FOTOSHOPPER: “Hoog bezoek in Palermo” . . .

Door:
“Jan”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Vluchtelingen", achterlijkheid, asielwaanzin, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Koningshuis, Krankzinnigheid, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op FOTOSHOPPER: “Hoog bezoek in Palermo” . . .

 1. Golden Girl zegt:

  als je ze zo aardig vind neem ze lekker mee naar Wassenaar, plaats genoeg
  en zoveel levensvreugde, haha, nou die levensvreugde voor de gewone burger wordt grondig verpest, nu weer Engeland ontmoeting van deze aardige mensen uitgelopen in rellen met messen

  Liked by 2 people

  • Marlies zegt:

   Let eens op de rug-tekst van één van de “verrijkers”. Daar zit die Argentijnse zo “cute” naar te lachen met diep décolleté… Wat een plebs.
   Las zojuist, dat in Newcastle een verwarde vrouw is ingereden op een groep muzelmannen/vrouwen die het einde van de je-weet-wel hadden gevierd. Die lui kunnen behoorlijk hard rennen, zeg. Tis géén terreur hoor. Gelukkig maar.

   Liked by 1 persoon

  • Golden Girl zegt:

   en nog wat, was die jurk niet te uitdagend voor deze mannen, hadden de hals en armen meer bedekt mogen zijn, de heren kunnen anders op verkeerde gedachten worden gebracht, volgende keer wel een grote lange sjaal omdoen astublieft

   Liked by 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Ze hebben ruimte zat, maar hij lacht nu al als een boer die kiespijn heeft .

   Like

 2. Mirjam zegt:

  Vraagt zich niemand af wat die donkere persoon op de achterkant van zijn t-shirt heeft staan? Hoe stom kun je zijn als je als koning van een land daarmee rond de tafel gaat zitten?

  Liked by 1 persoon

 3. Marian zegt:

  Ze moeten is naar onze pareltjes in Bos en lommer Amsterdam komen en gezellig een babbeltje maken. Kijken of het dan zo lekker ontspannen blijft.

  Like

 4. BigLJohn zegt:

  Aardige mensen he ? Het word hoog tijd dat de koning en de koningin zich gaan socialiseren met deze -aardige mensen -. Maxima moet maar eens in een boerka gaan rondlopen. Beatrix zette de trend al met die rare hoofddoek ! De koning tenslotte moet zich gaan kleden in een Arabieren outfit compleet met wapens, een kromzwaard en een kromme dolk. Een tulband hoort er dan ook bij. Misschien kan hij voor meer informatie bij Erdogan terecht.

  Liked by 1 persoon

 5. Gert Jan Reitsma zegt:

  Maar niemand zegt dat ze Maxima ‘s-nachts in Wassenaar als ze de hond uit laat, niet tegen moeten komen, want dan zijn die jongens ineens anders.Hoe anders zal ik niet uitleggen.

  Liked by 1 persoon

 6. Pietersen zegt:

  Mooi gedaan ! Dat het koninklijk paar er maar veel mag huisvesten in hun paleis.

  Liked by 1 persoon

 7. Harry zegt:

  Als die zwarten selfies naar “huis” sturen dat ze door koningen en koninginnen onthaald worden in Europa , dan zal het hier nog wel veel drukker worden .

  “We zijn onmisbaar voor Europa , wij moeten helpen om het op te bouwen.
  Komt allen hierheen broeders , ze hebben vaklui nodig , chirurgen , ingenieurs , professoren , die Europeanen redden het anders niet , dus offer je op “.
  Zo iets ?

  Zag vanmorgen nog een klein hospitaaltje van riet en golfplaten , in Afrika , op TV , met één dokter en vier verpleegsters of zo , dat dagelijks propvol zat .
  Alsof er een bom gevallen was !
  Zouden ze daar niet eerst zelf een beetje werkervaring op kunnen doen ?
  Zouden ze daar niet wat helpen ?

  En die stomme speknek doet overal vrolijk aan mee .
  WC potten smijten , parasieten binnenhalen .
  Niks is hem te gek , Willem de Veelzijdige !
  En hij heeft zich ook nog voortgeplant , dus we raken daar ook niet meer van af , voorlopig .

  Like

  • Golden Girl zegt:

   Harry, en niet te vergeten de paus die hun voeten kust en slijmbal Orlando burgemeester van Palermo die ze welkom heet ,hij zei tegen die lui ENJOY, of ze een weekje op vakantie kwamen

   Like

 8. Jean zegt:

  Kunnen de ‘in reis papieren’ van dat volkje ingetrokken worden???

  Like

  • Onschuldige Bijstander zegt:

   Absolute aanrader! Wat een ziener die Gerrit Komrij, geschreven in 1990, mind you… Ff zoeken (www.duckduckgo.com) en je vindt ern gratis te downloaden pdf online

   Like

 9. Thoth zegt:

  Hé, kijk eens aan. Een immigrant met een dubbele nationaliteit met een voorkeur voor een islamitisch land spreekt de ‘koningin’ toe in z’n gemaakte taal. Goh joh, het is toch wat…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s