Radicalisering op Weense kleuterscholen: Vierjarigen moeten hoofddoek dragen

Screenshot_50

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Hier waarschuwde de FPÖ jaren geleden al voor en werd ervoor verguisd. Enkele dagen geleden pakte de chef van de christendemocratische ÖVP en Oostenrijkse minister van Buitenlandse Zaken, Sebastian Kurz, het thema islamitische kleuterscholen in Wenen op en eiste hun afschaffing. Islamitische kleuterscholen zijn het begin van de radicalisering en de ingang naar parallelsamenlevingen. Dat is al lang bekend bij de politiek verantwoordelijken, maar in plaats van op tijd tegen te sturen, blijft men deze kleuterscholen subsidiëren.

politikstube

Nu heeft de “Kronen-Zeitung” er concrete bewijzen voor wat er in veel van de 150 islamitische kleuterscholen in Wenen faliekant verkeerd gaat: vierjarige meisjes moeten al een hoofddoek dragen, er vindt volledig ongecontroleerd godsdienstonderwijs plaats – een lezer fotografeerde met zijn smartphone in een islamitische kleuterschool in Wenen-Liesing. Het stadsbestuur belooft “strenge controles”, maar stelde slechts 13 controleurs voor alle 1650 kleuterscholen aan.

“Er wordt nauwelijks Duits gesproken, zelfs hele kleine meisjes moeten al een hoofddoek dragen. Volledig versluierde moeders brengen de kleintjes naar deze kleuterscholen. Daar vindt geen integratie, maar afsplitsing van onze cultuur plaats”, bekritiseerde nu een lezer van de “Kronen-Zeitung” de “appeasement-politiek van het stadsbestuur” en stuurde meerdere foto´s van deze kleuterschool in Wenen-Liesing naar de redactie.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Oostenrijk, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Radicalisering op Weense kleuterscholen: Vierjarigen moeten hoofddoek dragen

 1. Wachteres zegt:

  “…vierjarige meisjes moeten al een hoofddoek dragen” …

  Wat is dit voor gedram? Dat gebeurt allemaal uit vrije wil, toch? Die kleutertjes gaan zonder hoofdoek niet naar school en dan leren ze helemaal niets.

  Nu leren zij tenminste nog dat ze hun mannen moeten gehoorzamen en dat de kooklessen heel nuttig zijn voor hun functie als huisvrouw en moeder.

  Ach, de geschiedenis wordt alleen maar beetje bij beetje teruggedraaid.

  Pechdrol is vast heel blij, mocht hij dit lezen.

  Like

 2. Steven zegt:

  Je zal toch maar ‘vrouw’ zijn in die cultuur. Gemiddeld kunnen de meisjes tot hun 12e zonder hoofddoek buiten spelen, en daarna begint de ellende.
  Vanaf hun 12e jaar komen ze amper nog buiten, en als je ze al ziet lopen dan hebben ze ineens een hoofddoek op. Als ze je voorheen altijd gedag zeiden (als kleintje) lopen ze je plotseling straal voorbij en zijn het ineens wereldvreemden geworden.
  Dan heb ik het er nog maar niet over dat ze hun verdere leven alleen nog maar het huis schoon mogen maken, afwassen en het de man in huis gemakkelijk maken.
  Dan rust er ook nog een zware taak op hun schouders, want de gemiddelde broedkip is toch wel ALTIJD zwanger tot de menopauze….
  En als alle kleintjes dan de deur uit zijn, dan mag je tot je dood alleen nog maar schoonmaken, koken en zorgen dat de man goed bediend wordt.
  EINDE LEVEN.

  Like

  • Steven zegt:

   Als man voel je je eigen dan een ECHTE KONING…want ALLES wat JIJ wil moet gebeuren.
   Misschien is dat dan ook wel de reden dat ze een hekel hebben aan westerse vrouwen die gewoon zeggen als het hun niet aanstaat…want dat zijn ze niet gewent…TEGENSPRAAK.

   Like

 3. delamontagne zegt:

  Maar misschien dat die “kleintjes” dan al enigszins beschermt zijn tegen de………………boze buitenwereld !

  En dan deze, uit het heilige ACHTERLIJKE land /Saoudi zelve;

  “Burkas for babies”: Saudi cleric’s new fatwa causes controversy
  To protect baby girls from being sexually exploited, the Saudi cleric, Sheikh Abdullah Daoud, has called parents to make their female children wear the Islamic headscarf

  Like

  • Mirjam zegt:

   Quote: ‘To protect baby girls from being sexually exploited’…..einde quote. Ze hadden erbij moeten zetten: ‘by their Aribic fathers, grandfathers, brothers and men born, raised, living and descends from Arab muslim countries’.

   Like

  • Elisah zegt:

   Die hoofddoek staat toch totaal niet in de weg bij eventueel kindermisbruik, het heeft helemaal geen enkele functie. Alsof al dat soort mannen alleen maar hevig opgewonden raken van hoofdhaar, dat is toch volkomen belachelijk….tenzij hij nog ernstiger verknipt is en een meisjesbabyhaar- fetisj heeft.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ delamontagne 25 juni 2017 om 12:41

   Zal straks hier ook wel gebruikelijk worden. De kosten van de ‘zorg’ zullen verschrikkelijk stijgen vanwege de behandeling van kwalen die veroorzaakt worden door gebrek aan vitamine D3.
   Maar goed, die mohammedanen zullen dan wel gratis vitamine D3 pilletjes krijgen op onze kosten.

   Like

 4. Williaan zegt:

  De islam krijgt onstuitbaar steeds meer vaste voet onder de grond, dat krijg je als met de verkiezingen massaal op Gutmenschen gestemd wordt. Het is de dus de democratische “Wil” van een groot deel van het volk. Slechts de minderheid die z.g. “Populisten” zien de problemen aan komen stormen.

  Geliked door 1 persoon

 5. M.Verhesen. zegt:

  Dat moeten we niet toestaan!! Want die kleintjes van 4 jaar zijn nog erg beinvloedbaar.als dit zo door gaat ,zijn die kinderen al verpest, is het zo dat wij hun cultuur moeten aan nemen of andersom .deze mensen die ons land binnen komen, willen bij ons wonen.dusNederlander worden.dan moeten ze onze cultuur en gebruiken aannemen.niet wij die van hun!!anders kunnen ze beter niet hier wonen !! Maar ze beginnen bij de jonge kinderen. Danzijn ze er al aan gewend.willen we onze normen en waarden nog bewaren , dan moeten wij dat radicaliseren NU tegen houden en verbieden!!!SOS,SOS SOS!!!!

  Like

 6. Avidia zegt:

  Ik word er kotsmisselijk van, allemaal terug sturen naar hun achterlijke landen, ik wil er niets meer over horen, waar zijn ze aan begonnen door dat volk toe te laten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s