Wierd Duk peilt de stemming: ‘Masterplan achter immigratie’

Screenshot_46

(Door: Wierd Duk)

Europese landen zetten nauwelijks illegale immigranten uit. Dit voedt wilde complottheoriëen. ‘Er zit een plan achter massa-immigratie’.

Honderdduizenden immigranten uit Afrika en het Midden Oosten, die in de afgelopen jaren naar Europa kwamen, hebben geen recht op verblijf. Maar slechts een gering aantal keert terug.

De Duitse krant Die Welt hekelde ‘Europa’s grootste zelfbedrog’: Europese leiders slaan stoere taal uit over ‘uitzettingen’ maar daar komt nauwelijks iets van terecht. Belangrijke reden: veel landen weigeren om gedwongen terugkeerders op te nemen.

Zo werden van de 14.000 Nigerianen in Italië wier asielverzoek in 2016 werd afgewezen, slechts 120 uitgezet. Verder spelen bureaucratische laksheid en onduidelijkheid over de identiteit van asielzoekers – die vaak hun documenten zoek maken – een rol. Veel illegalen duiken onder.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Elite, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Wierd Duk peilt de stemming: ‘Masterplan achter immigratie’

 1. dirkroelofs zegt:

  Nederland doet het nog relatief goed zegt een VVD kamerlid waarvan de naam toch wel niet zo Nederlands aandoet.
  Wat moet deze man verder betekenen voor ons land als hij zulke onzin verkondigt?

  Like

 2. Harry zegt:

  Het blijft allemaal een beetje vaag wie er achter die aangemoedigde volksverhuizingen zitten .
  Helaas hebben we nog steeds geen glashard bewijs wie daar nou écht schuldig aan zijn .
  Althans voor zover mij bekend , of heb ik wat gemist ?
  Het lijkt mij heel complex , vele NGO’s , de Maffia , artsen zonder grenzen , etc .

  En geen Niburu flauwekul , aub .

  Ik kan me heel goed voorstellen dat het venijn dat in linkse kringen heerst en die hun spelletje (om alles socialistisch te maken ) , steeds meer in het water zien vallen , zoiets hebben van : “dan maar liever de lucht in met z’n allen ” , zo gemeen is dat rode koor wel .
  En die zin , dat de speechschrijver van Tony Blair bekende dat het openzetten van de grenzen door Blair , hier ook prima in dat plaatje past , lijkt me heel aannemelijk .
  Maar wie trekt er nu werkelijk aan de touwtjes ?
  Het zal niet één persoon zijn .
  Waarschijnlijk een flinke groep met veel macht en invloed .
  Die NWO verhalen lijken mij wel geloofwaardig , maar die hebben vast geen ledenlijst ter beschikking .
  Wat voor netwerk hebben ze dan ?
  Is die Bilderbergbende hier de uitvoerende macht ?

  Dan lijkt het me zaak degenen die daar ooit bij aanwezig geweest zijn op te pakken en desnoods te martelen tot ze precies vertellen wat ze weten .
  In Zierikzee staat nog zo’n geweldige trekbank , waar ze je wat langer mee kunnen maken .
  Zou met plezier die Pechtold en Rutte daar eens op parkeren en wat uitrekken .
  We moeten snel antwoorden hebben .
  We kunnen toch niet een heel werelddeel naar de verdommenis laten helpen door een paar honderd of een paar duizend man ?

  En die Schauble , dat is toch echt een mongool , zeg !
  Bang voor inteelt binnen de EU !
  En dan zou vermenging met negers daar een oplossing voor moeten zijn ???
  Als je betere Duitse Staande’s wil fokken , ga je die toch ook niet vermengen met een Franse Bulldog ?
  Hoeveel mensen wonen er in Europa ?
  Was het niet ruim 700 miljoen ?
  En dan zou daar inteelt ontstaan omdat er niks te kiezen valt , volgens die CDU-er ?
  Nou ja , vanuit christelijk standpunt is dat nog wel begrijpbaar ,
  Neef en nicht trouwen daar soms ook nog .
  En uit incest komt er ook nogal eens een kindje voort .
  Misschien is hij zelf ook wel zo’n incest-wanproduct .
  Dat tast ook de hersenen aan , vaak .

  Maar dat het in rap tempo fout gaat , dat lijkt me toch als een paal boven water te staan !

  Liked by 2 people

  • biebie zegt:

   Schauble was altijd redelijk en kritisch (zeker t.o.v. geld naar Griekenland) wat mij echter opvalt is dat nadat hij vorig jaar de Bilderbergers bijgewoond heeft zijn opvattingen drastisch veranderd zijn.
   Duidelijker kan haast niet !

   Liked by 1 persoon

 3. Marc zegt:

  Ik begrijp niet zo goed waarom Wierd Duk zo aanmatigend doet over die mensen die een complot ontwaren om Europese volken om zeep te helpen. Dat plan Kalergi ken ik helemaal niet. Dat Duk reserves bij Europese nationalisten wegzet als complotdenken vind ik een veeg teken. Dat Soros, Sutherland, Blair, Merkel, Juncker, Verhofstadt, en nu ook Macron er alles aan doen om Europese volken te vernietigen is voor iedereen te lezen, mits hierover bericht wordt. In de MM, en nu dus ook in het AD, gebeurt dit duidelijk niet!

  Like

 4. BigLJohn zegt:

  Niemand weet in feite hoeveel van die Allah mannen nu werkelijk hier zijn, cq jaarlijks naar ons toe komen. Als wij wekelijks in de Albert Heijn winkelen, valt het op dat er toch wel erg veel noord Afrikanen rondlopen. De berichtgeving in de media is in ieder geval niet te vertrouwen. Terwijl zij rond toeteren dat er jaarlijks 17 duizend – vluchtelingen – naar Nederland komen, kunnen dit er evenzeer 50.000 zijn. De volgers nog niet eens meegerekend (familieleden). En natuurlijk zijn het alleen maar Syriërs die naar ons komen, hoogopgeleiden en harde werkers volgens de media. Dit alles past naadloos aan op het in het verhaaltje besproken Masterplan. De bevolking moet dom gehouden worden en gemanipuleerd worden om op de oude politiek te blijven stemmen, om zodoende de omvolking van Europa te bewerkstelligen.

  Liked by 1 persoon

 5. het partijdige CBS is vanaf 2004 gestopt met tellen van mensen met dubbel paspoort; nu minstens 1,4 miljoen moslims, maar mogelijk 2 miljoen in ons land. Het simpele gevolg van de 7 miljard euro per jaar kostende foute parlementaire keuze tot paspoortafgifte aan Turken en Marokkanen

  Like

 6. Ron zegt:

  Fijn dat dit eens in een breed gelezen dagblad als AD staat in plaats van alleen de Elsevier.
  Laat het gewone volk ook maar eens kennis nemen van de Coudenhove-Kalergi plannen in plaats van alleen de voetbaluitslagen.
  Jammer echter dat de naam “complottheorie” erin voorkomt.

  Liked by 1 persoon

  • Marc zegt:

   Ron, ik maak geen bezwaar tegen de term “complottheorie”, want het is precies dat. Maar dan wel een die daadwerkelijk uitgevoerd wordt.

   Waar ik bezwaar tegen maak is Duk’s volgende vraag aan Azmani “…kun je het burgers dan kwalijk nemen dat zij geloof hechten aan een – tamelijk bizarre – theorie over een samenzwering van westerse leiders tegen de eigen bevolking?”

   Duk zet dus het geloof van burgers over die samenzwering van westerse leiders tegen de eigen bevolking weg als ‘bizar’. Dat is dus mijn bezwaar tegen Duk. Dat hij er geen geloof aan hecht betekent natuurlijk nog niet dat het geen feit is.

   Ik zie dit complot alleszins uitgevoerd worden door gekkies als Soros, Sutherland, Merkel, Rutte, Verhofstadt, Juncker, Macron, de Italianen, allerlei met zwaar criminele organisaties verbonden ngo’s, en sinds een week ook door Willem-Alexander, wanneer hij een van de grootste schoften ter wereld, de burgemeester van Palermo, opzoekt en hem zijn steun betuigt.

   Deze feiten zijn ‘bizar’, niet de wetenschap bij burgers dat hun politici hen verraden!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s