Radicale moslims zijn uit op een uitroeiingsoorlog, een Armageddon

Screenshot_19

(Door: Afshin Ellian)

Niets is gevaarlijker dan een eschatologische oorlog: een oorlog om de tijd, om de geschiedenis te beëindigen. Radicale sjiieten en soennieten geloven dat ze zelf de eindtijd naderbij moeten brengen door grote militaire daden te verrichten.

Het probleem ligt niet bij het eschatologische denken maar bij de eschatologische daden. Een eschatologisch verhaal biedt ons een voorstelling over het einde der tijd, over het laatste oordeel, over de vernietiging van het kwaad, over de vernietiging van zondaars. Islam en christendom kennen hun eigen specifieke eschatologische verhalen. Het eindigt altijd in Armageddon, en in Apocalyps.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Islam. Bookmark de permalink .

13 reacties op Radicale moslims zijn uit op een uitroeiingsoorlog, een Armageddon

 1. Wachteres zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/06/wilders-waarschuwt-nederland-europa-is-een-slagveld-sluit-de-grenzen-voor-het-te-laat-is/#

  Wilders waarschuwt Nederland: Europa is een slagveld, sluit de grenzen voor het te laat is!

  “100.000 moslims in Nederland vinden het acceptabel om geweld te gebruiken vanuit de islam. Twee keer zoveel als het Nederlandse leger.”

  Geert Wilders deelde vandaag een indringende boodschap op Twitter, waarin hij Nederland waarschuwt voor wat ons te wachten staat als de islamisering doorgaat. De PVV-voorman tweette een video waarin hij de gevaren van de islam uiteenzet. Conclusie: sluit de grenzen en de-islamiseer Nederland, voor het te laat is.

  Like

 2. Peter Wauben zegt:

  Dat is ook toevallig, ik speel het spel walking war robots en mijn nickname is Armageddon YL8BS kijk screen shot https://unknowphenomenon.files.wordpress.com/2017/06/img_0207.png I fight the bad guys lol! 😂

  Like

  • En nu werken de ongekozen omhoog gevallen satanische ratten in de diverse Europese landen er aan mee om dit gespuis in grote getalen naar binnen te halen en dit werelddeel zonder slag of stoot over te leveren aan de pislam!!!

   Like

 3. kampersrene zegt:

  Ja maar zover zijn we nog niet .Ik leerde in de lagere katholieke school over het laatste oordeel !
  De hemel zal openscheuren links en rechts naast de troon van “God de vader” allemaal “Engelen” met bazuinen . De goeden krijgen een beloning , een appartement in de hemel . De snoodaards , waaronder de correcte Nederlandse regering en uiteraard de Moslims vliegen naar de hel ….Dat is natuurlijk allemaal flauwe kul en zever in pakskes . Ik weet dat , jij weet dat maar de moslims geloven in dat soort sprookjes , zoals 72 maagden en rivieren van wijn in het pretpark van Allahu . Dat is het verschil tussen onze “beschaving” en hun zogezegde beschaving of hoe je ook wil noemen

  Liked by 1 persoon

  • De Duivel en zijn addergebroed zijn zo’n beetje de Elite, de Bilderbergers of hoe je die Mafketels noemt plus hun vazallen, de Peggolds, Merkels en ander kankergebroed. Die Bijbel heeft een hoogst analytische waarde voor wat betreft het duiden van de strijd tussen Goed, wij dus, en Kwaad, die mafklappers, in de toekomst. Alleen jammer dat wij getroost worden met een plekje aan de rechterhand van de Baas, nadat we allemaal zijn afgeslacht.

   Like

 4. fleckie zegt:

  De NAZI- GEEST WAART rond in ARABISCHE STATEN, ( immers,,: de nazi’s waren van plan bepaalde bevolkingen totaal uit te ROEIEN.,en dan ‘anderen’ tot UMSIEDLUNG’ te dwingen).

  Liked by 1 persoon

 5. edwin vissers zegt:

  10.6.1. Laatste Oordeel

  We komen nu bij een indrukwekkende scharnierpunt in de toekomstige geschiedenis van het universum. De Bijbel noemt dit wel de ‘wedergeboorte’ van de wereld (Matteüs 19:28, NBG1951) of de ‘jongste dag’ (Johannes 12:48, NBG1951). Dat is een periode waarin verschillende gebeurtenissen die plaatsvinden. Ze kunnen na elkaar plaatsvinden of elkaar (gedeeltelijk) overlappen.
  •de Tweede Opstanding
  •het vergaan van bestaande hemelsferen en de bestaande aarde
  •het Laatste Oordeel, het laatste scheidingsproces tussen goede en slechte mensen
  •de schepping van de Nieuwe Hemel en de Nieuwe Aarde

  Like

 6. fleckie zegt:

  ..Van De ‘hemelsferen ‘ kan men zich wel een voorstelling maken, als men denkt aan de ..PADDESTOELWOLKEN, na ATOOMWAPENAANVALLEN,

  Liked by 1 persoon

  • Zal druk worden aan de rechterhand van de Heere, @fleckie want de addergebroeders stikken ook van de atomaire blaasinstrumenten met paddestoelwerking. En die flikkeren ze ons op de kop omdat wij nog steeds aan het theedrinken, ouwehoeren, praten en formeren zijn.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s