Zweedse politiechef: “Helpt u ons! Helpt u ons!”

Screenshot_38

(Door: “Alster” – Vertaling: E.J. Bron)

Zweden zakt tot de knieën weg in geweld en criminaliteit. Door een decennialange ongecontroleerde immigratie escaleert de crisis. De Zweedse chef van de rijkspolitie, Dan Eliasson (foto), presenteerde maandag zijn bericht over “bedreigde gebieden” in Zweden. In tot 61 “No-Go-Areas” is de staat inmiddels iedere vorm van controle kwijtgeraakt. Er zijn teveel criminelen en parallelsamenlevingen met hun eigen wetten, een eigen bankensysteem en een eigen rechtspraak.

PI News (2)

“De situatie is acuut”, zegt een zichtbaar aangeslagen politiechef. De situatie is zó slecht, dat de politiechef om hulp vraagt. Dan Eliasson richt zich smekend tot de rest van de samenleving: “Andere spelers in de samenleving, helpt u ons, helpt u ons!” („Andra samhällsaktörer, hjälp oss, hjälp oss“).

Het gaat inmiddels om van de Zweden veroverd territorium, dat in machtsgevechten tussen Arabieren en Afrikanen (hier meestal Somaliërs) opgedeeld wordt. De politie moet waarschuwingsschoten lossen om zichzelf tegen jeugdbendes te beschermen. De politie in Zweden is in dit jaar bijna 400 medewerkers kwijtgeraakt vanwege de lage lonen en de buitengewoon zware arbeidsomstandigheden.

Zoals bekend zou de Zweedse politie sinds oktober 2015 systematisch informatie over misdaden en criminele zaken onderdrukt hebben waarbij “vluchtelingen” betrokken waren. Daden waarbij migranten betrokken waren vielen sinds de herfst van 2015 onder Code 291 – “niets moet naar buiten komen” – volgens een interne politieverordening. Maar Code 291 werd tot nu toe niet afgeschaft.

Zweden heeft, zoals bekend, het op één na hoogste verkrachtingscijfer ter wereld! In de eerste vijf maanden van dit jaar steeg het aantal met 2224 aangiftes met 16%. Maar tegelijkertijd worden veel meer aangiftes niet meer vervolgd. Per dag worden 13 gevallen van verkrachting helemaal niet verwerkt of onderzocht – en maar acht van de 100 gemelde gevallen van verkrachting worden officieel behandeld.

Wat doet de verantwoordelijke Zweedse politiek? De Zweedse (socialistische) regeringschef Stefan Löfven gaat naar Polen om daar met consequenties te dreigen als Polen niet eindelijk gaat voldoen aan de EU-verplichting om Merkel´s gasten op te nemen.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: “Alster”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

35 reacties op Zweedse politiechef: “Helpt u ons! Helpt u ons!”

 1. Tistochwat zegt:

  Ze zoeken het daar maar uit, de volslagen idioten.
  Binnenkort in heel Europa, want de in de meerderheid zijnde ‘Gutmensch’ BLIJFT de mohammedaan beschermen, knuffelen en aanbidden.
  Liefde tot aan de dood, zullen we maar zeggen.

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Inderdaad.
   De Zweden zullen zijn mans genoeg om hun eigen rotzooi op te ruimen.
   Hebben ze hulp nodig dan kunnen ze het vragen.
   Verder zoeken ze het maar uit.
   Met veel leedwezen en meegevoel voor die Zweden die het anders wilden…

   Like

 2. Perfide Albion zegt:

  Dat die Löfven maar snel Olav Palme achterna gaat..

  Geliked door 1 persoon

 3. Flo zegt:

  Dat ze al die socialisten arm mogen maken .

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Quote: Er zijn teveel criminelen en parallelsamenlevingen met hun eigen wetten, een eigen bankensysteem en een eigen rechtspraak.

  Komt deze kant ook op ! Zelf gecontroleerde wijken, camera bewaking en Whatsapp. Met een politie die tot aan hun pensioen vanachter een dikke glazen muur meekijken, prioriteiten noteren, slapen en eten. Meer niet.

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Jarenlang je zakken vullen en je land laten afbreken en verpesten en dan nu om hulp vragen? Dit komt op mij toch over als iemand, die de politiek de schuld geeft, maar zelf al die tijd de andere kant op gekeken heeft.
  Dit is geen probleem van vandaag, dit is wat gutmenschen in decennia voor elkaar gekregen. Had iets eerder aan de bel getrokken of was ander werk gaan doen.

  Geliked door 2 people

 6. Golden Girl zegt:

  Kwestie van tijd dat ze hier ook roepen helpt u ons
  Vooral de Amsterdamse politie die moslims geweldig vind en een vorkje mee prikt en meer niet autochtone agenten wil, hoezo ongelijke behandeling?

  Geliked door 2 people

 7. Fred zegt:

  De oplossing?
  Geen waarschuwingsschoten meer lossen maar voortaan sneller en gerichter met scherp schieten.

  Like

 8. Harry zegt:

  Red jezelf maar , Zweed !
  Wat is er van die stoere Noormannen over gebleven ?
  Een zwerm watjes die : Help ons , help ons , blijven roepen ?
  Jullie hebben toch wapens ?
  Schiet eerst de duizend grootste landverraders af , dan heb je de strijd al grotendeels gewonnen .
  Stop er dan ook nog een paar duizend in de cel met uitzicht op executie .

  Je zult eens zien hoe dat opknapt !
  Vervolgens stuur je alles met een tintje richting Merkel .
  Vijf en negentig procent van alle ellende opgelost !
  En die rot-mof zit met de zooi .

  Een land , dat geweldige kwaliteitsproducten maakte , Saab , Scania , Volvo …..
  Alles naar de donder !
  En nu : “help” ???
  Jullie waren het schoolvoorbeeld voor de socialisten , red nu je eigen kloten maar en word weer vent !

  Geliked door 3 people

 9. Sabeltant zegt:

  Dan Eliasson, U moet bij de socialisten zijn.

  Verder zoekt u het maar lekker uit.

  Mensen die hun eigen volk voorliegen verdienen geen steun.

  Geliked door 1 persoon

 10. Mary zegt:

  “Stefan Lofven gaat naar Polen om met consequenties te dreigen” erg lachwekkend en ik weet zeker dat de Polen dat ook vinden als er een land is waar je misselijk wordt als je de ontwikkelingen volgt is het Zweden wel, met als geweldige tweede Duitsland natuurlijk!!!

  Geliked door 2 people

  • ieznogoedh zegt:

   Ja, en direct na Duitsland op een gedeelde derde plaats: Great Brittain, La douce France en, niet te vergeten, Nederland.

   Like

  • hendrikush zegt:

   Griekenland, Italië, Sicilië, Malta hebben allemaal de terreur van de mosselmannen ondervonden. De mores van de maffia zijn overgenomen van de mohammedanen. Het wantrouwen en belazeren van de overheid is er diep geworteld. Ondanks de dagelijkse toevoer van asieleisers hoor je weinig wanklanken uit die streken.
   Ze slagen er kennelijk uitstekend in om hun problemen door te sluizen naar de noordelijke streken van Europa. Zoals ze er ook formidabel in slagen met hun financiële puinhopen.
   Wanneer worden alle gekke Henkies en Angela’s nou eens wakker?

   Geliked door 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   Consequenties of niet, daar zal Polen zich niets van aantrekken. De Balkanlanden sowieso niet. Het eigen volk en het land moet op de eerste plaats komen, vinden ze. En daar hebben ze 100% gelijk in.

   Like

 11. hslot4 zegt:

  De politie moet waarschuwingsschoten lossen om zichzelf tegen jeugdbendes te beschermen
  Je kan ook gewoon preventief schieten en zorgen dat je genoeg ammo op zak hebt .

  Geliked door 1 persoon

 12. Pietersen zegt:

  Goed nieuws uit Zweden.
  Zak maar lekker in de islamitische stront.

  Geliked door 1 persoon

 13. BigLJohn zegt:

  Vroeger lazen we de heldhaftige verhalen van Eric de Noorman. Nu moeten we het doen met Eric Watje !

  Like

 14. D. G. Neree zegt:

  Zweden is ons voorland.

  Like

 15. kampersrene zegt:

  Helpt U ons , blijkbaar een noodkreet van een politie-chef. Vraag is hoe kunnen we die arme man helpen ? Mogen zijn agenten niet schieten . Heeft dat land geen leger ? Zijn er geen rechtse partijen in Zweden die monddood werden gemaakt . Spijtig beste politie-chef maar we kunnen je niet helpen . Uw linkse regering is de oorzaak , de politiek van de liefde , het begrip en het respect voor een vreemde cultuur . Trek uwe plan . Het enigste dat helpt is een revolutie , een burgeroorlog die de 61 no-go areas kunnen bevrijden . Bouw kampen en sluit dat Islam krapuul op achter hoge prikkeldraad . Veel geluk beste politie-chef

  Like

 16. Oeps48 zegt:

  Tja, dat zat er dik in. We hebben het zien aankomen. Je moet nu niet om hulp roepen. Er staat niemand meer te popelen, om de Zweden een hand toe te steken. Je moet bij je eigen politici zijn. Zij wisten het toch zo goed. Confronteer ze met hun eigen idioterieën. Zet ze voor het blok. Zet ze te kakken. Ga niet meer dweilen zolang de kraan openstaat. Je bent toch een ambtenaar. Je weet toch wel hoe dat moet. Ga “echt” politiewerk doen, parkeerbonnen schrijven of zo. Of meld je ziek. Je zou ook gewoon met de stroom van de socialistische heilstaat mee kunnen drijven. Ga bijvoorbeeld heel stipt te werk. Zoek elk klein incidentje tot in den treure uit. Schrijf daarover heel veel lange rapporten in een onbegrijpelijke keukenmeidentaal, waar niks in staat. Dan is iedereen toch “goed” bezig. En de rechter kan niet anders, dan alle boeven vrijspreken. Dan komt het politieke systeem zichzelf wel tegen. Maar ga vooral niet om hulp roepen. Dat is foute boel. Daar heb je alleen jezelf maar mee. Dan geef je jezelf een bewijs van onvermogen. En nog een fijne zomer in Zweden.

  Geliked door 1 persoon

 17. Henk der Niederlànder zegt:

  Deze Zweedse politiechef zou deze smeekbede in het Zweedse parlement moeten doen met de eis dat het Zweedse leger ingeschakeld moet gaan worden.
  Zoals het er nu voor staat en met de problemen naar buiten komt kan hij zich beter laten inschrijven bij het arbeidsbureau, want dit had volgens de Zwwedse politiek onder de mat moeten blijven natuurlijk.

  Like

 18. Henk.V zegt:

  Het is de hoogste tijd dat de Zweden die nog over gezond verstand beschikken zich verenigen en zich met gerechtvaardigd geweld ontdoen van de hele politiek correcte kliek die het land richting afgrond stuurt .
  Verder moet Dan Eliasson zijn smeekbede maar richten tot DE hoofdverantwoordelijke persoon voor de waanzin die nu door de EU waart: mevrouw M uit Duitsland.
  Dat land stortte tot tweemaal toe Europa met wapengeweld in ellende en genoemde persoon uit Berlijn doet het andermaal dunnetjes over, nu met een volslagen krankzinnige politiek van ongelimiteerde instroom van ”vluchtelingen”.. Wie wind zaait…

  Zweden, red jullie zelf!

  Geliked door 2 people

 19. Marian zegt:

  Wat de Zweden hebben gezaaid, is nu de tijd gekomen om het te mogen oogsten. Veel sterkte gewenst!!

  Like

 20. Asgard zegt:

  Dan Eliasson, je zoekt het zelf maar uit, eerst de moraalridder uithangen met je IKEA kop, en nu om hulp roepen,…je doet er goed aan om landelijk alle eenheden op te trommelen en landelijk te gaan staken voor het regeringshuis in Stockholm, wil je de eer van het volk nog kunnen krijgen en geloofwaardig willen zijn is dit de enigste optie, sta achter het volk en niet voor het zooitje wat die teringzooi Zweden binnen haalt! Verdedig de eer van je voorouders!!

  Geliked door 2 people

 21. Scarlatti Bombatti zegt:

  Eindelijk wordt t dus toegegeven… ben benieuwd hoe er door ‘de anderen’ aka de zgn. #DEMOCRATISCHESOCIALISTEN wordt gehandeld nu….

  en laten wij niet vergeten dat al is Zweden t ERGST er aan toe, wij allemaal in t zelfde schuitje zitten… ik HOOP dat dit de spreekwoordelijke #VLAMINDEPAN doet slaan…

  Zouden de #deugende linxen bij de media, onder vrienden en familieleden, de #wegkijkers na het lezen hiervan nog steeds durven zeggen #zezijnnietallemaalzo & #wijpassenonswelaan…. ?

  Like

 22. Scarlatti Bombatti zegt:

  Scarlatti Bombatti‏ @ScarlattiBomba 40 sec40 seconden geleden
  @geertwilderspvv nog even&WIJ zijn ook de klos dankzij landverraders als @markrutte @APechtold e.c. https://ejbron.wordpress.com/2017/06/24/zweedse-politiechef-helpt-u-ons-helpt-u-ons/ … @wordpressdotcom

  Like

 23. Mirjam zegt:

  Tegen iedereen die het wil horen, zegt Zweden dat er geen problemen zijn. Ze ontkennen zelfs feiten die anderen onder hun neus duwen, compleet met bewijzen. Dan is deze hulproep zo abnormaal idioot tegendraads, dat Zweden gewoon niet meer serieus genomen kan worden. Ze moeten ervaren en voelen hoe het is om in een islamitische staat te leven, om zich eindelijk eens te weer te kunnen stellen. Alleen als ze het ‘niet meer leuk’ vinden en er genoeg van krijgen, dan gaan ze misschien iets ertegen doen.

  Like

 24. Republikein zegt:

  Sterf lekker met je debiele landgenoten.

  Like

 25. Pingback: Denemarken wil grenscontroles met Zweden | E.J. Bron

 26. Pingback: Zweden – een land als waarschuwing! | E.J. Bron

 27. Pingback: Zweden: Migranten aan de wapens! | E.J. Bron

 28. Pingback: De werkelijke toestanden in Zweden: “Verdwijn hier als je weet wat goed voor je is!” | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s