FOTOSHOPPER: Islam-appeasement . . .

Door:
Gerard de Boer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op FOTOSHOPPER: Islam-appeasement . . .

 1. Marian zegt:

  Daar begint inderdaad veel op te gaan lijken. Ik noem dit VOLKSVERRAAD !!!!!

  Liked by 4 people

 2. BertG. zegt:

  Dat duurt niet lang meer voor dat ze daar een antwoord apparaat neer zetten.

  Dit is het antwoord apparaat van de politie, spreek duidelijk uw naam, adres en telefoon nummer in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.
  Hierna wordt deze verbinding verbroken, tuuut, tuuut, tuuut……………………….

  Liked by 1 persoon

 3. Golden Girl zegt:

  idd als je wordt aangerand nergens politie te zien, maak je een verkeersfout whoppa gelijk een bekeuring, ik dacht dat politie mensen helpt, maar bekeuren schijnt belangrijker te zijn

  Liked by 1 persoon

  • fransdewit zegt:

   Ja ik heb het ook ondervonden en proberen aan te vechten via de politie rechter, maar ze geloven een agent altijd, omdat hij de eed heeft afgelegd. Dat rot geintje van die marrokaanse politie agent kost me een hoop geld

   Like

 4. delamontagne zegt:

  Was er in België ook niet iets “dergelijks”, vorig jaar ?.
  De tolerantie jegens foute-muslima’s………..

  Liked by 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  De tweede 5e colonne !! Neutraal ???????????????? Vergeet het maar !!!!!!!

  Like

 6. ReaGluurder zegt:

  Lekker halalvreten op kosten van de Belastingbetaler! Allemaal ihkv de boel niet te laten escaleren. Ondertussen worden de politiewagens in de fik gestoken (lui op scooters van ONZE belastingcentjes, of gejat!) Weer een hele dikke F-vinger richting ONS!! Hoe kun je je nog verder laten vernederen!! Het Klootjesvolk wil niet anders!

  Like

 7. De politie was in ’40-’45 ook al fout.

  Tijdens de Duitse bezetting was de Nederlandse politie de vijand uiterst behulpzaam bij de jacht op verzetsstrijders, onderduikers en het ophalen van joden, maar bleven na de oorlog gewoon ongestraft dienstdoen en maakten nog promotie ook. Mits ze natuurlijk geen lid waren geweest van de NSB. Zo heb ik medio jaren ’90, toen ik voor een artikel een onderzoekje deed, een oud-Griffier van het Bijzonder Gerechtshof geïnterviewd die mij een paar interessante stukken heeft laten zien, waaronder een rapport over circa 300 Nederlandse politiemannen, onder wie maar 14 NSB’ers, die hulp verleenden aan de Duitsers bij de arrestatie van joden in Den Haag. De arrestanten werden naar de Paviljoensgracht 27 gebracht, vanwaar hun transport naar het doorgangskamp Westerbork werd geregeld. Door de Duitsers zijn in Den Haag in totaal circa 2.000 Haagse joden opgepakt; door de Nederlandse politie circa 15.000, waaronder ruim 2100 kinderen. Slechts een klein aantal Haagse Joden overleefde de concentratiekampen. De Nederlandse politiemannen deden dit werk graag op vrije dagen en op de zondag, want dan kon men extra declareren. Na de bevrijding werden de politiemannen niets verweten, alleen de 14 die lid waren geweest van de NSB moesten terecht staan en kregen zware straffen.

  Hier een voorbeeld hoe krom de naoorlogse rechtspraak was.

  Eind 1946 moest een NSB-politieman terechtstaan voor het ophalen van 2 joden. Normaliter zat de betreffende politieman altijd achter zijn bureau, maar door ziekte van een collega moest hij een keer invallen om de twee joden op te halen. Voor de rechter erkende hij dit ook. “Maar,” zo vroeg hij aan de president, “Edelachtbare, hoe zit dat nu? Ik ben inderdaad een keer ingevallen om twee joden op te halen, maar de anderen van ons bureau hebben er honderden opgehaald en zij doen momenteel nog steeds dienst.” “Dat zit zo,” antwoordde de president, “de anderen deden het met tegenzin, maar omdat u lid van de NSB was deed u het met plezier.”
  De politieman kreeg 5 jaar gevangenisstraf, oneervol ontslag en ontzetting uit de kiesrechten voor het leven. Zijn jodenjagende collega’s die – omdat ze geen lid waren geweest van de NSB – als ‘goede vaderlanders’ werden beschouwd hebben tot aan hun pensioen bij de politie dienst gedaan.

  Zie ook: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1158057611006116&set=p.1158057611006116&type=3&permPage=1

  Gerard

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s