Amsterdam Bos en Lommer wetteloze enclave; tuig heerst, bewoners bang

Screenshot_53

(Door: Annabel Nanninga)

Gelukkig hebben D66, GroenLinks en PvdA actie ondernomen tegen etnisch profileren

Beide stadsmedia van Amsterdam, AT5 en het Parool, besteden vandaag aandacht aan de no-go area voorheen bekend als Bos en Lommer. De wijk wordt geteisterd door ‘jongeren’ met zware criminele antecedenten. De ‘boefjes’ terroriseren de wijk vanuit een eethuis genaamd Oujda. Ze hangen rond en intimideren buurtbewoners, die uit angst voor de ‘jongeren’ geen aangifte doen en niet met media en politie durven praten over de brandstichting op een kinderboerderij: “We merken dat een aantal mensen gezien heeft wat er gebeurde op de kinderboerderij, maar ze doen geen aangifte. Men is bang voor wraakacties.”

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Amsterdam, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, D66, Desinformatie, Dhimmitude, establishment, Eurabië, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op Amsterdam Bos en Lommer wetteloze enclave; tuig heerst, bewoners bang

 1. BigLJohn zegt:

  De islam neemt een straat in bezit, vervolgens de buurt, en tenslotte de hele stad. Dat is de volgorde. Onze hoofdstad is bezig een tweede Raqua cq Mosul te worden. Daar waar het kwaad regeert, de justitie niets meer te vertellen heeft, en waar iedereen die geen Moslim is voor zijn leven moet vrezen. En o ja, de volgorde waar ik mee begon is niet helemaal compleet. Na de stad, zullen alle andere steden en dorpen ingenomen zijn, en zullen we het met zijn allen moeten doen met de rampspoed die Sharia heet. Ik hoop alleen niet dat ik, en de mijnen, zulke tijden nog eens moeten gaan meemaken !

  Liked by 1 persoon

 2. BigLJohn zegt:

  Tuig heerst, bewoners bang. En zij niet alleen. De politie is doodsbang, de burgemeester interesseert het gene ene moer, het leger mag niet ingrijpen, terwijl de justitie een oogje dicht knijpt. Nederland houdt dit geen jaren meer vol. Wet en orde bestaan alleen nog maar op papier. En zoals u weet; papier is geduldig ! In de praktijk krijgt het ultieme kwaad (Islam cq Sharia) in de straten van onze steden en dorpen steeds meer en meer expansie mogelijkheden. De politie mag dan doodsbang zijn voor de Moslims, voor ons is ze helemaal niet bang. U kunt altijd nog een vette bon met administratiekosten verwachten als u ergens met uw auto 3 kilometer te hard rijd. De politie is uw beste vriend, ja, van de Moslims. Waarvoor ze tegelijkertijd erg bang zijn !

  Liked by 1 persoon

 3. Marian zegt:

  Omdat er zoveel overlast was stond er een politiebureau op het Mercator plein. Zet er eens wat mareschaussee bij, die meppen de boel wel rustig. Die hebben niets voor niets een militaire opleiding gehad.

  Liked by 1 persoon

 4. Hoeze boefjes? Deze gasten hebben letterlijk zware criminele antecedenten, zo staat vermeld! Oppakken en uitzetten dus als persona non grata. We laten onze buurten niet versjiteren !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s