg en die domme muts Federica Mogherini.
   Verder zit het hele Europarlement voor 95% vol met gehersenspoelde narcistische nsb-ers met een top salaris. Daar zullen we moeten beginnen, bij al die ongekozen ratten die ons constant verneuken.

   Like

 4. koddebeier zegt:

  Het komt door het verraad van de politiek die nauw samenwerkt met NGO’s en die de westerse samenleving willen vernietigen !!

  Like

 5. de NAVO heeft een jaarbudget van 600 miljard euro ; waarom bewaken ze daarvan niet de buitengrens van de EU?

  Like

  • Republikein zegt:

   Was dat uw reactie laatst, in het AD?
   Zo ja, prima gedaan.
   En dan viel me het gekwetter van Gerda Vogelzang over haar vogeltjes ook op.
   Of was het Vogelenzang, kweenie meer!

   Like

 6. Wat bedoelt een generaal als ie ’t over strategische middelen heeft? Wil ie de commandoposten van de smokkelaars uitroken of alle scheepswerven waar ze rubberboten maken in de hens leggen? Of een kopje thee drinken danwel wat poen aan de jongens toeschuiven zodat ze toch muntjes verdienen terwijl de politiek mooi weer kan spelen dat ze gewonnen hebben van de smokkelaars? Ik zeg u, pleurt er een aantal tactische middelen op. Er liggen d’r op Volkel nog een hele partij te roesten. En laat onze onderzeedienst met hun mooie speeltjes die torpedo’s eens gebruiken tegen kleinere doelen.

  Like

 7. Alex Delarge zegt:

  Sterker nog. Als je op een kaart kijkt van het gebied rondom de Middelandse zee dan zou het zelfs simpeler, en goedkoper, moeten zijn om de buitengrenzen te verdedigen dan alle oude binnengrenzen. Je hebt eigenlijk maar 4 tot 5 punten die je echt goed moet bewaken. Canarische eilanden,Zuid Spanje+enclaves, gebied rondom Sicilie en de Griekse eilanden (incluis Crete). De Bulgaars/Griekse grens met Turkije is vrij simpel af te grendelen met een goed hekwerk.Alle Europese landen met een watergrens kunnen eenvoudigweg een paar boten van de marine,douane en politiediensten naar deze punten toe sturen.

  Like

 8. Marian zegt:

  Maar laten ze dan ook eens wat doen. Ik word beroerd van dit slakken gedrag. ze lijken allemaal wel gedrogeerd. Misschien door ons leidingwater, dat is de makkelijkste weg.

  Like

 9. Flo zegt:

  Haal het bomber command maar weer boven tafel! Terug met die middeleeuwse apen!!!

  Like

 10. kees520 zegt:

  Ze moeten in oorlogstijd elke vijandelijke boot kunnen traceren. De radar op hun boten koet zo goed zijn dat ze elk bootje, boot of dergelijke kunnen onderscheppen. Alleen nu nog de wil om een eind aan hun verraad jegens hun bevolking te stoppen. Dan zijn we er

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s