Ongelooflijk justitieel schandaal: Omdat niet-confessionele scholier weigerde een moskee te bezoeken, komen zijn ouders nu voor de rechter

Screenshot_27

Het verschil tussen de nazi-justitie en de tegenwoordige justitie? Nauwelijks nog vast te stellen… Foto: Roland Freisler, genaamd de “bloedrechter in de rode toga”. Bij de Officier van Justitie die de aanklacht tegen de ouders van de scholier heeft ingediend, gaat het echter om een vrouwelijke officier genaamd Bewersdorff.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Misdadige justitie

“Ik heb ontelbare rechters, vrouwen en mannen, Officieren van Justitie, vrouwen en mannen, mee moeten maken, die men eenvoudigweg ´crimineel´ kan noemen. Evenzeer heb ik zowel ongelofelijke als ontelbare door het systeem georganiseerde inbreuken op de rechtsgang en rechtsverkrachtingen meegemaakt, waartegen niet ingegaan kon/kan worden, omdat ze conform het systeem zijn. Wanneer ik terugdenk aan mijn beroep (ik ben met pensioen), dan overvalt mij een grondige afkeer van ‘de mijnen.’ ” (Voormalig rechter Frank Fahsel)

Michael Mannheimer Blog

De halve Duitse justitie bestaat reeds uit zwaar criminele rechtsverkrachters

Waar zijn wij? Leven wij nog in Duitsland – of bevinden wij ons reeds in Saoedi-Arabië? Dat land ( net als alle andere fundamenteel-islamistische landen) bestraft zijn burgers als ze niet plichtsgetrouw naar de moskee gaan. Dat is nu ook in Duitsland zo. Die Welt bericht over een bijna ongelooflijk justitieel schandaal:

“Vanwege de weigering van een scholier uit Rendsburg in Sleeswijk-Holstein een moskee binnen te gaan, zal het tot een rechtszaak komen. In augustus zal tegen de ouders van de 13-jarige een zaak worden geopend, bevestigde het OM van Itzehoe tegenover de “SHZ” uit Flensburg. De jongen was op 16 juni 2016 om wereldbeschouwelijke redenen weggebleven van de excursie van zijn aardrijkskunde-klas.

Vanwege het “spijbelen” moesten zijn ouders destijds een boete van elk € 150,- betalen. Omdat ze daartegen protest hadden aangetekend, onderzocht het OM de kwestie nader. Op grond daarvan werd thans besloten dat het tot een proces voor de rechtbank komt. Verschillende media hadden bericht over het voorval.

De ouders van de jongen behoren niet tot een kerkgenootschap, maar vrezen een mogelijke “religieuze indoctrinatie” van hun kind. Naar de mening van het echtpaar kan niemand worden gedwongen tot het betreden van een sacraal gebouw.

Bron: www.welt.de

Officieren van Justitie en rechters brengen allang de sharia in Duitsland in de praktijk

De Officier van Justitie, die onder de dekmantel van de schoolplicht nu de ouders van een scholier, die weigerde om in het kader van een aardrijkskundeles een moskee te bezoeken, de door de uitvoerende macht vastgestelde boetebepaling thans via gerechtelijke weg duidelijk wil doorzetten – en de vader veroordeeld wil zien, is de ondersteuner van een terroristische vereniging, waarbij het zonder twijfel om de islam gaat. Ze had gebruik kunnen maken van haar jurisprudentie en de boetebepaling van de uitvoerende macht (District Dithmarschen, het districtshoofd, specialistische dienst Orde en Veiligheid) kunnen opheffen.

Het is interessant dat deze Officier van Justitie wil deelnemen aan de rechtszitting – waartoe ze niet verplicht is. Dit kan beschouwd worden als aanwijzing dat ze van bovenaf (het ministerie van Binnenlandse Zaken) opdracht heeft gekregen om ervoor te zorgen dat de rechter de vader ook naar de zin van het politieke establishment veroordeelt.

Ook het districtshoofd, die deze boetebepaling gedaan wist te krijgen, handelde crimineel. Want de islam is geen religie van vrede, maar een oorlogs- en veroveringscultus waaraan tot nu toe 300 miljoen “ongelovigen” ten prooi vielen. Alleen al om deze reden mag een moskeebezoek niet tot de plicht van een scholier worden gerekend – hoe rechters en Officieren van Justitie zich ook mogen draaien of keren.

Een dergelijk bezoek is een zwaarwegende ingreep in de vrijheid van meningsuiting, in het persoonlijkheidsrecht en in de vrijheid van religie – waartoe ook de vrijheid behoort zich te onttrekken aan iedere religieuze indoctrinatie

Een dergelijk gedwongen bezoek valt te vergelijken met het hypothetische geval dat nazi’s in het Derde Rijk Joodse scholieren verplicht zouden hebben tot het brengen van een bezoek aan het vernietigingskamp Auschwitz. Want Auschwitz en moskeeën hebben veel meer met elkaar gemeen dan waarvan de onwetende zich bewust kan zijn. Moskeeën zijn de eigenlijke broedplaatsen van het islamitisch terrorisme. In hen wordt al sinds 1400 jaar dag aan dag de vernietiging van alle “ongelovigen” gepredikt.

En uit het heden, dat het tijdperk is van de grotere christenvervolging in de geschiedenis, kent men talloze gevallen waarin moslims na het vrijdagsgebed – opgestookt door imams in de moskeeën in islamitische landen – op jacht gingen naar christenen. 100.000 christenen worden jaarlijks in de islamitische landen afgeslacht – en niemand in dit land, de beide kerken nog het minst, die het interesseert.

Wat is dus nog het verschil tussen de betreffende aanklacht van deze Officier van Justitie en de sharia-gebruiken van islamitische landen? Zal zij binnenkort de geseling van scholieren die weigeren om moskeeën – de broedplaatsen van de 1400-jarige terreur tegen de “ongelovigen” van deze wereld – binnen te gaan, introduceren?

De moskee in Rendsburg, waar het in dit concrete geval om gaat, is overigens volgens gegevens van de”SHZ” in verband te brengen met de Milli-Görus-beweging. De grondwettelijke bescherming legaliseert deze gedeeltelijk extremistische en antisemitische doeleinden. De secretaris-generaal van Milli Görus is een geëngageerde ondersteuner van Erdoğan en zit voor de AKP in het parlement.

Ex-rechter ervaart “grondige afkeer” van zijn collega’s

Officieren van Justitie en rechters zijn goden in zwarte toga’s. Ze staan buiten ieder recht en iedere jurisdictie. Het komt zo goed als nooit voor dat recht brekende Officieren van Justitie of rechters worden vervolgd. De voormalige rechter Frank Fahsel liet zich als volgt uit over zijn collega’s:

Talloze collega’s meegemaakt “die men eenvoudigweg ‘crimineel’ kan noemen”

“Ik heb ontelbare rechters, mannen en vrouwen, Officieren van Justitie, mannen en vrouwen, moeten meemaken, die men eenvoudigweg ´crimineel´ kan noemen. Ik heb evenzeer zowel ongelofelijke als ontelbare door het systeem georganiseerde inbreuken op de rechtsgang en rechtsverkrachtingen meegemaakt, waartegen niet ingegaan kon/kan worden, omdat ze conform het systeem zijn. Als ik terugdenk aan mijn beroep (ik ben met pensioen), dan overvalt mij een grondige afkeer van ‘de mijnen’.”

(Uit een lezersbrief van deze rechter in de “Süddeutsche Zeitung”.)

Frank Fahsel, vroeger rechter bij de arrondissementsrechtbank in Stuttgart, geeft met dit statement, dat hij begrijpelijkerwijze pas ná zijn pensionering durfde af te geven, diepgaande inzage in datgene wat duizenden burgers dagelijks voor Duitse rechtbanken meemaken. Beter kan men de toestand van grote delen der Duitse justitie niet samenvatten, die met hulp van politiek en partijen dagelijks de rechtsstaat misbruikt. Expliciet crimineel handelen door justitie is geen uitzondering, maar standaard. Het moeras omvat de hoogste Duitse gerechtshoven. Bijgevolg is er praktisch geen veroordeling wegens rechtsverkrachting, straf-verijdeling in het ambt en begunstiging van strafbare daden.

Talloze inbreuken op het recht door Merkel blijven onopgemerkt

Datzelfde OM weigert klachten van honderden hoogwaardigheidsbekleders tegen Merkel vanwege haar talloze inbreuken op wetten en staatsrecht ook maar aan te nemen.

Ditmaal mogen de Goden in de zware toga´s er niet zonder kleerscheuren vanaf komen – zoals dit na  het Derde Rijk en na de val van de DDR het geval was. Deze Officier van Justitie hoort, samen met vele honderden andere Officieren van Justitie en rechters, voor het Neurenberg 2.0 – tribunaal – en wegens rechtsverkrachting, begunstiging van een terroristische vereniging (waarbij het om de islam gaat) en valse beschuldiging te worden veroordeeld.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, EUSSR, Fascisme, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Mensenrechten, nationaalsocialisme, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, sharia, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

40 reacties op Ongelooflijk justitieel schandaal: Omdat niet-confessionele scholier weigerde een moskee te bezoeken, komen zijn ouders nu voor de rechter

 1. koddebeier zegt:

  Ophangen !!

  Geliked door 2 people

 2. Steven zegt:

  Dit gaat door totdat het mensen de neusgaten gaat uitkomen, en dan wordt er massaal tegenin gegaan en moskeeen in de fik gestoken.
  Want je kan mij niet wijsmaken dat mensen het blijven pikken dat ze verplicht gaan worden aan die haatzooi te moeten deelnemen.
  Verplichten ze mossels ook om naar kerken te gaan op straffe van een rechtszaak?

  Mensen komen straks ZWAAR in het verweer tegen al dit soort GEZEIK!
  Men voelt de BUI al hangen, vandaar dat moskeeen tegenwoordig steeds meer beveiligd worden.
  Kerken die gesloopt worden doet men GEEN ZAK aan.

  Dit gaat op termijn gewoon een gevecht tussen burgers en overheid worden, waar de ‘eigen burgers’ straks het slachtoffer van gaat worden, waar de regering min of meer het werk van de moslims over gaan nemen om blanken uit te moorden!

  Geliked door 3 people

  • M.A.L. Sion zegt:

   In een aantal landen is het gebruikelijk dat rechters hun vonnis uitspreken in naam van het volk. Daarmee wordt bedoeld dat de rechtelijke macht er is om het volk te dienen en te beschermen. Ondanks dat loopt het in die landen ook nog wel eens fout.
   Toch is het van belang om de teneur te bepalen. In Nederland mist de rechtspraak ten ene male het karakter van een instantie voor het volk te zijn. Dat geldt zowel voor het strafrecht als voor het burgerlijk recht. O.M. en rechters staan over het algemeen aan de kant van de elite, het (groot-)kapitaal en – niet te vergeten – de overheidsadministratie, gemeentes, provincies e.d.
   Processen worden getraineerd om de beklaagde of de eiser (burger) uit te putten en uit te zuigen. Als men in een proces verwikkeld raakt waarbij de landsadvocaat de tegenpartij is dan ga je vrijwel zeker voor de bijl. De kosten voor het voeren van een proces zijn veel en veel te hoog. Ook daar zit een vorm van uitbuiting, zowel bij het O.M. als bij de advocatuur.
   Het is hard nodig dat wij, de burgers, in verzet komen tegen dit machtsmisbruik van de rechtsprekende macht. Een revolutie zou zich niet alleen tegen de politieke elite, die ons een links beleid presenteert, moeten keren maar niet de rechterlijke macht buiten schot moeten laten.
   Men wordt ook nog al eens geconfronteerd met een soort politieke lafheid. Als aan politici een mening gevraagd wordt of om bijstand gevraagd wordt in een kwestie dan volgt vaak het afwijzende antwoord dat men er niets mee kan zolang de zaak onder de rechter is. Alsof de politieke macht ondergeschikt zou zijn aan de rechterlijke. Dat zou zo zijn als de rechterlijke macht zich uitsluitend zou houden aan de letter van de wet. Met andere woorden als de rechter zou handelen overeenkomstig de door de politiek vervaardigde wetten. Het is duidelijk dat de zaak daar wringt.
   malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

   Like

 3. kampersrene zegt:

  Een gat in de markt ! Er bestaan insectenverdelligers . ze kruipen op je eten , ze vallen je lastig , zijn vrij ageressief . Even spuiten en het is gedaan met zich op te dringen , ze liggen met hun poten omhoog …. Waarom geen ….?… verdelligers ….Juist geraden . Effe spuiten en alles wordt rustig en veilig

  Geliked door 1 persoon

 4. dirkroelofs zegt:

  Hieruit blijkt maar weer dat Justitie in Europa al onder totaal gezag van dat oorlogsreligie is gekomen.

  Geliked door 1 persoon

 5. kampersrene zegt:

  Een boete voor moslim kinderen die weigeren een kerk te bezoeken ? sieg heil Allah, sieg heil !

  Geliked door 1 persoon

 6. Beschouwer zegt:

  Walgelijk dat er vanuit school verplicht naar een moskee moet worden gegaan. Allemaal onderdeel van de islamitische strategie die onderwerping eist aan de islam. In het buitenland heb ik nogal wat moskeeën gezien maar nooit gebeden. In Nederland ben ik in Amersfoort in een moskee geweest. Ik doe dat en nee ik wordt geen moslim en zeg dat ook tegen de mensen daar. Ik kom buurten en nee geen rituelen en geen iftarmaaltijd.

  Like

 7. Marian zegt:

  Maar gaat het hier eigenlijk ook niet om bescherming van mensenrechten, lijkt mij wel. Kan dat dan ook zo zijn, dat wij moslim kinderen kunnen dwingen in een katholieken kerk voor een Maria beeld te laten knielen en het “Wees gegroet Maria” laten opzeggen.

  Geliked door 1 persoon

  • Luchtpint zegt:

   Of om bv. moslim leerlingen mee te nemen naar het bezoek van een synagoge en ze daartoe te verplichten ? Iemand zou dat eens moeten proberen, de verontwaardiging over “dat moet niet mogen kunnen” zou in zo’n geval niet van de lucht zijn !!!

   Dat zou een leuk experiment zijn om aan te tonen hoe hypocriet men hier is. Alles voor de multicultuur, zolang het maar één richting uitgaat ! Als moslims dat niet moeten, dan wij ook niet ! Ouders moeten zelf hun rechten laten afdwingen door zoveel mogelijk massaal hun kinderen thuis te laten in zo’n geval ! Maar dat gebeurt voorlopig niet !

   Geliked door 2 people

 8. kampersrene zegt:

  Ik vraag me af hoe zit dat met de vrijheid van godsdienst Ik zou mij niet geroepen voelen om een synagoge te bezoeken , wat kan ik daar gaan doen ? Evenmin heb ik interesse voor een voodoo tempel , laat staan een moskee . Ik ben nu eenmaal katholiek opgevoed , ik heb dus al een God en een Paus alhoewel die de laatste tijd mijn ….. kan kussen

  Like

  • Golden Girl zegt:

   vriendje kampersrene, ik ga graag met u naar Rome om zijne heiligheid zijn K… te kussen
   erna even door reizen naar Sicilie om burgervader heer Orlando van Palerma ook zijn K…
   te kussen

   Geliked door 1 persoon

 9. Williaan zegt:

  Dit soort terreur door de Nederlandse overheid op de echte Nederlanders beginnen ernstige vormen aan te nemen. De haat tegen de alles wat naar islam riekt zal steeds groter worden.
  De overheid en consorten zaaien geen wind maar storm, een alles vernietigde de orkaan zullen ze oogsten.

  Geliked door 1 persoon

 10. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  Ik Ben benieuwd…
  .
  Of Schoften straks nog schoften heten
  En huichelen dan nog verwerpelijk zal zijn,
  Of dat we deze normen domweg zijn “vergeten”
  Uit pure angst voor te verwachten pijn !
  .
  En of we dan nog hard-op zullen durven denken
  Met wel-doordachte Kennis over goed en kwaad,
  Of dat we wezenloze zombies zijn geworden
  Weir Geest daarvoor gewoon geen ruimte laat …
  .
  Door-dat we onze geest verkochten aan de Machten
  Die ongeremd beschikken over ons aller Lot,
  Omdat zij “lijntjes” met een Godheid zouden hebben
  En daarmee elke Vrijheid helpen slachten !
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 1 persoon

 11. Jules Vismale zegt:

  Bij het zien van de foto van de rechters van het Volksgerichtshof, waaronder Roland Freisler, zou de desbetreffende scholier uit Rendsburg in Sleeswijk-Holstein nog geboft hebben dat hij beter nog voor de huidige onrechtvaardige rechters kwam te staan dan voor Freisler! De jongeman zou al meteen door Freisler ter dood zijn veroordeeld als hij maar een spottende grap over Adolf Hitler maakte tijdens WO II en de meeste rechters van het Volksgerichtshof, die WO II overleefden, kwamen grotendeels op hoge posten in de naoorlogse rechtbanken terecht, ze kregen royale pensioenen (waaronder ook de weduwe van Freisler), zagen zichzelf als slachtoffers van de nazi-tijd en ze kenden geen enkel berouw voor de duizenden Duitsers, Oostenrijkers, Tsjechen, Polen, Russen, Fransen enz. die ze ter dood hadden veroordeeld.
  Wie weet zijn deze linke rechters wel afstammelingen van de nazi-rechters en de laatsten waren vast ook erg dol op de radicale islam! Antoine-Quentin Fouquier-Tinville, de Franse openbare aanklager uit de Franse Revolutie, veroordeelde zelfs al mensen ter dood die spullen van de republiek vernielden of eveneens gevaarlijke grappen hierover maakten.
  In de Bijbel waarschuwden de profeet Daniel en Jezus Christus dat er al eeuwenlang vele onrechtvaardige, corrupte en machtslustige rechters zouden rondlopen overal ter wereld die schuldigen vrijspraken, onschuldigen ter dood veroordeelden, martelingen niet schuwden om bekentenissen af te dwingen en hierna hun slachtoffers lieten ophangen, onthoofden, levend verbranden of verdrinken, vierendelen of voor het vuurpeloton zetten! Maar al deze rechters zullen na hun dood rekenschap bij de grootste rechter, de Almachtige, moeten verantwoorden die hun leugens, bedrog, zelfverloochening en valse medelijden doorziet en hen daarvoor afstraft, gelijk aan het verhaal over een arme houthakker die zijn bijl verloor in een vijver waarna de goden Jupiter en Mercurius deze opspoorden en alleen gouden, zilveren en diamanten bijlen lieten zien aan de houthakker.
  De houthakker was alleen erg eerlijk en hij wilde gewoon zijn eigen bijl terug hebben waarna hij de desbetreffende bijlen van de goden cadeau kreeg. Een aantal hebberige en oneerlijke houthakkers gooiden toen opzettelijk hun ijzeren bijlen in het water in de hoop eveneens bijlen van goud, zilver en diamant van de goden te bemachtigen. Jupiter en Mercurius waren echter helderziend en ze lazen de oplichters gedachtig de les om hen, zonder de opgenoemde bijlen, voorgoed te verdrijven van het meer. En dat staat de afschuwelijke linkse rechters evengoed te wachten al heb ik NIET het idee dat zij naar moskeeën gaan om voor Allah te bidden! Daarbij zullen de radicale moslims hen gewoon beschouwen als overgelopen atheïsten die ze toch NOOIT als bondgenoten zien dus weg met dei rechters en met de islam! Mij krijgen ze trouwens tot aan de dag van mijn dood toe geen enkele moskee meer in, niet vrijwillig en niet gedwongen, omdat ik God boven Allah verkies!

  Like

  • BertG. zegt:

   Jules, je weet het hé, als je bij de almachtige aankomt daar boven, dan ga je altijd eerst even over knie om al je zondes er uit te slaan.
   Ook al heb je die niet, dan nog, voor de zekerheid.
   En reken maar niet er op dat je dan je spijkerbroek mag aanhouden.
   Gewoon, pest op de blote billen.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    BertG., nou was ik eigenlijk toch al van plan om het in de toekomst niet eens meer over ondeugende meisjes in spijkerbroeken te gaan hebben, laat staan over Peter Pan! Ik ben hier namelijk de laatste tijd zo erg aan gewend geraakt dat ik het uiteindelijk toch ontgroei, gelijk aan mijn eerdere preoccupaties, en dus ook GEEN zin meer heb om hierover op E.J. Bron te blijven discussiëren!
    Maar stel dat jij nou eens in de periode 1942-1945 in Nazi-Duitsland een vervelende grap over Adolf Hitler had gemaakt en voor Roland Freisler had moeten verschijnen dan zouden de Gestapo-beulen jou hiervoor zo gruwelijk hebben afgetuigd dat je wenste dat je al dood was en in de rechtszaal was je hierna vreselijk uitgekafferd. En daarna zou je naar de Plötzensee-gevangenis worden afgevoerd om aan een vleeshaak te worden opgehangen met een strop van pianosnaar om je nek heen waarna de beulsknechten al je kleren en broek uittrokken zodat je naakt stierf! Of je was eventueel onder de guillotine beland waarna jouw lichaam aan nazi-wetenschappers was gegeven om ontleed te worden. En ik verwacht dan ook niet dat als je naar de hel was gestuurd dat Satan je daar opwacht met zijn drietand om je daarmee in het ontblote achterwerk te gaan steken!
    De Almachtige liet de meeste zondaars toch gewoon buiten de hemelpoort vertoeven al houdt ik me de laatste tijd meer bezig wat de dood inhoudt omdat we uiteindelijk in deze eeuw allemaal moeten vertrekken van deze planeet. En in het Paradijs zijn er geen honger, pijn, ellende en verdriet zoals ik geregeld in oude bidprentjes las uit grootvaders tijd.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik heb blijkbaar nogal wat los gemaakt bij jou, je gaat helemaal uit je pan met wat er met mij allemaal zou kunnen gebeuren.
    Wel op tijd je pilletjes innemen, komt anders echt niet goed met jou.

    Like

   • Jules Vismale zegt:

    BertG., als ik ooit in de toekomst een ongeneselijke vorm van kanker oploop dan neem ik liever een cyaankali-capsule in, gelijk aan Heinrich Himmler en een aantal top-nazi’s! Ik ga namelijk niet op een lange lijdensweg wachten daar ik niet meer onsterfelijk wil zijn, iets wat ik in mijn kinderjaren ooit wel wilde. Discussie (hopelijk!) gesloten.

    Like

 12. Tistochwat zegt:

  Ik zal wel te dom zijn om het verband te kunnen leggen tussen moskeebezoek en aardrijkskunde.

  Geliked door 2 people

 13. Jean zegt:

  Westerse ouders laat nooit uw kind een mosselkeet betreden en eis het ontslag van die schooldirecteur die dergelijke uitstapjes organiseert.
  Een rechter (???) die dergelijke uitspraken doet hoort daar niet thuis maar hoort op een schavot te staan met een strop rond zijn nek waarbij hem/haar de vraag gesteld wordt: “blijft u erbij dergelijke jongen en ouders te veroordelen die weigeren een mosselkeet te betreden?”, is het antwoord ja dan wil ik graag dat stoeltje onder zijn voeten wegtrappen en de koord heel strak gespannen houden ook al walg ik van elke vorm van geweld, het is onze plicht onze normen & waarden en onze beschaving te vrijwaren van achterlijke perverse gewelddadige barbarij, samengevat: de islam..

  Geliked door 2 people

 14. Thomasson zegt:

  Ik vraag mij af of de Duitse regering en de beleidsmakers in de diverse deelstaten krankzinnig zijn geworden? 72 jaar na de val van nazi Duitsland, wordt het land nu weer onderworpen aan een totale dictatuur. “Die Grosse Zeit ist jetzt aangebrochen, Deutschland ist nu erwacht!”. De nieuwe Nazi tijdperk heet nu Islam. Alles past perfect in elkaar. Allah neemt de plaats van Adolf Hitler, de Koran de plaats van Mein Kampf. Beide boeken hebben dezelfde strekking beide ambiëren slachtpartijen en vernietiging van mensen met een andere God, anders denkende en culturele erfgoed. De plaats van rechters zoals Roland Freißler nemen rechters die de Sharia omarmen. Ook de dwang is gelijk. Vanaf 1936 was het lidmaatschap van de Hitler Jugend plicht voor ieder Duits kind. Tieners die geen deel wilden nemen aan de activiteiten van de HJ, stonden voor de keuze: heropvoeding in het leger of ..Concentratiekamp. Dat gold ook voor kinderen van 14 jaar oud. Duitsland anno 2017: de plaats van de verplichte H.J. activiteiten neemt een bezoek aan de plaatselijke moskee. De ouders van de scholier moeten nu voor zo’n moderne Roland Freißler verschenen. https://www.youtube.com/watch?v=D3qsImhAswo
  Ze zouden misschien (bij weigering een boete te betalen) naar de bak gaan. Hoe lang zal het duren totdat zulke burgers zouden weer naar Oranienburg, Dachau of Bergen Belsen worden gestuurd?

  Geliked door 1 persoon

 15. hslot4 zegt:

  Vergeet je broodje ham niet en je aansteker

  Geliked door 1 persoon

 16. Aegolius cs zegt:

  Ook Mengele was een arts en deed onderzoekingen namens de wetenschap in een tijdperk wat hem was vergund.

  Als mensen beesten zijn dan verschijnen ze in vele gedaanten, alsook in de rechtspraak en veelal onder de zachte drang van hen, waarvan ze politiek, zoals we menen, onafhankelijk zijn, nietwaar?!

  Logisch dat Erdogan zich verzet tegen de Darwin theorie…….. Wat, Erdogan als een aap. Hij is zomaar uit mohammeds mouw gekropen.

  Geliked door 1 persoon

 17. N.E. Derlander zegt:

  Is dit het voorland met Rutte III?

  Geliked door 1 persoon

 18. Henk.V zegt:

  Het principe van een gezonde rechtstaat berust op een eenvoudige, zeer praktische regel, namelijk dat in de rechstspraak slechts vonnis wordt geveld die is ontleend aan de bepalingen die in het Wetboek staan uirgewerkt..
  Deze bepalingen zijn geldig voor IEDERE inwoner van het land.
  IEDEREEN is namelijk voor wet gelijk en ook is de bestraffing voor iereen in principe detzelfde.
  De afkomst en de eventuele religieuze overtuiging van een beklaagde behoren in de rechtspraak geen rol te spelen. .
  Daarom wordt Vrouwe Justitia geblinddoekt afgebeeld .Zij is NEUTRAAL, wanneer de strafmaat wordt vastgesteld.

  Wat wij in het snel degenerende Westen zien is dat de heersende politiek correcte moraal; naar willekeur vast stelt hoe vastliggende wetsregels moeten worden geïnterpreteerd. Neutrale regels krijgen opeens een religieus gekleurde lading of worden zelfs omgebogen. Ook worden er niet-officieel vastgelegde overtredingen toergevoegd aan de lijst van bestrafbare feiten.

  Dit ”bijkleuren” van het recht vond ook plaats in Nazi Duitsland.

  Waar in de huidige situatie bestaande wetsbepalingen eenvoudig niet voldoen voor het politiek gekleurde ”rechtsgevoel”, bedenkt de huidige politiek nieuwe vormen van overtredingen die naar de nieuwste mode moeten worden beoordeeld en bestraft.
  In de prakrtijk komt het er op neer dat de politiek gewoon elementen van de sharia overneemt en die voegt bij de bestaande rechtspraak. Zo langzamerhand wordt via de ”rechtspraak” één bepaalde ideologie aantoonbaar bevoordeeld.

  De sharia is volledig gekleurd door islamitisch denken.
  In de politiek cotrerct gekleurde rechtspraak treffen wij steeds meer elementen van deze sharia aan.
  Door de misdadige vermenging van neutraliteit en islam krijgen wij een pervers mengsel van denksystemen aan..
  Politiek correct heeft de onpartijdige rechtspraak dus om zeep geholpen in ons land.
  WIJ LEVEN NIET MEER IN EEN RECHTSTAAT>

  Dat wij verlost moeten worden van politiek correcte rechters en advocaten die het rechtssysteem vervuilen behoeft geen betoog.

  Geliked door 6 people

  • Harry zegt:

   Goed verhaal , Henk .
   Helemaal mee eens .
   Maar ik heb ook nog één vraag .
   Hoe ontsnap jij aan die tuin-terreur van je andere helft ?

   Like

   • Wachteres zegt:

    Je ‘andere helft’?. Je ‘betere helft’ zul je bedoelen, Harry. 😀

    Ik ben benieuwd naar het antwoord van Henk …

    Like

   • Henk.V zegt:

    Ik bezie gewoon rustig aan hoe de natuur haar teisterend werk doet, Harry.
    Het weelderige tuin landschap dat wij vanuit de ramen van ons huis met waardering bezagen ontwikkelt zich tot een woestijnachtig gebied. Dit verdorrende stuk grond heeft voor mij een symbolisache waarde .
    Het is zelfs mogelijk dat wij binnenkort de eerste cactussen zullen zien, en dat wij -na mogelijk onmatig alcoholgebruik fata morgana’s met kamelen kunnen waarnemen, maar ik geloof dat -nadat het politiek correcte systeem is ingestort- politieke kopstukken uit de samenleving in oranje overalls nuttig werk rondom ons huis gaan verrichten, op verplicht vrijwillige basis..
    Sander Pechdrol mag dan bijvoorbeeld de cactussen met zijn blote handen uit de grond trekken.. De stekels waarmee hij in aanraking komt kunnen therapeutisch werken en zijn ego verlossen van wat overtollige lucht.
    Mijn wederhelft en ik zullen niet te beroerd zijn de policor recidivisten af en toe een glas water aan te bieden en een stuk droog brood.
    Per slot van rekening blijven wij nog wel redelijk beschaafd. 🙂

    Like

   • Harry zegt:

    Tja , Wachteres , de stakker is niet te benijden .
    Slechts tact kan hem nog redden !
    Maar dat is hem wel toevertrouwd .
    Hij reageert ook niet zo vaak , het lijkt me meer een denkertje .
    Of wordt ie de tuin ingejaagd totdat het donker wordt ?

    En ” beter ” , dat is zo’n subjectief begrip .
    Ik weet het ook niet hoor .
    Henk probeert me in ieder geval niet te chanteren met die rot-tuin .
    Dat siert hém enorm .
    Waar ligt die tuin trouwens ?
    In Engeland , in Duitsland of in Groningen ?
    Of op alledrie die locaties ?
    Heb natuurlijk een hoop ervaring met mensen en ook vrouwen , uit een rijk verleden , maar uit allerlei krochten springen ze tegenwoordig op je dak .
    Zelfs als ze er niks mee te maken hebben …………
    Frustraties , denk ik dan .

    Beter ? Erger ? Lastiger ? Brutaler ? Liever ? Gastvrijer ?
    Ik weet het ook allemaal niet meer .
    Het zal een mix zijn van die begrippen , ben ik bang .
    Ben vanmorgen om zes uur al begonnen met werken en nu een hele fles wijn weggeslikt , ik zie het allemaal niet meer zo scherp .
    Bek-af en dan ook nog allerlei moeilijke vragen moeten beantwoorden ?
    Arme ik .
    En Henk .

    Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    Waar? Ja, dat zou je wel willen weten …. Zinloos, omdat je toch weigert in de tuin te gaan werken.

    Henk mag inderdaad ’s avonds binnenkomen, als hij tenminste voldoende onkruid heeft gewied.

    Dan krijgt hij ook eten, dat is eerlijk, toch? “Wie niet werkt, zal ook niet eten’, heb ik geleerd.

    Geliked door 1 persoon

 19. 4sjun zegt:

  Een geslaagde revolte vraagt de nodige voorbereiding. Die begint met het verspreiden van kennis om onderscheid te kunnen maken.

  Geliked door 2 people

 20. Mirjam zegt:

  Het komt allemaal op het volgende neer: de mensheid was verrot, is verrot en zal verrot blijven, als we het blijven toestaan. Overal corruptie, leugens, slechtheid etc. Iedereen die dit wil veranderen, zal dit op persoonlijke noot moeten blijven doen, omdat niemand op het oog te vertrouwen is. Het is dus een strijd voor elke persoon op zich, hoewel er genoeg gelijkgezinden onder ons te vinden zijn, maar gezamenlijk vormen ze een ‘aan te vallen’ groep. De meerderheid van mensen in de wereld hebben alleen hun eigen gewin, hun eigen ego en hun eigen verrot brein als hoofddoel, zij geven geen bal om wat er met een ander gebeurd. Een ander deel is zo overtuigd van de goedheid van hun doen en laten, dat ze juist de slechten in de kaart spelen en slaven van hen worden. Zo wordt goed weer slecht. De neutrale groep ziet het allemaal gebeuren, maar laat het gebeuren: zij hebben geen mening en voegen zich naar de meerderheid. En dan zijn er nog de mensen die het wel zien, benoemen, er tegen strijden en ervoor sterven. Dit is een hele grote groep, maar door het niet kunnen vertrouwen van de enorme rest van de samenleving, doordat ze gehoond, vervolgt, bespot en verworpen worden door bovenvermelde groepen, kan deze groep niets anders doen dan doorgaan met de oppositie te vormen. Zij laten zich niet vangen door de verrotte wereld en zien dat er ook een andere weg is. Zij walgen van dat wat er iedere dag weer gebeurt en hoe onze wereld naar de knoppen gaat, maar ze staan er alleen voor, dat weten ze.

  Hoewel deze groep immens groot is, maar té verspreid te vinden is in elke laag van elke bevolking, en zichzelf moet beschermen tegen de rest van de groepen hierboven, is men door wantrouwen toch voor het grootste gedeelte aangewezen op zichzelf als men zich teweer wil stellen tegen de verloedering alom. Pluspunt is echter het feit dat de rest van de wereld niet meer om deze groep heen kan, want ze is al groot en wordt steeds groter. Het feit dat de groep ook anoniem verspreid is over de hele wereld, maakt het voor de duivels steeds moeilijker om in te schatten, waar ze zitten. Deze groep worden de rechtsextremisten genoemd, maar zijn in werkelijkheid de waarheid strijders van dit tijdperk, de realisten en deze zullen uiteindelijk overwinnen, dat weet ik zeker.

  Geliked door 2 people

 21. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogden reageerde:
  Rechterlijk tuig

  Like

 22. Jules Vismale zegt:

  Freisler = Fouquier-Tinville
  Fouquier-Tinville = Freisler

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s