Ramadan als machtsdemonstratie

Screenshot_9

(Door: Michael Paulwitz – Vertaling: E.J. Bron)

In het noorden van Dortmund regeert de profeet. Daar wordt elke nacht in de islamitische vastenmaand ramadan op het feestterrein aan de Eberstraße het “Festi Ramazan” gevierd, volgens eigen reclame het “grootste ramadanfeest van Europa”. De massale manifestatie – waarbij tot 19.000 moslims van alle leeftijden bij elkaar komen voor het nachtelijke feest van het vasten breken – is een machtsdemonstratie.

Junge Freiheit

Want de buurtbewoners hebben niets meer te melden. Luidruchtige mensenmassa´s, autokonvooien, toeterconcerten, lawaai en stank houden de ongelovige buren uit hun slaap en brengen hen dicht bij een zenuwinstorting. Versperringen, parkeerverboden, voorschriften betreffende geluidsoverlast en andere verplichtingen door de autoriteiten interesseren de bezoekers van het festival helemaal niets. Dat hoeft ook niet, want ze zijn immers in de meerderheid, en niemand zorgt ervoor dat men zich aan ook de verplichtingen houdt.

Markeringsteken van inbezitneming van land

Wie hierover klaagt, wordt agressief benaderd. De politie bellen? Die verklaart hoffelijk dat ze toch niets kan doen. En de autoriteiten? Die weten ook vanuit welke hoek de krachtige wind waait en verklaren op papier dat alles uitstekend in orde en uiterst professioneel zou zijn, en kijken weg wanneer “menig bezoeker” zich niet aan de regels houdt.

Ze maken gewoon hun eigen regels. Alleen al hun aantal staat het hen toe om de ruimte, waarop ze aanspraak maken, gewoon te pakken en hun gebruiken zonder rekening te houden met de leefgewoontes van de anderen uit te leven en door te drukken.

Want die zijn met weinig, en de politie en het stadsbestuur staan ook niet achter hen: die kiezen de weg van de minste weerstand en laten de dynamiek van de massale manifestatie, waarvoor zij niet weigerden toestemming te geven, gewoon op zijn beloop. Dat maakt van het “Festi Ramazan” nog een markeringsteken van de inbezitneming van land en van de helemaal niet meer zo sluipende islamisering.

Bron:
https://jungefreiheit.de
Door: Michael Paulwitz

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, ramadan, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Ramadan als machtsdemonstratie

 1. urbanshenkie zegt:

  Schijtlui die moslims en wie dat niet snapt is een landverrader.

  Like

 2. Marian zegt:

  WANNEER GAAT DIE BOM NU EENS EINDELIJK BARSTEN. WIE PIKT DIT NU???? JE KAN TOCH MASSAAL OPTREDEN. ik begin echt over mijn nek van dat Duitsland te gaan.

  Like

 3. Elisah zegt:

  Is dit soms de islamitische variant van het Duitse oktoberfest?

  Like

 4. Jean zegt:

  Gewoon varkensbloed sproeien.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Inderdaad! Alleen moet je dán opletten, hoe snel de politie opeens wèl wat kan doen!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Er is trouwens wel één mogelijkheid: Het terrein onder het varkensbloed en de varkenskoppen bedelven, vlak vóór de ramadan begint. En dan maar bekijken hoe lang het duurt, eer ze er níet meer te vies van zijn om het te betreden.
    Hoe lang zoiets duurt, weet ik eigenlijk niet…….

    Like

  • Marian zegt:

   Jean, varkensstront past beter. De lucht blijft wat langer bij ze hangen.

   Like

 5. Jo zegt:

  Ik vind dit toch wel gevaarlijke vormen aannemen. Eens komt er een TIJD dat de die BEWONERS dit soort (P)ISLAM niet meer PIKKEN EN ZORGEN DAT ZIJ OOK MET MEER KOMEN TE STAAN EN HALELUJA ALS DEZE DAG AANBREEKT

  Like

 6. Jo zegt:

  Het is niet ALLEEN IN DUITSLAND MEER HOOR WAT DACHT U VAN FRANKRIJK EN SWEDEN EN CANADA.Maar zij werpen de 1e steen maar WIE gaat dat DOEN, WIE DURFT. ER MOET IEMAND GAAN OPSTAAN HIERTEGEN en de rest moet VOLGEN maar wel MASSAAL

  Like

 7. Lucie zegt:

  En die kopvodden daar worden niet door die kerels aangerand,die kunnen daar gewoon rondlopen.

  Like

 8. Perfide Albion zegt:

  Wel een mooie doelwit zo’n dicht bij elkaar gepakte menigte vijanden.

  Like

 9. We kunnen niets meer doen want we zijn te laat onze leiders hebben ons verraden. ze zetten liever ons uit dan de moslims.

  Like

 10. Williaan zegt:

  We zijn gewoon onstuitbaar op weg naar een islamitisch Europa, onder het toeziend oog van de bange en blinde politici. Zij zullen na de “grote schoonmaak” aan de schandpaal staan als volks- en landverraders. Wegens het land en volk uitleveren aan de Oosterse horden.

  Geliked door 1 persoon

 11. Sabeltant zegt:

  De Duitsers moeten met gepaste munt terug betalen.
  Weg afzetten, zorgen dat ze geen stroom krijgen, waterleiding afsluiten,

  De politie doet pas wat als het uitdraait op een burgeroorlog.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   vervolg: en zal dan partij tégen het volk kiezen. Wedden!?

   Geliked door 3 people

   • Theresa Geissler zegt:

    Toch nog niet helemáál zeker, Bert: Ten tijde van “De Muur” in ’89 pakte dat nog even anders uit. Hadden de DDR-bonzen óók niet op gerekend.
    En ik moet ook eerlijk zeggen, dat de houding van bepaalde politie-agenten, tijdens demo’s er wel één van begrip is, zodra het je lukt, met die mensen een praatje aan te knopen….
    Logisch, want die lui hebben elke dag hun ervaringen op de straat; die kunnen er voor zichzelf niet langer omheen, wie de ware lastpakken zijn.
    Weliswaar moet het ook nog tot de tóp doordringen: Dát is inderdaad nog niet geklaard.
    Maar aan de básis gloort, dacht ik, toch wel een sprankje hoop. Ja, ik geef toe, dat er nog bergen te verzetten zijn op dit gebied…….

    Like

 12. Republikein zegt:

  Nou begrijp ik niet alles van en in het leven, maarruh, voor het voetballuh lopen ze wel warm, over de aanslag met die spelersbus hoor je weliswaar niks meer, maar toch?
  Ze hebben het grootste stadion van het land en dat zit altijd vol, ruim 80 mille of zo, en daar zitten er toch zat bij die niet allemaal hooligan zijn?
  Kom zeg, voetbalsupporter, verdedig je eigen Heimat eens!
  Ausradieren.[erg he, van mij, en verzeihung]

  Like

 13. Nemesis zegt:

  Wanneer zijn die muslemische, nachtelijke vreetorgien eindelijk eens over voor dit jaar ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s