VIDEO: Dr. Nicolaus Fest over wat er deze week NIET gebeurde (+ vertaling)

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Goedendag. Wat was de belangrijkste gebeurtenis in de afgelopen week? De belangrijkste gebeurtenis was eigenlijk dat er niets gebeurde. In Keulen kwamen 500 mensen bij elkaar om tegen de islamitische terreur te demonstreren. Maar 500. Meer niet. Waarvan, volgens informatie van de politie, ongeveer de helft Duitsers. Na de zware aanslagen van Londen en Manchester waren dus maar ongeveer 250 moslims bereid om zich te distantiëren van de islamitische terreur.

Terwijl er voor Erdoğan en zijn referenda over de doodstraf en de sharia tienduizenden de straat opgaan, terwijl een paar lachwekkende Mohammed-cartoons miljoenen mobiliseren, interesseert de terreur in naam van Allah bijna geen enkele moslim. De demonstratie was een kans. Ze was een kans om een signaal af te geven. Dat hebben de moslims gedaan. Alleen omgekeerd. Hun signaal was: Wij staan niet achter dit land en niet achter zijn waarden. “Niet met ons”, de slogan van de demonstratie, betrekken de meeste moslims hier niet op de terreur, maar op onze waarden: Vrijheid van meningsuiting: “Niet met ons”. Gelijkberechtiging: “Niet met ons”. Democratie: “Niet met ons”. De moskeeorganisatie DITIB, de meest invloedrijke organisatie van de Turkse religieautoriteit, die dringend wordt verdacht van spionage tegen Duitsland, weigerde onmiddellijk haar deelname. Dat zegt alles.

Het zegt dat we grondwetsvijanden het land hebben binnengehaald. Grondwetsvijanden, die onze waarden verachten en bestrijden. Dat wordt ook door alle peilingen bevestigd. Openhartig bekennen 60-70% van de moslims dat voor hen de koran boven de grondwet zou staan. En dat zijn alleen maar diegenen die zich openlijk durven opstellen tegenover onze grondwet. Wat is er nog nodig om eindelijk wakker te worden? Om de vijand een vijand te noemen? Wellicht een blik naar Turkije: Ooit een seculier land, werd het islamitisch ondermijnd. Wie daarvoor waarschuwde, was “islamofoob”, een alarmist. Nu: democratie afgeschaft, persvrijheid afgeschaft, de rechtsstaat afgeschaft, de doodstraf ingevoerd, tienduizenden zonder proces in de gevangenis. Turkije is omgekiept, Indonesië en Maleisië kiepen op dit moment om. Dat kan hier ook gebeuren. Want bondskanselier Merkel laat nog steeds tienduizenden moslims het land binnen, bovenop de 250.000 per jaar die ze Erdoğan heeft beloofd. Wanneer in maart 2018, uiteraard na de Duitse parlementsverkiezingen, de gezinshereniging weer wordt toegestaan, zullen er nog veel meer binnenstromen.

Wat we op dit moment meemaken, is geen immigratie. Immigranten accepteren de aanwezige maatschappelijke orde. Wat we meemaken, is een inbezitneming van land, verbonden met de poging een alternatieve maatschappelijke orde door te drukken. Gevechten, alternatieve maatschappelijke ordes noemt men burgeroorlog. Die is allang verklaard, ook in Duitsland. Met aanslagen, mes-aanvallen, met seksuele overvallen. Met “No-Go-Areas” en parallelsamenlevingen. Wie wil weten aan welke kant de moslims van Duitsland in dit dispuut staan, weet nu: niet aan de kant van de rechtsstaat, niet aan de kant van de westerse waarden. Keulen maakte het duidelijk.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, cultuurrelativisme, Duitsland, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op VIDEO: Dr. Nicolaus Fest over wat er deze week NIET gebeurde (+ vertaling)

 1. Bob Fleumer zegt:

  Iedereen die de koran leest ziet in dat met de volgers niet valt te leven.

  Liked by 1 persoon

 2. Theresa Geissler zegt:

  Het zal mij werkelijk benieuwen, wanneer een man als Dr. Fest deze of gene aanklacht te wachten staat wegens “volksophitsing” omdat de merkeliaanse autoriteiten op zijn messcherpe observaties geen antwoord hebben….
  Of is dat misschien al het geval?

  Like

 3. BertG. zegt:

  Via een ‘Nacht und Nebel ‘aktie is gisteren in de Duitse Bundestag besloten dat de overheid zonder verdere toestemming via een in uw computersysteem of Smartphone een Trojaans paard mag installeren, waarmee er op elk gewenst moment van de dag meegekeken kan worden wat u schrijft, ontvangt of een andere gebruiker mondeling meedeelt.
  Er bestond reeds een wet in Duitsland die na toestemming van een rechter en op aanvraag van de veiligheidsdiensten zoals politie het mogelijk maakte uw handel en wandel te vervolgen, maar nu er via een achterdeur in deze wet, die door een meerderheid van de Bundestag werd goedgekeurd ook zgn.
  Trojaanse paarden in uw systeem kunnen worden geïnstalleerd kan de overheid op elk moment van de dag vanaf 1 juli 2017 zien wat u doet of van plan bent.
  http://www.geennieuws.com/2017/06/duitsland-gaat-stasi-methoden-hanteren-uw-computer-telefoon-enz-niet-meer-veilig/

  Like

 4. Sabeltant zegt:

  Moslims interesseren zich totaal niet voor islamitisch geweld.
  Voor hen is het de 5e colonne die de weg naar een islamitische staat voorbereidt.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Alleen jammer dat velen westerlingen hand en spandiensten verrichten voor deze 5e colonne waaronder vele politici en de zogenaamde media !

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s