FBI-onderzoek naar Bernie Sanders en eega gestart

Screenshot_68

(Door: “Manna”)

Inleiding

Bernie Sanders, de kandidaat die het tegen Hillary Clinton opnam in de voorverkiezingen van de Democratische Partij, is in het nauw gedreven. De FBI heeft namelijk bevestigd dat ze een crimineel onderzoek heeft opgestart naar hem en zijn vrouw (foto). Casus belli? U gelooft het niet: verduistering van een fundraising … 

Voorgeschiedenis

Zoals velen van u wel weten, heeft Hillary Clinton slechts van Sanders gewonnen door de steun en superstemmen van de partijbonzen. Het is ironisch dat indien alleen de ‘normale’ stemmen zouden worden geteld Bernie Sanders met vlag en wimpel gewonnen had van Clinton. De parallel aan de daaropvolgende presidentsverkiezingen is duidelijk zichtbaar.

Bernie stond bekend als betrouwbaar en socialistisch. Een man van het volk , voor het volk en tegen uitbuiting en (extreem) kapitalisme. Hoewel een socialist kreeg hij veel goodwill, doordat ook hij zich afzette tegen de status quo en geen blad voor de mond nam.

FBI-onderzoek

Hoe zuur is het dan ook dat de FBI nu bekend heeft gemaakt een officieel onderzoek te starten naar verduistering.  Het onderzoek is tweeledig: enerzijds naar een dubieuze lening van Jane Sanders voor uitbreiding van het Burlington College, waar Jane toen president was, anderzijds naar verdwenen gelden tijdens een fundraising voor dit College. Het officieel doorgegeven bedrag ($ 600.000,-) was namelijk beduidend lager dan de som der delen….

Bij het afsluiten van de lening zou Bernie Sanders ongeoorloofde druk hebben uitgeoefend op de People’s United Bank en bij de tweede zou veel van het ‘verdwenen’ geld in de zakken van de familie Sanders terecht zijn gekomen. De familie Sanders heeft nu juridische hulp ingehuurd.

Ironie

De ironie wil dat geen enkele instantie zich eraan waagt de Clinton’s en hun ‘Foundation’ te onderzoeken, waarvan bijna iedereen weet dat dit één corrupte bende is op een X- schaal groter dan de familie Sanders. En voor de fanatieke supporters van ‘Honest Bernie’ moet dit ook een schok zijn.

Ik hoop dat de FBI dit keer wel strak en professioneel te werk gaat. Niet alleen ten behoeve van rechtsgelijkheid en rechtvaardigheid in deze specifieke zaak, maar ook omdat dit wel eens de basis en het draagvlak kan zijn voor een gedegen onderzoek naar de meest corrupte en criminele familie in de wereld:

Screenshot_69

Door:
“Manna”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in corruptie, Criminaliteit, Elite, establishment, Graaien, Hypocrisie, Marxisme, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

23 reacties op FBI-onderzoek naar Bernie Sanders en eega gestart

 1. Jan zegt:

  Socialist/oplichter/leugenaar/dief/plunderaar/psychopaat/krankzinnige:

  …..
  The reason for the small liberal school’s terminal financial trouble is that to fund the property purchase from the Catholic diocese, Sanders took out $10 million in loans. As HeatStreet reported last year, the college almost immediately fell short on its financial obligations as fundraising pledges and commitments Ms. Sanders cited in the loan agreements never materialized. Less than a year after leading Burlington College into massive debt, Ms. Sanders resigned, taking with her a $200,000 severance package.
  ……
  http://www.zerohedge.com/news/2017-06-24/bernie-sanders-wife-under-fbi-investigation-bank-fraud

  en dan was dit er nog: Man of the People? Bernie Sanders Caught Red Handed Funneling Campaign Funds…
  https://www.louderwithcrowder.com/man-of-the-people-bernie-sanders-caught-red-handed/

  Aardig om te weten: Sanders Was Kicked Out Of Commune For Laziness
  http://nation.foxnews.com/2016/04/20/sanders-was-kicked-out-commune-laziness

  In 1963 in de boeien, wordt tijd dat het weer gebeurt

  http://www.chicagotribune.com/news/ct-bernie-sanders-1963-chicago-arrest-20160219-story.html

  Geliked door 1 persoon

 2. Frans Brassens zegt:

  Alles wat ook maar in de verte verten met de Clintons te maken heeft is vieze troep. Dit ‘onderzoek’ naar de Sanders familie dus ook.

  Geliked door 1 persoon

 3. Seculiere zegt:

  Hier in België floreert ook de ene na de andere van dit soort schandalen de laatste weken.

  Like

 4. Mary zegt:

  Tsja socialisten….. graaien waar ze kunnen, what’s new, het zou echter wel heel mooi zijn als dit naar de Clinton’s leid, ongekende beerput lijkt me.

  Geliked door 1 persoon

 5. Beschouwer zegt:

  Sja Bernie Sanders is een soort neocommunist. En Bernie Sanders spint garen van het klimaatsprookje. VALS !

  Like

 6. Pietersen zegt:

  Had deze ‘linkse’ idioot niet een onlangs een kapitale villa gekocht en dat nog wel voor een ‘socialist’ ? Maar ook Joop de Uyl schijnt een gigantisch kostbaar optrekje te hebben gehad in Frankrijk.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Den Uyl ging op vakantie in Portugal.
   De chauffeur reed de caravan om hier op een camping wat fotos te maken voor de nederlandse socialisten.
   Hij heeft zijn vakantie niet EEN nacht in die caravan geslapen maar in een buitenhuis van zijn socialistische vriend Mario Soares.
   Erkend als de grootste oplichter van Portugal en na hem socialist Socrates die nu volgens de onderzoekn de gestolen bedragen van Mario flink overtreffen.

   Like

 7. Fred zegt:

  Jammer dat ze in Amerika de “doofpot” hebben uitgevonden.
  Hier hoor je dus niets meer van of het loopt met een grote sisser af.
  Welterusten allemaal.

  Like

 8. kruisridder zegt:

  Dat geen enkele opsporingsinstantie het waagt de Clintons en hun foundation te onderzoeken heeft wel een reden. Vele onderzoekers die die eerder waagden, zijn inmiddels vermoord.

  Geliked door 1 persoon

 9. Leo zegt:

  Socialist en geld…
  Zelfde als de kat op het spek binden…..!

  Like

 10. Petra DeBoer zegt:

  Dan ook nog een onderzoek naar John Mccain.

  Geliked door 1 persoon

 11. Theresa Geissler zegt:

  Uiteindelijk was het dus ook voor hèm beter geweest als zijn rivale Hillary de verkiezingen gewonnen zou hebben.
  Maar ja, de dagen van het linkse Amerika zijn, althans voorlopig, geteld….

  Like

 12. Jan zegt:

  ‘Sociaal’ voelende Jill Sanders probeerde groep gehandicapten uit gezamenlijk onderkomen te schoppen nadat zij de school het in een schimmige constructie (lees: oplichting) in handen had gekregen. De school zou later failliet gaan, maar de Sanders hielden er honderd duizenden dollars aan over.

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/06/heartless-jane-sanders-tried-evict-disabled-group-home-residents-closing-shady-land-deal-fbi-probe/

  Like

 13. Jan zegt:

  Voormalige perswoordvoerder van Bernie Sanders, Erika Andiola, woordvoerster van illegalen en zelf illegaal, opgepakt en achter slot en grendel gezet. Deportatie in het vooruitzicht

  Andiola and the seven other arrestees are refusing to cooperate with law enforcement, including providing their names and fingerprints, until Senator Schumer and Representative Curbelo “publicly confirm they have the votes to block any spending bill without a Clean DREAM Act,” Jezebel reports.

  Andiola is the former National Latino Outreach Press Secretary for Senator Sanders’ presidential campaign.

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/12/bernie-sanders-former-press-secretary-jailed-hunger-strike-potentially-facing-deportation/

  Like

 14. Jan zegt:

  Sanders weet geen woord uit te brengen als hem gevraagd wordt of hij niet blij is voor werknemers die een bonus van het bedrijf wegens nieuwe belastingstelsel van Trump en in beider voordeel

  Bernie Sanders Goes Silent When Asked If He’s Glad About Workers Getting Tax Cut Bonuses (VIDEO)

  CNN doet hetzelfde, de verbinding verbreken als zij met feiten geconfronteerd wordt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s