Peiling: DENK gaat omlaag, Geert Wilders en Thierry Baudet krijgen er zetels bij

Screenshot_32

(Door: Paul van der Bas)

Wordt Nederland steeds rechtser? Zowel de PVV als Forum voor Democratie staan op winst in de laatste peiling van I&O Research.

Goed nieuws voor Geert Wilders en Thierry Baudet. Beide politici staan op winst in de laatste peiling van I&O Research: de PVV staat op 23 zetels, een stijging van 3 ten opzichte van hun huidige aantal zetels in de Tweede Kamer. Forum voor Democratie kwam in maart met twee zetels in de Tweede Kamer, en weet dat aantal te verdubbelen: de partij van Thierry Baudet staat nu op 4 zetels.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Forum voor Democratie, PVV. Bookmark de permalink .

16 reacties op Peiling: DENK gaat omlaag, Geert Wilders en Thierry Baudet krijgen er zetels bij

 1. Karen zegt:

  Leuk hoor maar mij zegt en doet het inmiddels niets meer die peilingen. Ik word er een beetje chagrijnig van. In de peilingen was de PVV heel lang de grootste en hoe dichterbij de verkiezingen kwamen hoe meer mensen toch weer afhaakten. Frustrerend is het als er niet gestemd moet worden weten opeens heel veel mensen wat verstandig is en zodra er gestemd moet worden zijn de meesten weer net zo dom als altijd.wat kopen we er dus voor, helemaal niets.

  Liked by 4 people

  • Harry zegt:

   Goed gezien , Karen !
   Wat een desillusie is dat steeds .
   Dat angstige teruggrijpen op wat ze vroeger stemden .
   Iets nieuws is altijd eng en onzeker .
   ” Wat gaat er met mij gebeuren ” ?
   In het stemhokje veranderen ze uiteindelijk soms nóg van mening .
   Steeds weer terug naar áf .
   Zo kan het nog heel lang duren , maar zoveel tijd hebben we niet meer .
   Het is inmiddels al een race tegen de klok .

   Liked by 1 persoon

 2. Jean zegt:

  Gewoon dubbele nationaliteit opdoeken en die troep DENK is verleden tijd incl. die troela wat op de voorzittersstoel van de 2de kamer zit, in onze samenleving horen vreemdelingen ONZE normen & waarden en vooral ONZE seculiere wetten te respecteren daar moet zelfs niet aan getwijfeld worden, wie dat weigert ‘verplichten’ op te krassen.
  Die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam moet verboden worden t/m de kleinste wortels van het kwaad, die smeerlapperij is in strijd met ONZE seculiere wetten dus moet die smeerlapperij verboden worden.
  Klederdracht die ons doet denken aan die smeerlapperij moet eveneens verboden worden en op geen enkel vlak mogen toegevingen gedaan worden aan die achterlijke waanzin.
  Onze samenleving is seculier en blijft seculier.

  Liked by 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Zo is dat maar nèt, Jean!
   Als die dubbele nationaliteit ècht afgeschaft zou worden, zou meteen een aanzienlijk deel van de Kamer zijn biezen kunnen pakken! LOL!

   Liked by 1 persoon

 3. Dit verbaast me niks. In de Volkskrant van afgelopen vrijdag stond er een 2 pagina’s groot artikel dat de 3 mansfractie van Denk in Breda er al weer mee kapt omdat de beide Denk-leiders totaal niet aanspreekbaar zijn en zij hun eigen (Marokkaanse) gemeenteraadsleden gewoon laten dood donderstralen. Zowel PVV als het Forum zijn nu samen beiden goed voor 27 virtuele zetels.

  Like

 4. Flo zegt:

  Baudet wordt door links weggezet als gek,dan weet je dat hij goed bezig is. En zijn ze goed bang van hem.

  Liked by 1 persoon

 5. RonenMar zegt:

  Helaas tegen de tijd dat Geert en Thierry voldoende zetels zouden hebben om de dienst uit te maken, zitten er in NL meer dan 60% islamieten hier en is het te laat. Vervolgens met onze kiesregering is het niet gek als we een moslim als premier krijgen. De rest kan je dan zelf wel invullen…………

  Liked by 1 persoon

 6. eindelijk goed nieuws in deze terrorisme tijden; maar of er een regering komt met FvD en PVV is nog de vraag. wat zulllen Merkel en Timmerfrans daarvan denken?

  Liked by 1 persoon

 7. fons zegt:

  zouden de Nederlanders dan toch nog wakker worden ? ik hoop het, de PVV en FVD kunnen ons vaderland nog redden !

  Like

 8. Marian zegt:

  dat is alleen maar een goed bericht. Ga zo door!!!!!!!!

  Like

 9. ReaGluurder zegt:

  Met meer pislam en alle relevante ellende, zullen de onverschillige NL’ers toch beetje bij beetje wakker worden uit hun Verzorgingsmaatschappijdroom! Om te concluderen dat de afbraak in volle gang is!

  Like

 10. Jean zegt:

  Mensen, voor er gestart kan worden met de grote schoonmaak van onze westerse landen zullen we eerst de dictatuur die ons die ellende door de strot ramt moeten aanpakken en uitschakelen, die dictatuur zit in Brussel in die aquarium te herkennen aan die massa vlaggen.
  Zodra die is uitgeschakeld kunnen we de grenzen sluiten en de reeds aanwezige troep opruimen en dumpen in die grote zandbak Afrika, daar waar die troep thuishoort.
  Eis herverkiezingen en stem massaal op PVV, VB, FN, AfD, enz. dan komt Europa snel terug op zijn poten “zonder islamieten”.

  Like

 11. jantjeuitnl zegt:

  Alleen, wie telt de stemmen uit de stembussen?
  We worden met de peilingen en/of de verkiezingen voor de gek gehouden.

  Like

 12. 4sjun zegt:

  Vlak niet uit dat er ook verstandige mensen deze kant op gekomen zijn die intussen in de gaten krijgen dat wat er in Europa achter de schermen gebeurt opmerkelijk dezelfde publieke vruchten oplevert als die te zien waren in de situatie waaraan zij probeerden te ontkomen. Om ook deze mensen vrijheid van spreken te garanderen moet het niet langer mogelijk zijn dat politici als Alexander Pechtold, de politieke erflaters van Job Cohen en al te naieve mutsen of dubbele agenda’s van GroenLinks hen nog een mes in de rug steken zoals dat met Ayaan Hirsi Ali gebeurde.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s