VOLKSVIJANDIGHEID!

Door:
Gerard de Boer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Overheid, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op VOLKSVIJANDIGHEID!

 1. Marlies zegt:

  Ja, Gerard. Het is godgeklaagd. Hoe is het toch mogelijk. Velen klagen erover; niets gebeurt. Het is niet meer te vatten.
  Art. 1 Grondwet geldt niet voor autochtone Nederlanders.

  Geliked door 1 persoon

  • Ja Marlies, hier nog een paar voorbeelden hoe autochtone Nederlanders door de autoriteiten gediscrimineerd worden.

   Zo is de gemeente Den Haag gaat met ingang van 2017 bij het aannemen van ambtenaren begonnen met een voorkeursbeleid invoeren voor allochtonen. “Wanneer de kandidaten even geschikt zijn, krijgt de allochtoon de baan”, aldus PVDA-wethouder Rabin Baldewsingh. Dat dit in strijd is met Artikel 1 van de Grondwet deert de wethouder niet. Behalve natuurlijk als het andersom zou zijn geweest. Dan was het discriminatie…..

   Het doorgeschoten politiek correcte, zelfhatende Haagse PvdA-gemeenteraadslid Martijn Balster vindt het “niet te verteren” dat adviesorganen en –raden van de gemeente, deelnemingen, onderwijsinstellingen, besturen van culturele en welzijnsinstellingen worden bestuurd door hoofdzakelijk ‘witte mannen’. Martijn vindt overigens dat heel Nederland te wit is……. In dit filmpje licht hij het toe. https://www.facebook.com/gerard.deboer.9028/videos/980016715476874/?permPage=11

   Aangezien hij de politie ‘te wit’ vindt, wil de chef van het Amsterdamse politiekorps, Pieter-Jaap Aalbersberg, de helft van de vacatures bij de politie laten invullen door iemand met een niet-Nederlandse achtergrond. Dat zei hij op 2 maart in het NPO Radio 1 programma De Ochtend. Om dat te bereiken zal er ‘positief gediscrimineerd’ moeten gaan worden. Dat het selecteren op basis van ras en etniciteit in strijd is met Artikel 1 van de Grondwet blijkt de politiechef niet te deren. Waarschijnlijk zullen ook de eisen inzake de opleiding en geschiktheid naar beneden bijgesteld worden om zoveel mogelijk migranten bij de politie in dienst te kunnen nemen.

   Geliked door 1 persoon

   • Marlies zegt:

    “TE WIT” ….Tis wat hè. Volkomen van het pad af. Ware het niet zo doorzichtig crimineel, dan was het hilarisch. Hebben ze allemaal een chip geïmplanteerd, een z.g. vaccinatie oid – dit is toch niet meer reëel.

    Geliked door 1 persoon

 2. Japio zegt:

  Ongelofelijk dat dit mogenlijk is, Trump ziet het toch beter met z’n “eigen volk eerst”.

  Like

 3. Mary zegt:

  Schandalig!!!! Alles cadeau krijgen er nooit iets voor gedaan hebben in dit land en op onze kosten verder leven van het geld wat bestemd had moeten zijn voor Nederlanders in nood, ouderen etc.etc. walgelijk Rutte en Co!!!!.

  Like

 4. hendrikush zegt:

  In Turkeye heeft een dakloze turk huisarrest gekregen.
  Kunnen we dat hier ook niet doen?

  Geliked door 1 persoon

 5. Golden Girl zegt:

  Wat mij ergert die grijns op die knul zijn bek, ze liggen dubbel dat ze het geflikt hebben
  Ik had op die leeftijd geen huis en moest nood gedwongen op kleine armoedige kamers wonen, regering jullie en wij worden gigantisch in de maling genomen, ze geven het door aan hun thuisland nou die willen dat ook wel

  Like

 6. kampersrene zegt:

  Ik zie maar een oplossing voor die arme Nederlandse mensen . Ze moeten zich bekeren tot de Islam en een partijkaart aanschaffen bij Pechold , dan kunnen ze alles krijgen wat hun hartje lust

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Na een tijdlang verdwenen te zijn, is dat positief discrimineren helemaal terug van weggeweest, evenals het bij voorkeur toewijzen van woningen aan allochtonen. Om nog maar niet te spreken over het groeiend aantal scholen dat leerlingen verplicht om naar de moskee te gaan, en het oprukkende Halal vlees wat als enig verkrijgbaar vlees in steeds meer kantines en scholen opduikt.
  Zweden, Engeland, Frankrijk en Duitsland zijn al voor de volle 100 % verloren aan de Islam, Nederland is de volgende die als land zelfmoord aan het plegen is. Het is zoiets als vrijwillige levens be-eindiging, een vrijwillige prooi willen zijn van de Islam. De pil van Drion is hierbij geheel overbodig. De Christen Unie (Pro immigratie en Pro Islam) zal met deze ontwikkelingen zeer verheugd zijn !

  Like

 8. Marian zegt:

  Het volk zal toch zelf in opstand hier tegen moeten komen, dan gebeurt er wel wat. Maar ja, je kunt natuurlijk ook gewoon thuis blijven zitten kankeren op allesm aar helpen doet dat niet.

  Like

 9. Roeland zegt:

  Dit gebeurt er dus wanneer je de globalisering omarmt. Je zelfstandigheid als land opgeeft.
  Ik kan mij de tijd nog goed herinneren, dat iedere avond op de tv schande werd gesproken over de apartheid in Zuid-Afrika! Komt het nu o zo “vredige” Zuid-Afrika dezer dagen nog wel eens op het nieuws? Niet veel meer naar mijn weten. In Zoetermeer zag ik ineens een brug gebouwd worden. Nelson Mandelabrug genaamd. In Groningen heb je de Joop den Uijlstraat.
  We (De echte Nederlanders) zijn verkocht en verraden. Iedere dag een beetje meer. Jammer!

  Geliked door 1 persoon

 10. dirkroelofs zegt:

  Bescherming van de belangen van een Duitse familie is topprioriteit van de Regering.
  Vriendschap en vrij mensenverkeer met schurkenstaten staat voorop.(zou er toch olie in het spel zijn?)
  Voeling met de echte Nederlander is ver te zoeken bij die familie en hun slavenregering.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s