Zo ‘succesvol’ zijn de Syriërs die naar Nederland kwamen

Screenshot_37

(Door: Syp Wynia)

Het aantal Syrische asielzoekers is verdubbeld, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek donderdag. Vooralsnog zorgen de Syriërs dus allerminst voor de trendbreuk die al die BN’ers Nederland twee jaar geleden voorspiegelden. Is dat een verrassing? Nee, schrijft Syp Wynia. 

Weet u nog? Syrische en andere asielzoekers die een kleine twee jaar geleden massaler dan ooit tevoren naar Nederland kwamen zouden een verrijking van Nederland zijn, ook in economisch opzicht.

Topambtenaren zeiden het, Bekende Nederlanders (acteurs, cabaretiers en tv-presentatoren) en andere deskundigen wisten het zeker – deze asielinstroom was het beste dat Nederland in jaren was overkomen. De sleutel lag bij het opleidingsniveau van de Syriërs. Die waren over het algemeen hoog opgeleid en zouden snel aan het werk kunnen om Nederland een impuls te geven.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, cultuurrelativisme, establishment, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Syrië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Zo ‘succesvol’ zijn de Syriërs die naar Nederland kwamen

 1. wim zegt:

  Feiten, feiten, feiten. Syp Wynia met stip de beste journalist van Nederland.

  Geliked door 1 persoon

  • hendrikush zegt:

   Als je de reacties onder zijn artikel leest zie je hoeveel “Bonners” er ondertussen zijn bijgekomen. De Hollandse reputatie van kankeraars blijft gelukkig stevig overeind.
   Nu nog de handen uit de mouwen steken.

   Like

 2. leefbarbaar zegt:

  Ik was pas in de apotheek en daar was geen dobbernegert te vinden.
  Het mogen dan allemaal apothekers uit Aleppo zijn, maar blijkbaar vinden ze hier geen werk.
  Logisch want in iedere straat een apotheek kan niet gezond zijn.
  Stop de immigratie, we hebben er niks aan.

  Geliked door 1 persoon

 3. Thoth zegt:

  Kamp(VVD), de man nu afzwaait :

  “Als je ziet wat er gebeurt, dat we iedere week vijf-, zes-, zeven-, soms wel achthonderd mensen uit landen naar Nederland krijgen, die toch heel weinig te bieden hebben, die de taal niet kennen, de opleiding niet hebben, de cultuur niet kennen…mensen die een groot risico lopen aan de onderkant van de samenleving te blijven hangen en als ze in die aantallen iedere week maar weer het land blijven binnenkomen is dat voor de samenleving als geheel erg slecht. Ik denk dat als je dat ontkent en je kijkt alleen naar de banen van relatief weinig mensen en niet de grote bedreiging die er voor de samenleving als geheel vanuit gaat…dan vind ik dat kortzichtig.”

  Dat zeg ik, plus alle bezoekers van Bron al jááááárrrren

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/06/weldenkende_bewoordingen_en_een_gezonde_ethiek_van_de_minister.html#comments

  Geliked door 2 people

 4. delamontagne zegt:

  Ik heb altijd gedacht dat die lui van daarginder kleine kooplieden, venters, stoelenmatters etc waren.
  Ze kunnen dan toch met hun handeltje verder gaan in NL.

  Like

 5. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 6. Thomasson zegt:

  Mijn dochter zit op een schilderles in Friesland en ze vertelt vaak over haar clubgenoten; vooral de clubleider die geweldig les kan geven. Deze kunstenaar kreeg op de Academie in Rotterdam, vele jaren geleden, les van een Hongaarse vluchteling die in 1956 zijn geboorteland moest verlaten. Van hem heeft hij en zijn jonge medestudenten bijzonder veel geleerd. De vluchtelingen uit Hongarije en later ook uit Tsjeco-Slowakije en andere Oostbloklanden waren voor Nederland ware verrijking. De toestroom leverde wetenschappers, dokters, kunstenaars een goede vakmensen. In de beginfase kwamen ook hoogopgeleide vluchtelingen uit islamitische landen: vooral uit Iran (na de val van de Sjah) en Afghanistan (de Sovjet bezetting). Daarom konden deze vluchtelingen ook snel hun draai vinden in Nederland. Ze behoorden tot de bovenlaag van hun maatschappij. Naderhand begon de toestroom van het gepeupel richting Europa. Mensen die uitsluitend paar jaren Koranschool in hun bagage hebben of ze zijn totale analfabeten. Deze toestroom uit de vuilnisbakken van de islamitische wereld en Afrika is volop aan de gang. Als zij beter opgeleid zijn, vormen ze een enorm risico voor de landen die ze opvangen. Daar zitten de terroristen die in staat zijn ‘het vak van een terrorist uit het Internet te leren. Kortheidshalve: ze zijn niet enkel waardeloos, maar ook levensgevaarlijk. Als men vraagt waarom dan worden in Europa door de politiek met open armen ontvangen? Cicero geeft een goed antwoord op:
  “A nation can survive its fools, and even the ambitious. But it cannot survive treason from within. An enemy at the gates is less formidable, for he is known and carries his banner openly. But the traitor moves amongst those within the gate freely, his sly whispers rustling through all the alleys, heard in the very halls of government itself. For the traitor appears not a traitor; he speaks in accents familiar to his victims, and he wears their face and their arguments, he appeals to the baseness that lies deep in the hearts of all men. He rots the soul of a nation, he works secretly and unknown in the night to undermine the pillars of the city, he infects the body politic so that it can no longer resist. A murderer is less to fear.”

  Geliked door 1 persoon

 7. Marian zegt:

  Ik dacht dat ze van te voren uit gesorteerd werden door Erdogan, en dat wij het zootje ongeschoolde kregen. Ja, dat was een goede deal met Erdogan dank zij Rutte.

  Like

 8. Peacepipe zegt:

  Als je bekende Nederlander bent, dan heb je meteen overal verstand van! Toch?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s