Duitsland geeft in het jaar 2017 voor 1 miljoen “vluchtelingen” € 30 miljard uit

Screenshot_42

(Vertaling: E.J. Bron)

Tot nu toe probeerden Merkel & Co de uitgaven voor de vluchtelingenpolitiek zo onnauwkeurig mogelijk te definiëren of beter nog helemaal te versluieren. In een talkshow bij de publiekrechtelijke omroep versprak de Duitse minister van Ontwikkelingssamenwerking, Gerd Müller (CSU), zich en noemde in de talkshow een bedrag van € 30 miljard – alleen in dit jaar.

Die Freie Welt

Nog in januari van dit jaar probeerde het Duitse ministerie van Financiën de kosten voor de door Merkel te verantwoorden vluchtelingencrisis klein te houden. In een artikel in de “Welt” stond destijds dat het ministerie van Financiën in de begroting een bedrag van € 21,3 miljard aan uitgaven voor dit jaar zou reserveren in de begroting. Een grove leugen, zoals nu blijkt. Want minister van Ontwikkelingssamenwerking Gerd Müller (CSU) maakte in een talkshow bij de publiekrechtelijke omroep openhartig bekend dat Duitsland dit jaar € 30 miljard voor een miljoen “vluchtelingen” in het land zou uitgeven. In 2016 bedroegen deze uitgaven nog € 20 miljard; dat is een stijging van 50%!

Voor de bijna 500.000 woningzoekenden of daklozen in het land heeft de regering-Merkel daarentegen noch een concept noch betrouwbare informatie voor wat betreft financiële middelen om te kunnen helpen. Ook de financiën tegen het dreigende perspectief van bestaande relatieve kinderarmoede in Duitsland blijven in vergelijking met de uitgaven voor de “vluchtelingen” aan de extreem lage kant; zachtjes uitgedrukt. Steeds meer huishoudingen van “diegenen die hier al langer leven” vegeteren aan de rand van het bestaansminimum. Een ijsje voor de kinderen in die huishoudingen is in de zomer net zomin haalbaar als een bioscoopkaartje voor de teenagers.

Maar voor de “vluchtelingen” wordt de schenkkan steeds opnieuw royaal gevuld en aan de participanten van deze politiek verdeeld. En daarvan zijn er velen: liefdadigheid- en belangenverenigingen, kerkelijke en niet-kerkelijke instellingen, charitatieve en bedrijfsondernemingen. Iedereen probeert een zo groot mogelijk stuk van deze taart te krijgen. Opdat deze constante geldstroom niet opdroogt, ondersteunen deze winnaars van de vluchtelingenindustrie vanzelfsprekend de illegaal tot stand gekomen en al lang mislukte vluchtelingenpolitiek van Merkel. Want wie zaagt vrijwillig de (financiële) tak af waar hij op zit?

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, establishment, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Duitsland geeft in het jaar 2017 voor 1 miljoen “vluchtelingen” € 30 miljard uit

  • BertG. zegt:

   Dat is toch vaste prik voor mensen die de politiek (bijna) verlaten.
   Ineens weten ze dan precies wat er allemaal mis is met dit land, iets waar ze voorheen maar niet opkwamen.

   Like

   • Cathja zegt:

    Juist @BertG., zo is het!
    Opeens gaat het licht aan bij die lui. Het is echter weinig zinvol om nu nog van je te laten horen.

    Like

 1. Johan zegt:

  Van harte hoop ik dat Duitsland aan deze zelf geïmporteerde nepvluchtelingen failliet gaat.

  Like

 2. Flo zegt:

  Daar gaat niks veranderen,heb nog nooit een volk gezien wat zo naief was .

  Like

 3. kampersrene zegt:

  dertig miljard Euro voor 1 miljoen vluchters . Ik ben niet zo goed in rekenen met superhoge getallen ….hoeveel is dat dan voor ” een” “” vruchterling”””

  Like

  • Beschouwer zegt:

   30.000 per “vluchteling”/migrant. En dan ben je nog niet klaar want vele migranten vinden geen werk en blijven jarenlang van een uitkering leven. Ook de toenemende criminaliteit kost bakken met geld.

   Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    Hebben ze de nareizigers ook meegenomen in die 30 miljard, of komt dat er dan nog bovenop?

    Like

 4. Flo zegt:

  Het zal hier niet anders zijn / worden tot er geen geld meer is, dan zullen de ratten in groepen of alleen, op zoek gaan naar buit en onderdak en daar worden wij het slachtoffer van.
  Ik denk helaas dat dit realiteit kan worden, er is geen politie of andere instantie om ons te beschermen, dus reken daar niet op, los van het feit dat die op de hand van dat soort is.
  Ongelooflijk dat in zo’n korte tijd dit doem scenario tot werkelijkheid zal kunnen worden.

  Like

 5. Kees zegt:

  En we moeten er rekening mee houden dat als Duitsland die lui beu is, en dat gaat een keer gebeuren, ze gewoon de “grens” over komen naar hier. En hier staan weer volop randdebielen ze op te wachten met welkom plakkaten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s