Massale vechtpartij in Joodse wijk Londen: “migranten” vechten met knuppels, messen en machetes – oproerpolitie ingeschakeld

Screenshot_56

Minstens één persoon werd neergestoken tijdens een massale vechtpartij in Stamford Hill (Londen), waar tientallen gewelddadige “migranten” vochten met honkbalknuppels, messen en zelfs machetes, nadat ze feest hadden gevierd bij een illegale rave. De oproerpolitie rukte uit om het “geweld met machetes en zwaarden na de illegale rave” te stoppen in Stamford Hill nabij Lynmouth Road, Shomrim N.E. Londen, zei een een buurtwachtgroep op Twitter. Social media berichten vanuit die locatie toonden aan dat ongeveer 30 jonge mensen met een assortiment aan wapens zwaaiden, variërend van messen tot honkbalknuppels. Ze bevochten elkaar en voertuigen in de buurt werden verwoest.

De politie werd gedwongen om het geweld in te dammen, dat volgens rapporten voor de tweede nacht op rij uitbrak. Oproerpolitie drong er bij de jongeren op aan om de buurt te verlaten alvorens het gebied af te bakenen. Tenminste één persoon raakte gewond tijdens de gevechten. “Extra agenten werden naar Stamford Hill landgoed geroepen na melding van een gevecht tussen een grote groep ‘jongeren’. Er werd één persoon aangetroffen die aan een steekwond leed”, vertelde een woordvoerder van de Metropolitan Police in Londen aan de Daily Star.

Lees verder>>>
(h/t “Steven”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Groot-Brittannië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Massale vechtpartij in Joodse wijk Londen: “migranten” vechten met knuppels, messen en machetes – oproerpolitie ingeschakeld

 1. BertG. zegt:

  Verplaats die gasten toch naar een voetbalveld, hek er omheen, alle wapens erbij en afwachten.
  Dan lost het vanzelf wel op.
  Nou kan je er op wachten dat ze weer los gaan op mekaar op een ander moment.

  Liked by 1 persoon

 2. hslot4 zegt:

  Die Gerber Gator machetes zijn best handig een snij en een zaagkant

  Liked by 1 persoon

 3. Marc zegt:

  En alweer geen bericht in de MM. Net zoals al die onlusten in Parijs worden genegeerd.

  Like

  • Taljaard zegt:

   @Marc
   Nee.
   Die zijn helemaal lyrisch over de nieuwe profeet van de Linkse Kerk Jeremy/Jeremia Corbyn en wat die Trotskist allemaal op het Glastonbury festival heeft uitgekraamd.
   Want dat is natuurlijk veel belangrijker; de Brexit moet worden gesaboteerd en de geesten dienen daar rijp voor te worden gemaakt.

   Like

 4. ReaGluurder zegt:

  Ya’Allah, wat een gedegenereerd ZOOITJE is het geworden in Engeland!! Zie alleen nog maar soepjurken langskomen! What a misery!!

  Like

 5. Claudia M. zegt:

  Ik moest toch eerst even opzoeken wat een ‘rave’ nu weer was, maar Google biedt nog uitkomst…

  Wacht maar tot het geld zo op is, ik neem alvast maatregelen. Ik roep al tijden dat stalen deuren en rolluiken verkopers, die de boel ook netjes komen monteren, een hele goede boterham kunnen gaan verdienen. Dit geldt overigens ook voor de smid, die een mooi smeedhekwerk kan verzorgen en voor hen die het zich kunnen permitteren, want in de regel nog steeds duur.

  Like

 6. nikolaos zegt:

  Aardig video met comments van Sargon of Akkad. Wat ik hier zo interessant aan vind is dat die Corbyn met zo’n beetje elk links cliché aan komt zetten.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Verwarde mannen !!

  Like

 8. gelukkig heeft het niks met de islam te maken, zegt de wethouder en publieke omroep. Blij toe!

  Like

 9. Sabeltant zegt:

  Het broeit in Europa, het gaat faliekant uit de hand lopen.

  Dit is gewoon burgeroorlog!

  Mijn handen jeuken als ik al die nietsnutten zie rondlopen.

  Zuiver de straten en wijken van rapaille en parasieten.
  En wat rondlopen met een machete? Meteen een kogel tussen de ogen.
  We laten dit tuig toch zeker niet de straten overnemen?

  Like

 10. Aegolius cs zegt:

  Daar zit je dan als overheid met een Joodse, wellicht oude wijksamenstelling met modern geïmporteerde islamitische koran/Jodenjagers. Ieder overheidsoptreden kost zoveel geld dat het staatsbudget het niet kan dragen. En uiteindelijk……..

  Like

 11. Marian zegt:

  Gewoon het leger inschakelen en erop los timmeren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s