Ratko Mladić en Radovan Karadžić verzetten zich tegen de oprukkende islamisering van Europa

Screenshot_39

(Door: “Balkanske priče”)

In het voormalige Joegoslavië begon de islamisering van Europa! Heeft de iemand ooit de ”islamdeclaratie” van Alija Izetbegović gelezen? Hierin pleitte hij voor de vestiging van een fundamentalistische moslimstaat in Bosnië. Karadžić en Mladić hebben naar eer en geweten gestreden om te voorkomen dat de Bosnische republiek met medewerking van het Westen zou worden omgevormd tot een islamitische theocratie, een sharia-staat. Volgens Mladić ondersteunden de NAVO en het Westen de wederopstanding van het Ottomaanse rijk in de gedaante van Bosnische moslims. . . Niemand minder dan Osama bin Laden heeft de Bosniërs gesteund. De Balkan-correspondente van het Duitse weekblad “Der Spiegel”, Renate Flottau, kwam Osama bin Laden (in 1994) tot tweemaal toe tegen in het kantoor van de Bosnische president Alija Izetbevović. In 1993 verkreeg Bin Laden zelfs de Bosnische nationaliteit via de Bosnische ambassade in Wenen en zijn Jihadisten werden opgenomen als ‘speciale troepen’ in het Zevende Korps van het Bosnische leger. . .

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Balkan, Barbarisme, Bosnië-Herzegovina, Censuur, christenhaat, Christenvervolging, Counterjihad, demoniseren, Desinformatie, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, NAVO, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Salafisten, Servië, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

11 reacties op Ratko Mladić en Radovan Karadžić verzetten zich tegen de oprukkende islamisering van Europa

 1. Harry zegt:

  Lang gedacht dat ik een rare tic had om begrip te hebben voor Mladic en Karadzic !
  Gelukkig was mijn onderbuikgevoel correct .
  Ik vond die twee , schitterende figuren !
  Mladic was echt een stoere soldatenleider zoals wij er GEEN hebben .

  We moesten zo nodig onze bondgenoten bombarderen .

  Wie waren nou de klootzakken ?
  WIJ , de NAVO , en dat zacht gekookte ei van een Joris Voorhoeve .

  Geliked door 4 people

 2. johan_nl zegt:

  Terwijl de moslim enclave de slachtofferrol aanneemt is de waarheid van onze media voor de zoveelste keer omgedraait.
  De echte oorlogsmisdadigers waren de aanstichters (de moslims) van die oorlog in voormalig Joegoslavië.
  Maar wij vernemen louter het verhaal van ‘onze media’ die voortdurend naar Mladic wijst. Wanneer stoppen wij ‘onze media’ als autoriteit te aanvaarden, waardoor wij allen worden voorgelogen. Generaal Mladic wilde de veiligheid terugbrengen in zijn land, maar onze media schildert hem af als misdadiger.
  De toedracht van die oorlog wordt in onze media niet eens genoemd. En de moslims zijn zoals we weten weer de lieverdjes die het nooit gedaan hebben. Maar de onthoofdingen en massale slachtpartijen door de moslims worden in onze media en rechtsgangen (internationaal recht) maar achterwege gelaten; dit om de massa import van moslims naar het Westen geen strohalm in de weg te leggen.
  Wat er wel gebeurde kan men zien in volgende video. Let op! er komen wat “grafische beelden” hier in voor, maar dat is nodig om te laten zien dat moslims heel wat op hun geweten hebben in Joegoslavië (kroatië/Servië).
  http://www.youtube.com/watch?v=xg_rggVLv_Y

  Geliked door 1 persoon

 3. hslot4 zegt:

  Ik heb vanaf dag een gezegd Ratko Mladić en Radovan Karadžić Slobodan Milošević alle drie verdienen ze een dikke medaille .
  Mensen weten de helft niet wel eens de ondevraging gezien van Dutchbatter Ton Karremans
  Het Nederlandse leger heeft de moslims daar bewapend ja je hoort het goed .

  En er is geen mens die lult over de genocide die die kutmoslims daar aan het voeren waren ik heb vrienden die daar vandaan gevlucht zijn en dat was niet voor niets dat hele bosnie is een grote moslim uitvals basis voor Europa geworden er is geen Christen meer te vinden .
  Even de genocide in beeld gebracht voilla : http://www.barenakedislam.com/2015/07/10/the-disaster-that-bill-clinton-created-in-bosnia-by-backing-muslims-against-the-serbs-has-now-become-next-front-for-the-islamic-state-isis-caliphate/
  En die Dutchbatters die nu nog lopen te janken eigen schuld dikke bult je hebt jezelf laten sturen domme lul .
  Of had je het nog niet door toen je op patrioulle werd gestuurd met maar een clip ammo voor je
  M 16 dan ben je erg traag in je bovenkamer sacrificial lamb geslacht op het altaar van de islam met dank aan de Nederlandse overheid .
  Ja daar gaan de oogjes even van open he 🙂

  Geliked door 3 people

 4. Duchesne zegt:

  het is eigenlijk absurd dat onze “vrije” pers zo enorm alles verstopt en dat onze politici letterlijk niet WILLEN zien wat er op nog geen twee dagreizen met de auto vanaf Nederland gebeurd…..en dat IS al openlijk vaste voet in Europa heeft is een totaal falen van het hele principe Europa. Wat ooit is opgericht om nooit meer oorlog te hebben is nu de machine die oorlog faciliteerd en financiert, tegen te eigen burgers ook nog……waanzin…..

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Wij Nederlanders zijn gewoon belazerd, door de regering, de media, de NAVO, de EU en vooral de (Staats) pers heeft een hele smerige rol gespeeld !!

  Geliked door 1 persoon

 6. Asgard zegt:

  Balkan,..prachtig stuk en nog steeds zeer actueel, het westen heeft willens en wetens aangestuurd op chaos, en idd de moslims weer in de slachtofferrol gezet, dat terwijl de Serviers zich verdedigden tegen de haat die de moslims hadden tegen de andere etnische volkeren in voormalig Joegoslavie,..Bosnie is een broedplaats voor alle fundamentalistische moslims in de wereld die de heilige oorlog willen voeren, zo heeft het Saudi Arabie hele resorts in het gehele land, en werken Europeanen daar als slaven, het volledige Mudjahedin project word getraind in Bosnie,….Onze westerse leiders zijn de grootste klootzakken aller tijden die er ooit zijn geweest, Joegoslavie was een voorboden wat Europa te wachten staat,..de Serviers voelen zich verraden door het westen, en gelijk hebben ze de Serviers,…wij worden ook verraden door onze marionetten poppen,..Europa is verkocht aan de Islam, dat weten ze maar al te goed in Brussel.

  Geliked door 1 persoon

 7. Marian zegt:

  De Serviërs hebben het zien aankomen, omdat dit al de tweede keer zou worden. Alleen wij werden op het verkeerde been gezet door onze regering. Mliladic en Karadic waren helden.
  Daar kan menig land een voorbeeld aannemen.

  Geliked door 1 persoon

 8. hslot4 zegt:

  zomaar even een voorbeeldje voor de mensen die nog steeds het idee van islam is de religie van de vrede .
  Enig idee waar deze beesten toe in staat zijn ……nee? .
  http://www.barenakedislam.com/2011/06/08/exposed-how-kosovo-serbs-were-butchered-by-muslims-for-their-organs/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s