Statushouders blijven voorrang krijgen bij toewijzing sociale huurwoning

Screenshot_6

(Door: Gerard de Boer)

Op 14 juni jl. heeft het PVV-Kamerlid Alexander Kops een motie ingediend waarin de regering verzocht werd de gemeenten niet toe te staan voorrang te verlenen aan statushouders bij de toewijzing van woonruimte. Op 20 juni jl. heeft een ruime meerderheid van de Tweede Kamer de motie verworpen. Alleen de PVV, Forum voor Democratie en 50Plus stemden voor de motie.

Voor de goede orde: Artikel 1 van de Grondwet geeft aan dat iedereen die zich in Nederland bevindt gelijk moet worden behandeld. Voor de meerderheid van de Tweede Kamer zijn sommigen dus blijkbaar meer gelijk dan anderen…… Nederlanders die al jaren op de wachtlijst staan voor een sociale huurwoning moeten er dus nog een paar jaar extra bijtellen.

Door
Gerard de Boer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, discriminatie, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Statushouders blijven voorrang krijgen bij toewijzing sociale huurwoning

 1. jantjeuitnl zegt:

  De tegenstemmers zijn schandalige verraders van landgenoten die toch al aan de onderkant van de samenleving staan.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Welke redenen geven de meeste politieke partijen om Artikel 1 van onze Grondwet te omzeilen, wetend dat discriminatie verboden is?

  Like

 3. Thoth zegt:

  Wat een klojo’s zeg. En zij nemen het op voor de ‘burgers’. Tss. Laat me niet lachen.

  Like

 4. Marian zegt:

  Maar ik vind wel dat de jongeren dan ook maar eens met ze allen actie moeten gaan voeren en niet bij de pakken neer gaan zitten. Laten ze maar eens wat gaan organiseren en laat je mobiel eens thuis. Je zal er wat voor moeten doen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jade zegt:

  Verworpen omdat er stond: ” Kamerlid PVV ”
  Wat een sukkels!

  Like

 6. Mirjam zegt:

  Nogmaals eenzelfde motie indienen en wijzen op de Grondwet. Aangeven dat elke Nederlander zich aan de wet moet houden en deze naleven. Als er uitzonderingen zijn op de Grondwet, dan moeten deze ‘veranderingen’/aanpassingen als aparte artikelen letterlijk in de Grondwet vermeld worden. Zoniet, dan kunnen en behoeven ze niet gevolgd te worden, omdat ze nietig zijn.

  Like

 7. Elena zegt:

  Iedere motie door PVV ingediend, werden tot op heden weg gestemd.
  Het is Wettelijk geregeld dat statushouders voorrang hebben.
  Dat kon voorheen wel, maar NU met de enorme asieltsunami NIET meer.
  De jonge woningzoekende Nederlanders zullen in opstand moeten komen, daar zij gediscrimineerd worden.
  Helaas blijft het bij kankeren op FaceBook en Twitter vanaf hun PC.
  – zucht -.

  Like

 8. Perfide Albion zegt:

  Racisten en landverraders geven vreemd volk voorrang. Een meerderheid van het Nederlandse volk heeft deze lieden tot haar vertegenwoordigers gekozen.

  Like

 9. Williaan zegt:

  Elena, als de bom echt barst zal dat vreselijk zijn, daarom houden de politici hun ogen stijf dicht.
  Maar hoe langer ze wachten met echt ingrijpen hoe ernstiger de gevolgen.

  Like

 10. Johan zegt:

  Laat die asielprofiteurs de pleuris krijgen ! Weg ermee !

  Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Nederlanders die al jaren op de wachtlijst staan voor een sociale huurwoning moeten er dus nog een paar jaar extra bijtellen.

  Krijgen de autochtonen na 15 jaar wachten eindelijk een huis worden ze omwille van diversiteit naast de “asielig” zoekers gepleurd. Schiet aardig op met de integratie. Rest de vraag wie moet integreren?

  Like

 12. Claude zegt:

  Aangifte doen tegen de Regering , tegen Rutte, Pechtold….Maar wie nog meer is die meerderheid die in de Tweede Kamer deze onzin goed keuren en hiermee de grondwetten schenden waar iedere burger recht op heeft ? Ik wil aangifte doen en de Regering dagvaarden.

  Like

  • Perfide Albion zegt:

   Ik waardeer uw initiatief. Is een lange weg- aangifte doen, desnoods via artikel 12 procedure- vervolging afdwingen en dan maar doorgaan. Kost een boel centjes maar moet wel gebeuren. Het zijn tenslotte racistische maatregelen.

   Verder ben ik van mening dat er in Syrië helemaal geen oorlog woedt. Na 7 jaar strijd nog geen half miljoen dooie moslims. Dat is geen oorlog. Dat is een schermutseling. Een echte oorlog- zoals die in Europa woedde- kostte op 1 dag soms meer dan een miljoen mensen het leven. Dat is pas oorlog.

   Zelfs dat kunnen ze niet. Die moslims. Ze kunnen niet eens vechten. laffe honden!

   Like

 13. dirkroelofs zegt:

  We hebben een Regering en 150 tweede kamer leden die blindelings handelen naar de wil van de oranje boven bilderberg nazi club waarbij het wel en wee van de echte Nederlanders bij het grof vuil zijn gezet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s